13 këshilla se si të përmirësoni shitjet e hoteleve në 2024 [Udhëzues i plotë]

13 këshilla se si të përmirësoni shitjet e hoteleve në 2024 [Udhëzues i plotë]

Pavarësisht nëse është sezoni i pikut apo jashtë sezonit, qëllimi juaj kryesor si pronar hoteli është të mbushni më shumë dhoma, të merrni më shumë para dhe të rritni fitimet.

Ne e dimë se sa e vështirë mund të jetë rritja e shitjeve të hoteleve, veçanërisht me kaq shumë konkurrencë sot.

Zakonisht, hotelet kanë ekipe shitjesh që punojnë në strategji për të përmirësuar shitjet e dhomave dhe për të rritur të ardhurat.

Për të arritur potencialin tuaj të plotë të të ardhurave, ju duhet të përdorni strategji efektive për të përmirësuar shitjet e hoteleve në tregun në ndryshim të mikpritjes.

Kjo është arsyeja pse ne kemi bashkuar 13 këshilla të provuara për t'ju ndihmuar të përmirësoni shitjet e hotelit dhe të rrisni të ardhurat.

Le të shqyrtojmë se si mund ta bëni këtë. 

Pse janë të rëndësishme shitjet e hoteleve?

Aktivitetet e shitjes së hoteleve janë të rëndësishme sepse ju ndihmojnë:

 • Drejtoni të ardhurat: Shitja e dhomave të hotelit është thelbësore sepse rrit të ardhurat e hotelit. Më shumë të ardhura ju lejojnë të ofroni shërbimin që presin të ftuarit dhe ndihmon që hoteli juaj të rritet.
 • Aktivizo Rritjen: Përpara se të ofroni paketa shtesë, ekskursione dhe përmirësime luksoze, duhet të zotëroni dhomat e shitjes.
 • Krijoni një atmosferë pozitive: Prioriteti i shitjeve të dhomave ndihmon në krijimin e mjedisit të gjallë që presin mysafirët. Një hotel pothuajse bosh mund të jetë i pakëndshëm.
 • Balanconi nevojat e biznesit dhe përvojën e mysafirëve: Ndërsa sigurimi i një qëndrimi të rehatshëm është thelbësor, mbani mend se po drejtoni një biznes. Strategjitë efektive të shitjeve duhet të balancojnë kënaqësinë e mysafirëve me qëllimin për të rezervuar sa më shumë dhoma.

Por si mund të përmirësoni shitjet e hotelit tuaj?

Le t'i kalojmë këto hapa praktikë për t'ju ndihmuar t'i ngrini ato në qiell sot.

13 Strategji se si të përmirësoni shitjet e hoteleve sot

1. Strategjia e Shitjes së Hoteleve të Rezervimit Direkt

Zakonisht, fokusimi në strategjinë tuaj të mediave sociale dhe ndërtimi i markës suaj mund t'ju ndihmojë të rritni rezervimet e mysafirëve tuaj të përsëritur.

Por, çka nëse duhet të rezervojnë dhomën e tyre jashtë linje?

Hulumtimi nga a Meetingsbooker raporti zbuloi se vendet shpenzojnë rreth minutave 47 trajtimi i një kërkese për rezervim takimesh jashtë linje, e cila është një humbje absolute kohe. 

Rezervimet direkte janë më të mirat për operatorët e hoteleve sepse ata sjellin më shumë para për ju duke thjeshtuar procesin e rezervimit.

Me strategjinë e shitjeve direkte të hoteleve, qëllimi kryesor është që të merrni sa më shumë të ftuar që të rezervojnë dhomën e tyre online direkt në faqen tuaj të internetit. 

Thjesht, nuk ka agjentë ose partnerë të tjerë që duhet të paguhen me komision kur një mysafir rezervon drejtpërdrejt në internet.

Duke përdorur mjete online dhe motorë rezervimi që lejojnë rezervimin e drejtpërdrejtë në faqen tuaj të internetit, ju mund të thjeshtoni procesin tuaj të shitjeve dhe ta lini ekipin tuaj të fokusohet në detyra më të detajuara dhe komplekse.

