Cloudbeds kundër Jonas Chorum – Cili është më i mirë?

Cloudbeds kundër Jonas Chorum – Cili është më i mirë?

Drejtimi i pronave të shumta duket edhe më sfidues në një epokë kur njerëzit udhëtojnë ndoshta më shpesh se kurrë.

Përveç manipulimit me efikasitet të pronave të shumta dhe operacioneve të përditshme, kjo nuk duhet të jetë në kurriz të ofrimit të përvojës përfundimtare të mysafirëve.

Një mënyrë për të thjeshtuar dhe lehtësuar operacionet e hotelit tuaj është që kaloni në një nga sistemet e menaxhimit të hotelit.

Jo vetëm ata automatizojnë proceset dhe kurseni shumë kohë, por ato gjithashtu ju ndihmojnë të angazhoheni me mysafirët tuaj të ardhshëm dhe të siguroni një përvojë e zgjeruar në pronën tuaj.

2 zgjidhje të njohura janë Cloudbeds dhe Jonas Chorum, kështu që nëse nuk jeni të sigurt se cila mund të jetë më e përshtatshme për ju, jeni në vendin e duhur.

Lexoni për të zbuluar dueli Cloudbeds kundër Jonas Chorum fitues.

Le të zhytemi në!

Shtretërit me re: Vështrim i përgjithshëm

shtretër cloud-faqja kryesore

Re me re është një sistem i menaxhimit të mikpritjes që ofron mjete për të përmirësuar operacionet tuaja të përditshme, për të rritur të ardhurat dhe për të përmirësuar përvojën e mysafirëve.

Cloudbeds kujdeset për të lloje të ndryshme pronash, të tilla si hotele, B&B, bujtina, bujtina, grupe hotelesh dhe shtëpi me qira për pushime.

Zgjidhja është plotësisht bazuar në cloud, dhe nuk ka një aplikacion celular.

Sa i përket veçorive, ato bien në kategoritë 4:

 1. Karakteristikat kryesore - Një shumëllojshmëri të menaxhimi i hotelit veçori, të tilla si Sistemi i Menaxhimit të Pronave (PMS), Menaxheri i kanalit, Motori i rezervimit, Kontrolluesi i tarifave, etj.
 2. Paketat e Performancës – Mjetet për të rritur performancën e pronës suaj: mjetet RevPAR, mjetet e marketingut dixhital, mjetet e përvojës së mysafirëve, etj.
 3. Add-Ons – Aftësi shtesë si një terminal pagese, si dhe një korsi prioritare kur keni të bëni me mbështetjen e klientit.
 4. Edukimi dhe Mbështetja - Qasje në burime të shumta, trajnim për hyrje, optimizim të llogarisë, mbështetje 24/7, etj.

Për sa i përket integrimeve, ofron Cloudbeds një gamë të gjerë integrimesh ju mund të filtroni bazuar në kritere të ndryshme: industri, gjuhë, shtet, etj.

Për më tepër, nëse dëshironi të krijoni një integrim të personalizuar, mund të lidhni ofruesit e shërbimit API të Cloudbeds që dëshironi.

Shtretërit me re: Karakteristikat kryesore

1. Karakteristikat kryesore

1.1. Sistemi i Menaxhimit të Pronës (PMS)

PMS ofron mjete për të thjeshtuar operacionet tuaja të përditshme dhe për të menaxhuar rezervimet, mbajtjen e shtëpisë, financat, etj., nga një panel i centralizuar.

Për më tepër, ju lejon lidhni dhe automatizoni detyrat me mjete të tjera thelbësore, si p.sh menaxher kanali, motor rezervimi etj. 

Mund të përmirësoni mysafirët, të përdorni shënimet, të menaxhoni disponueshmërinë e dhomës dhe të përditësoni tarifat dhe inventarin e dhomave nëpërmjet kalendarin zvarrit dhe lësho.

Për më tepër, ju gjithashtu do të merrni një pasqyrë në banimin tuaj të përditshëm, të ardhurat, anulimet, financat, komisionet, etj.

1.2. Menaxher i kanalit

Ju lejon të ndani pronën tuaj në më shumë se 300 kanale rezervimi me komision të shtuar zero nga Cloudebeds. 

