#

Lidhu me të ftuarit

Ngritni çdo qëndrim, optimizoni operacionet dhe nxisni besnikërinë me zgjidhjen tonë gjithëpërfshirëse për hotelierët dhe menaxherët e pronave.

Përmirësoni kënaqësinë e mysafirëve

Krijoni përvoja të paharrueshme që të ftuarit mund t'i shfletojnë dhe rezervojnë sido që të jetë dhe kurdo që ata dëshirojnë.

Rritja e të ardhurave ndihmëse

15x kthim nga investimi. 3 ditë nga regjistrimi deri në rezervimin e parë. 23% Kënaqshmëri më e lartë e mysafirëve.

Përshtatet me nevojat e mysafirëve tuaj

Aplikacioni ynë i përvojës së mysafirëve ofron kontrolle të shpejta, rekomandime të përshtatura dhe njoftime të menjëhershme, duke siguruar një përvojë unike dhe të qetë për çdo mysafir.

Check In në internet

Kontrolloni pa mundim

Lejoni të ftuarit të kalojnë procesin e check-in dhe check-out me një prekje të një butoni, duke siguruar që udhëtimi i tyre të fillojë dhe të përfundojë me një notë të lartë.

bisedë

Pyetni Consierge

Me librin tonë të përditësuar të të ftuarve në internet, jepini gjithmonë mysafirëve tuaj qartësinë që dëshirojnë dhe detajet që meritojnë.

Plotësisht i personalizuar

Dizajnoni qëndrimin tuaj të ëndrrave

Zgjedhjet e mysafirëve tuaj - të ftuarve. Me gamën tonë të gjerë të shtesave dhe shtesave, ne po krijojmë jo thjesht një qëndrim, por një përvojë. Nga drita e hershme e agimit deri te shkëlqimi i natës i qytetit, dizajnoni çdo moment të qëndrimit tuaj në përputhje me disponimin dhe dëshirat tuaja.

Shitet si profesionist

Prezantimi i veçorisë së shitjes që ëndërron çdo hotelier. Ngritni eksperiencat e të ftuarve duke rritur vlerën tuaj përfundimtare. Nga darkat gustator deri te ditët luksoze të spa, bëni çdo ofertë një ofertë të parezistueshme.

Zbuloni artin e shitjes inteligjente!

Funksioni ynë jo vetëm që rrit qëndrimin e mysafirëve, por gjithashtu optimizon potencialet tuaja të fitimit.

Shkoni përtej rezervimit!

Të ftuarit tuaj po kërkojnë më shumë. Përdorni veçorinë tonë të shitjes për të ofruar përvojat që ata dëshirojnë.

Të gjitha detajet nën gishtin tuaj

Lundroni në qëndrimin tuaj me një trokitje të lehtë. Nga përditësimet e rezervimit në kohë reale deri te aksesi i menjëhershëm i faturës, aplikacioni ynë i mysafirëve vendos çdo detaj thelbësor në majë të gishtave, duke siguruar një përvojë pa probleme nga check-in në check-out.

Kontrolli i Faturimit

Hartoni faturën tuaj sipas mënyrës tuaj. Me aplikacionin tonë të ftuar, zgjidhni dhe personalizoni detajet tuaja të faturimit, duke ju dhënë kontroll të personalizuar mbi çdo tarifë gjatë qëndrimit tuaj.

Kontrolli i shpenzimeve

Fuqizoni qëndrimin tuaj me informacione të faturimit në kohë reale. Nëpërmjet aplikacionit tonë të ftuar, monitoroni dhe menaxhoni shpenzimet tuaja të hotelit, duke siguruar transparencë dhe besim që nga momenti i regjistrimit.

Gatshme për të filluar?

Punoni më shpejt, më efikas dhe fokusohuni në atë që ka vërtet rëndësi!

  • Provë falas 14 ditë
  • Konfigurim i lehtë me udhëzime
  • Menaxher i përkushtuar i llogarisë
  • Anuloni në çdo kohë, pa kontrata
  • Karta e kreditit nuk do të tarifohet