Alternativa më e mirë për shtretërit me re

Alternativa më e mirë për shtretërit me re

Re me re ka qenë një zgjidhje popullore që kur doli në treg në vitin 2012. 

Megjithatë, me kohën dhe kërkesat që ndryshojnë në industrinë e mikpritjes, nuk mund të jetë e dëmshme të kontrolloni se çfarë mund të sjellin në tryezë zgjidhjet e reja PMS.

Me kaq shumë opsione të disponueshme, mund të jetë e vështirë të vendosni se cila mund të funksionojë më mirë për ju.

Ne kërcejmë në shpëtim me listën tonë të kuruar të 5 Alternativa të shtratit me re.

Pavarësisht nëse kërkoni për veçori të reja, çmime më të përballueshme ose një panel kontrolli më intuitiv, jemi të sigurt që do të gjeni një zgjidhje sipas dëshirës tuaj.

Le të zhytemi në!

Alternativat e shtretërve me re për të kontrolluar sot

Dëshironi të merrni një krahasim të shkurtër të alternativave të Cloudbeds në mënyrë që të mund të shihni se cila të zgjoi më shumë interesin tuaj? 🧐

Hidhini një sy grafikut tonë më poshtë.

cloudbeds-alternatives-overview

*Të gjitha të mirat dhe të këqijat bazohen në vlerësimet e përdoruesve nga Capterra dhe G2.

1. OTA SYNC

otasync-faqja kryesore

OTA SYNC është një sistem i menaxhimit të pronës gjithëpërfshirëse që ofron një grup të plotë funksionesh për thjeshtimin dhe lehtësimin e operacioneve të përditshme.

Ai kujdeset për të gjitha madhësitë e pronave ndërsa ofron veçori të fuqishme automatizimi që përfshijnë kategoritë kryesore të menaxhimit të hoteleve:

 • Menaxheri i kanalit
 • Motori i rezervimit
 • Menaxhimi i Pronës
 • Pagesat OTA
 • Aplikacioni i mysafirëve dhe
 • Qendra me shumë prona.

Të kesh një grup të tillë të rrumbullakosur mjetesh bën OTA SYNC një aset i madh për të drejtuar pronën tuaj dhe për të kursyer kohë të vlefshme përmes automatizimit.

në lidhje me integrimet, OTA SYNC ka një lidhje XML me dy drejtime, me iCal dhe mundësitë API, në mënyrë që të mund të sinkronizoni pa probleme kalendarin tuaj të disponueshmërisë nëpër platforma të ndryshme, duke përfshirë:

 • OTA, 
 • Pushime me qira faqet e internetit, dhe 
 • Kanalet e rezervimit online.

Dhe duke folur për OTA-të, mjeti ynë gjithashtu ofron integrime me OTA-të kryesore, si Booking.com, AirBnb, Etj

Key Features

✨Motor rezervimi

Rrit rezervimet direkte dhe ju ndihmon minimizoni varësitë nga OTA

🔥 Falë miniaplikacionit OTA, ju mund të personalizoni plotësisht pamjen e motorit tuaj duke aplikuar markën dhe logot, ngjyrat, etj.

Për më tepër, ju gjithashtu mund të personalizoni emailet me titujt dhe fundet e personalizuara, faturat dhe cilësimet.

🔥 Një tjetër përfitim i madh është që Motori e lejon fleksibilitet i madh, kështu që ju mund të ndryshoni çmimin për njësi ose person, duke përfshirë ofertat speciale dhe kuponët, kodet promocionale, etj.

🔥 Përveç kësaj, të ftuarit tuaj janë më të përgjegjshëm të gjithë përvojën e rezervimit dhe të përpunojnë pasi mund të:

 • Shfletoni pronën tuaj, 
 • Zgjidhni mënyrat e pagesës,
 • Organizoni check-in dhe oraret e mbërritjes, etj., të gjitha duke çuar në një përvojë pozitive.
✨ Menaxher i kanalit

Në krye të integrimeve të mëdha dhe mundësive lidhëse, OTA SYNC'S Menaxheri i kanalit ju lejon të menaxhoni dhe përditësoni disponueshmërinë e dhomave, tarifat dhe rezervimet në kohë reale.

