Përmirësoni biznesin tuaj me softuerin e menaxhimit të hoteleve

Përmirësoni biznesin tuaj me softuerin e menaxhimit të hoteleve

Edhe nëse drejtoni një pronë më të vogël, me disa njësi, mund të merrni përfitime të mëdha softuer për menaxhimin e hotelit. Një shumëllojshmëri softuerësh janë në majë të gishtave tuaj dhe secili sjell përfitime të veçanta.

Cilat softuer janë atje?

Nga agjencitë e vogla të dhënies me qira të apartamenteve, përmes hoteleve dhe bujtinave të vogla dhe të mesme e deri te zinxhirët e mëdhenj të hoteleve, ka dhjetëra softuer të ndryshëm në treg, të gjithë me të njëjtin qëllim, për t'jua bërë më të lehtë drejtimin e pronës ose hotelit, dhe përdorni kohën në mënyrë më efikase me një përvojë e përmirësuar e përdoruesit për ju dhe dhe për mysafirët tuaj.

Ka një fuqi të veçantë në atë kur ke më të madhe dhe kontroll më fleksibël mbi hotelin ose pronën tuaj, kur mund të kontrolloni lehtësisht të gjitha funksionet në sistemin e pasqyrës dhe ta përdorni kohën tuaj në mënyrë më efikase. Një numër i madh softuerësh mund t'ju ndihmojnë me këtë, dhe ne ofrojmë disa nga më të rëndësishmet:

Sistemi i menaxhimit të kanaleve – ky mjet i fuqishëm mund të jetë një nga sistemet më të rëndësishme që mund të ketë një objekt. Mundësitë e këtij sistemi janë të gjera, por më e rëndësishmja është që ju mund të reklamoheni në mbi 50 kanale të shitjeve online në çdo kohë dhe të keni të gjithë kalendarët e këtyre kanaleve të lidhur dhe të sinkronizuar. Kur kalendarët janë të lidhur, ju minimizoni mundësinë e shqetësimeve, të tilla si rezervimi i tepërt (rezervimi i dyfishtë), shqetësimi për shkak të çmimeve të vendosura keq në një sajt të caktuar, etj.

Sistemi i menaxhimit të pronës – Quhet edhe sistemi i pritjes ose sistemi i kontrollit të pritjes. Nëse dëshironi të monitoroni qartë gjendjen e objektit tuaj, rezervimet sipas dhomave / apartamenteve, analitikën dhe shumë mundësi të tjera në çdo kohë, ky sistem është ideal për ju. Në rast se mund të lidhet me sistemin e menaxherit të kanalit tuaj, atëherë ju keni një kombinim fitues me të cilin përmirësoni shumë biznesin tuaj.

Motori i rezervimit – Quhet edhe pritje online. Është një plugin uebsajti që mund të zbatohet në faqen tuaj të internetit dhe në disa rrjete sociale (p.sh. Facebook). Si i tillë, ai përfaqëson një tjetër lloj kanali rezervimi, për të cilin nuk keni nevojë të paguani komisione. Kjo shtesë u jep të ftuarve tuaj mundësinë të rezervojnë disa nga dhomat ose shtesat që ju ofroni drejtpërdrejt përmes faqes, pa pasur nevojë për pyetje. Ky funksion përmirëson përvojën e të ftuarve tuaj dhe u siguron atyre siguri, sepse ata nuk duhet të kalojnë kohën e tyre duke pritur për një përgjigje, nëse njësia është e disponueshme për datat e zgjedhura. Ata tashmë e marrin këtë informacion direkt përmes këtij sistemi, plotësojnë të dhënat e nevojshme të rezervimit dhe rezervojnë qëndrimin e tyre në objektin tuaj.

Bëjeni kohën tuaj më të vlefshme

Çdo profesionist në biznesin e tij ka përforcime, shpesh këta janë partnerë, punonjës në hotel ose njerëz që ju ndihmojnë të balanconi detyrat herë pas here. Teknologjitë e reja janë partneri juaj i përsosur i biznesit! Automatizimi dhe optimizimi i aktiviteteve të biznesit çon në përdorimin më efikas të kohës.

