Ne kemi provuar 4 alternativa Avantio - Këtu janë komentet tona

Ne kemi provuar 4 alternativa Avantio - Këtu janë komentet tona

A ke ditur atë Kërkesa për dhoma është vendosur të arrijë nivelin më të lartë të të gjitha kohërave këtë vit, me ADR-në e hoteleve që parashikohet të rritet me 4.9%?

Kështu, presioni për të ofruar jo vetëm një përvojë përfundimtare të mysafirëve, por edhe për të menaxhuar operacionet tuaja të përditshme nuk ka qenë kurrë më i lartë.

Një nga pararendësit në industrinë e mikpritjes është padyshim Avantio. 

Kjo platformë ka shumë për të ofruar, por është gjithmonë mirë kushtojini vëmendje zgjidhjeve në zhvillim që mund të ofrojnë veçori më të përafruara me nevojat tuaja.

Lexoni më tej për të mësuar të mirat dhe të këqijat e 4 Alternativa Avantio dhe shikoni se si ato plotësojnë nevojat tuaja.

Le të zhytemi në!

Avantio: Përmbledhje

avantio-vacation-rental-software-webiste-homepage

Avantio është softuer me qira afatshkurtër që ofron a PMS me një Menaxher kanali të integruar plotësisht.

Ai pret veçori të tilla si një sistem i automatizuar rezervimi, CRM, faqe interneti të personalizueshme, etj.

Ofron Avantio një gamë të gjerë integrimesh që mund të filtroni sipas:

 • Llojet e portaleve: Afatmesëm afatgjatë, Lidhës, Metasearch, OTA dhe VRS.
 • Destinations: Luksoze, Plazhi, Rural, Udhëtime Pushimesh etj., dhe
 • Llojet e akomodimit: Shtëpitë e lëvizshme, Trullos, Shtëpitë e qytetit, Studiot, etj.

Aktualisht, Avantio është në dispozicion në Gjuhët 7: Anglisht, spanjisht, italisht, frëngjisht, gjermanisht, portugalisht dhe portugalisht brazilian

Avantio: Karakteristikat kryesore

Avantio ofron 3 zgjidhje kryesore, secila me produktet dhe nënkategoritë e veta:

 1. Softuer për menaxhimin e pronës
 2. Menaxher i kanalit dhe
 3. Dizajni i faqes në internet.

1. Softuer për menaxhimin e pronës

PMS ofron mjete për të përmirësuar dhe optimizuar menaxhimin e rezervimeve për të gjitha kanalet tuaja nga një platformë e vetme.

Platforma e centralizuar ofron funksione të tilla si:

 • Kalendari i të ardhurave – vë në dukje ditët “jetimë” dhe ndryshon dhe rregullon rregullat minimale të qëndrimit për të marrë më shumë rezervime.
 • Shumëkalendarike – Tregon të gjitha rezervimet e mysafirëve dhe detajet përkatëse, dhe ka një kuti hyrëse të unifikuar.
 • Check-in Online –  Ofron një skaner ID që skanon fotografinë tuaj dhe automatikisht i lejon vizitorët të plotësojnë të gjitha detajet e kërkuara dhe të ngarkojnë dokumentacionin.

2. Menaxher i kanalit

Përveç integrimeve të shumta, Avantio ka një treg që mund t'i filtroni sipas parametrave të ndryshëm, si Check-in Online, Monitorimi dhe sensorët, Guest Screening etj.

Për më tepër, Avantio ju ndihmon të poziciononi pronat tuaja në Google nëpërmjet Google Vacation Rentals. 

Në këtë mënyrë, ju mund të rritni dukshmëria e markës suaj, sinkronizoni përmbajtjen, çmimet dhe disponueshmërinë, gjurmoni rezervimet tuaja, etj.

3. Dizajn i faqes së internetit me qira për pushime

Produkti ofron 5 shabllone të personalizueshme të faqeve të internetit të qirasë për pushime, së bashku me  veglat SEO dhe marketingu, fushatat SEM të Google Ads, etj.

avantio-website-templates

4. Sistemi i pagesave

Ofron njoftime automatike për të ftuarit tuaj për çdo transaksion pagese që ata kryejnë. Ai gjithashtu shfaq të gjitha tarifat në monedhën e vet të vizitorit. 

