#

Zbuloni Multiproperty Motori i rezervimit

Integroni pa probleme një motor rezervimi të personalizuar lokalisht në faqen tuaj të internetit. Drejtoni rezervime të shtuara te partnerët e akomodimit duke krijuar një përvojë më të mirë për udhëtarët dhe rezultate të prekshme për ju.

Integruar nga mbi 100 menaxherë kanalesh

Krijuar në mënyrë specifike për

Organizatat e marketingut të destinacionit

Resorts

Agjensi Udhëtimi Online

Si punon?

Kjo veçori i referohet llojeve të ndryshme të mënyrave të aksesit që janë të disponueshme për përdorues të ndryshëm brenda një sistemi të marrjes me qira të pronave. Në mënyrë të veçantë, ai përshkruan nivelet e ndryshme të aksesit që mund të kenë mysafirët, pronarët e pronave dhe pronarët e portalit të rezervimeve.

Kapni dhe ruani markën tuaj unike me filtra, përmbajtje, harta, promovime dhe lista të furnizimeve të personalizuara – të gjitha duke u dhënë miqve tuaj aksesin më të mirë të disponueshëm në akomodimin më të mirë të disponueshëm.

Përkthyer automatikisht në të gjitha gjuhët kryesore dhe i lidhur me të gjithë furnizuesit kryesorë të akomodimit dhe përpunuesit e pagesave, në mënyrë që të mund të filloni brenda pak orësh me faqen tuaj të internetit OTA.

Lidhjet OTA

Ne kemi integrim me të gjitha OTA-të kryesore si Booking.com, Expedia dhe të ngjashme, si dhe me menaxherët e tjerë të kanaleve, kështu që ju nuk duhet të detyroheni të përdorni menaxherin tonë të kanalit.

Integrimi me procesorët e pagesave

OTA Payments është një portë pagese plotësisht e integruar që përdor automatizimin për të përpunuar në çast transaksionet vetëm me një klikim të vetëm ose pa klikim fare.

  • Plotësisht i lidhur me PMS-në tuaj
  • Menaxhoni pagesa fleksibël dhe të pakthyeshme
  • Ngarko automatikisht kartat e kreditit virtual
  • Kurseni kohë dhe rrisni të ardhurat
  • Siguria ku mund të mbështeteni
  • Nuk ka pagesa të fshehura

Të dhënat e palës së parë dhe Mat rezultatet

Me kapjen e të dhënave të palës së parë dhe mjetet e fuqishme analitike dhe raportuese, do të fitoni njohuri të vlefshme udhëtimi që ju lejojnë të optimizoni ofertat tuaja, t'u tregtoni sërish vizitorëve dhe të tregoni atribut për përpjekjet tuaja.