Kjo aftësi e fortë parandalon rezervimin e tepërts duke sinkronizuar të gjitha informacionet në të gjitha kanalet duke siguruar qëndrueshmëri.

Për më tepër, Menaxheri i Kanalit ka integrim origjinal me PMS dhe Motorin e Rezervimeve, duke mundësuar sinkronizimin edhe më të mirë në të gjitha kanalet e shitjeve të OTA-ve dhe në faqen tuaj.

otasync-channel-manager
✨ PMS Capabiligjet

OTA SYNC'S PMS ofron një gamë të gjerë veçorish dhe mjetesh për të thjeshtuar procesin dhe menaxhimin e rezervimit.

🔥 Veçoria kryesore brenda modulit PMS është padyshim pulti i centralizuar, i cili ju lejon të keni një pamje qendrore të të gjitha vetive, kanaleve dhe funksioneve pa ndërruar skeda.

🔥 Brenda këtij moduli do të gjeni edhe statistika të thelluara përcaktimi i zonave për përmirësim dhe sigurimi i njohurive në kategori të shumta: të ardhurat, të ardhurat mesatare, zënia sipas muajve, kanaleve, etj.

🔥 Një koleksion i madh i Raportet duke filluar nga Mirëmbajtja dhe Pastrimi i Shtëpisë mbi Statistikat e Punonjësve dhe raportet e Menaxherit deri te Humbur dhe Gjetur do të ofrojnë një pasqyrë të qartë të performancës dhe mirëmbajtjes së përgjithshme të pronës suaj.

çmimi

OTA SYNC ka 4 plane Premium që varen nga numri i pronave dhe numri i dhomave që keni.

Çmimi fillon nga 69 dollarë në muaj dhe përfshin 15 njësi.

otasync-çmimi

OTA SYNC: Të mirat dhe të këqijat

Pro:

✅ Ka një aplikacion celular të pajtueshëm me Android dhe iOS.

✅ Hyrja e lehtë brenda një dite, pa pasur nevojë për ndihmë të jashtme.

✅ Ka një panel kontrolli me shumë prona që të mund të ekzekutoni dhe menaxhoni gjithçka në një vend.

Cons:

❌ Nuk ka funksione të regjistrimit dhe shitjes në internet, por ato janë në rrugë të mbarë.

2. Hotelier i vogël

faqja kryesore e hotelit të vogël

Hotelier i vogel është një softuer për menaxhimin e hotelit për B&B, bujtina dhe hotele të vogla, duke ushqyer kështu pronat më të vogla.

Mjeti ofron veçori që thjeshtojnë procesin e rezervimit dhe automatizojnë operacionet e përditshme të hotelit.

I saj karakteristikat kryesore rrotullohen rreth Menaxherit të Kanalit, Motorit të Rezervimit dhe softuerit të tryezës së përparme.

Për sa i përket integrimeve, Little Hotelier mund të jetë i dobët në krahasim me mjete të ngjashme, por ju ende mund të zgjidhni nga kanalet e rezervimit dhe metasearch.

Përveç kësaj, Hoteleri i Vogël ka një App Store funksion, duke ofruar aplikacione të shumta që përfshijnë CRM, Mesazhimi i Vizitorëve, Kontrolli i dhomës, etj.

Key Features

Motori i rezervimit direkt- Ju mundëson merrni rezervime direkte përmes faqes tuaj të internetit, mediave sociale ose përdorni motorin e rezervimit të LH si një faqe interneti të prenotimit të drejtpërdrejtë.

Menaxheri i kanalit—Ju lejon të vendosni kanale të ndryshme çmimesh dhe shpërndarjeje për secilën nga dhomat tuaja, të hartoni dhomat në kanale specifike, etj.

Vështrime— Tregon prezantime vizuale të performancës së pronës suaj, tarifat e konkurrentëve, raportet e barazisë së normave, etj.

