4 alternativa të vogla hoteliere që duhen marrë parasysh në 2024

4 alternativa të vogla hoteliere që duhen marrë parasysh në 2024

Nëse jeni në biznesin e mikpritjes, e dini që të keni një sistem të besueshëm të menaxhimit të hotelit është thelbësor. 

Në fakt, sipas kolegëve të hotelierëve, duke përdorur zgjidhjet teknologjike patën ndikimin më të madh mbi efikasitetin e tyre.

Little Hotelier ka qenë një zgjedhje popullore për hotelet e vogla dhe të mesme, por me zhvillimin e industrisë së mikpritjes, është mirë të eksploroni opsione të tjera që mund t'i përshtaten më mirë nevojave tuaja. 

Nuk jeni i sigurt se ku të filloni? Ja ku hyjmë me të kuruarit tanë Lista e alternativave të hotelierëve të vegjël.

Le të zhytemi në!

Hoteleri i vogël: Vështrim i përgjithshëm

faqja kryesore e hotelit të vogël

Hotelier i vogel është një sistem i menaxhimit të hoteleve për hotele më të vogla, B&B, bujtina, bujtina, motele, etj.

Ai i lejon hotelierët të menaxhojnë të gjitha aspektet e biznesit të tyre, duke përfshirë rezervimet, operacionet e pritjes, pagesat, etj.

Little Hotelier ofron një sërë veçorish dhe mjetesh për t'ju ndihmuar maksimizimi i të ardhurave duke ruajtur kontrollin dhe automatizimin e operacioneve tuaja të përditshme.

Me qëndrimin e saj app celular të disponueshme në iOS dhe Android, mund të kryeni check-in, check-out, krijimin dhe modifikimin e rezervimeve dhe të pranoni pagesa në internet, etj.

Përveç kësaj, mund të vendosni gjithashtu njoftime shtytëse për t'ju njoftuar për rezervime të reja ose ndryshime në kohë reale.

Ndërsa Little Hotelier mund të ketë më pak integrime se disa konkurrentë, ai ende ofron integrime me aplikacione të ndryshme, kanale rezervimi dhe platforma metakërkimi.

çmimi

Çmimi varet nga numri i dhomave, duke filluar nga 109 € në muaj. Ju mund të përdorni një provë falas 14-ditore pavarësisht nga numri i dhomave.

çmimi i vogël-hotelier

Hoteleri i vogël: Pro dhe kundër

Sipas user reviews, këto janë të mirat dhe të këqijat kryesore të Little Hotelier.

Pro:

🟢 Lehtë për t’u përdorur.

🢢 Ka një aplikacion celular.

🟢 I përshtatshëm për lloje më të vogla pronash.

Cons:

🔴 Nuk ka opsione të shumta të monedhës.

🔴 Vështirë për të marrë mbështetjen e klientit.

🔴 Vështirë të anulosh një provë falas.

Hoteleri i vogël: Tabela e rezultateve

Le të shohim sesi Hotelieri i Vogël renditet në tabelën tonë të rezultateve në lidhje me lehtësinë e përdorimit, veçoritë, shërbimin ndaj klientit dhe çmimin.

pak-hotelier-rezultati-final

 4 alternativa të vogla hoteliere që duhet të provoni

1. OTA SYNC

ota-sync-homepage

OTA SYNC është një softuer gjithëpërfshirës për menaxhimin e pronës që ofron zgjidhje teknologjike inovative për të thjeshtuar, automatizuar dhe lehtësuar funksionimin e tavolinës së pritjes dhe detyrat e përditshme.

Për më tepër, ai është i centralizuar pulti me shumë prona ju lejon të menaxhoni dhe përditësoni rezervimet dhe detajet e pronave, të optimizoni çmimet, etj.

Për më tepër, OTA SYNC nuk e neglizhon eksperiencën e të ftuarit, kështu që ju pajis me aplikacioni i mysafirëve për të thjeshtuar kontrollet në internet, për të ofruar rekomandime të përshtatura, etj.

Prandaj, OTA SYNC është një mjet gjithëpërfshirës që mbulon çdo aspekt të menaxhimit të pronës.

Key Features

Menaxheri i kanalit – Ju mundëson të mbikëqyrni dhe modifikoni disponueshmërinë e dhomave, tarifat dhe rezervimet në çast për të siguruar qëndrueshmëri në shumë OTA dhe kanale rezervimesh.

La Motori i rezervimit – Një sistem i integruar rezervimi në internet që i lejon mysafirët bëni rezervime direkte, kontrolloni disponueshmërinë e dhomës, shikoni çmimet, etj.

