OTA Sync: Integrimi me Stripe

OTA Sync: Integrimi me Stripe

Me kënaqësi ju njoftojmë se OTA Sync është integruar me sukses me Shirit. Kjo platformë përdoret për të përpunuar pagesat që lejojnë transferimin e parave nga llogaria bankare e klientit në llogarinë e kompanisë/objektit nëpërmjet kartës. Fokusi i Stripe është në transaksionet e tregtisë elektronike. OTA Sync klientët mund të përdorin platformën e pagesave Stripe dhe disa nga veçoritë kryesore janë:

-Raportimi financiar

– Ndërfaqja celulare e klientit

– Autorizimi

– Raporte të Konsoliduara

– Faturë

-Dhe shume te tjere


Karakteristikat e pagesave me shirit

Mund të kontrolloni më shumë në: https://stripe.com/

Postimet e ngjashme