Pro tip:

me OTA Syncmotori i rezervimeve ju mund t'u ofroni mysafirëve tuaj opsionin për të parë disponueshmërinë dhe tarifat drejtpërdrejt, së bashku me ofertën speciale për të rritur rezervimet tuaja direkte direkt nga faqja juaj e internetit.

Thjesht zbatojeni atë dhe lidheni atë me faqen tuaj të internetit, vendosni ofertën tuaj dhe informacionin që dëshironi t'u ofroni miqve tuaj dhe jeni gati për të shkuar.

2. Sigurohuni që faqja juaj e internetit të funksionojë pa probleme

Një përvojë e mirë në uebfaqe është thelbësore për udhëtarët. 

Asgjë nuk e vret eksitimin e tyre më shpejt se a i ngadalshëm, konfuzose vend i komplikuar.

Meqenëse rezervimet direkte janë kaq të rëndësishme, faqja juaj e internetit duhet të jetë një përparësi kryesore.

Këtu janë disa këshilla të shpejta për të siguruar që faqja juaj e internetit e hotelit të jetë e optimizuar për rezervime të drejtpërdrejta të qetë:

 • Optimizimi i celularit: Sigurohuni që uebsajti juaj i hotelit të jetë i përshtatshëm për celularin për përdoruesit që shfletojnë në pajisje dhe tableta inteligjente.
 • Shpejtësia e shpejtë e ngarkimit: Optimizoni shpejtësinë e ngarkimit të faqes suaj të internetit për të parandaluar që të ftuarit e mundshëm të kërcejnë për shkak të performancës së ngadaltë.
 • Navigacion miqësor për përdoruesit: Sigurohuni që faqja juaj e internetit të jetë e lehtë për t'u naviguar, me menu të qarta dhe paraqitje intuitive.
 • Pamje me cilësi të lartë: Përfshini imazhe dhe video me cilësi të lartë në faqen tuaj të internetit për të shfaqur dhomat dhe komoditetet e hotelit tuaj.
 • Pastro thirrjen për veprim: Përfshini të shquar "Rezervo Tani” butonat dhe pastroni thirrjet për veprim për të inkurajuar vizitorët të bëjnë një rezervim.
 • Mbështetje e përgjegjshme: Ofroni mbështetje të përgjegjshme ndaj klientit përmes bisedës së drejtpërdrejtë, emailit ose telefonit për të ndihmuar vizitorët me çdo pyetje ose shqetësim që mund të kenë gjatë procesit të rezervimit.
 • Procesi i sigurt i rezervimit: Zbatoni porta të sigurta pagese dhe siguroni mysafirët për sigurinë e informacionit të tyre personal.

Shënim: Ju mund të përdorni PageSpeed ​​Vështrime për të kontrolluar performancën e faqes suaj të internetit dhe për të identifikuar vendet që mund të përmirësohen për një përvojë më të mirë të përdoruesit.

Pro tip: 

me Pagesat OTA, ju mund të merrni një portë pagese plotësisht të integruar që ju ndihmon të përpunoni transaksionet me vetëm një klikim në faqen tuaj të internetit.

Pavarësisht nëse është një rezervim fleksibël ose i pakthyeshëm, procesi i pagesës është i lehtë, pavarësisht nga procesori i pagesës që përdorni.

Është ndërtuar duke pasur parasysh standardet më të larta të sigurisë të industrisë, duke ju ndihmuar zvogëloni rrezikun e mashtrimit, vjedhje, or gabime manuale.

3. Strategjia e shitjes së hoteleve në grup

Marrja e rezervimeve në grup në hotelin tuaj është diçka për të cilën ëndërron çdo pronar hoteli, pasi ato janë padyshim më fitimprurëse dhe sjellin më shumë para.

Por nuk janë të gjitha.