Qendra me shumë pronë integrim – Ju lejon të lidhni një motor rezervimi të personalizuar me faqen tuaj të internetit.

Lidh dhe luaj përforcues të të ardhurave – Ju lejon të modifikoni dhe përshtatni çmimet bazuar në data specifike dhe sezonaliteti, bëni ndryshime në masë për intervale të mëdha datash, etj.

Pagesat OTA - Një portë pagese e integruar plotësisht që automatizon menjëherë transaksionet e pagesave.

Përveç këtyre veçorive thelbësore, OTA SYNC gjithashtu ka mjete të fuqishme analitike dhe raportuese që ofrojnë statistika të vlefshme në:

 • numri i netëve që kanë qëndruar të ftuarit tuaj, 
 • të ardhurat tuaja mesatare dhe maksimale, 
 • banim mujor etj.

Për më tepër,  OTA SYNC siguron një lidhje XML me dy drejtime me të gjitha OTA-të kryesore dhe integrime të pasura me platforma si Paypal, Stripe, AdriaScan, HubSpot, etj.

Në rast se keni nevojë për një zgjidhje më të përshtatur, mund të përdorni një API të hapur për personalizim të mëtejshëm për të përmbushur nevojat tuaja specifike.

Duke folur për customization, ky është një tjetër veçori e dobishme – Ju mund ta përshtatni platformën për të pasqyruar markën unike të hotelit tuaj përmes filtrave, përmbajtjeve, hartave dhe promovimeve të personalizuara.

çmimi

OTA SYNC ka 4 plane Premium, duke filluar nga 55 €, secila me një provë falas 14-ditore.

Ota-sinkronizimi i çmimeve

OTA SYNC: Të mirat dhe të këqijat

Sipas Vlerësimet e përdoruesve të Captera, këtu vijnë të mirat dhe të këqijat kryesore.

Pro:

🟢 Ka një panel të centralizuar dhe intuitiv.

🟢 Ka futje të lehtë pa pasur nevojë për ndihmë të jashtme.

🟢 Ofron veçori gjithëpërfshirëse të menaxhimit të hotelit.

Cons:

🔴 Nuk ka veçori të regjistrimit dhe shitjes në internet në këtë moment, por ato do të vijnë së shpejti.

OTA SYNC: Tabela e rezultateve

ota-sinkronizimi-rezultati-final

2. Logify

lodgify-faqe kryesore

Shtëpizoj është një qira pushimesh me bazë cloud dhe PMS që ndihmon pronarët e pronave me përmasa më të vogla të menaxhojnë rezervimet, pagesat dhe rezervimet nga një platformë.

Kështu, zgjidhja kujdeset për bizneset e vogla dhe të mesme.

Disa prej saj tipare të spikatura përfshijnë Menaxherin e Kanalit, Softuerin e Menaxhimit të Pronës, Ndërtuesin e Uebsajtit, Sistemin e Rezervimeve, Çmimet inteligjente, etj.

Përveç kësaj, Lodgify gjithashtu ofron shabllonet e faqeve të internetit për qira për pushime mund ta personalizoni duke shtuar fotot dhe përmbajtjen tuaj.

Për sa i përket integrimeve, Lodgify integrohet me OTA-të kryesore dhe platforma të tjera që mund t'i filtroni sipas kategorive si mjetet e biznesit, Pastrimi, çmimi dinamik, etj.

Key Features

Sistemi i Menaxhimit të Pronave – Ju lejon të menaxhoni të gjitha rezervimet, detyrat, financat dhe komunikimet e mysafirëve nga një platformë e centralizuar në internet.

Website Builder – Ofron modele të personalizueshme për t'ju ndihmuar ndërtoni një faqe interneti për pushime me qira.

Sistemi i rezervimeve – Një motor rezervimi i integruar që ju lejon të menaxhoni të gjitha aspektet e procesit të rezervimit, duke përfshirë dërgimin e kuotave dhe konfirmimeve, dërgimin e kërkesave për pagesa dhe ndjekjen e pagesave të mysafirëve.

Lodgify Dynamic Pricing – Analizon tendencat e tregut dhe listat e ngjashme për të përditësuar tarifat tuaja automatikisht.

Aplikacioni Lodgify Mobile – Ju lejon të menaxhoni rezervimet, kalendarët, stafin dhe mesazhet e të ftuarve në lëvizje.

çmimi

Çmimet varen nga numri i qirave dhe veçorive, dhe ato fillojnë nga 11 € për një dhomë, duke përjashtuar një tarifë rezervimi prej 1.9%.

