11 Alternativa Smoobu që duhet të provoni në 2024

11 Alternativa Smoobu që duhet të provoni në 2024

Ndërsa Smoobu ofron një zgjidhje gjithëpërfshirëse për menaxhimi i qirasë së pushimeve, mund të mos i përshtatet nevojave ose buxhetit të të gjithëve. 

Për fat të mirë, opsione të tjera janë të disponueshme në treg, duke iu përshtatur modeleve të ndryshme të biznesit dhe kufizimeve buxhetore.

Pra, shtrëngojuni ndërsa ju ecim 11 alternativa Smoobu për t'ju ndihmuar të gjeni përshtatshmërinë më të mirë për biznesin tuaj.

Le të zhytemi në!

11 alternativa të Smoobu që duhet të provoni sot

* Të gjitha të mirat dhe të këqijat bazohen në komentet më të fundit të përdoruesve nga TrustPilot, Capterra, G2crowd dhe GetApp.

1. OTA SYNC

ota-sync-homepage

OTA SYNC është gjithçka në një sistemi i menaxhimit të pronës së hotelit për të lehtësuar, thjeshtuar dhe automatizuar detyrat dhe operacionet tuaja të përditshme të tavolinës së pritjes – për të gjitha madhësitë e pronave.

Përveç veçorive kryesore të PMS, OTA SYNC gjithashtu kujdeset për të ofruar përvojën dhe kënaqësinë përfundimtare të mysafirëve me të Aplikacioni i mysafirëve që thjeshton kontrollet në internet, ofron rekomandime të përshtatura, etj.

Për më tepër, OTA's panel i centralizuar me shumë prona ju lejon të menaxhoni dhe përditësoni rezervimet dhe detajet e pronave, të optimizoni çmimet, etj., pa ndërruar llogari.

Softueri ofron një lidhje XML me dy drejtime me të gjitha OTA-të kryesore dhe integrime të pasura me platforma si Paypal, Stripe, AdriaScan, HubSpot, etj.

Për më tepër, mund të përdorni gjithashtu një API të hapur për personalizim të mëtejshëm.

në lidhje me customization, mund ta përshtatni platformën për të pasqyruar markën unike të hotelit tuaj përmes filtrave, përmbajtjeve, hartave dhe promovimeve të personalizuara.

Key Features

Zgjidhje për menaxhimin e pronës – Përfshin veçori të tilla si menaxhimi i rezervimeve, caktimi i dhomës, proceset e hyrjes dhe daljes, etj., për të centralizuar operacionet e hotelit dhe për të trajtuar me efikasitet rezervimet.

Zgjidhja e menaxhimit të kanalit - Vepron si një qendër e centralizuar, duke ju lejuar të kontrolloni shpërndarjen e dhomave dhe të shmangni prenotimet ose nënshitjet në mënyrë efikase, ndërsa optimizoni shpërndarjen e inventarit të dhomave të hotelit nëpër OTA të ndryshme.

Motori i rezervimit zgjidhje - Ofron një ndërfaqe miqësore për përdoruesit për vizitorët që të kontrollojnë disponueshmërinë e dhomës, të shikojnë çmimet dhe të kryejnë rezervime të sigurta në kohë reale.

Plug dhe luaj përforcues të të ardhurave -  Ju lejon të modifikoni dhe përshtatni çmimet bazuar në data specifike dhe sezonaliteti, bëni ndryshime në masë për intervale të mëdha datash, etj.

Integrimi i shpërndarësve me shumë pronë – Ju lejon të lidhni një motor rezervimi të personalizuar me faqen tuaj të internetit.

Mjete të thella analitike – Jepni informacion të detajuar mbi të ardhurat, financat dhe raportet në hotel.

Përveç këtyre veçorive kryesore, OTA SYNC gjithashtu ofron zgjidhjet e pagesave që automatizojnë menjëherë transaksionet e pagesave të klientëve përmes kanaleve të ndryshme, duke përfshirë në internet, në dyqan ose celular.

Për më tepër, OTA SYNC ofron monedha të shumta dhe përditëson kursin e këmbimit çdo ditë.

çmimi

OTA SYNC ka 4 plane Premium, duke filluar nga 55 € nëse faturohen çdo vit. Çdo plan ka një provë falas 14-ditore.

Ota-sinkronizimi i çmimeve

2. iGMS

igms-faqja kryesore

iGMS është një softuer me qira afatshkurtër për pushime që ju ndihmon të menaxhoni pronat nëpër kanale të ndryshme OTA.