Përqendrimi në shitjet në grup për hotelin tuaj ka përfitime të ndryshme:

 • Grupet ka të ngjarë të paguajnë një tarifë më të lartë për dhoma gjatë sezonit të lartë dhe kanë më shumë gjasa të rezervojnë gjatë sezonit jashtë sezonit, duke siguruar të ardhura të qëndrueshme gjatë gjithë vitit.
 • Kur grupet private, kompanitë, miqtë, etj., rezervojnë së bashku, kjo redukton punën për ekipin tuaj të operacioneve dhe grupet kanë më pak gjasa të anulojnë. 

Qëllimi është të shiten dhoma dhe hapësira takimesh për grupet e korporatave dhe është e rëndësishme të ofrohet një ofertë e mirë për të dyja.

Këtu janë disa këshilla për të pasur parasysh dhe për të rritur efektivitetin e kësaj strategjie:

 • Nëse keni hapësirë ​​për ngjarje, mund të ofroni paketa që përfshijnë blloqe dhomash dhe hapësirë ​​për ngjarje. 
 • Kontaktoni me planifikuesit e ngjarjeve për ngjarje private dhe korporative dhe bëni një kontakt me ta për të promovuar këto rezervime. 
 • Cakto politika të veçanta anulimi për rezervimet në grup, si p.sh. kërkesa për paradhënie për të bllokuar dhomat, gjë që ndihmon në parandalimin e anulimeve.

Për të siguruar këto lloj rezervimesh, duhet të jeni krijues, por mund të jetë shumë e dobishme për të përsëritur biznesin. 

Pro tip:

me OTA Sync, është e lehtë për ju të krijoni rezervime për çdo kompani.

E tëra çfarë ju duhet të bëni është të plotësoni të dhënat për kompaninë, ose mund të importoni skedarin CSV dhe jeni gati për të nisur.

4. Strategjia e Shitjes për Menaxhimin e të Ardhurave

Ky lloj i strategjisë së shitjeve të hoteleve synon të maksimizojë numrin e dhomave të rezervuara në çdo stinë dhe periudhë të vitit, krahasuar me trafikun tipik të udhëtimit.

Një strategji e shitjeve për menaxhimin e të ardhurave zakonisht kërkon që operatorët e hoteleve tarifa më të ulëta të dhomave gjatë sezonit të ulët për të inkurajuar më shumë rezervime duke rritur tarifat gjatë periudhave me trafik të lartë.

Gjatë këtyre momenteve, të ftuarit janë të gatshëm të paguajnë më shumë për një dhomë, kështu që ia vlen të rriten çmimet për të gjeneruar më shumë të ardhura për dhomë.

Shënim: Sigurohuni që të përshtatni strategjinë tuaj promocionale sipas tendencave, sezonit dhe t'u ofroni përdoruesve tuaj oferta speciale për të maksimizuar numrin e rezervimeve

5. Ndërtoni partneritete lokale

Nëse hoteli juaj nuk është larg ose i izoluar, duhet të ketë biznese të tjera lokale me të cilat mund të punoni.

Partneriteti me bizneset lokale si pikat turistike, restorantet dhe qendrat tregtare mund t'ju ndihmojë të sillni më shumë vizitorë në hotelin tuaj. 

Këto partneritete mund të ndihmojnë pa marrë parasysh se si e planifikon vizitori udhëtimin e tyre – edhe nëse ata rezervojnë fillimisht akomodimin ose planifikojnë itinerarin e tyre përpara se të zgjedhin një hotel.

Ja se si mund të bashkëpunoni me bizneset lokale për të marrë përfitime nga të dyja palët:

 • Gjeni bizneset përkatëse: Kërkoni biznese lokale që do të tërhiqnin mysafirët e hotelit tuaj. Këtu përfshihen pikat turistike, restorantet, qendrat tregtare dhe shërbimet e transportit.
 • Te arrish: Kontaktoni këto biznese dhe prezantoni veten dhe hotelin tuaj. Shpjegojuni atyre përfitimet e një partneriteti me ju dhe se si mund të ndihmojë të dyja palët. Për shembull, ju mund të promovoni biznesin e tyre te mysafirët tuaj dhe ata mund të promovojnë hotelin tuaj te klientët e tyre.
 • Ofroni oferta ekskluzive: Krijoni oferta ose paketa speciale që partnerët tuaj mund t'u ofrojnë vetëm mysafirëve që vijnë vetëm përmes biznesit të partnerit, kodit të zbritjes, etj. Kjo mund t'i inkurajojë mysafirët të rezervojnë në hotelin tuaj dhe gjithashtu të marrin në konsideratë biznesin e partnerit.