Për më tepër, ajo automatizon tarifat, rimbursimet dhe depozitat sipas kushteve të rezervimit tuaj.

Pse duhet të merrni parasysh alternativat e Avantio? 

Mos na keqkuptoni, Avantio është një mjet i fuqishëm që ofron një gamë të gjerë karakteristikash mikpritjeje.

Për më tepër, ajo:

🟢 Është e lehtë për t'u përdorur,

🟢 Ka integrime të pasura, dhe

🟢 Ka mundësi të tregtoni faqen e internetit të pronës suaj.

Nga ana tjetër,

🔴 Avantio është ende më shumë të orientuar drejt qirasë evropiane, edhe pse ka hyrë në tregun amerikan, 

🔴 Kujdeset për bizneset më të vogla me qira për pushime që nuk janë pjesë e sektorit të hotelerisë,

🔴 Ka çmime të pjerrëta sipas përdoruesve,

🔴 Konsumon kohë për të lidhur të gjitha kanalet.

Pra, nëse drejtoni një pronë më të madhe, mund të dëshironi të merrni parasysh tonën 4 Alternativa Avantio.

4 Alternativa Avantio që duhet të keni parasysh

1. OTA SYNC

ota-sync-website-homepage

OTA SYNC është një nga alternativat më të mira të Avantio dhe një gjitha-në-një në internet zgjidhje për menaxhimin e hotelit furnizim ushqimi për hotele dhe akomodime private.

Qëllimi i tij përfundimtar është që lehtësojnë dhe automatizojnë menaxhimin e pronës duke ofruar një grup të larmishëm mjetesh që përfshijnë:

 • Menaxheri i kanalit
 • Menaxher i pronës
 • Motori i rezervimit
 • Pagesat OTA
 • Hub me shumë të duhura
 • Aplikacioni i mysafirëve.

në lidhje me integrimet, OTA SYNC lidhet me Booking.com, AirBnB, Expedia Group, etj. 

Key Features

✨ Menaxher i kanalit

OTA SYNC ju mundëson menaxhoni dhe përditësoni disponueshmërinë e dhomave, tarifat dhe rezervimet në kohë reale.

Në këtë mënyrë, ju mund të siguroni qëndrueshmëri në shumë kanale pasi ndryshimet do të shfaqen menjëherë në të gjitha kanalet e lidhura dhe do të parandalojnë rezervimet e dyfishta.

Për më tepër, Menaxheri i kanalit ofron një lidhje 2-kahëshe me mbi 100 kanale.

Përveç kësaj, menaxheri i kanalit është i integruar me PMS dhe Motorin e Rezervimeve, që do të thotë se të gjitha çmimet dhe rezervimet tuaja do të jenë sinkronizuar në të gjitha kanalet e shitjeve të OTA dhe në faqen tuaj.

ota-sinkronizoj-gjërat e avancuara
✨Menaxhimi i Pronës 

OTA SYNC'S panel i centralizuar përmban informacione përkatëse si:

 • Shumëkalendarike – Tregon rezervimet, çmimet dhe kufizimet tuaja në një pamje të vetme. Ajo gjithashtu ofron opsione shtesë të tilla si Compact, Yield dhe Floor Calendar.
 • Informacioni i të ftuarit dhe detajet e rezervimit – Jepni informacionin e kontaktit dhe filtrojeni sipas datës së mbërritjes, vendit, kanaleve, llojeve të rezervimeve, etj.
 • Faturat - Integruar me OTA Payments dhe tregon të gjitha kostot për njësi, dhomë, zbritje, taksa, etj.
 • Statistikat - Ofroni njohuri të vlefshme në kategori të shumta: të ardhurat, të ardhurat mesatare, zënia sipas muajve, kanaleve, etj.
 • Raportet – Një koleksion i madh raportesh duke filluar nga Mirëmbajtja dhe Pastrimi i Shtëpisë mbi Statistikat e Punonjësve dhe raportet e Menaxherit deri te Humbur dhe Gjetur.