Mund të shfletoni të gjitha kanalet e disponueshme bazuar në llojin dhe rajonin e pronës.

shtretër resh-veçori

Në përgjithësi, Menaxheri i Kanalit ofron mjete për të mbajeni disponueshmërinë, çmimet, tarifat dhe inventarin tuaj të përditësuar dhe të sinkronizuar. 

Kështu, ju mund të:

 • Hartoni automatikisht inventarin tuaj nga PMS-ja juaj.
 • Përditësoni inventarin tuaj total në varësi të disponueshmërisë së dhomës.
 • Përdorimi Karakteristika e ndarjes së inventarit për të shitur të njëjtën dhomë fizike sipas kategorive të ndryshme.
 • Përditësoni çmimet në bazë të kanalit.
 • Menaxho barazinë e tarifave ose cakto çmime të ndryshme për kanale individuale, etj.

1.3. Motori i rezervimit

Ju mund të integroni Motorin e Rezervimeve me çdo faqe interneti për të parë rezervimet nga të gjitha kanalet e shpërndarjes.

Për më tepër, mundeni personalizoni dhe maksimizoni motori juaj i rezervimit që të përputhet me faqen tuaj të internetit.

Motori i Rezervimeve gjithashtu u lejon vizitorëve të faqes në internet plotësojnë rezervimet e tyre online në gjuhën dhe monedhën e zgjedhur prej tyre.

1.4. Pagesat e integruara

Integrimi i pagesave në Cloudbeds ju lejon automatizoni dhe centralizoni të gjitha pagesat duke dërguar informacionin direkt te rezervimet në PMS.

Për më tepër, të ftuarit tuaj mund të paguajnë me karta krediti globale, kuleta dixhitale, Pay by Link, etj., si dhe të përdorin terminalet e pikave të shitjes që mbështesin transaksionet me çip, tap-to-pay dhe rrëshqitje.

Ju gjithashtu mund të krijoni automatizimin e rezervimit në internet për të mbledhin depozitat ose parapagesat planifikuar sipas rregullave tuaja të tarifave.

2. Paketat e Performancës

2.1. Mjetet e menaxhimit të të ardhurave

Re me re ofron një veçori Motori i Inteligjencës së Çmimeve (PIE) që ju mban të informuar për aktivitetin e konkurrentëve tuaj në treg.

Për më tepër, do të dërgojë sinjalizime për çmimet bazuar në kriteret tuaja, duke ju lejuar të keni çmimi dinamik varet nga:

 • Normat e konkurrentëve tuaj,
 • sezonaliteti,
 • Zënia e dhomës, etj.

2.2. Shtretërit e reve Amplify

Ofron një grup mjetesh marketingu për:

 • Rritni shikueshmërinë tuaj në internet, 
 • Personalizoni shabllonet e faqes suaj të internetit,
 • Paraqitni normën më të mirë të disponueshme të pronës suaj, bëni kërkime për fjalë kyçe dhe optimizoni ofertat e fushatës, 
 • Rilidhu me ish-të ftuarit, etj.

Në përgjithësi, Cloudebds Amplify duhet t'ju ndihmojë drejtoni më shumë rezervime direkte, rrisni praninë tuaj në internet dhe përmirësoni përvojën e mysafirëve.

2.3. Përvoja e mysafirëve

Ofron grupe mjetesh, Bilbili për shtretërit me re, për të përmirësuar komunikimi i mysafirëve para, gjatë dhe pas qëndrimit të tyre. 

Për më tepër, softueri i përvojës së mysafirëve ju ndihmon rritje e sipër mundësi, oferta, promocione speciale, paketa, shërbime, kode etj.

Për më tepër, ai ofron mjete për të përmirësoni përvojën e mysafirëve, dërgoni mesazhe të personalizuara, siguroni kontrolle të qetë, nënvizoni detaje të rëndësishme të pronës, etj.

Shtretërit me re: Çmimet

Planet e çmimeve janë të shkallëzuara, në varësi të llojit të pronës që menaxhoni.

shtretër resh-plane

Shtretërit me re: Të mirat dhe të këqijat

Pro:

🟢 Ofron integrime të shumta.

🟢 Ofron materiale të pasura mësimore dhe udhëzues.

🟢 Ka një grup të fuqishëm karakteristikash.