Pro tip:

Partneriteti me influencuesit është një mënyrë e shkëlqyer për të rritur të ardhurat e hotelit. 

Ndikuesit e udhëtimeve po ndryshojnë mënyrën se si njerëzit kërkojnë dhe planifikojnë udhëtime, sipas kolshesh

Por ju nuk duhet të punoni me ndonjë ndikues atje.

Punoni me influencues, ndjekësit e të cilëve përputhen me mysafirët tuaj të synuar. 

Rekomandimet e tyre të vërteta do të rrisin angazhimin, rezervimet dhe ndërgjegjësimin për markën.

6. Optimizimi OTA

Agjencitë e udhëtimit në internet (OTA) si p.sh Airbnb, Booking.com, Hotels.com, TripAdvisor, etj., janë platforma të fuqishme që mund t'ju ndihmojnë të rrisni shikueshmërinë e hotelit tuaj dhe të gjeneroni më shumë rezervime globalisht.

Si të maksimizohet potenciali i tyre?

Duke optimizuar siç duhet listimet në ato platforma.

Këtu janë disa këshilla thelbësore që duhet të keni parasysh kur bëhet fjalë për optimizimin e listimeve tuaja:

 • Krijoni tituj tërheqës për të tërhequr mysafirët
 • Ofroni foto me cilësi të lartë të pronës suaj
 • Krijoni përshkrime të hollësishme dhe tërheqëse
 • Përfshini informacione të përditësuara në lidhje me shërbimet dhe komoditetet e hotelit tuaj
 • Menaxhoni disponueshmërinë tuaj në mënyrë efektive për t'u siguruar që të mos humbisni mysafirët e mundshëm
 • Jepni tarifa dhe komente për ta bërë hotelin tuaj më të dukshëm

OTA-të marrin një komision, ky është një fakt. 

Por ato gjithashtu mund t'ju ndihmojnë të drejtoni një numër të konsiderueshëm rezervimesh, duke i bërë ato një pjesë të madhe të strategjisë suaj të shitjeve të hoteleve.

Zbuloni udhëzuesin tonë në si të merrni më shumë rezervime në Airbnb për të optimizuar listimin tuaj dhe për të gjeneruar më shumë vizitorë.

Pro tip: 

Renditja e qirasë së pushimeve në sajte të tjera, si p.sh Airbnb, Booking.com, Expedia, Hotels.com, etj., mund të rrisin dukshmërinë e saj. 

OTA Sync menaxheri i kanalit ju ndihmon të menaxhoni të gjitha listimet tuaja nga një vend.

Thjesht lidhni dhe sinkronizoni kanalet tuaja OTA dhe jeni gati për të nisur.

7. Strategjia e Hoteleve për Shitjen dhe Ndërshitjen

Një strategji klasike e shitjeve të hoteleve për të rritur të ardhurat kur nivelet e banimit janë të ulëta është rritja e shitjes dhe shitja e kryqëzuar.

Paratë shtesë që shpenzojnë mysafirët tuaj mund të ndihmojnë në kompensimin e atyre dhomave bosh. 

Inkurajoni shpenzimet në hotelin tuaj, por mos jini shumë shtytës sepse përvoja e të ftuarit është ende faktori më i rëndësishëm.

Ju mund t'u jepni mysafirëve një kupon pije falas për restorantin tuaj të hotelit për t'i inkurajuar ata të darkojnë dhe të shpenzojnë më shumë para atje. 

Ose sugjeroni të shtoni shtesa në qëndrimin e tyre si trajtime bukurie dhe masazhi, transferta me anije ose turne lokale, të cilat mund t'ju sjellin një komision.