Kështu, PMS është vendimtare për centralizimi i operacioneve të hotelit, duke i lejuar stafit të trajtojë në mënyrë efikase rezervimet, të monitorojë zënien e dhomës dhe të menaxhojë shërbimet e mysafirëve. 

Për më tepër, ai përfshin integrime me sistemet e pikave të shitjes, zgjidhjet ERP dhe mjetet e raportimit për të ofruar një pasqyrë gjithëpërfshirëse e performancës së hotelit.

✨ Motori i rezervimit

Ju ndihmon të merrni rezervime direkte në faqen tuaj nëpërmjet një miniaplikacioni OTA, duke i lejuar mysafirët tuaj të mundshëm të rezervojnë një ose më shumë njësi në çast.

ota-sync-rezervimet direkte

Ajo që e bën motorin e rezervimit të dobishëm është mënyra se si është elastik, kështu që ju mund të ndryshoni çmimin për njësi ose person, duke përfshirë ofertat speciale dhe kuponët, kodet promocionale, etj.

✨Pagesat OTA

Një portë pagese e integruar plotësisht që përdor automatizimin për të përpunuar transaksionet në çast. Për më tepër, ai futet në Motorin e Rezervimeve dhe PMS. 

çmimi

OTA SYNCÇmimi i saj varet nga numri i pronave dhe numri i dhomave që keni, me çmimet duke filluar nga 22.08€. Ekziston një provë 14-ditore falas.

OTA SYNC: Të mirat dhe të këqijat

Pro:

🟢 Një panel i centralizuar dhe intuitiv që ju lejon të menaxhoni prona të shumta brenda një vendi të vetëm.

🟢 Analiza e gjerë të çdo gjëje për çdo kanal ose dhomë të ndarë sipas periudhave, kanaleve, shumave, llojit të dhomës dhe të ardhurave.

🟢 Konfigurimi i lehtë i rregullimeve të ndryshme tatimore dhe të përgjithshme që janë specifike për tregje të ndryshme.

🟢 Futje e thjeshtë pa pasur nevojë për ndihmën e menaxherit të llogarisë.

Cons:

🔴 Nuk ka veçori të regjistrimit dhe shitjes në internet, por ato do të vijnë së shpejti.

2. Smoobu

smoobu-homepage-website

Smoobu është një softuer me qira afatshkurtër dhe për pushime që ofron një gamë të gjerë funksionesh për të lehtësuar operacionet e përditshme dhe për të përmirësuar përvojën e mysafirëve.

Karakteristikat përafërsisht mund të kategorizohen në 3 kategori të mëdha:

Lidhur me integrimet, Smoobu integrohet me një sërë aplikacionesh që i përkasin sektorëve të tillë si pagesat, çmimet inteligjente, bravat inteligjente dhe shtëpia, pastrimi dhe mirëmbajtja, etj.

Key Features

✨Sistemi i Menaxhimit të Pronës

Smoobu's PMS vjen me një panel i centralizuar i lehtë për tu naviguar që përfshin kategoritë e mëposhtme:

 • Kabinë – Ofron informacionin më të rëndësishëm, si p.sh. norma e zënies, norma e shpërndarjes, etj., KPI dhe furnizimi i aktivitetit.
smoobu-cockpit-application-board
 • Kalendari - Ofron një pamje të unifikuar të pronave tuaja dhe përfshin informacione të tilla si numri i të ftuarve, datat e mbërritjes, kërkesat e veçanta, etj.
smoobu-kalendar
 • Rezervimet -  I integruar plotësisht me të gjitha mjetet e Smoobu, kështu që kalendari juaj i disponueshmërisë, portalet e lidhura të rezervimeve dhe tarifat janë të gjitha të sinkronizuara. 

Për më tepër, duke u integruar iframe Motor Rezervimi në faqen tuaj të internetit ju lejon të merrni rezervime pa komision.

