7 alternativat kryesore të ftuar për t'u marrë parasysh në 2024

7 alternativat kryesore të ftuar për t'u marrë parasysh në 2024

Ndërsa I ftuar mund të jetë një zgjidhje popullore për shkak të veçorive të saj të fuqishme të menaxhimit të pronës dhe qasjes së përshtatur, është gjithmonë mirë të mbani një sy për zgjidhje të ngjashme që mund të ofrojnë më shumë ose veçori të ndryshme.

Për t'ju ndihmuar me kërkimin tuaj, ne kemi kuruar tonën listë me 7 alternativa të ftuar ia vlen të kontrollohet.

Le të zhytemi në!

Pse të kërkoni një alternativë të ftuar?

Edhe pse Guesty ofron veçori të forta si një shumëllojshmëri opsionesh sinkronizimi, caktimi i kutisë hyrëse, etj., dhe është i lehtë për t'u përdorur, ai vjen me disa të meta.

Sipas disa përdoruesve, procesi i integrimit dhe konfigurimi merr shume kohe dhe janë të rëndë, ndërkohë që aplikacioni defekt shpesh.

Përveç kësaj, nëse bëni vetëm qëndrime minimale 30-ditore, ka pa opsion për të përdorur Price Optimizer sipas muajit, por vetëm gjatë natës.

Për më tepër, në varësi të veçorive që ju nevojiten, mund të përfundoni një çmim të lartë.

7 alternativa të ftuar që duhet të shikoni

Përpara se të shqyrtojmë çdo alternativë Guesty në më shumë detaje, këtu është një përmbledhje e shpejtë.

mysafir-alternativa-tavolinë

*Të gjitha të mirat dhe të këqijat bazohen në rishikimet më të fundit nga Capterra, GetApp, TrustPilot, G2crowd dhe GetApp.

1. OTA SYNC

ota-sync-homepage

OTA SYNC është gjithçka në një softuer i menaxhimit të pronave të bazuara në cloud që ofron zgjidhje për të lehtësuar, thjeshtuar dhe automatizuar detyrat dhe operacionet tuaja të përditshme. 

Ai kujdeset për të gjitha madhësitë e pronave, dhe përveç veçorive kryesore të PMS, OTA SYNC ofron zgjidhje për të rritur kënaqësinë e mysafirëve nëpërmjet aplikacioni i mysafirëve.

Aplikacioni ju mundëson të personalizoni qëndrimet e mysafirëve tuaj duke ofruar rekomandime të përshtatura, kontrolle të qetë në internet dhe më shumë.

Kur bëhet fjalë për integrimet, OTA SYNC ofron opsione të shumta:

  • Një lidhje XML me dy drejtime me mbi 2 OTA dhe integrime të pasura me platforma si Paypal, Stripe, AdriaScan, HubSpot, etj.,
  • Një API e hapur për personalizim të mëtejshëm,
  • lidhjet iCal, etj.

Për më tepër, ju gjithashtu mund të përdorni app celular për të hyrë në të gjitha informacionet në lëvizje.

Key Features

Motori i rezervimit – Ofron opsione të personalizimit për të përshtatur motorin për t'iu përshtatur markës dhe stilit tuaj duke ju lejuar të merrni rezervime direkte.

Përveç kësaj, ju mundeni personalizoni platformën për të pasqyruar markën unike të hotelit tuaj me filtra të personalizuar, përmbajtje, harta, promovime, etj.

✨  Paneli me shumë prona – Ju mundëson të menaxhoni, modifikoni dhe shikoni disa veti nga një panel i vetëm.

Plug dhe Play Përforcues i të ardhurave – Ju lejon të rregulloni dhe vendosni çmime dinamike në varësi të sezonalitetit, datave të veçanta, kërkesës, etj.

Integrimi i shpërndarësve me shumë pronë -  Ju mundëson të lidhni një motor rezervimi të personalizuar në faqen tuaj të internetit dhe të rrisni tarifat e rezervimit.

Pagesat OTA – Ofron një proces të automatizuar në çast të transaksioneve në monedha të shumta dhe përmes kanaleve të ndryshme në internet, në dyqan ose celular.

çmimi

OTA SYNC ka 4 plane Premium, duke filluar nga 55 € nëse faturohen çdo vit. 

Çdo plan ka një provë falas 14-ditore, me akses në të gjitha veçoritë, në mënyrë që të mund të përjetoni përfitimet që ato mund të sjellin.

OTA SYNC: Të mirat dhe të këqijat

Pro:

🟢 Ka një të gjithanshëm menaxher kanali.

🟢 Ka një panel të centralizuar dhe të përshtatshëm për përdoruesit.