Ai ofron mjete automatizimi për të bëni rezervime direkte, ndërtoni një faqe interneti dhe përmirësoni përvojën e mysafirëve.

iGMS ofron zgjidhje për pronarët e pushimeve me qira, menaxherët e pronave dhe kompanitë e menaxhimit të qiradhënies së pushimeve.

Key Features

Menaxheri i kanalit – Ofron integrime me OTA-të kryesore.

Kutia e Unifikuar – Ju lejon të lundroni midis rezervimeve, temave, mesazheve të palexuara dhe kërkesave të reja për rezervim brenda një kutie hyrëse të unifikuar.

Mesazhimi i automatizuar – Shndërron përgjigjet tuaja më të përdorura në shabllone.

Sinkronizimi me shumë platforma – Sinkronizon të gjitha të dhënat e kalendarit nga çdo platformë me qira për pushime afatshkurtra.

Website Builder – Ofron shabllone të personalizueshëm me paraqitje të ndryshme, skema ngjyrash, fonte, etj., për të hartuar një faqe interneti të rezervimit të drejtpërdrejtë.

çmimi

iGMS ka 4 plane Premium, secila me një provë falas 14-ditore. Çmimi varet nga numri i pronave dhe fillon nga 19 dollarë për 1 pronë.

igms-çmimi

3. Hostaway

hostaway-homepage

Hostaway është softuer me qira për pushime që ofron veçori që variojnë nga menaxheri i pronave dhe kanaleve mbi mjetet e automatizimit deri te analitika dhe raportimi.

Falë API-së së tij të hapur, softueri është mjaft fleksibël, duke ju mundësuar të ndërtoni mjete shtesë. Ofron zgjidhje mikpritjeje për të gjitha madhësitë e pronave.

Key Features 

Menaxhimi i Pronës – Mban gjurmët e rezervimeve tuaja nga një panel i vetëm.

Menaxheri i kanalit – Të lejon lidheni me OTA-të kryesore dhe uebsajte të shumta të veçanta, dhe OTA më të vogla.

Mjetet e automatizimit – Automatizoni detyrat e përsëritura, të tilla si pastrimi dhe mirëmbajtja, dhe automatizoni mesazhet, mbledhjen e rishikimeve, etj.

Uebsajti i rezervimit – Ju lejon të integroni faqen tuaj ekzistuese të rezervimit ose të ndërtoni një të re.

Analitika dhe Raportimi – Siguroni raporte të personalizueshme për tuaj KPIs, raportet e banesave, raportimet financiare etj.

çmimi

Hostaway nuk rendit çmimet e tij, por ofron çmime të personalizuara pa provë falas. 

Megjithatë, ai ofron prova me pagesë për menaxherët e pronave me më shumë se 200 prona nën menaxhim. 

4. PronariRez

pronar-rez-faqe

PronariRez është softuer me qira për pushime që përfshin menaxhimin e kanaleve dhe pronës, si dhe një ndërtesë uebsajti.

Ai kujdeset për pronarët e qirave për pushime dhe menaxherët e pronave dhe ofron zgjidhje për të gjitha madhësitë e pronave.

Key Features

Menaxhimi i kanalit – Lidh pronën tuaj me OTA kryesore, ju lejon të krahasoni tarifat e kanaleve krah për krah dhe të sinkronizoni dhe menaxhoni gjithçka nga një panel kontrolli.

Messaging - Ofron modele të personalizuara që mund t'i dërgoni automatikisht me nxitës dhe SMS dinamike, email, Airbnb , dhe mesazhet VRBO.

Ndërtues i faqes së internetit – Ju mundëson të ndërtoni një faqe interneti, të shtoni miniaplikacione në faqen tuaj ose të përdorni shtojcën WordPress të OwnerRez.

Raportimi – Ofron raporte të ndryshme qëndrimi, përmbledhjeje dhe detajesh që mund t'i eksportoni në skedarë Excel ose CSV.

Vizitor CRM – Automatizon dhe ruan të gjitha regjistrimet e të ftuarve dhe mbledh, ruan dhe pret komentet e të ftuarve.

çmimi

OwnerRez nuk ofron plane të ndryshme Premium – çmimi bazohet në numrin e pronave, duke filluar nga 40 dollarë në muaj dhe me një provë falas 14-ditore.

Megjithatë, veçoritë Premium tarifohen shtesë.

pronar-rez-çmimi

5. Tokeet

tokeet-faqe kryesore

Tokeet është softuer i menaxhimit të qirave të pushimeve që ofron zgjidhje për të automatizuar rrjedhën tuaj të punës, për të vendosur tarifa dinamike dhe për të koordinuar me ofruesit e shërbimeve.

