Pse duhet të zgjidhni një PMS në cloud mbi PMS në vend?

Pse duhet të zgjidhni një PMS në cloud mbi PMS në vend?

Për të kuptuar më shumë rreth Sistemet e menaxhimit të pronës, duhet të dimë se çfarë lloj PMS mund të zgjedhim të kemi në një hotel. Së pari, ne kemi instaluar tradicionalisht PMS në vend dhe kemi një PMS të bazuar në cloud. Një sistem në vend, ose një PMS lokal, është diçka që duhet të instalohet në pronën tuaj në një server lokal dhe fizikisht qëndron në atë server. Nga ana tjetër, një cloud PMS ruhet në internet dhe gjithçka që ju nevojitet për të hyrë në të është një lidhje interneti dhe detajet tuaja të hyrjes.

Cloud PMS, edhe pse është një zgjidhje më e thjeshtë dhe më fleksibël është ende prapa në numrin e përdoruesve. Shumica e hotelierëve ende zgjedhin PMS të instaluar tradicionalisht në vend, por së shpejti numrat do të jenë të ndryshëm.

Çfarë mësuam nga viti 2020?

Ju duhet të keni një zgjidhje fleksibël në internet! Qëndroni në shtëpi, ndërsa të ftuarit kërkojnë arratisjen e tyre në fundjavë, gjë që ju jep një mundësi për të kontrolluar shitjet tuaja në kohë reale. Për këtë ju duhet të keni një menaxheri i kanalit e integruar brenda PMS-së tuaj. Nëse jeni ende duke përdorur një PMS në vend, ne kemi një lajm të keq për ju, mungesa e fleksibilitetit po ju heq të ardhurat e mundshme.

Ulja e kostove me zbatim më të shpejtë

Një nga arsyet kryesore që kalon në një të re sistemi i menaxhimit te pasurise mund të marrë kaq shumë kohë nëse ekspertët teknikë duhet të udhëtojnë në hotelin tuaj dhe të instalojnë sisteme të komplikuara në vend. Mund të duhen javë për të rregulluar saktë, dhe kostot shtesë (fluturimet, dhomat e hotelit, etj.) zakonisht barten nga hoteleri.

Ndërsa me cloud PMS ju nuk do t'i keni ato kosto, do të keni një mundësi për të marrë një zbatim më të shpejtë me më pak kosto. Veçanërisht në një kohë sigurie të shtuar në lidhje me distancimin shoqëror, ky është një përfitim i madh pasi eliminon komplikimet e panevojshme dhe do të thotë që ju mund t'i kryeni gjërat më shpejt dhe më të sigurt.

Nuk ka më tarifë mirëmbajtjeje dhe kosto shtesë! Asgjë në vend nuk do të thotë asnjë kosto mirëmbajtjeje ose telefonata të shtrenjta kur ka një defekt në sistem dhe keni nevojë për ndihmë për ta zgjidhur atë. Cloud PMS mund të aksesohet nga çdo pikë dhe ndihmon mbështetjen e klientit të jetë më efektive në gjetjen dhe zgjidhjen e problemeve.

Siguria e të dhënave dhe përditësimet

PMS në vend mund të prishet fizikisht ose të shkatërrohet në rast zjarri, përmbytjeje ose fatkeqësish të tjera. Gjithashtu, mund të hakohet lehtësisht me skema phishing ose virtualisht të infektohet me një virus, këto janë rreziqe të rregullta kur keni diçka të instaluar në kompjuterin dhe serverët tuaj.

Çdo PMS i mirë i bazuar në renë kompjuterike do të përdorë një nga ofruesit e shërbimeve më të avancuara të industrisë, i cili gjithmonë vjen me nivelet më të avancuara të sigurisë që monitorohen dhe përmirësohen vazhdimisht.

Keni një ide të mrekullueshme, apo dëshironi të shihni disa ndryshime në përditësimin e ardhshëm? Mbani mend gjithë atë sherr dhe probleme me PMS në vend, ku do t'ju duhej të prisnit ndonjëherë me muaj për të parë përditësimin e ri dhe pas kësaj, keni pritur që dikush të vinte dhe të instalonte një përditësim. Këto janë gjëra që mund të zgjidhen me cloud PMS!

Me një cloud PMS si OTA Sync, përditësimet e softuerit bëhen nga ana e ofruesit dhe mund të lëshohen rregullisht, që do të thotë se do t'i merrni përfitimet menjëherë. Shumica e përditësimeve tona bëhen në baza ditore dhe kryesisht kanë të bëjnë me përmirësimin e përvojës së përdoruesit.

Mbështetja e përmirësuar e klientit

Me një PMS në ambiente, gjithmonë do të ketë disa probleme që nuk mund të rregullohen përmes telefonit. Në këto raste, duhet kohë për të rregulluar dhe kryer një vizitë në vend. Me një PMS cloud, një ekip mbështetës ekspertësh mundet rregulloni problemin nga distanca, sepse i gjithë kodi ekziston në internet. Problemet tuaja do të zgjidhen më shpejt, që do të thotë se ju mund ta drejtoni pronën tuaj pa probleme dhe t'i mbani mysafirët tuaj të lumtur.

Mysafirë më të lumtur

Një nga fushat që një PMS në cloud bën vërtet një ndryshim të drejtpërdrejtë në përvojën e mysafirëve është shkathtësia që sjell, veçanërisht kur bëhet fjalë për celularin. Mund të merrni një telefonatë nga të ftuar të interesuar dhe të kontrolloni disponueshmërinë dhe planet tuaja të çmimeve në sekonda përmes një aplikacioni celular kur jeni në lëvizje!

Postimet e ngjashme
indeks