15 tiparet më të rëndësishme për motorin tuaj të rezervimit në 2024

15 tiparet më të rëndësishme për motorin tuaj të rezervimit në 2024

Suksesi i faqes së internetit të një hoteli nuk qëndron vetëm në dizajnin e tij, por edhe në atë motor rezervimi sepse mundet shndërroni mysafirët e mundshëm në rezervues aktualë.

Një i projektuar mirë bën procesin e rezervimit e lehtë dhe efikase duke ofruar informacion dhe veçori të vlefshme për të përmirësuar përvojën e përgjithshme të mysafirëve.

Megjithatë, për të gjetur atë optimale për nevojat tuaja, është e rëndësishme të dini se cilat veçori të kërkoni.

Lexoni ndërsa ndajmë 15 veçoritë më të rëndësishme për motorin tuaj të rezervimit.

Le të zhytemi në!

15 veçoritë më të rëndësishme për motorin tuaj të rezervimit që duhet të kërkoni

1. Kalendari

Kalendari u tregon mysafirëve datat dhe orët e disponueshme për rezervim, duke i lejuar ata të zgjedhin një kohë të përshtatshme. 

Për më tepër, ju ofron gjithashtu një pasqyrë e qartë e disponueshmërisë së pronës suaj kështu që lehtë mund të:

  • Menaxhoni rezervimet, 
  • Alokoni dhe planifikoni burimet në mënyrë efektive për të shmangur rezervimet e tepërta,
  • Matni kohën produktive dhe joproduktive,
  • Krijoni oferta dhe promovime speciale gjatë periudhave më të ulëta të banimit, etj.

💡 Këshillë Pro:

OTA SYNC ju mundëson të menaxhoni rezervimet me një tërheqje dhe lëshim, të bëni kontrolle dhe dalje të shpejta, të menaxhoni pagesat dhe statusin e rezervimit dhe më shumë, të gjitha në një kalendar të vetëm interaktiv dhe intuitiv. 

Në këtë mënyrë, nuk keni nevojë të ndërroni skeda të shumta dhe mund të keni një pasqyrë të qartë të të gjitha pronave tuaja.

2. Menaxher i kanalit

Ju lejon të lidhni pronat me kanale të shumta shpërndarjeje, Të tilla si agjencitë e udhëtimit në internet (OTAs), motorët metakërkues dhe prenotim direkt motorët. 

Lidhja me këto kanale mund të rrisë shikueshmërinë e pronës dhe të arrijë një audiencë më të gjerë, gjë që në fund ndihmon në rritjen e rezervimeve dhe të ardhurat.

💡 Këshillë Pro:

OTA SYNC'S Menaxheri i kanalit ka një lidhje 2-kahëshe që ju lejon të sinkronizoni pa probleme dhe njëkohësisht në të gjitha 100+ kanalet kryesore OTA, duke ju mundësuar të shmangni rezervimet e tepërta dhe shitjet më pak.

Kështu, ju mund të menaxhoni dhe përditësoni disponueshmërinë, tarifat dhe rezervimet e dhomave në kohë reale, duke siguruar qëndrueshmëri në shumë OTA dhe platforma rezervimesh.

Për më tepër, ju gjithashtu mund të përdorni lidhjet iCAL për të parë dhe shfaqur të dhënat e kalendarit nëpër aplikacione.

3. Përputhshmëria e celularëve

Meqenëse gjithnjë e më shumë njerëz po përdorin pajisjet e tyre celulare për të rezervuar udhëtime, një dizajn i pari celular është një veçori thelbësore.

Siguron që një motor rezervimi të jetë i optimizuar për ekrane më të vogla dhe hyrje të bazuara në prekje, duke ofruar një përvojë të qetë dhe në lëvizje. 

ndarja e rezervimeve sipas pajisjes

4. Aplikacioni celular

Përveç motorit të rezervimit miqësor për celularin, duhet të kërkoni edhe një me të një aplikacion.

Ajo do të sigurojë qasje të shpejtë në informacionin e udhëtimit, si dhe mundësinë për të bërë rezervime dhe për të menaxhuar rezervimet me vetëm disa trokitje.

Për më tepër, mund ofrojnë veçori shtesë dhe funksionalitetin që mund të mos jetë i disponueshëm në faqen e internetit të motorit të rezervimit.

Për shembull, mund të integrohet me aplikacione të tjera udhëtimi ose të ofrojë akses në përmbajtje ekskluzive ose zbritje.

💡 Këshillë Pro:

Pasi të keni instaluar OTA SYNCaplikacioni celular i, do të keni akses të menjëhershëm në të gjitha figurat kryesore, rezervimet, madje edhe skanerin MRZ për dokumentet e të ftuarve.

