OTA Sync: Lidhja me Automatizimin e Karikimit

OTA Sync: Lidhja me Automatizimin e Karikimit

Jemi shumë të emocionuar të ndajmë me ju lajmet në lidhje me bashkëpunimin tonë me Charge Automation. Që tani e tutje, do të keni mundësinë të përdorni Menaxherin tonë të Kanalit dhe Sistemin e Menaxhimit të Pronave të integruara me Automatizimin e Ngarkesës. Ky sistem i automatizuar ofron mbledhjen e pagesave dhe përvojën dixhitale të të ftuarve.

Çfarë përfshin?

  • Check-in në internet për mbledhjen e informacionit të mysafirëve para mbërritjes
  • Automatizoni mbledhjen e pagesave për automatizimin e mbledhjes së tarifës së depozitës, bilancit dhe anulimit
  • Në rritje për krijimin e përvojës së mysafirëve
  • Depozitë të sigurisë për mbledhjen e depozitës dhe depozitës së dëmit për hotelet
  • Portali i mysafirëve që do të thotë një faqe interneti e personalizuar për vizitorët që të kenë akses në udhëzimet e mbërritjes, bilancin e rezervimit të pagesës, depozitën e sigurisë, blerjen e shërbimeve të shitjes dhe bisedën.
Imazhi: ChargeAutomation

Nëse nuk e keni provuar OTA Sync sistemeve, tani është koha e duhur për ta bërë atë!

Fillo Tani Falas

Postimet e ngjashme