#

çmimi

Pa tarifa konfigurimi, pa komisione, pa kohëzgjatje minimale! E plotë versioni është falas për 14 ditët e para. Pa pagesë për kartë krediti, jo detyrimi për të vazhduar me versionin me pagesë pas provës falas!

#

Zgjidhni opsionin tuaj:

Kohëzgjatja e abonimit

Zgjidhni kohëzgjatjen e abonimit tuaj pas skadimit të provës falas 14 ditore

Kurseni 20%

Menaxheri i kanalit (100+ lidhje)

Një PMS fleksibël, i pasur me veçori, i bazuar në renë kompjuterike

Motori modern i rezervimeve

Sistemi Profesional i Faturave & Ofertave

E-mail automatike për pronarët dhe të ftuarit

Llogaritë e punonjësve/pronarëve

Menaxhimi i të ftuarve (CRM)

Analiza dhe raporte të fuqishme

Moduli i pagesave OTA

Aplikacionet në ueb, Android dhe iOS

Hyrja në API

Mbështetje dhe Trajnim Superior

Kutia hyrëse e të ftuarve e unifikuar e të gjithë kanalit

Check-in dhe shitjet në internet (Së shpejti)

Rishikimi i fundit

Që kur filluam të përdorim OTA Sync fitimet tona janë rritur më shumë se 30% në baza mujore.

Valentina
Menaxher i shitjeve "Maison Royale Hotel"
“Që kur filluam të përdorim OTA Sync fitimet tona janë rritur më shumë se 30% në baza mujore.”

Potenciali i të ardhurave

Pyetjet e shpeshta

Jo, nuk ka tarifë konfigurimi.

Në varësi të planit tuaj, ne do të dërgojmë një faturë në përputhje me rrethanat. Ne bashkëpunuam me STRIPE në mënyrë që të mund të paguani me mënyrën tuaj të preferuar të pagesës, shpejt dhe sigurt. Ne pranojmë të gjitha mënyrat kryesore të pagesës, duke përfshirë kartat e kreditit.

Ti nuk. Ne presim në serverët tanë në cloud dhe nuk ka nevojë për instalime lokale të makinerive. Nuk ka nevojë të shkarkoni asnjë lloj softueri, këto janë sisteme të së kaluarës. Ne ju rekomandojmë të përdorni Google Chrome pasi është shfletuesi më i avancuar në ditët e sotme dhe mbështet teknologjitë më të fundit që ne përdorim.

Këto janë çmimet përfundimtare, me TVSH.

Sigurisht, ne kurrë nuk planifikojmë të ndalojmë së rrituri dhe duke shtuar funksione të reja për klientët tanë, ju mund të kontrolloni tonën udhërrëfyes publik.

Po, ne po. Nëse zgjidhni abonimin vjetor ne ofrojmë 20% zbritje. Për dy vjet 10% dhe për tremujor 5% zbritje.

Ti dashuron OTA Sync por do të doja të ndryshonte në një kontratë vjetore ose mujore. Nuk ka problem, ju mund ta bëni këtë në çdo kohë. Thjesht na dërgoni një e-mail në: officeATotasync.me.

Jo, nuk duhet të paguani kurrë një komision kur merrni një rezervim. Ne operojmë vetëm me një model të tarifës së sheshtë. Ju mund të shikoni tonë çmimet këtu.

Po, ne i kemi të dyja. Më shumë detaje mund të gjenden këtu.

Po ne e bëjmë! Dhe ne jemi më se të lumtur për të arritur një marrëveshje të personalizuar për secilin prej partnerëve tanë të rinj. Mund të kontrolloni disa detajet këtu. Ju lutemi na dërgoni një email në office@otasync.me.

Ju lutemi përdorni Helpdesk-in tonë të specializuar të faqes së internetit ku do të gjeni përgjigje për pothuajse të gjitha pyetjet tuaja. Nëse jo, atëherë dorëzoni një biletë.
ndihma jonë.

Vlerësime nga përdoruesit tanë

# #

#Përshëndetje, e kam analizuar thellësisht mjetin dhe ka shumë potencial. Më pëlqen shumë aplikacioni kalendar dhe celular. Ka ende nevojë për përmirësime dhe përkthime në më shumë gjuhë, por ekipi është vërtet i dobishëm me mbështetjen dhe ata po zhvillojnë funksionalitete të reja shumë shpejt. E ardhmja e këtij mjeti mund të jetë me shkëlqim!

#
WebmaremmaMenaxher hoteli
# #

#Mbështetje 24/7, efikasitet i lartë në zgjidhjen e çdo dyshimi apo problemi të mundshëm. Vlera e mirë për paratë. Duhet pak kohë për t'u mësuar me të. Pavarësisht kësaj, përvoja e përgjithshme është më se e madhe.

#
Tanja M.Pritësi/Pronari i pronës
# #

#Më në fund, një PMS i thjeshtë që nuk ka një milion opsione të panevojshme. Ata fokusohen në atë që ka vërtet rëndësi dhe janë më të mirët në të! Dhe mbështetja është gjithashtu fantastike :)

#
mUdhëtimAgjencia e Menaxhimit të Pronave
# #

#ky mjet do t'ju ndihmojë! 🌮 Aplikacioni celular duket dhe funksionon shkëlqyeshëm! 🌮 Bazuar në renë kompjuterike, kështu që nuk ka nevojë për një pajisje ose pajisje speciale, për sa kohë që ka internet 🌮 Vendndodhja e shumëfishtë (edhe pse nuk jam i sigurt nëse kjo mbulohet nga marrëveshja?) 🌮 Qasje me shumë përdorues / ekipe 🌮 Shiko kalendarin për rezervime për njësi pronësie

#
Michelle RosalesPritësi/Pronari i pronës
# #

#Produkt i shkëlqyeshëm për agjencinë tonë Ne menaxhojmë 50 listime në AirBnB & Booking dhe tani do ta përdorim këtë për të sinkronizuar listimet tona dhe do të marrim motorin e rezervimit për faqen tonë të internetit. Së bashku me aplikacionin dhe funksionin e nënpërdoruesit ne zgjidhëm miliona probleme. :)

#
Masters STRAgjencia e Menaxhimit të Pronave