Në këtë mënyrë, ju do të dini se si është akomodimi juaj në çdo moment të caktuar.

5. Mbështetje shumë-gjuhëshe

Një motor rezervimi që mbështet shumë gjuhë është thelbësor për të ushqyer mysafirë të ndryshëm. 

Ai u siguron atyre një përvojë të lehtë për t'u përdorur dhe të rehatshme rezervimi duke minimizuar keqkuptimet e mundshme.

💡 Këshillë Pro:

A ke ditur atë OTA SYNC është në dispozicion më shumë se 15 gjuhë? Kështu, ju mund të kujdeseni për mysafirët ndërkombëtarë dhe të zgjeroni shtrirjen dhe dukshmërinë tuaj.

Për më tepër, ofrimi i një përvoje të këndshme rezervimi rrit mundësinë që vizitorët të kthehen dhe të bëjnë referime të shkëlqyera. 

6. Procesi i sigurt i pagesës

Një proces i sigurt pagese siguron kriptim dhe transmetim të sigurt të pagesave të të ftuarve dhe informacione të tjera të ndjeshme në portën e pagesës.

Porta e pagesës duhet në përputhje me të gjitha standardet përkatëse të sigurisë dhe të sigurojë zbulimin e mashtrimit dhe masat parandaluese, të tilla si kriptimi dhe tokenizimi.

💡 Këshillë Pro:

Pagesat OTA është në përputhje me PCI DSS dhe PSD2, që do të thotë se të dhënat tuaja të pronës dhe të të ftuarve ruhen dhe përpunohen gjithmonë në mënyrë të sigurt, duke reduktuar rrezikun e mashtrimit, vjedhjes ose gabimeve manuale.

Për më tepër, ofron tokenizimi, enkriptimi nga fundi në fund dhe vërtetimi 3D i sigurt, që do të thotë se nuk ka të dhëna të papërpunuara brenda OTA SYNC, dhe askush nuk mund të shohë detajet aktuale të kartës së kreditit të mysafirëve.

7. Porta e Integruar e Pagesave

Një portë pagese e integruar automatizon të gjithë procesin e pagesës në mënyrë që të mund të përpunoni menjëherë transaksionet.

Për më tepër, nuk keni nevojë të paguani për rezervime manualisht, të kontrolloni vlefshmërinë e kartës së kreditit, etj. 

tabela e udhëtarëve-statistika

💡 Këshillë Pro:

OTA Payments, një portë pagese plotësisht e integruar, ju lejon të:

  • Filloni pagesat me një klikim të vetëm,
  • Menaxho pagesa fleksibël dhe të pakthyeshme, 
  • Ngarko automatikisht kartat e kreditit virtual,
  • Shiko një përmbledhje në kohë reale të gjithë aktivitetit të pagesave,
  • Ndiqni pagesat dhe ekzekutoni raporte të përshtatura,
  • Para-autorizimi i kartave të kreditit, etj.

8. Opsione të shumta pagese

Ofrimi i opsioneve të shumta të pagesës, si kartat e kreditit, kartat e debitit, PayPal, etj., u ofron mysafirëve fleksibilitet dhe komoditet në zgjedhjen e mënyrës së tyre të preferuar të pagesës. 

💡 Këshillë Pro:

OTA SYNC ofron një gamë të gjerë opsionesh pagese, si kartat e kreditit virtual, kartat e kreditit, Google Pay, Apple Pay, etj.,  

pagesat-opsionet

Kjo i inkurajon vizitorët të rezervojnë shërbimet që përndryshe mund të hezitojnë t'i bëjnë për shkak të opsioneve të disponueshme të pagesës.

9. Monedhat e shumëfishta

Duke ofruar monedha të shumta, ju eliminoni nevojën për një konvertim manual çmimi, i cili mund të jetë kërkon kohë dhe konfuze.

Ofrimi i monedhave të shumta ndihmon gjithashtu parandaloni braktisjen e karrocave, pasi mysafirët kanë më shumë gjasa të kryejnë një rezervim nëse e kuptojnë qartë koston totale në monedhën e tyre vendase. 

💡 Këshillë Pro:

OTA SYNC mbulon më shumë se 150 vende, duke ofruar të gjitha monedhat kryesore botërore, dhe përditëson automatikisht kurset e këmbimit çdo ditë.

Në këtë mënyrë, motori i rezervimit mund tërheqin një gamë më të gjerë të ftuarish në mbarë botën, duke ndihmuar në rritjen e shitjeve dhe të ardhurat duke rritur dukshmërinë globale.

