#

Integrohuni në tuajën Projekte

Ne e bëjmë të lehtë për dizajnerët dhe zhvilluesit e uebit që të bëjnë pa probleme integroni cilindo nga funksionet tona të Menaxherit të Kanalit, PMS, Motori i Rezervimit ose Aplikacioni. Zgjidhni të personalizoni miniaplikacionet që ofrojmë ose përdorni API-në tonë për të zhvilluar zgjidhjen tuaj.

#

Formulari i rezervimit dhe miniaplikacionet

Pjesa më e lehtë për t'u integruar është Motori ynë i Rezervimeve. Pjesë e thjeshtë e kodit plug&play. Kopjuar nga sistemi ynë dhe injektuar në faqen tuaj të internetit.

#
Rezervime direkte

Një faqe rezervimi e integruar plotësisht e personalizueshme lejon rezervimet direkt në faqen e internetit të klientëve tuaj

#
Widgets

Shto miniaplikacione rezervimi të personalizueshme ose kalendarë disponueshmërie

#
CSS

Aplikoni CSS-në tuaj

#
Shtojca Wordpress

përdorim shtojca jonë e Wordpress për integrim të lehtë në çdo faqe Wordpress

Zhvilloni përmes API

API jonë OPEN ju lejon të zhvilloni aplikacione ueb, desktop dhe celular që integrohen drejtpërdrejt dhe ndërveprojnë me çdo funksion që kemi në ueb ose aplikacionet tona celulare, në mënyrë që të mund të menaxhoni çdo të dhënë ose funksion që kanë klientët tuaj.

OPEN API përfshin funksionet standarde të industrisë XML dhe JSON dhe përdor teknologji të sigurta.

#

Lidhjet OTA

Ne kemi lidhje xml 2-kahëshe me të gjitha OTA-të kryesore. Më të rëndësishmet janë Booking.com, AirBnB, Expedia Group, CTrip, HotelBeds, WebBeds etj. Për kanalet e tjera ne kemi gjeneratorin tonë të lidhjeve iCal.

#

Bëhuni The OTA Sync Partner i lidhjes

Ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm të detajuar