Ai kujdeset për pronarët e vetëm dhe të shumëfishtë me qira, si dhe për bizneset dhe ndërmarrjet SMB.

Key Features

Menaxhimi i kanalit – Mban gjurmët e sinkronizimit të normës dhe disponueshmërisë suaj me kanalet.

Mjetet e automatizimit – Automatizoni të gjitha detyrat që lidhen me rezervimin e mysafirëve, të tilla si njoftimi i stafit, përshëndetja e mysafirëve tuaj, dërgimi i kontratave, etj.

Website Builder – Ofron shabllone të personalizueshëm me domene të personalizuara dhe motor rezervimi.

Çmimi dinamik – Ju mundëson të vendosni strategjinë e çmimeve bazuar në tendencat historike, zënien e qirasë suaj, një çmim fiks, etj.

Faturimi – Ju lejon të planifikoni dhe automatizoni faturat tuaja dhe të merrni njoftime kur ato janë të vonuara, të vonuara ose të paguara.

çmimi 

Tokeet nuk ka plane të ndryshme, kështu që çmimi varet nga numri i pronave, duke filluar nga 14.99 dollarë në muaj për një pronë të vetme.

Ekziston një provë falas 15-ditore.

tokeet-çmimi

6. Yanolja (ish eZee Absolute)

ezee-absolute-homepage

Janolja automatizon të gjitha operacionet hoteliere, nga zyra e përparme dhe e pasme mbi rezervimet deri te faturimi dhe mbajtja e shtëpisë.

Ai inkurajon shërbimet pa kontakt, nga marrja e rezervimeve deri te kontakti me mysafirët tuaj pas nisjes.

Yanolja kujdeset për të gjitha madhësitë e pronave: qiratë e pushimeve, zinxhirët e pronave, B&B, shtëpitë e pritjes, hotelet, etj.

Key Features

Qendra e Rezervimeve – Ju lejon të menaxhoni të gjitha rezervimet dhe rezervimet nga një vend.

Motori i rezervimit – Aktivizon rezervimin direkt nga çdo pajisje, si dhe zgjedhjen e llojeve të shumta të dhomave në një rezervim të vetëm, opsione të shumta pagese, zbritje, etj.

Menaxheri i kanalit – menaxhon inventarin tuaj në të gjitha kanalet e lidhura të shpërndarjes.

Menaxhimi i të ardhurave – Ju mundëson të vendosni zbritje, oferta speciale, etj., me modifikime në masë për të rregulluar strategjinë e çmimeve në varësi të sezonalitetit.

çmimi

Çmimi varet nga lloji i pronës. Ekzistojnë 4 plane Premium për qiratë e pushimeve, duke filluar nga 27 dollarë në muaj (paguhen çdo vit) për 1 pronë. 

Çdo plan ka një provë falas 14-ditore.

ezee-çmimi

7. Kigo

kigo-faqja kryesore

Institucioni është një zgjidhje me qira për pushime që fokusohet në funksionim, menaxhimi i te ardhurave, dhe përmirësimin e përvojës së mysafirëve.

Ai kujdeset për menaxherët e qirave për pushime dhe i ndihmon ata të informojnë pronarët e pronave përmes mjeteve financiare dhe raportuese.

Key Features

Softuer rezervimi - Ju jep shikueshmëri në të gjitha rezervimet dhe pyetjet nëpër prona të shumta.

Menaxheri i kanalit - Shpërndan pronën tuaj të dhënat në OTA, sinkronizon kalendarët tuaj, tarifat dhe disponueshmërinë me to, ju lejon të vendosni rregulla fleksibël të çmimeve, etj.

Menaxher Operacioneve – Ju ndihmon të organizoni rrjedhat e punës së stafit, ofron një pasqyrë të plotë të aktiviteteve të stafit, monitoron ecurinë e tyre të përditshme të punës, etj.

Website Builder – Ofron 2 paketa që përfshijnë veçori të tilla si vlerësimet dhe komentet e të ftuarve, analitikë, filtra inteligjentë, gjuhë të shumta, etj.

Përvoja e pronarit – Ju mundëson të krijoni deklarata të shumta të pronarit në masë, të llogarisni automatikisht komisionet e menaxhimit të pronës, të kontrolloni atë që shikon secili pronar, etj.

çmimi

Kigo nuk jep asnjë informacion në lidhje me çmimin nëse nuk kontaktoni me Sales, por ai bazohet në numrin e pronave.