Në rast se reklamoni apartamentet / vilën / bujtinë ose hotelin tuaj në një numër vendesh (Rezervime, Airbnb, Expedia, HostelWorld, shtretër hotelesh…) atëherë ju e dini se sa kohë është shpenzuar për sinkronizimin e kalendarit (ndryshimet në çmimet dhe disponueshmërinë).

Shtojini kësaj një numër më të madh të njësive akomoduese, një numër të shtuar rezervimesh dhe ju merrni kombinimin ideal që ju nevojitet një person shtesë (minimumi një) i cili do të monitorojë rezervimet në kohë reale nga të gjitha faqet, do të sinkronizojë informacionin dhe potencialisht do të futë të dhëna në programi që përdorni, për shembull Excel. Gabimi njerëzor, pamundësia për të vëzhguar të gjitha kanalet për 24 orë, një kompjuter i ngadaltë dhe shumë faktorë të tjerë mund të jenë burim dëmtimi në biznes. Prandaj, sistemet e mësipërme shfaqen si zgjidhje.

Kur të gjitha funksionet në sisteme rregullohen siç duhet, harmonizohen me politikën e objektit, atëherë të gjitha rreziqet minimizohen dhe personi ose personat që u detyruan të monitoronin nga afër të gjitha burimet e rezervimit dhe t'i rregullonin ato, tani janë liruar nga kjo barrë dhe mund të marrin kohën e tyre për t'iu kushtuar mysafirëve.

Ju tashmë jeni mjaft të zënë. Planifikimi i shitjeve, zgjidhja e problemeve në apartamente apo dhoma, komunikimi me të ftuarit, komunikimi me autoritetet kompetente, me agjencitë etj. kërkojnë që ju të keni përqendrim maksimal dhe kohë të mjaftueshme. Kur automatizoni aktivitetet e rezervimit, atëherë mund t'i kushtoni më tej kohën tuaj përmirësimit të përvojës së të ftuarve tuaj, organizimit të aktiviteteve shtesë në objekt, negociatave me furnitorët dhe lënia e kohës së lirë për veten tuaj.

Një sistem hoteli i mirëorganizuar dhe i personalizuar është partneri dhe miku juaj që do të shpërblehet përmes kursimit të kohës dhe rritjes së rezervimeve.

Të ftuarit tuaj kanë pritshmëri të mëdha

Gjërat e vogla si dekorimet, organizimi i aktiviteteve, vëmendja shtesë, apartamentet/dhoma të pastra perfekte, si dhe shërbimi i shkëlqyer janë ato që do t'i gëzojnë mysafirët tuaj, do të plotësojnë qëndrimin e tyre dhe do t'i bindin ata të qëndrojnë përsëri me ju. Ky proces fillon nga momenti kur i ftuari dëshiron të rezervojë një pushim:

  • Motori i rezervimit në faqen tuaj do ta bëjë më të lehtë për mysafirët e mundshëm qasjen në të gjithë informacionin e nevojshëm dhe do të përshpejtojë rezervimin.
  • Juaj menaxheri i kanalit do të koordinojë disponueshmërinë në të gjitha faqet e tjera kur mysafiri bën një rezervim.
  • La sistemi i menaxhimit te pasurise do t'ju tregojë juve ose punonjësve tuaj situatën aktuale në objekt.

Mysafiri juaj tani ka ardhur, ju keni shfrytëzuar kohën shtesë për të organizuar një lloj vëmendje të veçantë për të ftuarin ose për të trajnuar stafin se si të ketë një qasje më të këndshme në komunikim me të ftuarit, dhe i ftuari i mbërritur është i kënaqur me mënyrën sesi gjithçka ka shkuar deri tani. Pjesa tjetër e përvojës së të ftuarve është tani në duart tuaja dhe është koha për të treguar se çfarë ju dallon nga konkurrenca.

Mos harroni të kërkoni një sistem që është në përputhje me nevojat tuaja, që ka funksione në përputhje me ofertën moderne të tregut dhe që do të jetë një barrë minimale financiare për biznesin tuaj.

Postimet e ngjashme
indeks