7 Alternativa të softuerit të Opera Hotelit për të provuar në 2024

7 Alternativa të softuerit të Opera Hotelit për të provuar në 2024

Opera është një popullor, intuitiv sistemi i menaxhimit te pasurise me karakteristika të shumta automatizimi.

Megjithatë, sipas disa përdoruesve, megjithë shkathtësinë e raportimit, mund të hasni në probleme me një funksion raportimi më të ngadaltë dhe delikat që ju bën të konsideroni opsione të tjera. 

Ne bëmë ngritjen e rëndë dhe krijuam një listë të 7 Alternativat e softuerit të hotelit Opera që mund t'i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Le të zhytemi në!

7 Alternativat e softuerit të Opera Hotelit që duhet të provoni

opera-alternativat

1. OTA SYNC

ota-sync-homepage

OTA SYNC është një gjithëpërfshirës Menaxhimi i pronës bazuar në cloudlehtëson dhe automatizon menaxhimin e të gjitha madhësive të pronave

Kështu, ju mund të thjeshtoni proceset tuaja të rezervimit dhe rezervimit, të menaxhoni dhomat dhe tarifat tuaja dhe të thjeshtoni operacionet e tjera të hotelit. 

Përveç përmirësimit të operacioneve tuaja të mikpritjes, OTA SYNC gjithashtu kujdeset për kënaqësinë e mysafirëve tuaj nëpërmjet saj Aplikacioni i mysafirëve.

Aplikacioni fokusohet në drejtimin e besnikërisë duke ofruar rekomandime të përshtatura, përmirësime të dhomave, kontrolle të lehta, mundësi shitjeje, etj.

Në lidhje me integrimet, OTA SYNC jo vetëm që siguron një lidhje 2-kahëshe me OTA-të kryesore, por gjithashtu ofron një Gjenerues i lidhjes iCal dhe hap API për kanale të tjera.

Për më tepër, softueri gjithashtu ka një aplikacion celular, duke ju lejuar të aksesoni të gjitha informacionet shpejt dhe me lehtësi. 

Key Features

Menaxheri i kanalit – Minimizon rrezikun e rezervimeve të dyfishta duke ju lejuar të sinkronizoni të dhënat në të gjitha kanalet njëkohësisht.

Customizable Motori i rezervimit – Ju lejon të merrni rezervime direkte nga faqja juaj e internetit, të ofroni çmime dhe paketa speciale shtesë, të vendosni qëndrime minimale dhe maksimale, etj.

Integrimi i shpërndarësve me shumë pronë – Ju lejon të lidhni një motor rezervimi të personalizuar me faqen tuaj të internetit dhe të rrisni tarifat e rezervimit.

Porta e integruar e pagesave – Ju mundëson të filloni pagesat me shumë monedha me një klikim të vetëm, të menaxhoni pagesa fleksibël dhe të pakthyeshme, etj. 

Plug dhe Play Përforcues i të ardhurave – Ju lejon të vendosni çmime dinamike në varësi të faktorëve të ndryshëm, si p.sh sezonaliteti, kërkesa etj.

Paneli me shumë prona – Ju lejon të menaxhoni, modifikoni dhe shikoni vetitë e shumta nga një panel i vetëm.

Përveç personalizimit të motorit tuaj të rezervimit, ju gjithashtu mund të përshtatni platformën për të pasqyruar markën unike të hotelit tuaj me filtra, përmbajtje, harta, promovime, etj.

çmimi

OTA SYNC ka 4 Plane Premium, duke filluar nga 55€ nëse faturohet çdo vit. 

Secili ka një provë falas 14-ditore, duke ju dhënë akses në të gjitha veçoritë në mënyrë që të shihni përfitimet që ato mund të sjellin.

Ota-çmimi

OTA SYNC: Të mirat dhe të këqijat

Pro:

🟢 Ka një Menaxher Kanali të gjithanshëm.

🟢 Ka një panel të centralizuar dhe të përshtatshëm për përdoruesit. 

