10 aplikacionet më të mira për mysafirët e hotelit për biznesin tuaj

10 aplikacionet më të mira për mysafirët e hotelit për biznesin tuaj

Si hotelier, ju e dini se një nga prioritetet tuaja kryesore duhet të jetë sigurimi që mysafirët tuaj të kenë një përvojë të rehatshme dhe të këndshme.

Që pothuajse 54% e udhëtarëve dëshirojnë kontrolle dhe dalje pa kontakt, të ndjekura nga afër pagesa pa kontakt me 50%, duke u kthyer në Apps celular për të përmirësuar qëndrimin e mysafirëve tuaj duket si një zgjidhje e mirë.

Lexoni për të parë listën tonë të kuruar të 10 aplikacionet më të mira për mysafirë në hotel për të përmirësuar përvojën e mysafirëve.

Çfarë është një aplikacion për mysafirë në hotel?

Një aplikacion i ftuar i lejon vizitorët të aksesoni një shumëllojshmëri shërbimesh dhe lehtësish hoteliere përmes pajisjeve të tyre celulare.

Për më tepër, ai shërben si një mjet i përshtatshëm komunikimi midis jush dhe mysafirëve tuaj, duke synuar të përmirësojë përvojën e tyre të përgjithshme gjatë qëndrimit.

Pse duhet të zbatoni një aplikacion të ftuar?

Zbatimi i një aplikacioni të ftuar nuk ka të bëjë vetëm me përmirësimin e përvojës së mysafirëve. Përkundrazi, përdorimi i tij sjell më shumë përfitime, si p.sh.

 • Operacione të efektshmeZvogëloni ngarkesën administrative për stafin dhe automatizoni shumë detyra rutinë në tavolinën e pritjes.
 • Rritja e të Ardhurave – Ofrimi i mundësive për shitje, përmirësimet e dhomave dhe blerjet përmes aplikacionit mund të rrisin të ardhurat ndihmëse.
 • Analiza e vlefshme - Aplikacionet e vizitorëve mësojnë përmendësh dhe analizojnë sjelljen dhe preferencat e vizitorëve dhe ju ndihmojnë të krijoni mesazhe të personalizuara dhe të synuara.
 • Përmirësimi i angazhimit të mysafirëve -  Duke dërguar mesazhe dhe oferta të personalizuara, ju mund të rrisni besnikërinë e vizitorëve dhe të inkurajoni vizitat e përsëritura.

10 aplikacionet më të mira për mysafirë në hotel që duhet të provoni

Para se të gërmojmë më thellë në listën tonë, këtu është një përmbledhje e shpejtë e pikave kryesore të secilit aplikacion.

aplikacionet më të mira të hotelit

* Të gjitha të mirat dhe të këqijat bazohen në komentet e përdoruesve në HotelTechReport dhe Capterra.

1. OTA SYNC – Më e mira për Menaxhimin e Hoteleve Gjithçka në Një

ota-sync-homepage

OTA SYNC është gjithçka në një softuer për menaxhimin e hotelit që ju lejon të:

 • Thjeshtoni proceset tuaja të rezervimit dhe rezervimit, 
 • Menaxhoni dhomat dhe tarifat tuaja, dhe 
 • Drejtoni operacionet e tjera të hotelit. 

Për më tepër, softueri pret veçori të fuqishme duke përfshirë Menaxher i kanalit dhe Motori i rezervimit, duke mbuluar çdo hap të procesit të rezervimit për prona të shumta.

Në lidhje me integrimet, OTA SYNC siguron një lidhje të dyanshme me OTA-të kryesore, por gjithashtu ofron një gjenerator lidhjesh iCal dhe API të hapur për kanale të tjera.

Përveç kësaj, funksionaliteti i softuerit nuk rrezikon përvojën dhe kënaqësinë e mysafirëve, falë aplikacioni i mysafirëve, një aplikacion i shumëanshëm që optimizon udhëtimin e të ftuarve pa u kërkuar që vizitorët ta instalojnë atë.