Ofron hyrje të lehtë pa pasur nevojë për ndihmën e menaxherit të llogarisë.

Cons:

🔴 Aktualisht i mungojnë veçoritë e check-in dhe Upselling në internet, por ato do të vijnë së shpejti.

2. Eviivo

eviivo-faqja kryesore

Eviivo është një platforma e menaxhimit të pronës që ndihmon bizneset e vogla dhe të pavarura të mikpritjes të menaxhojnë operacionet e tyre dhe kanalet e shpërndarjes në internet. 

Kështu, ai pret veçori të ndryshme të menaxhimit duke filluar nga menaxhimi i kanalit deri te komunikimi me mysafirët.

ajo ofron integrimet me një shumëllojshmëri platformash të palëve të treta, duke përfshirë OTA, sistemet e menaxhimit të pronës dhe motorët e rezervimit.

Key Features

Menaxher i pronës – Ju ndihmon të menaxhoni mysafirët, rezervimet, stafin, etj., nga një “ditar rezervimi” i centralizuar.

Menaxheri i faqes në internet – Ofron modele të personalizueshme dhe veçori të integruara për të ndërtuar një faqe interneti për pronat tuaja.

Menaxher promovues – Ju mundëson të optimizoni tarifat tuaja, të automatizoni çmimet dinamike dhe të ekzekutoni promovime.

Menaxher i ftuar – Mbulon aspekte të shumta të komunikimit me të ftuarit duke ofruar shabllone të postës elektronike, portierë me AI, kuti të unifikuara të mesazheve, etj.

çmimi

Për një pronë të vetme, çmimi fillon nga 40 dollarë (30 £), dhe ka një provë falas 14-ditore.

eviivo-çmimi

Eviivo: Të mirat dhe të këqijat

Pro:

🟢 Ka një panel të centralizuar, "Ditari".

🟢 Ka veçori të gjithanshme të menaxhimit.

🟢 Ka një mbështetje të përgjegjshme ndaj klientit. 

Cons:

🔴 Mungon mundësia për të bllokuar jo vetëm një dhomë në të njëjtën kohë, por një seri të tërë dhomash nga kalendari.

🔴 Mungon mundësia e përzgjedhjes së disa datave të mbylljes në kalendar.

🔴 Konfigurimi kërkon kohë.

3. Me mikpritje

hostfully-homepage

Me mikpritje është një PMS për qiratë afatshkurtra dhe për pushime që ofron veçori për të automatizuar operacionet dhe për të përmirësuar përvojat e mysafirëve.

Zgjidhjet e tij ndahen në 2 kategori: Platforma e Menaxhimit të Pronave dhe Udhëzuesit Dixhitalë.

Përveç një API të hapur, ofron Hostfully mbi 60 integrime me otas, Sistemet e shpërndarjes, platformat e automatizimit të marketingut, etj.

Key Features

Kalendari Qendror – Ofron një pamje të vetme të të gjitha pronave tuaja, në mënyrë që të mund të kontrolloni disponueshmërinë, të mbani datat, etj. 

Kutia e Unifikuar – Sinkronizon mesazhet nga Airbnb, Vrbo, Booking.com dhe rezervime direkte, dhe ju lejon të krijoni shabllone të shkruara paraprakisht dhe të vendosni nxitës.

Automatizim – Ofron veçori të ndryshme automatizimi, duke përfshirë mesazhet e automatizuara, verifikimin e të ftuarve, pastrimin e sigurimeve, çmimet, rishikimet, menaxhimin e detyrave, etj.

Libra udhëzues – Ju mundësoni të ndani informacione kyçe me mysafirët tuaj, të tilla si udhëzimet për në pronën tuaj, informacionet e regjistrimit, Wi-Fi, udhëzuesit si dhe rekomandimet. 

çmimi

Hostfully ofron 3 plane Premium, duke filluar nga 119 dollarë në muaj për pronë, plus një tarifë zbatimi një herë.

Udhëzuesit dixhitalë kanë çmime të veçanta dhe një Udhëzues Fillestar Falas, ndërsa çmimet e tjera fillojnë nga 9.99 dollarë.

hostfully-pricing

Mikpritëse: Të mirat dhe të këqijat

Pro:

🟢 Ka një panel të centralizuar.

🟢 Ka sinkronizime kalendarike midis Airbnb dhe VRBO.

Ka një seksion të mirë raportimi.

Cons:

🔴 Mungon një portal pronari më i fortë.

🔴 Ka një aplikacion celular jo shumë intuitiv.

🔴 Ka një kohë të ngadaltë ngarkimi.