Shembuj të mundësive të rritjes së shitjes që mund të konsideroni zbatimin:

 • Ofron përmirësime të dhomës me çmime të zbritura gjatë procesit të rezervimit ose në check-in për të rritur faturën e mysafirëve.
 • Sigurimi i të ftuarve me oferta ose paketa speciale për shërbime shtesë si turne, trajtime spa ose shërbim në dhomë.
 • Promovimi i lehtësive ose aktiviteteve shtesë të disponueshme në pronën tuaj, si p.sh. një pishinë, qendër fitnesi ose ngjarje si netët me muzikë live.

Pro tip: me OTA Syncpo shet ekstra, ju mund t'u ofroni miqve tuaj eksperienca të personalizuara, të optimizoni çmimet e menusë dhe t'i tërheqni ata me shitje më të larta, duke sjellë më shumë të ardhura në hotelin tuaj.

8. Shfrytëzoni Rishikimet Online

Një reputacion i mirë në internet është një mënyrë vërtet e rëndësishme për të shitur rezervime hotelesh.

Të kesh komente të mira në internet mund ta ndihmojë shumë hotelin të marrë më shumë rezervime dhe të fitojë më shumë para. 

Vendosja e komenteve të mira në faqen tuaj të internetit mund t'ju ndihmojë gjithashtu të merrni rezervime pa përdorur uebsajte të tjera. 

Këtu janë disa këshilla për të menaxhuar në mënyrë efektive komentet në internet:

 • Kërkoni listimet tuaja: Kërkoni listat e hotelit tuaj në sajtet e njohura të komenteve si TripAdvisor, Yelp dhe Google My Business. Kjo ju lejon t'u përgjigjeni komenteve dhe të përditësoni listën tuaj me informacionin e saktë.
 • Vendosni sinjalizimet: Konfiguro sinjalizimet për komente të reja që të mund të përgjigjesh shpejt. Përdorni njoftimet me email ose një mjet për menaxhimin e reputacionit që mbledh komente nga shumë site.
 • Përgjigjuni komenteve: Përgjigjuni të gjitha komenteve, pozitive dhe negative, në mënyrë profesionale dhe të sjellshme. Falenderoni mysafirët për komentet pozitive dhe adresoni çdo shqetësim ose ankesë. Kjo tregon se ju vlerësoni reagimet e vizitorëve dhe jeni të përkushtuar për të përmirësuar përvojën e tyre.
 • Rregulloni problemet e ngritura në rishikime: Përdorni komentet nga komentet për të gjetur zona ku hoteli mund të përmirësohet, si pastërtia, mirëmbajtja ose shërbimi.
 • Inkurajoni komentet: Inkurajoni të ftuarit të lënë komente duke përfshirë lidhje për të rishikuar faqet në email-et pas qëndrimit, në faqen tuaj të internetit ose në materialet promovuese. Kjo mund të ndihmojë në rritjen e numrit të komenteve dhe të japë një pamje më të saktë të përvojës së mysafirëve.

9. Ndërtoni marrëdhënie përmes programeve të besnikërisë

Edhe pse industria e udhëtimeve po ndryshon, me më shumë fokus në udhëtimin e pavarur në vende unike, ka ende një vend për udhëtarët e përsëritur.

Si hotelier, ju duhet të synoni strategjitë tuaja të shitjeve drejt këtyre mysafirëve të përsëritur.

Mysafirët besnikë janë shumë të vlefshëm për hotelin tuaj, prandaj sigurohuni t'i vlerësoni ata.

Për të tërhequr vizitorë të përsëritur, merrni parasysh përdorimin e skemave të shpërblimit si p.sh zbritje për vizita kthyese, paketa speciale besnikërieose zbritje për referime.

Sot, shumë udhëtarëve, veçanërisht mijëvjeçarëve, u pëlqen të fitojnë shpërblime nga kompanitë që përdorin.  

Shembuj të programeve të besnikërisë përfshijnë:

 • Pikat e shpërblimit për çdo qëndrim mund të përdoret për zbritje të ardhshme ose përmirësime falas
 • Ulje ekskluzive dhe ofrohet vetëm për anëtarët besnikë
 • Përfitimet e personalizuara si check-in/check-out vonë, dhuratat e mirëseardhjes dhe më shumë.