Për më tepër, ai integron menaxhimin e rezervimeve për rezervime dhe kontrolle të thjeshta, duke sinkronizuar me sistemet e menaxhimit të pronës

OTA SYNC mbështet shumë gjuhë, duke siguruar prenotim më të lehtë për mysafirët tuaj.

Key Features

Kodet Promo – Përdorni kode promocionale dhe zbritëse për të thënë “faleminderit” ose për të tërhequr mysafirë të rinj me oferta promocionale.

Për shitje – Ju mundëson të shisni shërbimet dhe produktet tuaja nëpërmjet motorit të rezervimit ose të shtoni ndonjë shërbim ose komoditet shtesë që po u ofroni mysafirëve tuaj.

Pyetni portierin – Një libër i përditësuar i miqve në internet që u ofron të ftuarve tuaj të gjithë informacionin përkatës.

Menaxhimi Event – Drejton planifikimin dhe ekzekutimin e ngjarjeve dhe bankete dhe lehtëson koordinimin efikas të detyrave të tilla si rezervimi i vendit, planifikimi, aranzhimet e ushqimit dhe menaxhimi i mysafirëve.

Përpunimi Pagesa – Një procesor i integruar pagesash që mbështet monedha të shumta dhe përpunon menjëherë transaksionet.

Lidh dhe luaj përforcues të të ardhurave – Ju lejon të vendosni çmime dinamike në varësi të faktorëve të ndryshëm, si p.sh sezonaliteti, kërkesa etj.

Integrimi i shpërndarësve me shumë pronë – Ju mundëson të lidhni një motor rezervimi të personalizuar në faqen tuaj të internetit dhe të rrisni tarifat e rezervimit.

çmimi

OTA SYNC ka 4 plane Premium, secila me një provë falas 14-ditore, me akses në të gjitha veçoritë.

Çmimet fillojnë nga 55 €, dhe Plani Fillestar mbulon 15 njësi.

Ota-sinkronizimi i çmimeve

2. Akia – Më e mira për komunikimin me të ftuarit

akia-faqja kryesore

Akia është softuer i mesazheve të ftuar, shërbimet e të cilit ndahen në 3 kategori kryesore: 

 • Mini aplikacionet
 • Automatizimi, dhe
 • Integrimet.

Softueri përdor një Chatbot me fuqi AI për të bashkëvepruar me mysafirë dhe dërgoni mesazhe dhe përgjigje automatike.

Ju mund të integroni Akia në ekzistuesin tuaj PMS dhe mbi 50 sisteme të tjera që përfshijnë Menaxhimin e Pronave, CRM, Pagesat dhe kategori të tjera.

Key Features

Mesazhe të personalizuara – Ju lejon të automatizoni komunikimin bazuar në atributet specifike të të ftuarit, si statusi i pagesës ose mosha.

Regjistrimi pa kontakt -  Lejon vizitorët të kontrollojnë sipas kushteve të tyre përpara se të mbërrijnë në pronën tuaj.

Kutia e Unifikuar – Ju mundëson të kontrolloni kanale të shumta për mesazhet e të ftuarve në një vend.

Aplikacioni Mini i Udhëzuesit të Mbërritjes – Ju ndihmon të personalizoni dhe hartoni një udhëzues dixhital rreth rregullave ose politikave specifike të pronës, udhëzimeve të mbërritjes, etj.

Kartat e regjistrimit - Minimizoni kohën e pritjes në tavolinën e pritjes dhe ju ndihmon të mblidhni informacione gjatë regjistrimeve që mund t'i përdorni më vonë për qëllime marketingu.

çmimi

Akia ka 4 plane Premium, në varësi të funksionaliteteve që ju nevojiten. Nuk ka provë falas dhe çmimi është me porosi.