🟢 Ofron hipje të lehtë pa pasur nevojë për ndihmë të jashtme.

Cons:

🔴 Aktualisht i mungojnë veçoritë e regjistrimit dhe shitjes në internet, por ato do të vijnë së shpejti.

2. Sirvoy

sirvoy-faqja kryesore

Sirvoy është një sistem i menaxhimit të pronës që përfshin një sistem të menaxhimit të mikpritjes, Motori i rezervimit, Ndërtues i faqes në internet dhe menaxher i integruar i kanalit.

Kështu, ju mundëson të menaxhoni të gjitha aspektet e biznesit tuaj, nga rezervimi deri tek përvoja e mysafirëve.

Sirvoy integrohet me OTA-të kryesore dhe ofron një Funksioni i import/eksportit iCal për të përditësuar automatikisht disponueshmërinë tuaj pushime me qira faqet që mbështesin formatin iCal.

Key Features

Pamja e kalendarit - Ju mundëson të organizoni dhe menaxhoni rezervimet nga një vend i vetëm.

Menaxheri i kanalit – Mblidh rezervime nga të gjitha kanalet dhe përditëson disponueshmërinë në kohë reale.

Customizable Motori i rezervimit – Kap rezervimet në internet dhe i drejton ato në faqen tuaj të internetit.

Website Builder – Ju lejon të përshtatni faqen tuaj të internetit me përzgjedhje të shumta ngjyrash, tekstesh dhe imazhesh.

Çmimi dinamik - Ju mundëson të personalizoni planet e tarifave bazuar në kriteret tuaja.

çmimi

Sirvoy ofron 2 plane Premium, duke filluar nga 10 dollarë në muaj për dhomë. Të dy planet kanë një provë falas 14-ditore.

sirvoy-çmimi

Sirvoy: Të mirat dhe të këqijat

Sipas përdoruesve të Capterra, këto janë të mirat dhe të këqijat kryesore të Sirvoy.

Pro:

🟢 I përshtatshëm për përdoruesit dhe i lehtë për t’u përdorur.

🢢 Ka një opsion të bisedës live.

📢 Ka çmim të volitshëm.

Cons:

🔴 Ofron vetëm veçori themelore.

🔴 Ngadalë në përditësime.

🔴 Nevoja e vazhdueshme për kode vërtetimi.

3. Maestro PMS

maestro-faqja kryesore

Maestro PMS është një sistem i menaxhimit të pronave në cloud dhe në premisa që ofron mbi 20 module të integruara menaxhimi, nga zyra e përparme deri te analitika.

Ajo gjithashtu ka një celular dhe pa kontakt fejesa e të ftuarve opsion që i lejon mysafirët të personalizojnë përvojën e tyre, të bëjnë check-in dhe check out në internet dhe më shumë.

në lidhje me integrimet, Maestro PMS ofron lidhje me GDS dhe OTA, si dhe API të hapura.

Key Features

Zyra e përparme – Ofron mjete për të lidhur të gjitha departamentet e funksionimit me mesazhe të centralizuara, një pamje të vetme kalendarike, rikujtues të automatizuar, kërkesa për pagesa, etj.

CRM – Ofron një bazë të dhënash të ftuar për të gjitha rezervimet dhe informacionet e qëndrimit në të kaluarën, aktuale dhe të ardhshme.

Customizable Motori i rezervimit në internet – Ofron informacione për pronën tuaj, tarifat në kohë reale, disponueshmërinë dhe inventarin, etj. 

Pult me ​​shumë prona – Një bazë të dhënash e centralizuar që ju lejon të shisni pronat dhe komoditetet, të kontrolloni matjet e performancës së pronës dhe sjelljen e mysafirëve, etj.

MezzoPay – Ju lejon të integroni përpunimin e kartës së kreditit direkt në platformën Maestro PMS dhe është në përputhje me terminalet e pagesave.

çmimi 

Maestro PMS nuk liston çmimet, por varet nga licencimi i përdoruesit, numri i moduleve të integruara dhe nëse preferoni pritjen në cloud ose në premisë.