 • Mesazhe - Ju mund t'i shihni mesazhet tuaja në kutinë hyrëse dhe atë dalëse në një vend.
 • Kontaktet - Tregon listën e të ftuarve tuaj me informacionin përkatës të kontaktit që mund t'i eksportoni në Excel, PDF ose CSV.
 • Statistikat - Trego numrin e rezervimeve, shkallën e zënies, ndarjen të ardhurat, shpërndarjen e portalit, ose tarifat e anulimit mujore ose në vit.
✨ Menaxher i kanalit

Menaxheri i kanalit ju ndihmon sinkronizoni të gjitha portalet tuaja të rezervimit Nën një Çati.

Kështu, ju mund të sinkronizoni tarifat tuaja bazuar në çmimin tuaj bazë të paracaktuar.

Për më tepër, nëse e merrni me qira pronën tuaj si një pronë të tërë por edhe si nënnjësi të veçanta, Menaxheri i Kanalit automatizon të gjithë procesin dhe bllokon ose të gjithë njësinë ose nën-njësitë.

Ju mund të përdorni Menaxherin e Kanalit për të integrohen me Airbnb, Booking.com, Vrbo, Expedia, etj.

Karakteristikat e përvojës së mysafirëve

Përveç sigurimit një kuti hyrëse e unifikuar dhe histori bisede, Smoobu gjithashtu ofron shabllone të automatizuara të mesazheve me mbajtëse vendore dinamike, të disponueshme në 7 gjuhë. 

Për më tepër, të ftuarit tuaj gjithashtu kanë një mundësi për të regjistrohuni online, ndërkohë që ju mund t'u jepni atyre të gjitha informacionet përkatëse, si udhëzimet për check-in, kredencialet Wi-Fi, hartat, etj.

Një veçori tjetër e dobishme në këtë fushë është opsioni për të lexoni, përgjigjuni dhe krijoni komentet tuaja të Airbnb direkt në llogarinë tuaj Smoobu.

çmimi

Smoobu ofron 1 plane Falas dhe 2 Premium, me një provë falas 14-ditore. Çmimi varet nga numri i njësive të pronës, duke filluar nga 26.10€. 

smoobu-pricing-page

Smoobu: Të mirat dhe të këqijat

Pro:

🟢 Lehtë për t’u përdorur.

Opsione të shumta sinkronizimi dhe shpejtësia e sinkronizimit.

🟢 Mundësi për të tregtuar faqen e internetit të pronës suaj.

Cons:

🔴 Nuk ka integrim të plotë API me VRBO.

🔴 Mungesa e automatizimit me SMS.

🔴 Shërbimi ndaj klientit jo shumë i përgjegjshëm.

3. Logify

lodgify-homepage-website

Shtëpizoj është softuer i menaxhimit të pushimeve me qira të cilit karakteristikat kryesore rrotullohen rreth:

Lodgify gjithashtu ka një aplikacion celular që është i përshtatshëm për Android dhe iOS.

Kur bëhet fjalë për integrimet, Lodgify integrohet me platforma të ndryshme, si Google, Airbnb, Expedia, etj.

Për më tepër, ju mund të kërkoni një integrim i përshtatshëm duke aplikuar filtra, të tilla si Kanalet, Mjetet e biznesit, Pastrimi, Çmimet dinamike, Përvoja e mysafirëve, etj.

Key Features

✨Sistemi i Menaxhimit të Pronës

Ju lejon të menaxhoni rezervimet, detyrat, financat dhe komunikimet e mysafirëve nga një panel i centralizuar.

Kështu, ju mund të përdorni informacione rreth rezervimeve, qirave, rishikimeve, raporteve, etj.

Shumëkalendar shfaq të gjitha rezervimet nga faqja juaj e internetit dhe kanalet e jashtme.

Ju gjithashtu mund të shihni rezervimet tuaja deri në 6 muaj.

lodgify-app-dashboard-calendar

Të gjitha modifikimet dhe ndryshimet do të bëhen sinkronizohen automatikisht, duke parandaluar prenotimet e dyfishta. 

Për më tepër, ju mund të:

 • bllokoni periudha specifike në të njëjtën kohë në të gjitha kanalet, 
 • automatizoni tarifat tuaja bazuar në Sezonet
 • shënoni kufijtë tuaj dhe 
 • krijoni kuota manuale për mysafirë specialë.