3. HotelFriend – Më e mira për shërbimin në dhomë

hotel mik-faqe

Hotel Mik është një aplikacion shërbimi për mysafirët e hotelit që ofron shërbim dixhital në dhomë porositja dhe shërbimet e portierit, si dhe opsioni për të kërkuar lehtësira.

Për më tepër, ju ndihmon menaxhoni kanale të shumta shitjesh në kohë reale nëpërmjet shumëfishtë Integrimet OTA dhe shisni dhomat tuaja me tarifa fleksibël.

HotelFriend gjithashtu ofron integrime me platforma të ndryshme të marketingut me email, të ardhurave dhe menaxhimit të të ftuarve, analitikë etj.

Key Features

Kioska e vetë-shërbimit - Ju lejon shfaqni informacione rreth hotelit tuaj, lehtëson procedurat e skanimit të dokumenteve dhe ofron shërbime të menjëhershme të kontrollit.

Aplikacioni i mysafirëve të portierit celular - Ofron shërbime të porosive dixhitale dhe përpunim të menjëhershëm të pagesave.

HotelFriend AI - Ju ndihmon me biseda të drejtpërdrejta, përgjigjet e para të automatizuara, krijimi dhe përkthimi i përshkrimeve të dhomave dhe shërbimeve, etj.

Menaxhimi Event – Ndihmon në menaxhimin e hapësirave të ngjarjeve, shpërndarjen e burimeve, shërbimeve, hotelierisë dhe aspekteve të tjera të koordinimit të ngjarjeve.

Sistemi POS – Ndihmon me menaxhimin e tavolinave, shpërndarjen dhe shërbimet e ushqimit në dorëzim dhe u ofron miqve tuaj porosi të personalizuara, duke përfshirë opsionet dhe shtesat.

çmimi

HotelFriend ka 1 plan me një provë falas 30-ditore dhe 3 plane Premium, duke filluar nga 8,69 dollarë për dhomë në muaj.

hotel mik-çmimi

4. Goki – Më e mira për hyrje pa çelës

goki-faqja kryesore

Goki është një softuer i çelësave celularë që i lejon mysafirët të hyjnë në dhomën e tyre me një çelës dixhital nëpërmjet pajisjeve të tyre celulare.

Produktet e Goki shtrihen në 3 kategori:

 • Pajisje
 • program
 • Pult.

Aplikacioni ofron gjithashtu SDK ose API për të krijuar akses në aplikacionin tuaj të hotelit dhe për të lidhur aplikacionet për rezervime, regjistrim, mesazhe, komente dhe pagesa.

Key Features

Paneli i Goki – U jep vizitorëve më shumë opsione, si SmartKey, Wallet, DoorCode dhe Keycard, se si duan të hyjnë në dhomën e tyre.

Qasje automatike - Ofron një qendër të centralizuar për menaxhimin e aksesit të stafit në pronën tuaj.

Raportimi – Ju mundëson të tërheqni të dhënat e bllokimit për të kuptuar statusin e baterisë, detajet e aksesit, lidhjen Wi-Fi dhe llojet e aksesit që përdorin të ftuarit.

Menaxhimi i grupit – Gjeneron automatikisht akses për grupet nga PMS, në mënyrë që të mund të aplikoni rregulla bazuar në kufizimet e gjinisë ose moshës.

çmimi

e Goki Çmimi i pajisjeve fillon nga 179 dollarë dhe kërkon një abonim bazë prej 6 dollarësh.

Softueri, duke përfshirë Panelin, aplikacionin e stafit dhe aplikacionin e mysafirëve, ka një tarifë bazë prej 6 dollarë për hapësirë ​​në muaj.

Përveç kësaj, ju mund ta provoni softuerin falas për 30 ditë, por do të duhet të paguani për të dërguar një pajisje në pronën tuaj për periudhën e provës.

5. Oaky – Më e mira për shitje

oaky-faqe kryesore

Lisi është softueri në rritje që u ofron miqve oferta dhe rekomandime të personalizuara bazuar në preferencat e tyre dhe përvojat e kaluara.