10. Opsionet e personalizimit

Një temë e personalizueshme e motorit të rezervimit ju lejon përshtatni pamjen dhe ndjesinë i motorit të rezervimit që të përputhet me markën tuaj. 

Rrjedhimisht, ajo ndërton njohjen e markës, krijon një pamje profesionale dhe siguron një përvojë kohezive.

💡 Këshillë Pro:

me OTA SYNC, mund të personalizoni motorin tuaj të rezervimit dhe të përfshini logot, ngjyrat, etj., duke zgjedhur nga një shumëllojshmëri miniaplikacionesh rezervimi dhe kalendarët e disponueshmërisë.

11. Opsionet mbi shitjen

Veçoritë e larta i lejojnë mysafirët të shtoni produkte ose shërbime për rezervimet e tyre, të tilla si përmirësimi në një dhomë më të mirë ose një trajtim spa.

Prandaj, klientët mund të kenë më shumë gjasa të blejnë këto shtesa dhe të rrisin shpenzimet e tyre të përgjithshme.

Për më tepër, shitja mund përmirësoni përvojën e mysafirëve duke ofruar rekomandime dhe opsione të personalizuara që përputhen me interesat ose nevojat e tyre.

hotel-shitje-vs-shitjet e kryqëzuara

12. Kodet Promo, Zbritje & Oferta Speciale

Karakteristikat e mësipërme mund të kontribuojnë ndjeshëm në suksesin e një motori rezervimi. 

Për shembull, mund të përfshini mëngjes falas, parkim falas ose shtesa të tjera për ta bërë qëndrimin e tyre më të rehatshëm ose të përshtatshëm.

Për më tepër, ju mund të përdorni zbritje dhe oferta të tjera speciale si pjesë e një program besnikërie për të shpërblyer klientët e përsëritur, si p.sh. një tarifë e reduktuar për një paketë specifike ose një përmirësim falas në dhomë.

Për më tepër, zbritjet dhe ofertat speciale mund të krijojnë ndjenjën e urgjencës dhe nxisin shitjet gjatë periudhave të ngadalta, si p.sh sezonet jashtë pikut.

shtesa-metër-për-udhëtarët

💡 Këshillë Pro:

OTA SYNC'S Motori i rezervimit vjen me karakteristika të ndryshme të shitjes dhe promovimit, duke ju lejuar të krijoni lista të ndryshme çmimesh për njësi akomodimi.

Kështu, ju mund ofrojnë çmime dhe paketa speciale shtesë, për shembull, një qëndrim 3-netë me zbritje dhe të pakthyeshme.

Për më tepër, ju mund të përdorni kodet promocionale dhe zbritëse për t'u thënë "faleminderit" mysafirëve tuaj besnikë ose për të tërhequr të rinj me oferta promocionale.

13. Integrimi me Stackin teknik të pronës suaj

Përveç integrimit me sisteme të jashtme dhe aplikacione të palëve të treta, është thelbësore që motori juaj i rezervimit integrohet me sistemet kryesore të brendshme, Të tilla si:

Në këtë mënyrë, çdo pjesë e të dhënave dhe statistikave, nga sjellja e mysafirëve te rezervimi, është nën një çati, duke ju mundësuar të menaxhoni dhe automatizoni operacionet e hotelit.

💡 Këshillë Pro:

OTA SYNC nuk ka programe të veçanta, por një integrim "gjithë-në-një" që ju mundëson të shikoni dhe menaxhoni të gjitha pronat tuaja nga një panel i centralizuar.

Në këtë mënyrë, ju nuk keni nevojë të ndërroni skeda kur menaxhoni prona të shumta, dhe ju zvogëlojnë rrezikun të prenotimeve të tepërta, rezervimeve të dyfishta, gabimeve në çmim, etj.

14. Faturat

Faturimi i automatizuar mund zvogëloni barrën administrative, sigurohuni që faturat të përmbajnë informacion të saktë dhe parandaloni gabimet e kontabilitetit.

Ju gjithashtu mund të integroni faturimin me funksionet e përpunimit të pagesave të motorit të rezervimit për të gjurmuar me saktësi të ardhurat dhe shpenzimet dhe për të përmirësuar procesin e pagesës.

💡 Këshillë Pro:

OTA SYNC'S Pro Fatura pa limit ju lejon të krijoni fatura të personalizueshme me 2 klikime. 

Sistemi i tërheq të gjitha informacionet automatikisht dhe ju zgjidhni statusin dhe futni shërbime shtesë nëse është e nevojshme. 

Për më tepër, ju mund të kryeni operacionet e avancuara të faturës, të tilla si Ndarja ose bashkimi sipas artikullit, dhomës, vizitorit, shumës, etj.

