OTA Sync: Integrimi me aplikacionin Guest Joy

OTA Sync: Integrimi me aplikacionin Guest Joy

Ju njoftojmë se OTA Sync është lidhur me sukses me Aplikacioni Guest Joy nga sot!

Përdoruesit e sistemit do të kenë mundësinë të përdorin një aplikacion që do të përmirësojë eksperiencën e të ftuarve. Integrimi ynë Sistemi i Menaxhimit të Pronave Menaxheri i kanalit me Aplikacioni Guest Joy do të reduktojë ndjeshëm kohën e kaluar në recepsion, do të zvogëlojë kostot e panevojshme dhe administrimin e panevojshëm.

Pra, përveç sistemit tonë, ju mund të përdorni edhe aplikacionin GuestJoy!

Regjistrohu sot!

Guest Joy përmban:

  • Check-in online i cili lehtëson dhe eliminon pritjet e panevojshme në radhë në recepsion me regjistrim më të shpejtë dhe më të lehtë nëpërmjet aplikacionit celular.
  • Shitet për të përmirësuar përvojën e mysafirëve përmes ofertave të personalizuara.
  • Reagimet janë një mënyrë e shkëlqyer për të rritur reputacionin e hotelit. Kërkojuni të ftuarve të lënë komente në sajte të ndryshme (si p.sh. TripAdvisor), gjë që do ta bëjë më të lehtë për ju të rishikoni të gjitha komentet tuaja të të ftuarve.
  • Njoftimet në formën e një mesazhi për ngjarje të rëndësishme që janë të rëndësishme për qëndrimin e tyre.

Postimet e ngjashme