Programet e shpërblimit shpesh sjellin vizitorë përsëri dhe përsëri, gjë që është e shkëlqyeshme për hotelet dhe zbatimi i tij mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të rritur të ardhurat tuaja të hotelit.

10. Jini të pranishëm në ngjarje dhe konferenca turistike

Me ndryshimet e shpejta në industrinë e akomodimit, konkurrencën në rritje dhe madje edhe një pandemi globale, promovimet tani janë thelbësore.

Të qenit i pranishëm ose të organizosh promovime dhe ngjarje unike mund të jetë një strategji e shkëlqyer për të rritur shitjet e hotelit tuaj.

Ndonjëherë, ulja e tarifave ose ofrimi i zbritjeve është i nevojshëm për të tërhequr mysafirë të rinj, veçanërisht nëse tregu juaj i synuar ka ndryshuar. 

Këtu janë disa shembuj të promovimeve të hoteleve dhe ngjarjeve speciale që mund të zbatoni:

 • Pritja e një ngjarjeje sezonale ose tematike, si një shuplakë me temë pushimi ose një festë verore në pishinë, etj.
 • Ofrimi i tarifave me zbritje për rezervimin e mysafirëve të minutës së fundit për t'ju ndihmuar të mbushni dhomat bosh.
 • Bashkëpunimi me bizneset lokale për të krijuar paketa që ofrojnë vlerë shtesë për mysafirët, si p.sh. një qëndrim në hotel plus, masazh ose bileta për një atraksion të njohur.

Kjo mund t'ju ndihmojë të rrisni shitjet gjatë periudhave të vështira dhe ofrimi i marrëveshjeve si këto mund ta bëjë pronën tuaj të përballueshme dhe tërheqëse, gjë që do t'ju ndihmojë të merrni mysafirë të përsëritur vazhdimisht.

11. Përdorni marketingun e mediave sociale për të rritur arritjen

Përdorimi efektiv i mediave sociale mund të rrisë shumë të ardhurat e hotelit tuaj dhe të rrisë shitjet.

A e dini se në vitin 2023, rreth 4.9 miliardë njerëz përdorur mediat sociale në mbarë botën, dhe ky numër pritet të arrijë në 5.85 miliardë deri në vitin 2027?

Të mos jesh i pranishëm atje është sikur prona dhe biznesi yt nuk ekziston.

Pra, si të përdoret potenciali i tyre i plotë?

Këtu janë disa këshilla për t'u mbajtur parasysh dhe për të marrë parasysh zbatimin:

 • Përdorni platforma të tilla si Instagram, TikTok dhe Twitter për të promovuar hotelin tuaj, për të shfaqur lehtësitë e tij dhe për të promovuar oferta dhe promovime speciale.
 • Angazhoni mysafirët dhe mysafirët e mundshëm me përmbajtje tërheqëse, 
 • Ndani postimet e krijuara nga përdoruesit dhe përfitoni sa më shumë nga ndërveprimet në kohë reale në platforma si Instagram dhe TikTok.
 • Drejtoni konkurse, përgjigjuni pyetjeve dhe 
 • Ndani pamjet nga prapaskenat në hotelin tuaj, etj. 

Këto strategji ndihmojnë në ndërtimin e një ndjenje të komunitetit, duke ju ndihmuar të promovoni ofertën tuaj të hotelit dhe të inkurajoni rezervimet direkte.

12. Investoni në fushatat e rimarketingut

Remarketing është një lloj reklamimi dixhital që shfaq reklama për njerëzit që kanë vizituar tashmë faqen tuaj ose janë larguar gjatë rezervimit. 

Ka shumë arsye që një mysafir i mundshëm mund të mos rezervojë menjëherë, por rimarketimi i ndihmon ata të jenë të interesuar.

Përveç kësaj:

 • Shtë një mënyrë e shkëlqyeshme për të lidheni me mysafirë të mundshëm në faza të ndryshme të procesit të vendimmarrjes së tyre. 
 • Nëse nuk kanë rezervuar herën e parë, rimarketingu ju jep një mundësi tjetër për të mbyllur marrëveshjen.
 • Fushatat e rimarketingut mund t'ju ndihmojnë përmirësimi i shitjeve të hoteleve dhe arrini qëllimet tuaja të marketingut. 