8. Hosthub

hosthub-faqe kryesore

Hosthub është një softuer i menaxhimit me qira afatshkurtër me veçori të pasura të menaxhimit të kanaleve.

Zgjidhjet e tij mbulojnë menaxhimin e pronës dhe të ardhurave, raportimin, etj., duke u ofruar pronarëve dhe menaxherëve me qira afatshkurtër.

Key Features

Disponueshmëria dhe sinkronizimi i vlerësimit - Sinkronizon kalendarët dhe tarifat tuaja nëpër kanale të shumta dhe ju lejon të vendosni tarifat.

Menaxhimi i shpenzimeve – Gjurmon të gjitha shpenzimet tuaja së bashku me grafikët e dobishëm, listat kryesore dhe metrikat bazë dhe ju lejon të zgjidhni kategoritë që dëshironi të shikoni.

Kutia e Unifikuar– Centralizon të gjitha komunikimet e të ftuarve në kanal dhe shkëmbimet e brendshme në një kuti hyrëse të vetme.

Mesazhimi i automatizuar – Ju lejon të planifikoni dhe personalizoni emailet tuaja për mysafirët tuaj duke përfshirë detaje specifike për rezervimin.

Raportet dhe grafikët - Ofron raporte të plota në lidhje me qiratë, kanalet, datat, normat e banimit, etj.

çmimi 

Plani i çmimeve të Hosthub përfshin Menaxheri i Kanalit PMS, dhe varet nga numri i pronave, duke filluar nga 20 dollarë në muaj për 1 pronë. 

Ekziston një provë falas 14-ditore.

Megjithatë, Motori i Rezervimeve, Përforcues i të ardhurave, etj., shiten veçmas dhe variojnë nga 75 deri në 799 dollarë.

hosthub-çmimi

9. Uplisting 

uplisting-faqe kryesore

Uplisting është një softuer për menaxhimin e pronave për qiratë e pushimeve dhe qiratë afatshkurtra. 

Ndihmon pronarët e qirave të pushimeve të automatizojnë operacionet e tyre, të menaxhojnë rezervimet nga kanale të shumta, të automatizojnë komunikimi i mysafirëve, Etj

Uplisting kryesisht u shërben pronarëve të qirave për pushime dhe pritësve me qira afatshkurtër, duke përfshirë menaxherët e pronave, kompanitë e menaxhimit të qirave për pushime, etj. 

Key Features

Shumëkalendarike – Ju lejon të menaxhoni rezervimet, çmimet, disponueshmërinë dhe kufizimet në një pamje të vetme.

Kutia e Unifikuar – Centralizon komunikimet e mysafirëve dhe menaxhon të gjitha faqet tuaja të rezervimit dhe kërkesat e klientëve.

Menaxheri i kanalit – Ofron sinkronizim në kohë reale nëpërmjet integrimeve të drejtpërdrejta API/XML me OTA-të kryesore, por edhe prenotim direkt përmes faqes tuaj të internetit.

Shqyrtime të automatizuara të vizitorëve – Ju mundëson të grumbulloni më shumë komente të të ftuarve dhe të renditeni më lart

çmimi

Uplisting ka 2 plane Premium, duke filluar nga 100 dollarë në muaj për 1 pronë. Plani Pro ka një provë falas.

uplisting-çmimi

10. I ftuar

mysafir-faqe

I ftuar është softuer i menaxhimit të qirasë së pushimeve që ndihmon hostët dhe menaxherët e pronave të automatizojnë operacionet e tyre nga një platformë.

Ai ofron veçori dhe shtesa thelbësore të menaxhimit të pronës, duke filluar nga mbrojtja nga dëmtimi deri te optimizuesi i çmimeve deri te metodat e pagesës.

Guesty kujdeset më shumë për kompanitë më të mëdha të menaxhimit të pronave me qira për pushime, por gjithashtu u krijua Mysafir për nikoqirët për pronarët që marrin me qira deri në 3 prona.

Key Features

Mjetet e automatizimit – Automatizoni operacione të ndryshme ditore nga komunikimi tek menaxhimi i detyrave.

Rezervime direkte – Përfshini ndërtuesin e faqes në internet, mundësinë për të anashkaluar rregullat dhe politikat e anulimit, strategjitë dhe kuotat e personalizuara të tarifave, etj.

Menaxheri i kanalit – Të lejon të menaxhosh rezervime nga shumë OTA nga një panel i vetëm dhe të komunikosh me të ftuarit përmes mesazheve të automatizuara ose SMS.

