Kur është koha e duhur për të ndryshuar PMS-në tuaj?

Kur është koha e duhur për të ndryshuar PMS-në tuaj?

La Sistemi i Menaxhimit të Pronave ose sistemi i pritjes luan një rol të madh në biznesin e hotelit. Sistemi i pritjes ofron informacion mbi check-in dhe check-out, paraqitjen e dhomës, kufizimet dhe disponueshmërinë, dhe analitikën e kompanive dhe kanaleve të shitjeve. Softueri kursen kohë dhe kosto, rrit numrin e rezervimeve dhe lehtëson komunikimin midis sektorëve të shitjeve dhe pritjes. Nëse nuk jeni të kënaqur me funksionimin e PMS të integruar aktualisht në objektin tuaj, më poshtë do të flasim për shenjat e mundshme që objekti juaj tashmë ka nevojë për një PMS të ri.

1. Nuk është zgjidhje e integruar

If PMS nuk është e vetmja zgjidhje që integrohet me sukses me Menaxheri i kanalit Motori i rezervimit, shenja e parë është ndryshimi i PMS ekzistues. Teknologjia Cloud është një mënyrë e shkëlqyer për t'u lidhur që lejon hotelierët të bëjnë me sukses biznesin e tyre nga kudo dhe në çdo kohë.

Integrimi i PMS me ofrues të ndryshëm që ofrojnë Menaxher të Kanalit ose Motorin e Rezervimeve, ose disa veçori shtesë të nevojshme për funksionimin e objektit kërkon shumë para dhe kohë. Përveç kësaj, është e ndërlikuar për punonjësit tuaj dhe mund të kërkojë më shumë kohë trajnimi sesa sistemet e integruara.

2. Punonjësit nuk janë të kënaqur me PMS-në aktuale

Nëse punonjësit janë të frustruar nga fakti që PMS nuk funksionon siç duhet, është gjithashtu një sinjal për të ndryshuar sistemin ekzistues. Gjegjësisht, nëse është shumë e ndërlikuar dhe jo efikase ose nëse mbështetja e klientit nuk është e disponueshme kur nevojitet, mund t'ju duhet të kontaktoni një ofrues tjetër, përvoja e klientit të të cilit është renditur më mirë.

Tipari kryesor i PMS-së së mirë është thjeshtësia. Një sistem më i ndërlikuar i menaxhimit të pronës kërkon shumë kohë që punonjësit të përshtaten, kështu që është e mundur që ata të kryejnë detyra të lehta më gjatë. Teknologjia cloud, automatizimi dhe aplikacionet celulare e bëjnë më të lehtë kryerjen e detyrave.

3. Vlera e dobët për para

Nëse vazhdoni të përdorni sisteme të vjetruara të TI-së, të cilat kërkojnë serverë fizikë dhe kosto të larta të investimit, mirëmbajtjes dhe përdorimit të sistemit, duhet patjetër të fokusoheni në gjetjen e një ofruesi të ri. Çmimi tepër i lartë për cilësi jo aq të mirë nuk shpërblehet për një periudhë të gjatë kohore.

Përpara se të vendosni për një PMS të ri, konsideroni me kujdes nëse çmimi është reflektim i cilësisë dhe anasjelltas. Meqenëse shumica e njerëzve së pari marrin parasysh çmimin kur marrin një vendim blerjeje, një çmim më i ulët është zakonisht një reflektim i cilësisë së ulët, por një çmim i lartë nuk do të thotë domosdoshmërisht cilësi e lartë. Pra, zgjidhni PMS që është e përshtatshme për përdoruesit, e lehtë për t'u përdorur dhe që ofron funksionet që i nevojiten objektit tuaj.

4. ROI nuk është i kënaqshëm

E fundit në listë, por jo sinjali më pak domethënës për ndryshim është ROI e dobët e objektit tuaj. ROI është një metrikë financiare që është shumë e rëndësishme për biznesin. Kënaqësia e mysafirëve është një nga mënyrat për të rritur ROI, kështu që teknologjia cloud kundrejt premisës çon padyshim në të ardhura më të larta dhe mysafirë të kënaqur. Si?

Automatizimi i biznesit, marketingut, menaxhimit të analitikës, raporteve të automatizuara të të ftuarve dhe të gjitha veçorive të tjera që sjell teknologjia cloud, do të ndihmojnë në rritjen e produktivitetit dhe efikasitetit të stafit tuaj duke ulur kostot. Përveç kësaj, jo vetëm që redukton kohën e stafit për të kryer aktivitetet e përditshme administrative, por gjithashtu gjeneron të ardhura për biznesin tuaj.

Shumica e hotelierëve kanë frikë të kalojnë në PMS-në e re, për këtë arsye hezitojnë të përdorin ato ekzistuese, megjithëse nuk janë të kënaqur, gjë që mund të ndikojë negativisht në biznes. Pra, nëse jeni të paktën pak hezitues për softuerin aktual, tani është koha për ta ndryshuar atë.

me OTA Sync Sistemi i integruar: PMS, Menaxher i Kanalit dhe Motori i Rezervimeve automatizojnë biznesin tuaj, kursejnë kohë dhe para dhe u ofrojnë punonjësve tuaj produktivitet dhe efikasitet më të madh!

Fillo Tani Falas

Postimet e ngjashme
indeks