Maestro PMS: Të mirat dhe të këqijat

Sipas rishikimeve të HotelTechReport, këto janë të mirat dhe të këqijat kryesore të Maestro PMS.

Pro:

🟢 Lehtë për t’u përdorur.

🟢 Ka një sistem fleksibël.

🟢 Ka një mbështetje të mirë ndaj klientit.

Cons:

🔴 Versioni në ueb nuk i mbështet formatet e raportit.

🔴 Ndërfaqja e përdoruesit është pak e vjetëruar.

🔴 I mungon aksesi 2FA.

4. ResNexus

resnexus-faqja kryesore

ResNexus është i bazuar në re softuer për menaxhimin e hotelit që ofron një dizajn të personalizuar të faqes në internet dhe mjete të automatizuara të menaxhimit të rendimentit.

Ai gjithashtu kujdeset për komoditetin e mysafirëve nëpërmjet një sistemi bllokimi plotësisht të automatizuar që siguron automatikisht kodet e kyçjes.

Përveç sistemeve të ndërtuara vetë, ResNexus ofron integrime të ndryshme me otas, platformat e pagesave dhe analitikes, etj.

Key Features

Faqet e internetit - Siguroni uebsajte të personalizuara me artikuj SEO të përfshirë, por gjithashtu uebsajte shabllone me opsione më pak të personalizueshme.

Lidhu direkt – Ju ndihmon të menaxhoni të gjitha kanalet, dhomat dhe tarifat tuaja në një vend.

Pagesat ResNexus – Ju lejon të pranoni të gjitha llojet kryesore të kartave dhe të siguroni certifikimin GDPR dhe PCI.

Mbrojtja e Udhëtimit – Mbron biznesin tuaj nga anulimet e minutës së fundit dhe rimburson shumën.

Motori i personalizueshëm i rezervimeve - Ju mundëson të shfaqni pronën dhe disponueshmërinë tuaj dhe të bëni rekomandime shtesë për produktin.

çmimi

ResNexus nuk jep detaje të çmimeve, por sipas G2, ka 3 plane Premium, duke filluar nga 30 dollarë në muaj me një provë falas.

ResNexus: Të mirat dhe të këqijat

Sipas përdoruesve të Capterra, këto janë të mirat dhe të këqijat kryesore të ResNexus.

Pro:

🟢 Lehtë për t'u integruar në një faqe interneti.

Vazhdoni të shtoni përditësime dhe veçori të reja.

🟢 Ka një mbështetje të mirë ndaj klientit.

Cons:

🔴 Mund të ketë një modul më të mirë tregu/shitje me pakicë.

🔴 Ka defekte të herëpashershme.

🔴 Disa integrime kërkojnë kohë për t'u zbatuar.

5. Hotelizieri PMS

hotelizer-faqe kryesore

Hotelizieri PMS është i bazuar në re PMS që ju ndihmon të trajtoni rezervimet, pagesat, mbajtjen e shtëpisë dhe më shumë.

Kryesisht kujdeset për pronat në Greqi dhe Evropë dhe ofron integrimi i dyanshëm me motorin e prenotimeve WebHotelier. 

Kështu, ajo importon menjëherë rezervime nga OTA dhe motori i rezervimit në PMS-në tuaj.

Key Features

Paneli i kontrollit – Ju mundëson të gjurmoni mbërritjet, nisjet, brenda shtëpisë, planin e disponueshmërisë, normat e zënies, rezervimet, etj. 

kalendar – Ju lejon të bëni rezervime në grup, të ndryshoni ndarjen e dhomës, të ndani – bashkoni një rezervim, të zgjasni ose zvogëloni qëndrimin e një rezervimi, të kyçni një dhomë, etj. 

Rezervime – Siguroni filtra që mund të aplikoni për të menaxhuar mysafirët, agjentët e udhëtimit dhe kompanitë.