Për më tepër, ajo automatizon procesin e shitjes gjatë gjithë udhëtimit të mysafirëve dhe ofron segmentim, personalizim dhe çmime dinamike për të rritur të ardhurat.

Produktet e saj i përkasin 3 grupeve kryesore:

 • Shitet para-qëndrimi
 • Shitet tavolina e përparme dhe
 • Brenda-Stay Upsell.

Key Features

Automatizim – Lejon të ftuarit tuaj të kenë akses në ofertat dhe përmirësimet më të shitura përmes kodeve QR ose mesazheve gjatë qëndrimit.

Rekomandimi Motor – Ju mundëson t'u ofroni miqve përmirësime dhe shërbime përkatëse të dhomës pas regjistrimit.

Çmimi për përmirësimin dinamik të dhomës – U mundëson mysafirëve të marrin automatikisht oferta për përmirësimet e disponueshme të dhomave me çmimin optimal.

Komunikimi për mysafirët – Ju lejon të komunikoni me mysafirët tuaj përmes kanaleve të ndryshme: biseda e drejtpërdrejtë, mesazhe me tekst, chatbot, email, etj.

ndarje – Tregon ofertat përkatëse për mysafirët tuaj, bazuar në kohëzgjatjen e qëndrimit, ditën e hyrjes dhe daljes, llojin e dhomës së hotelit, etj. 

çmimi

Megjithëse Oaky nuk përfshin informacionin e çmimeve, ai bazohet në performancën, ndërsa për zinxhirët e hoteleve, është me porosi.

6. ImpulsePoint nga Impulsify – Më e mira për pikën e shitjes me pakicë

impulsify-homepage

ImpulsePoint është një POS e recepsionit që automatizon transaksionet në tavolinën e përparme dhe menaxhimin e inventarit për tregje të pambikëqyrura.

Gjithashtu ju lejon të përpunoni dhe gjurmoni shitjet duke skanuar barkodet e produkteve për të parë të gjitha detajet e artikujve, duke përfshirë çmimin, kategorinë e taksave, përshkrimin e produktit, etj. 

Key Features

Shoppop – Një kioskë vetë-shërbimi që lejon mysafirët tuaj të skanojnë dhe paguajnë për artikujt e shitjes me pakicë në dyqan me një kartë krediti ose tarifë dhome. 

Programet e të ftuarve - Lejojini mysafirët tuaj të japin llogari për një program shpërblimi, dhurata për rikuperimin e shërbimit, promovime, zbritje, etj.

Menaxhimit të inventarit - Shton artikuj me inventar të ulët në një listë automatike të blerjeve për të thjeshtuar rimbushjen dhe për të reduktuar artikujt që nuk janë në stok.

Raportimi – Ju mundëson të monitoroni shitësit më të mirë, lëvizjet e ngadalta, marzhet e fitimit, etj.

çmimi

ImpulsePoint ka 4 Plane Premium, të cilat fillojnë nga 2599 dollarë në vit.

impulsifikimi-çmimi

7. Inteligjenca – Më e mira për centralizimin e menaxhimit të hoteleve

intelitet-faqe kryesore

Inteligjenca është një platformë e inteligjencës për përvojën e mysafirëve që kombinon menaxhimin e hotelit me thjeshtimin e kërkesave për shërbime.

Kështu, ofron shërbime dhe komoditete para, gjatë dhe pas qëndrimit të mysafirëve tuaj.

Platforma kryesore pret:

1. Aplikacione për celularë

2. Dhoma Smart

3. Platforma API, dhe

4. Qendra e Operacioneve të Stafit GEMS.

Inteligjenca ka integrimet me sisteme të shumta PMS, POS, Biletat etj.

Key Features

Check-in dhe arkëtimin celular – Lejon të ftuarit të bëjnë check-in nga kudo dhe

hyni në dhoma me një çelës celular.