Cons:

🔴 Shërbimi ndaj klientit nuk është gjithmonë i shpejtë në reagim.

🔴 Mund të bëhet i shtrenjtë me shtesa dhe tarifa.

🔴 Jo gjithmonë i sinkronizon të dhënat siç duhet.

Jonas Chorum: Përmbledhje

jonah-chorum-faqe kryesore

Jonas Chorum është një gjithçka-në-një, e bazuar në renë kompjuterike softuer për menaxhimin e pronës që ofron zgjidhje për të lehtësuar funksionimin e tavolinës së përparme dhe të pasme dhe për të përmirësuar përvojën e mysafirëve.

Ai kujdeset për hotele të pavarura, hotele zinxhirore dhe Menaxhimi Hotel Kompanive.

Fokusi kryesor i saj është trajtimin dhe menaxhimin e operacioneve të rezervimit, qëndrimi i të ftuarve dhe komunikimi.

Për më tepër, ju lejon të menaxhoni kanale të shumta dhe përfshin mjetet e menaxhimit të të ardhurave. 

Një veçori interesante që Jonas Chorum ofron është Sinkronizimi jashtë linje i korit, i cili siguron funksionimin e pandërprerë të pronës suaj dhe sinkronizon të gjitha të dhënat që keni futur jashtë linje në renë kompjuterike sapo të kthehet interneti.

Jonas Chorum është i disponueshëm si një aplikacion Android dhe iPhone.

Jonas Chorum: Karakteristikat kryesore

1. Sistemi Qendror i Rezervimeve të Hotelit Chorum (CRS)

Ofron mjete dhe zgjidhje për të menaxhuar tarifat, inventarin dhe disponueshmërinë në kohë reale. 

Mund ta lidhni me i madh agjentët e udhëtimit në internet(OTA) dhe pranoni dhe menaxhoni rezervimet nga një vendndodhje e centralizuar.

Për më tepër, ju gjithashtu mund të vendosni çmime të ndryshme për kanale të ndryshme dhe rregulloni çmimet sipas jush.

Brenda CRS, do të gjeni gjithashtu Motori i Rezervimeve, duke ju lejuar të personalizoni dhe personalizoni faqen tuaj të internetit që të përputhet me markën tuaj.

2. Chorum PMS

Centralizon dhe automatizon detyra të ndryshme, kështu që ju ndihmon:

 • Menaxho rezervimet në grup,
 • Inventari i grupit të kontrollit,
 • Ngarkoni me shumicë listat e dhomave
 • Rregulloni automatikisht tarifat e publikuara të dhomave, etj.

Për më tepër, ju do të merrni Raportet mbi të ardhurat e dhomës, detajet e pagesës, inventarin e dhomave, aktivitetin e të ftuarve, etj.

Përveç kësaj, do të merrni njohuri për pikat kryesore të të dhënave si RevPAR, ADR, ARR dhe normat e banimit.

3. Chorum Guest Mobile

I ftuar në kor Telefon është një aplikacion që synon të përmirësoni përvojën e mysafirëve dhe të thjeshtojë operacionet e tavolinës së përparme.

Prandaj, ai ofron një sërë veçorish:

Platforma e mesazheve – Njoftime dhe sinjalizime të ndryshme të automatizuara, nga para mbërritjes deri në atë pas mbërritjes.

Check-in Express – Mundësia për të bërë check-in para mbërritjes.

Informacioni i Pronës – Mysafirët e ardhshëm mund të eksplorojnë pronën tuaj në më shumë detaje dhe të shohin informacione shtesë, foto, oferta speciale, lehtësira, harta, etj.

Detajet e destinacionit – Këshilla dhe informacione të dobishme për motin, atraksionet, zbritjet, ngrënien, ngjarjet, etj.

Çelësi dixhital i vizitorit – Vizitorët mund të zhbllokojnë derën e dhomës së tyre duke përdorur aplikacionin.

4. Stafi i korumit celular

Ashtu si funksioni i mëparshëm u shërben të ftuarve, Chorum Staff Mobile u shërben punonjësve tuaj dhe i ndihmon ata të thjeshtojë operacionet dhe detyrat e përditshme.

Kjo i lejon stafit tuaj të aksesojë dhe të kontrollojë detyrat e tyre në lëvizje dhe të lërë përditësime në kohë reale.

