5 zgjidhjet më të mira të menaxherit të kanaleve për pushime me qira në 2024

5 zgjidhjet më të mira të menaxherit të kanaleve për pushime me qira në 2024

A po menaxhoni prona të shumta me qira për pushime nëpër kanale të ndryshme? Atëherë ju e dini se sa e vështirë është të vazhdoni me të gjitha listat, tarifat dhe rezervimet.

Kjo është ajo ku pushime me qira softueri i menaxherit të kanalit hyn - për të përmirësuar operacionet tuaja dhe për të automatizuar detyrat e lodhshme menaxheriale.

Ne kemi krijuar një listë të 5 zgjidhjet më të mira të menaxherit të kanaleve të pushimeve me qira për t'ju ndihmuar të zgjidhni më të mirën për biznesin tuaj. 

Le të zhytemi në!

Si të zgjidhni menaxherin më të mirë të kanalit për pushime me qira?

1. Përputhshmëria e kanalit

Një nga aspektet më të rëndësishme të një menaxheri kanali me qira për pushime është ai aftësia për t'u lidhur me kanale të ndryshme rezervimi. 

Kështu, kontrolloni nëse menaxheri i dëshiruar i kanalit është i pajtueshëm me të gjitha kanalet ku dëshironi promovoni pronën tuaj

2. Integrimi me Sistemin e Menaxhimit të Pronës (PMS)

Një PMS është e nevojshme për menaxhimin e menaxhimit të përditshëm të biznesit tuaj me qira, të tilla si rezervimet, pagesat, mbajtja e shtëpisë dhe aktivitete të tjera. 

Një menaxher kanali me qira për pushime që integrohet pa probleme me PMS-në tuaj aktivizoni flukset e automatizuara të punës dhe bëjini gjërat më të thjeshta për ju.

📌 Shënim:

Përpara se të zgjidhni një menaxher kanali, kontrolloni përputhshmërinë e tij me iCal, i cili ju lejon ndani informacionin e kalendarit midis sistemeve të ndryshme.

Përdorim iCal mund zgjeroni ekspozimin e pronës suaj për më shumë kanale, veçanërisht ato pa API. 

Për më tepër, inkorporimi i iCal mund t'ju ndihmojë koordinoni rezervimet tuaja nëpër faqe të shumta.

pushime-qira-kanal-menaxher-ofrimi

3. Automatizimi & Përshtatja

Sa më shumë funksione automatizimi dhe personalizimi të disponueshme, aq më shumë kohë mund të kurseni detyra të përsëritura të tilla si menaxhimi i çmimeve dhe përditësimet e rezervimeve.

Kërkoni për menaxherët e kanaleve që ofrojnë funksione si rregullime të automatizuara të çmimeve, çmimi i personalizueshëm dhe menaxhimi i rezervimeve për t'ju ndihmuar të kurseni kohë dhe të përmirësoni të ardhurat.

5 Softueri më i mirë i Menaxherit të Kanaleve të Qirasë për Pushime për të Provuar 

softuer i menaxherit të kanalit të pushimeve-qira

1. OTA SYNC

otasync-faqja kryesore

OTA SYNC është një softuer gjithëpërfshirës për menaxhimin e pronës së hotelit që ofron zgjidhje për të automatizuar dhe thjeshtuar operacionet e hotelit.

Si i tillë, ai ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh për të lehtësuar proceset e check-in dhe check-out, optimizimin e shpërndarjes së inventarit të dhomave të hotelit nëpër OTA të ndryshme, etj.

Që nga ajo adresat e plota menaxhimi i hotelit, OTA SYNC gjithashtu vjen me një aplikacion për mysafirë që rrit dhe përmirëson përvojën dhe kënaqësinë e mysafirëve tuaj nëpërmjet:

  • Check-in dhe check-out pa probleme,
  • Sugjerime të përshtatura se çfarë të shihni dhe të bëni,
  • Informacione thelbësore për hotelin ose qiranë tuaj, rregullat e shtëpisë, etj.

Në lidhje me integrimet, OTA SYNC ka një Lidhje XML me dy drejtime me të gjitha OTA-të kryesore, si dhe platformat e njohura të pagesave dhe marketingut si PayPal, Stripe, AdriaScan dhe HubSpot.

Për më tepër, ofron lidhjet iCAL Integrimi i API.

Key Features

Menaxheri i kanalit – Ju lejon të lidhni dhe sinkronizoni pronën tuaj në +100 kanale OTA, të menaxhoni dhe përditësoni disponueshmërinë e dhomave, tarifat dhe rezervimet në kohë reale, duke siguruar qëndrueshmëri në të gjithë kanalet.

Motori i RezervimeveU ofron miqve tuaj disponueshmëri dhe çmime të drejtpërdrejta, rrit dhe shet produkte dhe shërbime përkatëse, oferta speciale, etj. 