Duke u shfaqur reklama njerëzve që janë angazhuar më parë me faqen tuaj të internetit ose mediat sociale, mund të rilidheni me klientët e mundshëm që nuk kanë bërë një blerje herën e parë. 

Është e rëndësishme të kesh një qëllim të qartë për fushatën tënde, të vendosësh se ku dhe sa shpesh dëshiron të ricaktosh dhe të përdorësh platforma si Google AdWords ose Meta për të ekzekutuar planin tënd.

13. Përdorni teknologjinë për të automatizuar detyrat

A e dini këtë vetëm 8% e të ftuarve ndiheni rehat duke përdorur një kioskë publike për check-in? 

Megjithatë, hulumtim nga Criton tregon se 80% e mysafirëve të hotelit do të përdorte një aplikacion hoteli për detyra pa kontakt, si check-in në distancë. 

Dhe ka edhe më shumë nevoja që mysafirët do të donin t'i kishin gjatë pushimeve.

Për shembull, markat si Marriott dhe Wyndham kanë shtuar në aplikacionet e tyre çelësat e regjistrimit në celular dhe të dhomës celulare.

Nga ana tjetër, Google dhe Volara bashkëpunuan për të ofruar përvoja pa kontakt në dhomat e hotelit me një asistent zanor në dhomë, duke i lejuar mysafirët të:

 • Dritat e kontrollit, 
 • Kontrollo TV, 
 • Alarmet dhe 
 • Kontaktoni tavolinën e pritjes me komanda zanore. 

Epoka e transformimit dixhital në hotele po ndodh, dhe qëndrimi përpara kurbës dhe konkurrencës është thelbësor.

Pikërisht këtu mund të ndihmojë teknologjia.

Sigurimi që u ofroni përdoruesve shërbimin më të mirë të mundshëm mund të jetë një ndryshim i lojës për biznesin tuaj.

Përmirësoni shitjet e hotelit tuaj me OTA Sync Sot

Përditësimi i strategjive tuaja të shitjeve të hoteleve gjatë kohës që ndryshon do ta ndihmojë biznesin tuaj të lulëzojë dhe të përgatitet për të ardhmen, duke reduktuar stresin gjatë rrugës.

Provimi dhe testimi i taktikave të reja tani do t'ju japë njohuri të vlefshme për të ardhmen e hotelit tuaj, duke ju lejuar të përqendroheni në sfida të tjera kur gjërat të zgjidhen.

Rritja e shitjeve të hoteleve do të thotë të dalësh gjithmonë me ide të reja. 

Pavarësisht situatës, si biznes, duhet të vazhdoni të përditësoni dhe përmirësoni strategjitë tuaja të shitjeve për të qëndruar konkurrues.

Dhe me mjete të shkëlqyera që mbështesin rritjen e hotelit tuaj, do të jetë më e lehtë të menaxhoni biznesin tuaj dhe të nxisni shitjet.

Kjo është ajo ku OTA Sync hyn në lojë.

OTA Sync'S menaxheri i kanalit softuer për menaxhimin e pronës ju lejon të menaxhoni të gjitha listimet, rezervimet, detyrat, financat dhe komunikimet me të ftuarit nga një vend.

Përveç ofrimit të menaxhimit të pronës së plotë, OTA SYNC ju ofron zgjidhje të fuqishme të menaxhimit të të ftuarve.

Për më tepër, ju mundëson të shisni shërbimet dhe produktet tuaja nëpërmjet motorit të rezervimit ose të shtoni ndonjë shërbim ose komoditet shtesë që ju ofroni për mysafirët tuaj.

Shkurtimisht, ju ndihmon të automatizoni procesin tuaj të plotë të menaxhimit të hotelit.

Të interesuar për t'i dhënë një lëvizje?

Fillojme me OTA SYNC prove falas për të zbuluar se si mund t'ju ndihmojë të rritni kënaqësinë e klientit duke rritur të ardhurat e hotelit tuaj.

Postimet e ngjashme
indeks