Faqet më të mira të internetit për reklamimin e akomodimit tuaj

Faqet më të mira të internetit për reklamimin e akomodimit tuaj

Mënyra tradicionale e rezervimit të akomodimit duke shkuar në një agjenci udhëtimi ka përfunduar. Revolucioni i Internetit dhe potenciali i tij kanë kontribuar në krijimin e shumë mundësive për t'u mundësuar udhëtarëve që të bëjnë rezervimet më të shpejta dhe më të lehta. Prisni që të jetë më ekonomike dhe efikase, nuk ka mënyrë më të mirë për të lidhur njerëzit në mbarë botën.

Megjithatë, pjesa më e vështirë e reklamimit në internet është zgjedhja e faqes së duhur. Shumica e mysafirëve të mundshëm kërkojnë strehim duke përdorur faqet më të mira të reklamave. Për pronarët, përdorimi i platformave të tilla sjell më shumë rezervime dhe në fund të fundit të ardhura më të larta.

Cilat janë faqet më të mira për reklamim, ju sjellim më poshtë.

Booking.com

Faqja më e njohur sot është Booking.com, e justifikuar me faktin se mbi një milion netë rezervohen çdo ditë përmes kësaj platforme.

Ai i lejon mysafirët të bëjnë rezervime të drejtpërdrejta dhe reflektohet në përfitimet e shumta dhe aksesin në një audiencë të madhe në platformë. Vlerësimet e shquara të të ftuarve janë shumë të njohura në Booking, pasi komentet e tyre sjellin rezervime dhe të ardhura më të larta për pronarin.

Një pengesë e mundshme është rreziku i rezervimit të tepërt, i cili mund të eliminohet duke përdorur Sistemi i menaxherit të kanaleve.

Komisioni i rezervimit për pronarët varion nga 15% në 18%.

Airbnb

Airbnb konsiderohet si një platformë që lidh njerëzit që marrin akomodim me qira me njerëzit që i kërkojnë. Ai mbulon 220 vende anembanë botës dhe konsiderohet si një nga platformat e rezervimeve me rritje më të shpejtë në botë.

Ashtu si Rezervimi, Airbnb ofron një proces automatik check-in nga rezervimi në dalje. Airbnb ofron opsione të shumta, nga negociatat e drejtpërdrejta midis pronarit dhe mysafirëve të mundshëm deri te rregullimi i veprimeve të shumta për të mbrojtur dhe siguruar të dyja palët, duke ju lejuar të merrni më shumë rezervime lehtë.

Komisioni Airbnb është 3% për rezervimet dhe 6%-20% tarifë për shërbimet e mysafirëve. Një tjetër opsion është komisioni fiks prej 14% i paguar nga botuesit e akomodimit dhe të ftuarit nuk paguajnë tarifë shtesë për përdorimin e platformës.

Expedia

Expedia është një platformë që ofron një shërbim të plotë për pasagjerët, duke ofruar aranzhime për pushime, fluturime, hotele, shtëpi dhe shumë shërbime të tjera. Avantazhi i tij reflektohet në një polic të mirë sigurimi, ulje në akomodim, oferta speciale dhe çmime të rregulluara.

Markat e saj përfshijnë: HomeAway, Trivago, Orbitz, Hotels.com dhe të tjera, kështu që më shumë rezervime kërkojnë dukshmëri në më shumë kanale.

Komisioni është 18%-23% ku janë 3 mundësi pagese. Mënyra e parë është Hoteli mbledh, ku mysafirët paguajnë me mbërritjen në apartament, mënyra e dytë është kur rezervoni nëpërmjet Expedia mbledh kartën virtuale, ndërsa mënyra e tretë përfshin Expedia Pay, në të cilën mysafiri tarifohet automatikisht për rezervimin.

HomeAway

Në pronësi të Expedia, HomeAway është një faqe reklamimi, e cila u lejon përdoruesve të saj të vendosin akomodimin e tyre ose të rezervojnë një qëndrim në ambiente private. . Konsiderohet si një nga reklamuesit më të mëdhenj të akomodimit privat. Mbulimi i tij është në mbi 190 vende të botës, është falas për t'u përdorur dhe përfshin miliona komente dhe komente për të marrë vendimin më të mirë të mundshëm për akomodimin e dhënë.

Përdoruesit i paguajnë tarifat pronarit gjatë qëndrimit në banesën e tyre, me një çmim të përcaktuar paraprakisht dhe para rezervimit. Prandaj, të gjitha përfitimet, tarifat shtesë dhe dispozitat janë të listuara përpara rezervimit.

Për pronarët, ka disa mënyra. Një prej tyre është pagesa e një tarife fikse vjetore, e cila është rreth 500 dollarë. Një mënyrë tjetër është të paguani për rezervim, që është 5% komision për çdo qira.

TripAdvisor

TripAdvisor është një nga faqet më të famshme të reklamave, me mbi 340 milionë përdorues dhe rreth 800,000 akomodime të reklamuara.

Kur vendoset akomodimi në këtë faqe, ai shfaqet automatikisht në shërbime FlipKey, HolidayLettings, HouseTrip, Niumbia, të cilat janë pjesë e portalit TripAdvisor. Prandaj, avantazhet e tij më të mëdha janë kursimi i kohës, parave, mundit si dhe prania në këto portale.

Akomodimi është plotësisht falas. Rëndësia e veçantë e TripAdvisor reflektohet në vlerësimet dhe komentet e përdoruesve, të cilat janë të dukshme edhe në portalet e përmendura. Vlerësimet e përdoruesve konsiderohen të kenë një ndikim të rëndësishëm në reputacionin e akomodimit të reklamuar, prandaj është e rëndësishme të inkurajohen mysafirët e kënaqur të lënë një koment.

Komisioni është 3% për rezervim.

Përveç faqeve të listuara, rrjetet sociale, si Facebook, mund të shërbejnë si një mjet i shkëlqyeshëm për reklamimin e akomodimit tuaj. Prezenca në Facebook dhe krijimi i një faqeje në Facebook të akomodimit tuaj, siguron ndërgjegjësimin e njerëzve për ekzistencën e akomodimeve private dhe hoteleve, si dhe informimin e mysafirëve për disponueshmërinë e dhomave dhe termineve falas.

Një alternativë tjetër janë grupet në Facebook për marrjen me qira të akomodimit, të cilat mund të jenë të dobishme nëse kanë një numër të madh anëtarësh. Avantazhi i tyre reflektohet në efikasitet, kursim në kohë dhe kosto.

Postimet e ngjashme
indeks