CRM i ftuar – Mundëson mbledhjen e të dhënave të të ftuarve, ndërtimin e segmentimit të audiencës, ndjekjen dhe monitorimin e ndërveprimit me të ftuarit, etj.

Analiza - Ju jep një pasqyrë të performancës së pronës suaj duke e krahasuar atë me të dhënat dhe tendencat e tregut, duke treguar një ndarje vjetore të të ardhurave, etj.

çmimi

Guesty ofron 3 plane Premium, duke filluar nga 27 dollarë në muaj.

mysafir-çmimi

11. Logify

lodgify-faqe kryesore

Shtëpizoj është një softuer për marrjen me qira të pushimeve dhe menaxhimin e pronave që ndihmon pronarët e pronave me përmasa më të vogla të menaxhojnë rezervimet, pagesat dhe rezervimet.

Ai kujdeset për bizneset e vogla dhe të mesme dhe ofron zgjidhje bazuar në madhësinë e biznesit dhe llojin e akomodimit.

Key Features

Sistemi i Menaxhimit të Pronave – Përfshin të gjitha rezervimet, detyrat, financat dhe komunikimet me të ftuarit nën një çati.

Menaxheri i kanalit – Ju ndihmon të menaxhoni rezervimet dhe kalendarët nëpër kanale të shumta OTA.

Ndërtues i faqes së internetit – Ofron shabllone për të hartuar dhe ndërtuar një faqe interneti të personalizuar për të shfaqur pronën tuaj me qira për pushime.

Lodgify Dynamic Pricing – Analizon atributet e listimit, kushtet e tregut, tendencat lokale dhe listat e ngjashme për të përditësuar automatikisht tarifat tuaja.

Sistemi i rezervimeve – Ju lejon të merrni rezervime direkte dhe t'i kontrolloni ato nga një panel i centralizuar.

çmimi 

Lodgify ka 3 plane Premium, secila me një provë falas 7-ditore.

Çmimet varen nga numri i qirave dhe veçorive, dhe ato fillojnë nga 17 dollarë për një pronë, minus një tarifë rezervimi prej 1.9%.

prezantoj-çmimi

11 Alternativa Smoobu – Le të përmbledhim!

11 alternativat tona Smoobu duhet të jenë më se të mjaftueshme për t'ju vënë në lëvizje. Secili vjen me veçoritë e veta unike dhe opsione të ndryshme çmimesh.

Nëse mund t'ju ofrojmë një këshillë përfundimtare, do të ishte të zgjidhnit OTA SYNC.

Pse duhet të jepni OTA SYNC një Provë?

OTA SYNC është një zgjidhje gjithëpërfshirëse e menaxhimit të hotelit që ofron një mori karakteristikash për të lehtësuar dhe automatizuar menaxhimin e të gjitha madhësive të pronave.

me OTA SYNC, Ju mund të:

🔥 Adresoni menaxhmentin e plotë të hotelit në vend të vetëm një funksionaliteti.

🔥 Bëj futje e qetë në vetëm 1 ditë pa pasur nevojë për asistent të jashtëm.

🔥 Shikoni dhe menaxhoni listimet e shumta nga një panel i centralizuar për të mos humbur më kurrë asnjë nga pronat tuaja.

🔥 Lidhu një motor rezervimi i personalizuar në faqen tuaj të internetit për të maksimizuar rezervime direkte.

🔥 Kanë një pasqyrë e qartë e të gjitha rezervimeve dhe përditësime në kohë reale në një kalendar të centralizuar të tërheqjes dhe lëshimit.

🔥 Bëj cilësimet fleksibël të taksave në varësi të tregjeve specifike.

🔥 Ndryshoni cilësimet e shitjeve dhe çmimeve në mënyrë të pavarur bazuar në kufizimet e paracaktuara.

Dhe shumë më tepër.

🔥 Qasuni në veçoritë premium të tilla si Banquet, Event, SPA, etj. për të përmirësuar përvojën e të ftuarve dhe për të ofruar shërbime me cilësi të lartë.

Gati për të dhënë OTA SYNC më parë?

Regjistrohu për OTA SYNC sot për të ripërcaktuar mënyrën se si e drejtoni pronën tuaj.

Vazhdoni të mësoni:

Menaxher i kanalit kundër PMS – Cili është ndryshimi?

10 tipare që duhet të ketë të një sistemi të menaxhimit të hotelit

Cilat janë përfitimet e një sistemi të menaxhimit të hoteleve?

Postimet e ngjashme
indeks