Integrimi i shpërndarësve me shumë pronë - Lidh një motor rezervimi të personalizuar me faqen tuaj të internetit dhe rrit rezervimet pa ndikuar në përvojën e mysafirëve.

Paneli me shumë prona – Ju mundëson të mbikëqyrni prona të shumta nga një platformë e vetme dhe të përmirësoni mbikëqyrjen në të gjithë portofolin tuaj.

✨  Pagesat OTA – Automatizon menjëherë transaksionet e procesit dhe pranon pagesat e klientëve nëpërmjet të ndryshme online, në dyqan ose kanalet celulare dhe në monedha të shumta.

Plug dhe luaj përforcues të të ardhurave - Lejon çmime dinamike bazuar në data dhe lista çmimesh specifike, mundëson përditësime në masë për intervale të mëdha datash, planet e normave të kthimit automatik, etj.

Për më tepër, me OTA SYNC, ju mund ta përshtatni platformën për të pasqyrojnë markën unike të hotelit tuaj me filtra të personalizuar, përmbajtje, harta dhe promovime që ofrojnë një prekje të personalizuar.

çmimi

OTA SYNC ka 4 plane Premium, duke filluar nga 55€ nëse faturohet çdo vit. Çdo plan vjen me një provë falas 14-ditore.

otasync-çmimi

2. Rentals United

rentals-bashkuar

Rentals United është një menaxher kanali për qiratë afatshkurtra dhe për pushime që ju ndihmon menaxhoni rezervimet, tarifat, disponueshmërinë, Etj

Duke qenë një menaxher kanali, ju lejon ta bëni këtë sinkronizoni disponueshmërinë dhe tarifat tuaja nëpër kanale të shumta rezervimi.

Përveç kësaj, Rentals United përfshin veçori për të menaxhuar komunikimi i mysafirëve.

Key Features

Menaxheri i kanalit – Ju lejon të sinkronizoni dhe përditësoni automatikisht listimet tuaja në faqet e internetit të rezervimeve +60, kanalet e veçanta dhe lokale, kërkimet meta, etj.

Multi-Kalendar – Ju mundëson të gjurmoni rezervimet nga të gjitha kanalet tuaja në një vend.

Faqja ime – Ju ndihmon të krijoni tuajën prenotim direkt website.

Kontrollues i cilësisë – Ju ndihmon të gjeni boshllëqe në përmbajtjen tuaj dhe ofron sugjerime në mënyrë që të përmirësoni listimet tuaja.

Komunikimi i zgjuar me mysafirët – Menaxhon të gjitha mesazhet tuaja nga një kuti hyrëse e unifikuar. 

çmimi

Rentals United ka 2 plane Premium, në varësi të numrit të pronave. Çmimi për drejtimin e 1-9 prona fillon nga 19 €, dhe ka një provë falas 14-ditore.

qira-çmimi

3. Mikpritës

mikpritës-faqe

Mikpritës is një softuer me qira për pushime që ofron zgjidhje të ndryshme automatizimi: nga mesazhet e vizitorëve deri te sinkronizimi i kalendarit.

It fokusohet kryesisht në Airbnb dhe kanalet Vrbo dhe u shërben pritësve me një ose më pak prona.

Key Features

Menaxheri i kanalit – Ju lejon të listoni kanale të shumta dhe të shihni të gjitha informacionet në një kalendar të vetëm.

Uebsajti i rezervimit direkt – Ofron modele të personalizueshme për të ndërtuar një faqe interneti, me domen të personalizuar të përfshirë.

Sinkronizimi i çmimeve – Ofron mjete për të shtyrë çmimin dinamik në kanale të shumta automatikisht.

Kutia e Unifikuar – Menaxhon të gjitha mesazhet nga një kuti hyrëse e centralizuar.

Automatizon mesazhet e vizitorëve – Ofron modele të para-ndërtuara për të krijuar, personalizuar dhe planifikuar mesazhet që u dërgoni të ftuarve.

çmimi

Hospitalable nuk ka plane çmimi, por çmimi varet nga numri i pronave dhe ai fillon nga 40 dollarë për 1 pronë.

Ekziston një provë falas 14-ditore.

mikpritës-çmim

4. Hostaway

hostaway-homepage

Hostaway është softuer me qira për pushime që pret veçoritë e PMS automatizoni dhe riorganizoni operacionet e pronës suaj.

Kështu, ai përfshin veçori si menaxheri i kanalit, mjetet e automatizimit, raportimi dhe analitika, marketingu, etj.

Për më tepër, Hostaway pret tregu me +100 aplikacione të integruara duke filluar nga menaxhimi i pastrimit deri te çmimet dinamike.

Key Features

Menaxheri i kanalit - Ofron lidhje me majorin otas, uebsajte të ndryshme të veçanta dhe OTA më të vogla.