Planet e tarifave – Ju mundëson të krijoni plane tarifash për të gjitha ose llojet specifike të dhomave dhe t'i gruponi dhe lidhni ato me politika specifike pagese dhe anulimi.

Mbajtje e shtëpisë – Ofron akses celular për stafin tuaj për të përditësuar statusin e dhomës në kohë reale.

çmimi

Informacioni nuk është i disponueshëm, por sipas burimeve të shumta, si Capterra, GetApp, etj, çmimet fillojnë nga 300 € në vit dhe nuk ka provë falas.

Hotelizer PMS: Të mirat dhe të këqijat

Sipas përdoruesve të Capterra, këto janë të mirat dhe të këqijat kryesore të Hotelizer PMS.

Pro:

🟢 Lehtë për t'u përdorur dhe miqësore për përdoruesit.

🟢 Ka një sistem fleksibël.

🟢 Ka një mbështetje të mirë ndaj klientit.

Cons:

🔴 Aplikimi i filtrave nuk funksionon gjithmonë pa probleme.

🔴 Nuk ka një aplikacion celular.

🔴 Mungojnë mesazhet direkte për mysafirët.

6. WebRezPro

webrezpro-faqe kryesore

WebRezPro është softuer i menaxhimit të pronave që ofron zgjidhje të shumta për operacionet në tavolinën e pritjes, proceset e rezervimit, pagesat, menaxhimin e tarifave, etj.

Përveç sigurimit të integrimeve me OTA dhe GDS kryesore, ai ofron gjithashtu integrime me çelësat elektronikë dhe teknologjinë inteligjente të dhomës.

Key Features

Software Desk Front – Ofron opsione të ndryshme të rezervimit të dhomave, check-in pa kontakt, libra dhe profile të mysafirëve, opsione pagese, etj.

Motori i rezervimit – Tregon paraqitjet e njësive, hartat e rezervueshme, kalendarët e disponueshmërisë, etj., për të kontrolluar inventarin, çmimet dhe disponueshmërinë.

Menaxhimi i normës – Ju mundëson të krijoni një strategji çmimi fleksibël, duke përfshirë tarifat e paketave, të negociuara dhe të prejardhura.

WebRezPay – Automatizon pranimin e pagesave në internet dhe personalisht nëpërmjet zgjidhjes së tij të integruar të përpunimit të pagesave.

Raportimi – Përfshin raporte mbi statistikat e performancës, rezervimet me porosi, etj., si dhe raportet tatimore.

çmimi

WebRezPro nuk rendit detajet e çmimit, por ngarkon një tarifë abonimi mujor që varet nga lloji dhe madhësia e pronës suaj.

WebRezPro: Të mirat dhe të këqijat

Sipas përdoruesve të Capterra, këto janë të mirat dhe të këqijat kryesore të WebRezPro.

Pro:

🟢 Ka një veçori të personalizueshme të raportit.

🟢 Lehtë për t’u përdorur.

🟢 Ka një mbështetje të mirë ndaj klientit.

Cons:

🔴 Mungojnë veçoritë e shitjeve dhe hotelierisë për të plotësuar aspektet e grupit dhe ngjarjeve.

🔴 Zgjidhja e saj e integruar e pagesave është e disponueshme vetëm në SHBA.

🔴 Opsioni i ndarjes së folio nuk është intuitiv.

7. RMS Cloud

rms-faqja kryesore

RMS Cloud është softuer i menaxhimit të pronës që ofron zgjidhje për të rritur efikasitetin operacional dhe aftësitë e menaxhimit.

Platforma përbëhet nga 6 komponentë kryesorë:

  • PMS
  • Rezervime Online
  • Përvoja e Vizitorëve
  • Vështrime afariste
  • RMS PAY, dhe
  • RMS POS.

RMS CLud siguron integrime në OTA kryesore dhe pagesa të ndryshme, CRM, menaxhimin e të ardhurave, dhe platforma të tjera.

Key Features

Rezervim Online – Tregon të gjitha tarifat dhe disponueshmërinë, shpërndarjen e inventarit, etj.