Çelësi celular – Lejon të ftuarit tuaj të përdorin pajisjen e tyre celulare si çelës dixhital të dhomës.

Mesazhimi i mysafirëve – Ju lejon të lidheni me të ftuarit tuaj mesazhe brenda aplikacionit dhe t'u ofroni atyre përditësime, mesazhe të automatizuara të mbërritjes, oferta të personalizuara, etj.

Marketingu i mysafirëve – Ju mundëson të krijoni oferta dhe promovime speciale bazuar në kodet e tarifave, zakonet dhe preferencat e blerjes së mysafirëve, etj.

çmimi

Infelity nuk përfshin detaje çmimi, por çmimi varet nga shtesat dhe modulet.

8. Duve – Më e mira për mesazhe të çastit

duve-faqja kryesore

Duhet të është softuer i mesazheve të vizitorëve që ofron opsione të ndryshme vetë-shërbimi për të rritur komunikimin me të ftuarit.

Ai fokusohet në zgjidhjet për të përmirësuar përvojën e mysafirëve dhe u shërben hoteleve, bujtinave dhe qira pushimesh.

Duve integrohet me PMS të shumta, Menaxherët e Kanaleve, Ofruesit e Pagesave, Zgjidhjet kryesore celulare, etj.

Key Features

Komunikimi për mysafirët – Ju lejon të dërgoni, merrni, gjurmoni dhe menaxhoni komunikimet ndër-kanale, të tilla si email, WhatsApp, SMS dhe biseda nga OTA nga një qendër.

Check-in në internet – Ju lejon të grumbulloni të gjitha të dhënat e mysafirëve tuaj përpara mbërritjes së tyre.

Aplikacioni i mysafirëve – Ofron zgjidhje të personalizuara të markës me sugjerime, atraksione, udhëzime, etj. që do t'ju duhen mysafirëve tuaj.

Agjentët e AI – Analizoni automatikisht bisedat dhe shënoni ato urgjente bazuar në tonin e zërit, fazën në udhëtimin e të ftuarit dhe temën e pyetjes.

Çelësat celularë – Siguroni sisteme hyrjeje pa çelës që të ftuarit tuaj mund të përdorin drejtpërdrejt nëpërmjet aplikacionit të mysafirëve, një kioske për shpërndarës kartash ose një shkarkimi. 

çmimi

Duve ka 4 plane Premium, duke filluar nga 6 dollarë për dhomë në muaj. Nuk ka provë falas.

duve-çmimi

9. Revinate – Më e mira për Menaxhimin e Feedback-ut

revinate-homepage

Rilind është një platformë e përvojës së mysafirëve që ofron zgjidhje për të personalizuar përvojat e të ftuarve, për të mbledhur komente dhe për të shitur oferta për dhoma dhe komoditete.

Sa i përket integrimeve, Revinate ofron integrime të shumta me menaxhimi i te ardhurave sistemet, sistemet PMS, motorët e rezervimit, Etj

Key Features

Revinate Marketing – Ju lejon të dërgoni fushata të personalizuara të marketingut me email, oferta për përmirësimin e dhomës dhe të shihni të dhënat e besnikërisë.

Rezervimi i shitjeve - Ju mundëson të ndërtoni një bazë të dhënash të klientëve nëpërmjet nxitësve dhe rikujtuesve të shitjeve në dalje, etj.

Revinate Ivy - Një zgjidhje e mesazheve me tekst të mbështetur nga AI që u përgjigjet pyetjeve, pyetjeve dhe kërkesave të të ftuarve.

Rivendos komentet e vizitorëve – Ju lejon të menaxhoni, matni dhe optimizoni tuajin Online komente dhe dërgoni anketa të segmentuara të personalizuara tek audienca juaj.

çmimi

Revinate nuk përfshin çmimin, por është i disponueshëm sipas kërkesës.