Website Builder— Ndërtoni një faqe interneti duke shtuar logon tuaj, duke zgjedhur ngjyrat dhe fontet tuaja dhe duke personalizuar imazhet dhe përmbajtjen tuaj.

Mobile App— E përputhshme me iOS dhe Android, kështu që ju mund të bëni check-in dhe dalje, të krijoni dhe ndryshoni rezervime, të merrni pagesa në internet, të vendosni njoftime push, etj.

çmimi

Çmimet fillojnë nga 109 € në muaj për 1 pronë. Ekziston një provë falas 30-ditore që përjashton shtesat.

çmimi i vogël-hotelier

Hoteleri i vogël: Pro dhe kundër

Pro:

✅ Ka një aplikacion celular.

✅ I përshtatshëm për llojet e pronave të vogla.

✅ Lehtë për t'u përdorur pavarësisht nga instalimi kompleks.

Cons:

❌ Shërbimi ndaj klientit nuk përgjigjet menjëherë.

❌ Vështirë të anulosh një provë falas.

❌ Konfigurimi kompleks.

3. Uplisting

uplisting-faqe kryesore

Uplisting është një pushime me qira dhe sistemi i menaxhimit të kanalit që ofron:

 • Rritja e te ardhurave,
 • Operacionale dhe
 • Karakteristikat e komunikimit të të ftuarve.

Megjithatë, fokusi kryesor qëndron në karakteristikat operacionale që ofrojnë deklarata të ndryshme klienti/pronar, marrëveshje dhe opsione qiraje për menaxhim më të lehtë.

Ai lidhet me aplikacione dhe integrime të ndryshme që kanë të bëjnë me menaxhimin e pronës, shkallëzimin dhe automatizimin.

Key Features 

Shumëkalendarike—Ju lejon të menaxhoni rezervimet, çmimet, disponueshmërinë dhe kufizimet për të gjitha kanalet në një vend.

Kutia e unifikuar—Centralizon komunikimet e të ftuarve, dërgon njoftime për çdo mesazh të ri të vizitorit, ofron shabllone të Përgjigjeve të Ruajtura, etj.

Mesazhimi i automatizuar i mysafirëve—Ju lejon të krijoni shabllonet tuaja në tonin tuaj të zërit, të personalizoni çdo mesazh me informacione dinamike të rezervimit të të ftuarve, etj.

Menaxheri i kanalit— Ofron sinkronizim në kohë reale nëpërmjet integrimeve të drejtpërdrejta API dhe XML me Airbnb, Booking.com, dhe Vrbo.

çmimi

Çmimi fillon me 100 dollarë në muaj për 1 pronë dhe Plani Pro ofron një provë falas.

uplisting-çmimi

Uplisting: Pro dhe kundër

Pro:

✅ Ofron integrime të drejtpërdrejta API dhe XML.

✅ Ka një inbox të unifikuar.

✅ Ofron marrëveshje dhe deklarata të ndryshme të pronarit/klientit.

Cons:

❌ Nuk integrohet me më shumë platforma rezervimesh të veçanta dhe rajonale.

❌ Mbështet Stripe vetëm për rezervim direkt.

❌ Është në anën e kushtueshme.

4. SkyTouch

skytouch-faqe kryesore

SkyTouch është një PMS i bazuar në cloud që mbulon fusha të shumta të menaxhimit të hotelit:

 • Menaxhimi i normës
 • Menaxhimi i shpërndarjes dhe
 • Menaxhim i mardhënieve me konsumatorë.

Përveç kësaj, ai ofron një grup mjetesh për të përmirësoni përvojën e mysafirëve përmes ofertave të personalizuara, promovimeve brenda aplikacionit, mesazheve të përgjithshme, etj.

Lidhur me integrimet, SkyTouch ofron CONNECT API për t'u integruar me shumë CRM, CRS, menaxhimin e shpërndarjes dhe aplikacione dhe mjete të tjera.

Key Features

Menaxhimi i normës—Ju mundëson të përditësoni tarifat dhe nivelet e kërkesës, të caktoni disponueshmërinë e dhomës së fundit, të kufizoni llojin e dhomës, etj.