Inteligjenca e Biznesit -  Ofron mjete të personalizueshme për shkrimin e raporteve dhe njohuri në pamjet e çastit të operacioneve, statusit ose rezervimeve tuaja, etj. 

Menaxhimi dinamik i normës – Monitoron kërkesën e tregut për t'ju ofruar tarifa të optimizuara dhe për të përshtatur një strategji çmimi.

Mjetet e marketingut – Ju mundësojnë të lidheni me të ftuarit tuaj para, gjatë dhe pas qëndrimit të tyre dhe të përdorni modulet e angazhimit të të ftuarve, siç janë programet e shpërblimeve dhe besnikërisë.

RMS PAGE – Ofron opsione të shumta pagese dhe ju lejon të përpunoni pagesa në internet përmes OTA dhe rezervime direkte.

çmimi

Çmimi nuk është i listuar, por varet nga lloji dhe vendndodhja e pronës, ndër të tjera. 

RMS Cloud: Të mirat dhe të këqijat

Sipas përdoruesve të Capterra, këto janë të mirat dhe të këqijat kryesore të WebRezPro.

Pro:

Lidhet lehtësisht me OTA.

🢢 Ka një numër të madh karakteristikash.

🟢 Mundesi per te bere kontabilitet pronar.

Cons:

🔴 Sistemi është i prirur për të rrëzuar.

🔴 Ndonjëherë mund të jetë e vështirë për t'u lundruar.

🔴 Ruan të dhëna për vetëm 48 muaj.

Cilin softuer të Opera Hotelit Alternativë të Përdorni?

Alternativat e mësipërme të softuerit të hotelit Opera mund të jenë pikënisje të shkëlqyera nëse kërkoni një ndryshim.

Nëse jeni një pronë e vogël dhe e mesme, atëherë Siroy mund të jetë një zgjedhje e mirë. 

Nga ana tjetër, nëse keni prona më të mëdha ose më të gjithanshme, Maestro PMS mund të jetë një zgjidhje e mirë për të filluar.

Megjithatë, nëse keni nevojë për një sistem që u përgjigjet të gjitha madhësive të pronave dhe ofron veçori të fuqishme për të përmirësuar operacionet e përditshme, atëherë duhet të merrni parasysh OTA SYNC.🚀

Pse duhet OTA SYNC Të jetë zgjidhja juaj e preferuar?

OTA SYNC është një zgjidhje gjithëpërfshirëse e bazuar në renë kompjuterike që ofron veçori të fuqishme për të adresuar plotësisht menaxhimi i hotelit dhe jo vetëm një funksionalitet.

Kështu, ju mund të:

🔥 Bëj futje pa probleme në vetëm 1 ditë pa ndihmë të jashtme.

🔥 Dërgoni automatikisht raporte në emailin tuaj me një normë të preferuar pa pasur nevojë të identifikoheni në sistem dhe të rregulloni parametrat manualisht.

🔥 Mblidhni në mënyrë të sigurt detajet e kartës së kreditit dhe tarifoni kartën në shtëpi

🔥 Përdorni tipari i ofertimit, dhe mysafirët tuaj të mundshëm mund të bëjnë oferta në mënyrë që të mos i humbni nëse duan të paguajnë një çmim pak më të ulët.

🔥 Bëni rregullime fleksibël tatimore dhe të përgjithshme të adaptueshme për tregje të ndryshme.

🔥 Kontrollo shpërndarjen e dhomës për të shmangur rezervimet e tepërta ose nënçitjet për shkak të përditësimeve automatike.

Dhe shumë më tepër.

Të joshur për të pasur një hap në OTA SYNC?

Regjistrohu për OTA SYNC sot për të automatizuar operacionet e përditshme të pronës suaj.

Vazhdoni të mësoni:

7 Sistemi më i mirë i menaxhimit të hoteleve falas

5 zgjidhjet më të mira të menaxherit të kanaleve për pushime me qira në 2024

11 Alternativat Smoobu

Postimet e ngjashme
indeks