10. Qëndroni – Më e mira për zinxhirët e hoteleve

qëndrim-çmimi

Rri është platforma e eksperiencës së mysafirëve që u mundëson vizitorëve të aksesojnë të gjitha shërbimet e hotelit përmes telefonave inteligjentë.

Ai ofron aplikacione të ndryshme, të tilla si një aplikacion për vizitorët, aplikacionin e stafit, aplikacionin në ueb, etj. Përveç kësaj, veçoritë e tij variojnë nga menaxheri i detyrave mbi çelësat e dhomës celulare deri te analitika.

Për sa i përket integrimeve, Stay lidhet me PMS, POS, Sondazhe dhe platforma të tjera.

Key Features

Concierge Chat – Ju lejon të pranoni ose refuzoni kërkesat, të menaxhoni porositë e shërbimit në dhomë, etj.

Në rritje – Shfaq promovimet në një menu rrëshqitëse interaktive në lidhje me shërbimet ose produktet tuaja.

Rezervime direkte – Lejon mysafirët të bëjnë rezervime direkte shërbimi dhe të kenë akses në gamën e shërbimeve të hotelit.

Reagime të menjëhershme – Ju lejon të personalizoni mesazhet tuaja falënderuese, të gjeni përgjigjet, të gjurmoni kërkesat, etj.

analitikë – Ofron të dhëna në kohë reale për performancën e hotelit tuaj.

çmimi

Informacioni i çmimit nuk është i disponueshëm, por është i bazuar në porosi.

Cilin aplikacion për mysafirët e hotelit duhet të zgjidhni?

Zgjidhjet e mësipërme shkëlqejnë në kategoritë e tyre përkatëse dhe secila mund të jetë një opsion i shkëlqyeshëm nëse kërkoni një përdorim specifik.

Megjithatë, drejtimi i një hoteli është një biznes kompleks që kërkon një zgjidhje që adreson më shumë se vetëm 1 funksionalitet.

Një zgjidhje që ofron menaxhim të plotë të hotelit është OTA SYNC. 🚀

Pse Shkoni Për OTA SYNC?

OTA SYNC është një zgjidhje gjithëpërfshirëse që ju ndihmon të lehtësoni dhe automatizoni menaxhimin e të gjitha madhësive të pronave.

I mbushur me karakteristika të forta, OTA SYNC mund përmirësoni përvojën e mysafirëve dhe ju lejon të:

✅ Bëj check-in dhe dalje pa probleme me një "klikim" të vetëm,

✅ Merrni të gjitha informacionet e nevojshme në lidhje me qëndrimin e tyre, rregullat e shtëpisë, etj.,

✅ Adresoni kërkesat dhe komentet në kohë reale,

✅ Merrni sugjerime të përshtatura se çfarë të bëni, vizitoni, ku të hani jashtë, etj.

Për më tepër, ju mund të:

🔥 Set qëndrimet minimale dhe maksimale dhe të zbatojë rregulla të veçanta për periudha dhe stinë të veçanta.

🔥 Përdorni tipari i ofertimit për t'i lejuar të ftuarit tuaj të mundshëm të ofrojnë çmimin tuaj 'të ofertës' në mënyrë që të mos i humbni nëse duan të paguajnë një çmim pak më të ulët.

🔥 Gjeneroni automatikisht dhe printoni formularët e regjistrimit të të ftuarve.

Dhe shumë më tepër.

Gati për të kërcyer OTA SYNCbandwagon?

Regjistrohu për OTA SYNC falas sot dhe revolucionarizoni mënyrën se si mysafirët tuaj ndërveprojnë me hotelin tuaj.

Vazhdoni të mësoni:

10 këshilla ekspertësh për të marrë më shumë rezervime në Airbnb

5 Arsyet kryesore pse ulen të ardhurat e hoteleve dhe zgjidhjet

Pse është kaq i rëndësishëm komunikimi me mysafirët?

Postimet e ngjashme
indeks