15. Analiza & Raportimi

Një motor rezervimi që ofron raporte dhe analitika ju ndihmon udhë matjet kryesore të performancës, të tilla si normat e banimit, norma mesatare ditore dhe të ardhura për dhomë në dispozicion.

Për më tepër, veçoria e raportimit ofron raporte të detajuara mbi burimet e rezervimit, demografinë e klientëve dhe metrika të tjera për të optimizuar strategjitë tuaja të rezervimit.

Ju mund fitoni njohuri të vlefshme në sjelljen e klientëve, tendencat e rezervimit dhe rrjedhat e të ardhurave përmes analitikës dhe raportimit për të ndihmuar në informimin e vendimeve të ardhshme të biznesit.

💡 Këshillë Pro:

OTA SYNC'S raportim dhe analitikë të avancuar ofroni statistika të gjera për çdo kanal ose dhomë të ndarë sipas periudhave, kanaleve, shumave, llojit të dhomës dhe të ardhurave.

Kështu, ju merrni mjetet për të menaxhuar të ardhurat, financat dhe raportet në hotel.

Duke It Up

Lista jonë e 15 veçoritë më të rëndësishme për motorin tuaj të rezervimit duhet të jetë një pikënisje e shkëlqyer për të përcaktuar se cilat veçori janë thelbësore për biznesin tuaj të mikpritjes.

Me thënë të vërtetën, në varësi të shkallës aktuale të biznesit tuaj, fillimisht mund të mos ju duhen të gjitha.

Sidoqoftë, pse jo menjëherë shkoni për zgjidhjen që shënon të gjitha kutitë e mësipërme dhe gjithashtu kalon disa kilometra shtesë?

Pse të zgjidhni OTA SYNCMotori i rezervimeve? 🚀

OTA SYNC është një sistem i bazuar në re, gjithëpërfshirës sistemi i menaxhimit te pasurise që kujdeset plotësisht menaxhimi i hotelit në vend të një funksionaliteti të veçantë.

I mbushur me një të fortë Menaxheri i kanalit dhe Booking Engine, ofron zgjidhje të fuqishme për të lehtësojnë dhe automatizojnë operacionet e hotelit dhe proceset e pagesave.

Për më tepër, nuk vjen në kurriz të kënaqësisë së mysafirëve. 

Aplikacioni ynë i mysafirëve përshtatet me nevojat e mysafirëve tuaj dhe u mundëson atyre të:

✅ Bëj check-in dhe dalje pa probleme me një "klikim" të vetëm,

✅ Merrni të gjitha informacionet e nevojshme në lidhje me qëndrimin e tyre, rregullat e shtëpisë, etj.

✅ Adresoni kërkesat dhe komentet në kohë reale

✅ Merrni sugjerime të përshtatura se çfarë të bëni, vizitoni, ku të hani jashtë, etj.

Për më tepër, me Motorin tonë të Rezervimeve, ju mund të:

🔥 Bëni check-in të shpejtë dhe pa probleme me pajisjen tonë të integruar moduli i regjistrimit në internet.

🔥 Mblidhni në mënyrë të sigurt detajet e kartës së kreditit dhe ngarkoni kartën në shtëpi.

🔥 Ndani lehtësisht lidhjen e motorit tuaj të rezervimit me çdo ndikues ose agjenci dhe lërini të fitojnë një komision i parazgjedhur çdo herë që ata bëjnë një rezervim për ju.

🔥 Set qëndrimet minimale dhe maksimale dhe të zbatojë rregulla të veçanta për periudha dhe stinë të veçanta.

🔥 përdorim tipari i ofertimit për t'i lejuar të ftuarit tuaj të mundshëm të ofrojnë çmimin tuaj 'të ofertës' në mënyrë që të mos i humbni nëse duan të paguajnë një çmim pak më të ulët.

🔥 Personalizojeni pamjen të formularit tuaj të rezervimit në internet, email-eve me tituj dhe funde të personalizuara, fatura dhe cilësime.

🔥 Dërgoni automatikisht raporte në emailin tuaj në një frekuencë të dëshiruar pa u kyçur në sistem dhe pa i rregulluar parametrat manualisht.

Dhe shumë më tepër.

Gati për t'u zhytur në OTA SYNC?

Regjistrohu për OTA SYNC sot për të thjeshtuar procesin e rezervimit për ju dhe mysafirët tuaj.

Vazhdoni të mësoni:

10 tipare që duhet të ketë të një sistemi të menaxhimit të hotelit

5 Motorët më të mirë të rezervimit të hoteleve në 2024

Çfarë është Sistemi i Menaxhimit të Pronës në një Hotel – Udhëzuesi i fundit

Postimet e ngjashme
indeks