6 aplikacione celulare për t'ju ndihmuar të rritni biznesin tuaj të hoteleve dhe qirave

6 aplikacione celulare për t'ju ndihmuar të rritni biznesin tuaj të hoteleve dhe qirave

Në 2020, aplikacionet më të njohura celulare për t'u instaluar janë ende rrjetet sociale dhe aplikacionet nga industria e lojërave. Përveç këtyre aplikacioneve, të cilat përdoren më shpesh për argëtim, ekziston një gamë e gjerë aplikacionesh që janë krijuar për t'jua lehtësuar jetën.

Aplikacionet celulare të biznesit shpesh janë krijuar posaçërisht për të përshpejtuar proceset tuaja të përditshme, për t'ju siguruar akses të lehtë në informacionin e nevojshëm dhe për të automatizuar aktivitetet e përditshme.

Ne kemi veçuar 6 aplikacione celulare për ju, që për mendimin tonë janë aplikacionet bazë celulare që çdo pronar apartamenti apo menaxher hoteli duhet të ketë në telefonin e tij.

Trello

Koncepti i projektimit të tabelave të projektit Trello. në Behance

Një aplikacion që ju lejon të kontrolloni në mënyrë efektive procesin gjatë biznesit. Përcaktoni fazat dhe detyrat thjesht duke parë një tabelë specifike, duke u dhënë punonjësve ose partnerëve tuaj akses në këtë informacion dhe duke monitoruar se si ata kryejnë detyrat e nevojshme. Ju mund të përdorni Trello për logjistikën, organizimin e ngjarjeve, gjurmimin e gabimeve dhe shënimet e statusit. Përveç kësaj, Trello ofron mundësinë e lidhjes me sisteme të tjera si Slack, Asana, Jira, etj.

Aplikacioni celular është i disponueshëm në: Luajnë StoreApp Store

HootSuite

Aplikacionet celulare Hootsuite

Hootsuite është një platformë projektuar për ta bërë më të lehtë për ju kontrollin e profileve tuaja të mediave sociale. Nëpërmjet aplikacionit celular, ju mund të planifikoni dhe organizoni postime në profilet tuaja, të gjurmoni analitikën, të organizoni punonjësit tuaj dhe të gjurmoni ROI.

Aplikacioni celular është i disponueshëm në: Luajnë StoreApp Store

OTA Sync

OTA Sync është një platformë e menaxhimit të pronave dhe hoteleve krijuar për ta bërë më të lehtë drejtimin e apartamenteve, hoteleve dhe bujtinave. Organizoni rezervimet e mysafirëve tuaj në një aplikacion, kontrolloni disponueshmërinë, çmimet, krijoni oferta, qëndrime minimale dhe gjurmoni statistikat e shitjeve. Aplikacioni është një zgjidhje për të gjithë menaxherët dhe pronarët që janë shpesh në lëvizje dhe duan të kenë një lidhje të drejtpërdrejtë me pritjen e tyre dhe një pasqyrë të vazhdueshme në ngjarjet.

Aplikacioni celular është i disponueshëm në: Luajnë StoreApp Store

Dropbox

Nxitja e fokusit për ekranet e vegjël | nga Ed Chao | Dizajni i Dropbox | E mesme

Dropbox ju lejon të ruani dhe organizoni të gjithë dokumentacionin tuaj në një platformë cloud. Nga fotot dhe fotot, përmes faturave, skedarëve Excel dhe faturave, me disa klikime ruani dokumentet e nevojshme, shikoni ato, ndajini me të tjerët dhe ia lehtësoni vetes aksesin në informacionin e nevojshëm.

Aplikacioni celular është i disponueshëm në: Luajnë StoreApp Store

Impuls

Shkarkimi i aplikacionit partner të Booking.com

Pulse është një aplikacion celular i kompanisë Booking.com, i cili ju lejon të komunikoni me të ftuarit tuaj, të rregulloni ofertat speciale në sajt dhe të gjurmoni statistikat mbi promovimet aktive (p.sh. zbritjet e Genius).

Aplikacioni celular është i disponueshëm në: Luajnë StoreApp Store

Airbnb

Të ndihmojmë hostet e Airbnb të shkojnë më mirë (Koncepti i dizajnit) | nga Rishabh Singh | Prototip

Airbnb është një platformë për mysafirët dhe qiramarrësit e akomodimit. Ajo lejon qiramarrësit ose menaxherët dhe pronarët e akomodimeve private (apartamente, shtëpi, dhoma, vila) të kontrollojnë lehtësisht dhe shpejt listimet e tyre (profilet e akomodimit) në platformë, si dhe për të shpejtuar dhe thjeshtuar komunikimin me të ftuarit.

Aplikacioni celular është i disponueshëm në: Luajnë StoreApp Store

Pavarësisht nëse vendosni të instaloni aplikacione nga lista jonë apo jo, përpiquni ta bëni biznesin tuaj më të lehtë, automatizoni dhe dixhitalizoni sa më shumë që të jetë e mundur. Në këtë mënyrë, do të keni kohë të mjaftueshme për t'iu kushtuar përmirësimit të shitjeve dhe përmirësimit të komunikimit me mysafirët.

Postimet e ngjashme
indeks