4. PronariRez

pronar-rez-faqe

PronariRez është një PMS me qira për pushime që ofron mjete rezervimi, menaxhimi dhe marketingu.

Prandaj, veçoritë e tij variojnë nga menaxheri i kanalit mbi raportimin deri te menaxhimi i marrëdhënieve me klientët.

Për sa i përket integrimeve, OwnerRez integrohet me aplikacione të shumta të palëve të treta, si çmimet dinamike, bravat e dyerve, automatizimi dhe platforma të tjera.

Key Features 

Menaxhimi i kanalit – Ju lidh me OTA kryesore dhe sinkronizon të gjitha tarifat, disponueshmërinë dhe ndryshimet e tjera.

Messaging – Ofron mundësi të shumta komunikimi me email, SMS dhe kanale si Airbnb dhe VRBO nga një kuti hyrëse e unifikuar.

Përpunimi Pagesa – Integron mënyra të shumta pagese, duke përfshirë pagesat manuale.

Menaxhimi i Pronës – Ju lejon të llogaritni komisionin dhe të gjeneroni deklarata mujore për pronarët tuaj.

çmimi

Çmimi i OwnerRez varet nga numri i pronave, por fillon me 40 dollarë në muaj për një pronë. Ekziston një provë falas 14-ditore.

Megjithatë, disa veçori Premium tarifohen shtesë. 

PronariRez: Të mirat dhe të këqijat

Pro:

🢢 Ka mbështetje të mirë ndaj klientit.

🟢 Është i përshtatshëm për përdoruesit.

🟢 Ofron përditësime të rregullta.

Cons:

🔴 Mungojnë opsionet më fleksibël me vendosjen e zbritjeve.

🔴 Ka mundësi të kufizuara për kodimin e ngjyrave, vetitë e shumta.

🔴 Mungojnë më shumë veçori të personalizimit në marrëveshjen e qirasë.

5. Uplisting

uplisting-faqe kryesore

Uplisting është softuer me qira për pushime që kombinon menaxhimin e kanaleve për t'ju ndihmuar të automatizoni operacionet dhe komunikimi i mysafirëve.

Përveç kësaj, ju ndihmon gjithashtu të menaxhoni rezervimet nga shumë kanale.

Uplisting integron platforma të shumta që kanë të bëjnë me analitikën, çmimet dinamike, përvojën e të ftuarve, etj.

Key Features

Shumëkalendarike – Ju mundëson të menaxhoni rezervimet, çmimet, disponueshmërinë dhe kufizimet nga një vend i vetëm.

Mesazhet e Vizitorëve – Ju mundëson të krijoni shabllonet tuaja dhe t'i personalizoni ato.

Kutia e Unifikuar – Centralizon komunikimet e të ftuarve nga të gjitha kanalet.

Menaxhimi i kanalit – Ofron lidhje direkte API me Airbnb, Booking.com dhe Vrbo.

çmimi 

Uplisting ofron 2 plane Premium, duke filluar nga 100 dollarë në muaj për 1 pronë. Plani Pro ka një provë falas.

uplisting-çmimi

Uplisting: Pro dhe kundër

Pro:

🢢 Ka shërbim të mirë ndaj klientit.

🟢 Lehtë për t’u përdorur.

🟢 Ka integrime të pasura.

Cons:

🔴 Është në anën e shtrenjtë.

🔴 Aplikacioni celular nuk është i optimizuar mirë. 

🔴 Ofron Stripe vetëm për rezervime direkte.

6. Smoobu

smoobu-faqja kryesore

Smoobu është një softuer i menaxhimit të pronës me qira afatshkurtër dhe për pushime që lehtëson dhe automatizon operacionet e përditshme.

Prandaj, ai pret veçori që variojnë nga rezervimi mbi çmimin dhe sinkronizimi i të dhënave deri te komunikimi me mysafirët.

Smoobu integrohet me aplikacione të shumta në lidhje me pagesat, çmimet inteligjente, check-in në internet, etj. 

Key Features

Menaxheri i kanalit - Sinkronizon të gjitha rezervimet dhe ju lejon të vendosni çmimin bazë.

Kalendari i disponueshmërisë – Ju mundëson të shihni të gjitha pronat tuaja në një vend dhe të ndryshoni dhe vendosni parametrat e çmimeve.

Sistemi i rezervimeve – Ju ofron statistika të rëndësishme dhe të tjera të rëndësishme KPIs, normat e banimit, etj. 

Komunikimet e Vizitorëve – Ju lejon të krijoni modele të personalizuara të mesazheve dhe t'i dërgoni ato automatikisht te të ftuarit tuaj.