Atje jane 3 plane premium, secila me një provë falas 7-ditore.

prezantoj-çmimi

Lodgify: Pro dhe kundër

Më poshtë janë të mirat dhe të këqijat kryesore sipas Përdoruesit e Getapp.

Pro:

🟢 Lehtë për t’u përdorur.

🟢 Ka shabllone për ndërtues faqesh interneti.

🟢 Ka shërbim të përgjegjshëm ndaj klientit.

Cons:

🔴 Ka funksionalitete raportimi më pak të avancuara se disa konkurrentë.

🔴 Aplikacioni mund të dështojë herë pas here.

🔴 Tarifat e pamjes paraprake nuk tregojnë tarifën përfundimtare që do të merrni.

Lodgify: Scoreboard

logify-final-core

3. Hotelogix

hotelogix-faqe kryesore

Hotelogix është një softuer PMS i bazuar në renë kompjuterike që u shërben grupeve të pavarura dhe hotelierëve.

Fokusi i tij është në automatizimin dhe lehtësimin e operacioneve ndërsa ngarje revndez.

Ofron te ndryshme karakteristika, të tilla si rezervimi i dhomës, menaxhimi i tavolinës së pritjes dhe mbajtja e shtëpisë, që bien në 4 kategori kryesore:

 • Hotel PMS
 • Menaxheri i kanalit
 • Motori i Rezervimeve në Ueb dhe
 • Aplikacioni i Shërbimit të Vizitorëve.

Për sa i përket integrimeve, Hotelogix integrohet me zgjidhje të palëve të treta, duke përfshirë të ndryshme Menaxherët e kanaleve të hoteleve, Zgjidhjet e Menaxhimit të të Ardhurave, CRM, Portat e Pagesave, etj.

Key Features

Menaxhimi i Front Desk – Ofron një tabelë rezervimesh të ngjashme me rrjetin për të përditësuar rezervimet, për të parë detajet në kohë reale të inventarit të dhomave, për të ndjekur kontrollet dhe daljet, etj.

Sistemi Global i Shpërndarjes (GDS) – Lidhet me ju OTA të shumta, duke përfshirë katër sisteme kryesore globale të shpërndarjes: Amadeus, Sabre, Galileo dhe Worldspan.

Menaxheri i kanalit – Përditëson inventarin dhe tarifat e dhomave në kohë reale.

Raportet – Jepni njohuri për performancën, të ardhurat dhe rezervimet e pronës suaj.

Aplikacioni i Shërbimit të Vizitorëve – Mbulon shumë hapa të procesit të rezervimit duke i lejuar të ftuarit të bëjnë vetë-check-in dhe dalje, të kërkojnë shërbime, të lënë komente, etj.

çmimi

Hotelogix ka 2 kategori kryesore të çmimeve: të pavarura dhe me shumë prona.

Për atë të Pavarur, çmimet fillojnë nga 3.99 dollarë për dhomë në muaj, ndërsa për pronën Multi-prona, çmimet bazohen në inventarin e dhomës dhe numrin e pronave.

hotelogix-çmimi

Hotelogix: Të mirat dhe të këqijat

Sipas Përdoruesit e Capterra, këto janë të mirat dhe të këqijat e Hotelogix.

Pro:

🟢 Lehtë për t’u përdorur.

🟢 Ka shërbim të përgjegjshëm ndaj klientit.

🟢 Ka një ndërfaqe miqësore për përdoruesit.

Cons:

🔴 Procesi i hyrjes kërkon kohë.

🔴 Mungojnë veçori të tilla si kontabiliteti, menaxhimi i lirive, etj., në PMS.

🔴 Mungojnë aftësitë më të avancuara të raportimit.

Hotelogix: Tabela e rezultateve

hotelogix-çmimi

4. brendi Rruga

innroad-faqe kryesore

rrugëRruga është një web-based softuer për menaxhimin e hotelit duke ofruar zgjidhje për të thjeshtuar procesin e rezervimit, për të migruar të dhënat tuaja, për të automatizuar detyrat, për të menaxhuar të ardhurat tuaja, etj.

Ai kujdeset për hotele të pavarura dhe butik, bujtina, BnB, etj.

Përveç karakteristikat kryesore që përfshijnë Motorin e Rezervimeve, Menaxhimin e Rezervimeve, Menaxhimin e Detyrave, Menaxhimin e të Ardhurave dhe Raportimin e Avancuar, shtesa përfshijnë:

 • Përpunimi i pagesave,
 • Menaxhimi i kanalit,
 • Check-in / Check-out në internet,
 • Zhvillimi i faqes në internet dhe
 • Lidhjet e rezervimit të Google.