Multi-Kalendar – Ju mundëson të shikoni vendndodhje të ndryshme, lloje pronash dhe të kërkoni për disponueshmërinë ose të bëni përditësime në masë.

Mbështetje me shumë njësi – Lidh lloje të shumta dhomash me prona të vetme dhe cakton mysafirë në njësi.

Listimet e kryqëzuara – Kombinoni listime të shumta në një për të zvogëluar rrezikun e rezervimit të dyfishtë.

Menaxhimi i Rezervimeve – Menaxhoni pyetjet tuaja, rezervimet, etj., dhe mbani gjurmët e rezervimeve tuaja.

çmimi

Hostaway nuk shfaq çmimet e tij, por ofron çmime të personalizuara me pa provë falas

Megjithatë, ai ofron prova me pagesë për menaxherët e pronave me më shumë se 200 prona nën menaxhim. 

5. Hosthub

hosthub-faqe kryesore

Hosthub është një PMS me qira për pushime me fokus në sinkronizimi i kalendarit nëpër kanale të shumta.

Për më tepër, ai ofron një Garancia e rezervimit të dyfishtë zero, por është i disponueshëm vetëm për kanalet e lidhura me API.

Duke folur për API, Hosthub pret hapur API.

Key Features

Menaxheri i kanalit – Ofron sinkronizim të dyanshëm me mbi 2 kanale dhe ju lejon të sinkronizoni çmimet në Airbnb, Booking.com, Vrbo dhe Expedia.

Kutia e Unifikuar – Unifikon menaxhimin e mesazheve dhe informacionit në një kuti hyrëse të vetme.

Menaxhimi I skuadres – Jepni akses pronarëve të pronave, stafit, kontabilistëve, etj., për të parë listimet tuaja me nivele të shumta lejesh.

Mesazhimi i automatizuar – Ju mundëson të personalizoni dhe planifikoni email-et për mysafirët tuaj dhe të jepni detaje specifike për rezervimin.

Përforcues i të ardhurave – Sugjeron se cilat kanale të shtoni bazuar në karakteristikat e pronës suaj për të rritur normat e zënies.

çmimi

Plani i çmimeve të Hosthub përfshin menaxherin e kanalit dhe PMS, duke filluar nga 20 dollarë në muaj për 1 pronë. 

Ekziston një provë falas 14-ditore.

Megjithatë, Motori i Rezervimeve, Të ardhurat Booster dhe produkte të tjera shiten veçmas dhe variojnë nga 75 deri në 799 dollarë.

hosthub-çmimi

Le të përmbledhim!

Të gjithë menaxherët e mësipërm të kanaleve me qira të pushimeve ofrojnë veçori të ndryshme të dobishme për të automatizojnë dhe lehtësojnë operacionet tuaja.

Disa ofrojnë më shumë integrime, të tjera fokusohen më shumë në detyrat e automatizimit, disa në një numër më të vogël ose më të madh pronash, disa kanë një çmim të lartë, etj.

Megjithatë, një zgjidhje menaxhon me sukses funksionalitete të shumta pa kompromentuar kënaqësinë e mysafirëve dhe me një çmim të përballueshëm.

të hyjë, OTA SYNC!

Pse Shkoni Për OTA SYNC?

OTA SYNC është një gjithëpërfshirës zgjidhje për menaxhimin e mikpritjes vjen me një gamë të gjerë karakteristikash për të përmirësuar menaxhimin e pronës dhe efikasitetin operacional.

Ai mbulon çdo fazë të procesit të rezervimit duke ruajtur një përvojë pozitive të mysafirëve.

Kështu, OTA SYNC mund t'ju ndihmojnë:

🔥 Bëj futje pa probleme në vetëm 1 ditë pa ndihmë të jashtme.

🔥 Ndryshoni cilësimet e shitjeve dhe çmimeve në mënyrë të pavarur bazuar në kufizimet e paracaktuara.

🔥 Bëni rregullime fleksibël tatimore dhe të përgjithshme që janë specifike për tregun.

🔥 Kontrolloni me efikasitet shpërndarjen e dhomës dhe shmangni prenotimet ose nënshitjet falë përditësimeve automatike.

🔥 Përmirësoni praninë e hotelit tuaj në internet me një sistem rezervimi online të integruar në faqen e internetit të hotelit tuaj.

🔥 Ekzekutoni dhe menaxhoni vetitë e shumta nga një panel i vetëm pa ndërruar llogari.

Dhe shumë më tepër.

Gati për të dhënë OTA SYNC një provë?

Regjistrohu për OTA SYNC sot dhe zgjeroni dukshmërinë dhe shtrirjen e pronës suaj.

Vazhdoni të mësoni:

8 këshilla për të filluar një biznes menaxhimi me qira për pushime

Çfarë është një motor rezervimi? – Gjithçka që duhet të dini

Menaxher i kanalit kundër PMS – Cili është ndryshimi? 

Postimet e ngjashme
indeks