#

Rreth nesh

Misioni ynë është të bëhemi novatori kryesor i teknologjisë së mikpritjes në botë duke ndihmuar hotelet dhe qiramarrësit afatshkurtra të përmirësojnë performancën e tyre të biznesit.

#

Mësoni më shumë rreth nesh

# #

Historia jone

Një ide e nisur mes dy miqve, gjatë pushimeve të 2018-ës, është formuar nga nevojat e tregut, reagimet e klientëve dhe një ekip ëndërrash që janë motivuar të ndihmojnë hotelet dhe qiratë afatshkurtra për të përmirësuar performancën e tyre të biznesit.

OTA Sync është një histori e zgjidhjeve moderne të menaxhimit të pronave me punonjës me produktivitet të lartë, mysafirë të kënaqur dhe menaxherë të suksesshëm.

Ajo që ata kanë shpresuar dhe kërkuar me vite tani ekziston - një zgjidhje e thjeshtë dhe megjithatë një mjet i fuqishëm, që është i lehtë për t'u përdorur dhe fleksibël për t'u përshtatur me çdo nevojë të klientit. Që nga dita e parë, ekipi ka vendosur 3 rregulla: zgjidhjen më moderne dhe përparim të pafund, mbështetje të patëmetë të klientit dhe qasje të shkathët ndaj nevojave të tregut.

#

Ne qëndrojmë të lidhur përmes vlerave dhe qëllimeve tona të përbashkëta

Formula për biznesin më efikas të mikpritjes është vetëm disa klikime larg jush.

01

One për t'i sunduar të gjithë

Çdo pjesë e mundshme e teknologjisë që ju nevojitet në një zgjidhje të vetme. Magjia apo puna e vështirë e ekipit tonë?

02

Tpunë e përbashkët

Me mbështetjen e disponueshme 24/7, ne jemi këtu për ta bërë më të lehtë rrugën tuaj për biznes më të mirë, më shumë të ardhura dhe një numër të madh të ftuarish të kënaqur.

03

Above

Jini mbi konkurrencën. Bëni detyrat e përditshme më të lehta dhe siguroni kënaqësi të plotë dhe të personalizuar për mysafirët tuaj.

04

Sync

Sinkronizimi në kohë reale i gjithçkaje pa ndonjë veprim të kërkuar nga ju. Përgatituni të mahniteni!

Vizioni dhe Misioni

Në ditën e parë të OTA Sync zhvillim ne kishim mision dhe vizion të qartë që na ndihmuan të arrijmë në këtë pikë dhe do të na udhëheqin në betejën tonë për mikpritje të përmirësuar.

  • Misioni ynë është të bëhemi novatori kryesor në botë i teknologjisë së mikpritjes duke ndihmuar hotelet dhe qiratë afatshkurtra të përmirësojnë performancën e tyre të biznesit.
  • Vizioni ynë është recetë e automatizuar, ku detyra e vetme e punonjësve është të përmirësojnë përvojën e mysafirëve dhe të rrisin të ardhurat e biznesit.
#
# #
CAREER

Gjithmonë në kërkim të talenteve

Ne jemi në kërkim të individëve të pavarur, sipërmarrës, të hapur ndaj ideve dhe jashtëzakonisht të talentuar që duan një sfidë të mirë dhe ia dalin përpara.

Mikpritja. Ridizajnuar. Tani.

Dëshironi të punoni më shpejt, më efikas dhe të fokusuar në atë që ka vërtet rëndësi?

  • Provë falas 14 ditë
  • Konfigurim i lehtë me Walkthrough
  • Menaxher i përkushtuar i llogarisë
  • Anuloni në çdo kohë, pa kontrata
  • Nuk nevojitet kartë krediti