çmimi

Smoobu ka 1 Plane Falas dhe 2 Plane Premium duke filluar nga 29 dollarë për pronë në muaj, me një provë falas 14-ditore secila.

smoobu-çmimi

Smoobu: Të mirat dhe të këqijat

Pro:

🢢 Ka një panel intuitiv.

🟢 Ofron një shumëllojshmëri opsionesh sinkronizimi.

🟢 Ju mundëson të promovoni faqen e internetit të pronës suaj. 

Cons:

🔴 Nuk ka një integrim të plotë API me VRBO.

🔴 Nuk ka automatizim SMS.

🔴 Shërbimi ndaj klientit nuk përgjigjet shumë shpejt.

7. Logify

lodgify-faqe kryesore

Shtëpizoj është softuer për marrjen me qira të pushimeve që ju ndihmon të menaxhoni rezervimet, pagesat dhe rezervimet.

Ai përfshin veçori që përfshijnë kategori të ndryshme, duke përfshirë menaxherin e kanalit, ndërtuesin e faqeve të internetit, përpunimin e pagesave, etj.

Shtëpizoj integrohens me OTA kryesore dhe platforma të ndryshme që mbulojnë çmimet dinamike, mjetet e biznesit, përvojën e të ftuarve dhe më shumë.

Key Features

Sistemi i rezervimeve – Ju mundëson të merrni rezervime direkte dhe t'i kontrolloni ato nga një panel i vetëm.

Website Builder – Ofron modele të ndryshme të personalizueshme për të shfaqur pronën tuaj me qira për pushime.

Çmimi dinamike - Ju lejon të rregulloni çmimet tuaja bazuar në ofertën dhe kërkesën e tregut, trendet sezonale, ngjarje të veçanta, etj.

Kontabiliteti – Ju lejon të gjeneroni raporte mbi të ardhurat dhe pagesat tuaja.

çmimi

Lodgify ofron 3 plane Premium, me një provë falas 7-ditore secila.

Çmimet fillojnë nga 17 dollarë në muaj për një pronë.

prezantoj-çmimi

Lodgify: Pro dhe kundër

Pro:

🟢 Ka shërbim të përgjegjshëm ndaj klientit.

🟢 Lehtë për t’u përdorur.

🟢 Ka shabllone për ndërtues faqesh interneti.

Cons:

🔴 Ka funksionalitete raportimi më pak të avancuara se disa konkurrentë.

🔴 Aplikacioni mund të dështojë herë pas here.

🔴 Tarifat e pamjes paraprake nuk tregojnë tarifën përfundimtare që do të merrni.

Cila alternativë e ftuar duhet të jetë zgjedhja juaj?

Lista e mësipërme e alternativave Guesty duhet të ofrojë shumë ushqim për të menduar dhe të hapë mendjen tuaj ndaj zgjidhjeve që mund t'i përshtaten më mirë nevojave tuaja.

Për shembull, nëse menaxhoni rezervimet në emër të pronarëve të tjerë, OwnerRez mund të jetë i përshtatshëm për shkak të opsioneve të tij të gjithanshme të marrëveshjes së qirasë.

Megjithatë, nëse jeni duke kërkuar për një zgjidhje gjithëpërfshirëse, zgjedhja juaj duhet të bie OTA SYNC.

Pse Shkoni Për OTA SYNC?

OTA SYNC është një zgjidhje gjithëpërfshirëse për të lehtësuar dhe automatizuar menaxhimin e pronës suaj.

Duke ofruar një bollëk karakteristikash, zgjidhja jonë mund t'ju ndihmojë:

🔥 Hyrja pa probleme në një ditë të vetme, pa pasur nevojë për ndihmë të jashtme.

🔥 Përshtatuni në çdo treg me taksa fleksibël dhe cilësime të përgjithshme.

🔥 Shmangni rezervimet e tepërta dhe të dyfishta për shkak të përditësimet automatike dhe opsionet e sinkronizimit.

🔥 Përmirësoni performancën e ardhshme falë mjete të fuqishme analitike dhe raportuese që ofrojnë analiza të thelluara të ndara sipas periudhave, kanaleve, shumave etj. 

Dhe shumë më tepër.

Gati për të marrë OTA SYNC për një rrotullim?

Përpjekje OTA SYNC falas dhe çoni pronën tuaj në lartësi të reja.

Vazhdoni të mësoni:

5 zgjidhjet më të mira të menaxherit të kanaleve për pushime me qira në 2024

8 këshilla për të filluar një biznes menaxhimi me qira për pushime

Kur është koha e duhur për të ndryshuar PMS-në tuaj?

Postimet e ngjashme
indeks