Një tjetër veçori e dobishme në pult, Modulet PM, tregon të gjitha detyrat që ju ose ekipi juaj duhet të bëni.

Ai gjithashtu ofron informacion rreth detyrat e planifikuara dhe të përsëritura shabllonet e detyrave ju mund të personalizoni.

lodgify-property-management-modules-app
Menaxheri i kanalit

Lidh të gjitha listimet tuaja me agjentë të jashtëm udhëtimesh, duke mundësuar sinkronizimin e rezervimeve, kalendarëve dhe tarifave tuaja në të gjitha kanalet kryesore.

Ju gjithashtu mund të përdorni Menaxheri i kanalit për të sinkronizuar plotësisht listimet tuaja nëpërmjet API. 

Dhe në rast se dëshironi të përdorni kanale që nuk janë në listë, mund t'i integroni ato nëpërmjet një Integrimi iCal, cili shfaq të dhënat e kalendarit dhe disponueshmërinë e dhomës nga një aplikacion tjetër.

✨ Motori i rezervimit

Ju lejon të merrni prenotim direktju mund ta kontrolloni nga paneli i kontrollit. 

Motori integrohet me ofruesit e jashtëm të përpunimit të pagesave dhe

llogarit automatikisht çmimin për mysafirët tuaj bazuar në tarifat dhe politikat tuaja. Gjithashtu gjeneron një citat i menjëhershëm për mysafirët tuaj.

✨ Statistikat

Raportet e statistikave ofrojnë një pasqyrë të regjistrimeve, transaksioneve të rezervimit, transaksioneve të planifikuara, normave të zënies, etj.

Karakteristika të tjera të rëndësishme janë shabllonet e faqeve të internetit për qira për pushime dhe ndërtuesi i faqes së internetit.

çmimi

Lodgify ka 3 plane Premium, me çmime në varësi të numrit të pronave.

Çmimi fillestar është 14 dollarë.

Ka një provë falas 7-ditore, ose mund të përdorni një Demo Produkti me të dhëna të mostrës.

logify-app-pricing

Lodgify: Pro dhe kundër

Pro:

🟢 Lehtë për tu vendosur dhe përdorur.

🟢 Një mundësi për të ndërtuar faqen tuaj të internetit.

🢢 Shërbim i mirë ndaj klientit.

Cons:

🔴 Raporte të kufizuara në krahasim me disa konkurrentë të tjerë.

🔴 Aplikacioni mund të dështojë herë pas here.

🔴  Tarifat e pamjes paraprake nuk tregojnë tarifën përfundimtare që do të merrni.

4. I ftuar

mysafir-faqe-faqe-faqe e internetit

I ftuar është softuer me qira për pushime duke u fokusuar kryesisht në tregjet e SHBA-së, Britanisë së Madhe dhe Australisë.

Guesty ofron një shumëllojshmëri mjetesh, të tilla si:

 • Menaxheri i kanalit
 • Mjetet e automatizmit
 • Mjetet e Kontabilitetit
 • Analitika dhe Mjetet e Raportimit
 • CRM i ftuar
 • Guesty Locks Manager, etj.

Një veçori interesante është Mbrojtja nga dëmtimi -  një plan mbulimi për t'ju mbrojtur nga dëmet që mund të krijojnë mysafirët. Në këtë mënyrë, nuk keni pse të kërkoni depozita sigurie.

Guesty ka gjithashtu një aplikacion celular

në lidhje me integrimet, Guesty ka integrime të drejtpërdrejta me Booking, Vrbo, Expedia, etj. Ju gjithashtu mund të integroheni me kanale të tjera nëpërmjet një API të hapur dhe gjithashtu të kërkoni integrime të reja në Tregu i mysafirëve.

Key Features

✨Menaxheri i kanalit

Ju mund të listoni, përditësoni dhe menaxhoni pronat tuaja në të gjitha faqet kryesore të rezervimit nga një panel i centralizuar. 

