Le të takohemi në FITUR 2023!

Le të takohemi në FITUR 2023!

FITUR është një panair kryesor tregtar që tradicionalisht lidh çdo vit një numër të madh profesionistësh të udhëtimit në turizëm.

OTA Sync është pjesë e këtij viti FITUR 2023 në Madrid, Spanjë, që zhvillohet nga 18-22 janar.

Këtë vit panairi bashkon 30,000 vizitorë dhe mbi 8,360 pjesëmarrës, ndaj mos prisni, lidheni me ne dhe caktoni një takim sot. 👉 Rezervoni një takim.

Mezi presim të zgjerojmë rrjetin tonë të partneriteteve dhe bizneseve të reja!

Merrni në kontakt

Caktoni një Takim

Postimet e ngjashme