Kështu, aplikacioni ofron veçori dhe mjete që variojnë nga mbajtja dixhitale e shtëpisë mbi hyrjen në celular të stafit deri te mesazhet dhe komunikimi me mysafirët.

Jonas Chorum: Çmimet

Çmimi nuk është i përfshirë, por ofrohet vetëm duke rezervuar një demo.

Jonas Chorum: Pro dhe kundër

Pro:

🟢 Lehtë për t'u përdorur dhe lundruar.

🢢 Ka një aplikacion celular.

🟢 Shërbim i përgjegjshëm ndaj klientit.

Cons:

🔴 Duket se nuk ka aq shumë integrime sa konkurrentët e saj.

🔴 Nuk ka çmime dhe kosto transparente.

🔴 Funksione raportimi jo shumë të detajuara.

Cloudbeds kundër Jonas Chorum: Verdikti përfundimtar

shtretër resh-vs-jonas-kor

Nuk është kurrë e lehtë të marrësh mjetin që do t'i përshtatet pronës suaj si një dorezë. 

Të dy Cloudbeds dhe Jonas Chorum ofrojnë zgjidhje të dobishme, por njëra mund të funksionojë më mirë për ju se tjetra.

Jonas Chorum është më i drejtpërdrejtë dhe i përqendruar te mysafirët, i fokusuar në zgjidhje për të përmirësuar përvojën e mysafirëve.

Nga ana tjetër, Cloudbeds ofron funksione më të avancuara në përgjithësi dhe mund të jetë një zgjidhje më e mirë nëse keni nevojë për veçori më të fuqishme.

Megjithatë, ne kemi një alternativë tjetër për të shtuar në përzierje - OTA SYNC, një zgjidhje që kombinon thjeshtësinë e përdorimit të Jonas Chorum dhe veçoritë e fuqishme që ofron Cloudbeds.

OTA SYNC – Një Alternativë Gjithëpërfshirëse

OTA SYNC është një hotel PMS gjithëpërfshirës që lehtëson, riorganizon dhe automatizon detyrat dhe operacionet e përditshme të hotelit.

Përveç kësaj, ajo nuk e komprometon kënaqësinë e mysafirëve dhe ofron mjete për të përmirësuar përvojën e mysafirëve.

Pra, çfarë e bën OTA SYNC një yll i vërtetë?

✅ Ofron futje pa probleme pa pasur nevojë për ndihmën e menaxherit të llogarisë.

✅ Ka një pult me ​​shumë prona duke ju lejuar të menaxhoni vetitë e shumta pa ndërruar skedat.

✅ Ka një kalendar i centralizuar zvarrit dhe lësho për një përmbledhje të lehtë dhe të pastër të të gjitha rezervimeve dhe përditësimeve në kohë reale.

Porta e pagesave plotësisht e integruar për të përpunuar menjëherë pagesat përmes kanaleve të ndryshme në internet, në dyqan ose celular.  

✅ E lehtë dhe konfigurim fleksibël i cilësimeve të ndryshme tatimore specifike të tregut.

Lidhe dhe luaj përforcues të të ardhurave kështu që ju mund të ndryshoni cilësimet e shitjeve dhe çmimeve në mënyrë të pavarur, bazuar në kufizimet e paracaktuara.

✅ Të shumëfishta integrimet me OTA, platforma rezervimi etj.

✅ Të ardhura të avancuara, financa dhe në hotel raportet dhe analizat.

Qendra me shumë prona që ju lejon të lidhni një motor rezervimi të personalizuar me faqen tuaj të internetit dhe të rritni rezervimet duke krijuar një përvojë më të mirë për mysafirët.

Aplikacioni i mysafirëve që ofron kontrolle të shpejta, rekomandime të përshtatura, njoftime të menjëhershme, etj.

Dhe lista vazhdon.

Gati për të marrë OTA SYNC për një rrotullim?

Regjistrohu për OTA SYNC dhe shfrytëzoni menaxhimin e pronës suaj sot.

Vazhdoni të Mësoni

5 Motorët më të mirë të rezervimit të hoteleve në 2024

5 softuerët më të mirë të menaxhimit të hoteleve për t'u provuar në 2024

Kur është koha e duhur për të ndryshuar PMS-në tuaj?

Postimet e ngjashme
indeks