Përveç kësaj, të gjitha të dhënat tuaja do të sinkronizohen automatikisht dhe një shumëkalendar ju mundëson të shihni dhe menaxhoni të gjitha rezervimet tuaja të së shkuarës, të tashmes dhe të së ardhmes.

Menaxheri i kanalit mund t'ju ndihmojë gjithashtu:

 • rregulloje strategjitë e normës
 • shtoj çmimi dinamikdhe 
 • gjenerojnë kuponat dhe promovimet, Etj
✨Mjetet e automatizimit

Automatizoni një sërë procesesh dhe detyrash:

 • Email-et e konfirmimit dhe udhëzimet e regjistrimit
 • Rregullimet e çmimeve në bazë të sezonit, ditëve “jetimë”, sezoneve të pushimeve, etj.
 • Krijimi i shabllonit për detyrat e planifikuara si pastrimi.
 • Rregullat e mbledhjes së pagesave ku mund të zgjidhni numrin e pagesave, mënyrën e arkëtimit etj.
 • Vlerësime të automatizuara dhe shabllone komentesh për mysafirët e Airbnb.
✨Analitikë

Ofron metrika të vlefshme që krahasoni listimet tuaja me të dhënat dhe tendencat e tregut. Ju gjithashtu mund të merrni informacion nga një kanal rezervimi, kohëzgjatja e qëndrimit, etj.

Përveç kësaj, ju gjithashtu mund të merrni të dhëna në lidhje me performancën e detyrës.

çmimi

Guesty nuk e specifikon çmimin në faqen e tij të internetit, por ofron 3 plane Premium, bazuar në numrin e listimeve.

faqja e çmimeve të ftuar

I ftuar: Të mirat dhe të këqijat

Pro:

Opsionet e sinkronizimit.

🟢 Pamje me shumë kalendarë.

🢢 Shërbim i përgjegjshëm ndaj klientit.

Cons:

🔴 Pa transparencë kostoje.

🔴 Aplikacioni mund të ketë defekt.

🔴 Jo shumë kontroll mbi financat e rezervimeve.

Avantio Alternatives – Verdikti përfundimtar

Zgjedhja midis alternativave Avantio varet nga ju nevojat specifike, kufizimet buxhetore dhe preferencat.

Çdo platformë ka pikat e veta të forta dhe më e përshtatshme për ju do të varet nga faktorë të tillë si:

 • madhësia e portofolit të pronës suaj, 
 • karakteristikat e dëshiruara, dhe 
 • preferencat e përvojës së përdoruesit.

Zgjedhja jonë do të ishte OTA SYNC sepse mban kaq shumë karakteristika të fuqishme dhe të gjithanshme nën një çati.

Përveç kësaj, ndryshe nga alternativat e tjera të Avantio, ju nuk keni nevojë për ndihmë të jashtme për të bërë hyrjen.

Pse duhet të zgjidhni OTA SYNC?

OTA SYNC kujdeset për të gjitha madhësitë e pronave dhe ofron zgjidhje të bazuara në cloud për të përmirësuar përvojën e mysafirëve duke lehtësuar dhe automatizuar operacionet e përditshme për hostët.

Nëse vendosni OTA SYNC, Ju mund të:

🔥 Në bord brenda një dite pa pasur nevojë për ndihmë të jashtme.

🔥 Shikoni dhe menaxhoni listimet e shumta nga një panel i centralizuar i lehtë për t'u përdorur.

🔥 Vendosni cilësime të ndryshme tatimore specifike për tregje të ndryshme.

🔥 Merrni qasje në funksionalitetet e menaxhimit premium, Të tilla si Banket, Zgjidhje për menaxhimin e ngjarjeve, SPA dhe Wellness, etj.

Të joshur për të dhënë OTA SYNC një provë?

Regjistrohu për OTA SYNC sot për të zbuluar një platformë që përputhet me nevojat dhe kërkesat tuaja.

Vazhdoni të mësoni:

Alternativa më e mirë për shtretërit me re

Idetë kryesore të transformimit dixhital për hotelin tuaj

Si të ulni kostot operative të hotelit

Postimet e ngjashme
indeks