Kur është fjala për integrimet, innRoad integrohet me OTA kryesore, si p.sh Airbnb, Booking.com, TripAdvisor, etj.

Key Features

Motori i Rezervimeve – Integrohet drejtpërdrejt me faqen tuaj të internetit dhe shfaq dhe sinkronizon tarifat dhe disponueshmërinë e dhomave, ju lejon të ofroni shitje dhe shtesa, etj.

Menaxhimi i rezervimeve - Ju mundëson të merrni dhe konfirmoni rezervimet nëpër kanale, të ndryshoni ose përditësoni rezervimet, të shikoni të gjitha rezervimet, etj.

Menaxhimi i Detyrave – Ju ndihmon të krijoni, delegoni dhe gjurmoni detyra, duke përfshirë mbajtjen e shtëpisë, mirëmbajtjen ose detyrat e tavolinës së pritjes.

Menaxhimi i të ardhurave – Monitoron normat ditore të zënies, RevPAR dhe anulimet, krahason performancën tuaj me konkurrentët, ofron parashikime të të ardhurave, etj.

Raportimi i avancuar - Ofron njohuri mbi performancën tuaj aktuale, analitikën e tavolinës së përparme, aktivitetet e rezervimit, etj.

çmimi

Çmimi është sipas kërkesës dhe varet nga prona (madhësia, numri i dhomave, etj.), por është afërsisht 150 dollarë në muaj për shumicën e pronave.

innRoad: Pro & Cons

Ja se çfarë Përdoruesit e Capterra mendoni për innRoad.

Pro:

🟢 Lehtë për t’u përdorur.

🟢 Ka shërbim të përgjegjshëm ndaj klientit.

🟢 Ka veçori të menaxhimit të të ardhurave.

Cons:

🔴 Softueri mund të dështojë herë pas here.

🔴 Nuk ka emaile të automatizuara anulimi.

🔴 Tipari i rezervimit në grup nuk është intuitiv.

innRruga: Tabela e rezultateve

çmimi i brendshëm

Alternativat e hotelierëve të vegjël: Verdikti përfundimtar

Përpara përfundimit, ne kemi përgatitur një tabelë krahasimi për Alternativat e Vogël të Hotelierëve që kemi mbuluar për t'ju ndihmuar më tej të bëni zgjedhjen e duhur. 

krahasim-tabela

Zgjedhja softuerin e duhur të menaxhimit të pronës varet nga shumë faktorë, duke përfshirë madhësinë dhe numrin e pronave tuaja, buxhetin, veçoritë dhe opsionet e personalizimit që ofron zgjidhja.

Këshilla jonë e fundit do të ishte të zgjidhni OTA SYNC sepse nuk keni nevojë për ndihmë të jashtme për të hyrë në bord dhe ju merrni paketën e plotë të menaxhimit të hotelit dhe jo funksionalitete specifike.

Pse të zgjidhni OTA SYNC?

OTA SYNC është një softuer gjithëpërfshirës i menaxhimit të pronës së hotelit që ju ndihmon të kryeni operacionet dhe rezervimet tuaja të përditshme në mënyrë më efikase dhe më të lehtë.

Për më tepër, ajo nuk e komprometon përvojën e të ftuarit dhe ofron një mori karakteristikash për të thjeshtuar procesin e rezervimit, për të ofruar rekomandime të përshtatura, etj. 

Çfarë tjetër pret për ju?

🔥 Paneli me shumë prona që ju mundëson të menaxhoni gjithçka nga pulti i centralizuar pa ndërruar skeda.

🔥 Konfigurim i lehtë i cilësimeve të ndryshme tatimore dhe të përgjithshme bazuar në tregje specifike.

🔥 Fut dhe luaj përforcues të të ardhurave që të lejon të optimizosh dhe ndryshosh çmimin bazuar në kriteret dhe parametrat e paracaktuar.

🔥 E integruar plotësisht porta e pagesës që përpunon në çast transaksionet.

Dhe lista vazhdon.

Gati për të gërmuar më thellë OTA SYNC?

Regjistrohu për OTA SYNC sot për të thjeshtuar operacionet dhe detyrat e hotelit tuaj.

Vazhdoni të mësoni:

10 tipare që duhet të ketë të një sistemi të menaxhimit të hotelit

Cilat janë përfitimet e një sistemi të menaxhimit të hoteleve?

Çfarë është Sistemi i Menaxhimit të Pronës në një Hotel – Udhëzuesi i fundit

Postimet e ngjashme
indeks