Menaxhimi i Front Desk—Ju lejon të shikoni disponueshmërinë e dhomës, të optimizoni përdorimin e dhomës dhe të bëni dhe modifikoni rezervime nga një vend i vetëm.

Menaxhimi i Shpërndarjes—Ju lejon të menaxhoni disponueshmërinë, tarifat, inventarin dhe kufizimet në kanalet tuaja OTA.

CRM—Mblidh të dhëna dhe njohuri bazuar në sjelljen dhe interesat e të ftuarve, në mënyrë që të mund të krijoni dhe dërgoni emaile të personalizuara të konfirmimit, para mbërritjes dhe pas qëndrimit të mysafirëve.

çmimi

SkyTouch ka 3 plane Premium, me çmime të disponueshme pas një telefonate zbulimi falas. Nuk ka provë falas.

SkyTouch: Të mirat dhe të këqijat

Pro:

✅ Ofron integrime API.

✅ Ka një larmi mjetesh dhe veçorish menaxhimi.

✅ Lehtë në përdorim.

Cons:

❌ Mund të ketë defekte herë pas here.

❌ Duhet të dilni dhe të hyni përsëri për menaxhimin e tarifave dhe panelin e administratorit.

❌ Ndryshimet në kufizimet në menaxhimin e tarifave nuk shfaqen gjithmonë siç duhet në anën e sistemit operativ të hotelit.

Alternativat e shtratit në re: cilën duhet të zgjidhni?

Zgjedhja e opsioneve alternative për çdo mjet mund të marrë kohë dhe zakonisht kërkon shumë eksperimente dhe prova dhe gabime.

Megjithatë, ne shpresojmë që lista jonë e Alternativat e shtratit me re do të sigurojë një pikënisje e shkëlqyer dhe të kufizoni një grup përndryshe të gjerë përzgjedhjeje.

Nëse drejtoni një pronë të vogël dhe nuk keni nevojë për më të avancuara Karakteristikat e POS-it, Hoteleri i vogël mund të jetë filxhani juaj i çajit.

Nëse, nga ana tjetër, kujdeseni më shumë për qiratë afatshkurtra dhe për pushime, Uplisting bën një zgjedhje logjike.

Por nëse keni nevojë për një zgjidhje gjithëpërfshirëse që kujdeset për të gjitha madhësitë e pronave dhe ofron veçori për menaxhimin e plotë të hotelit, OTA SYNC duhet të jetë zgjidhja juaj e preferuar.

Pse të zgjidhni OTA SYNC?

 OTA SYNC ofron zgjidhje dhe mjete të fuqishme për menaxhimin e operacioneve të hotelit dhe plotësimin e kërkesave të mysafirëve, duke siguruar kështu një përvojë të plotë.

Prandaj, OTA SYNC mund t'ju ndihmojnë:

🔥 Lehtë vendosni cilësime të ndryshme tatimore dhe të përgjithshme që janë specifike për tregun, kështu që nuk duhet të shqetësoheni për problemet ligjore dhe shkeljet e ligjit.

🔥 Bëje në çast transaksionet e automatizuara të pagesave në monedha të shumta në mbi 150 vende në mënyrë të sigurt, falë OTA që është plotësisht në përputhje me PCI DSS.

🔥 Shikoni, menaxhoni dhe modifikoni listimet e shumta nga një i lehtë për t'u përdorur panel i centralizuar.

🔥 Dhe shumë më tepër.

Gati për të marrë OTA SYNC për një rrotullim?

Filloni provën tuaj falas sot dhe transformoni mënyrën se si drejtoni dhe menaxhoni pronën tuaj.

Vazhdoni të mësoni:

11 këshilla për të menaxhuar në mënyrë efektive pronat e shumta [Udhëzues]

7 Alternativa të softuerit të Opera Hotelit për të provuar në 2024

Smoobu vs. Guesty – cilin të zgjidhni?

Postimet e ngjashme
indeks