7 Sistemet më të mira POS të hoteleve që duhen marrë në konsideratë për biznesin tuaj

7 Sistemet më të mira POS të hoteleve që duhen marrë në konsideratë për biznesin tuaj

Ndërsa industria e mikpritjes vazhdon të evoluojë, po ashtu edhe teknologjia për ta menaxhuar atë. 

Sistemi i duhur POS i hotelit mund të bëjë të gjithë ndryshimin në menaxhimin e operacioneve të hotelit tuaj, nga menaxhimi i rezervimeve deri te gjurmimi i inventarit.

Por çfarë duhet të kërkoni në një, dhe cili mund përshtaten me nevojat e hotelit tuaj më e mira? Nëse këto janë pyetjet që gumëzhinin në kokën tuaj, ju jeni në vendin e duhur.

Lexoni për të zbuluar garuesit tanë më të mirë për sistemet më të mira të hoteleve POS.

Le të zhytemi në!

Çfarë duhet të kërkoni në një sistem POS?

Sistemet POS ndryshojnë dhe ofrojnë funksionalitete të ndryshme, ndaj është e rëndësishme që përcaktoni ato që ju nevojiten, të tilla si raportet e shitjeve, menaxhimi i inventarit, menaxhimi i punonjësve, etj.

Prandaj, sigurohuni që sistemi POS që zgjidhni t'i ketë ato veçori.

Përveç funksionalitetit, mund të dëshironi që POS-ja juaj të:

 • Jini të lehtë për t'u përdorur -  Kërkoni një sistem POS që është i lehtë për t'u naviguar pa kthesa të pjerrëta të të mësuarit, në mënyrë që punonjësit tuaj të mësojnë shpejt se si ta përdorin atë me trajnim minimal.
 • Siguroni integrime të ndryshme - Sigurohuni që sistemi POS të mund të integrohet me softuer të tjerë kyç, si p.sh sistemet e menaxhimit të pronës, softuer kontabël, sisteme të menaxhimit të porosive, CRM, etj.
 • Jini me kosto efektive - Merrni parasysh kostot, duke përfshirë kostot paraprake dhe çdo tarifë të vazhdueshme, si abonimet ose tarifat e transaksionit.
 • Siguroni raportim dhe analitikë - Ju lejon të shikoni dhe gjurmoni treguesit kryesorë të performancës (KPIs) të tilla si të ardhurat, normat e shfrytëzimit, shitjet e ushqimeve dhe pijeve, etj.

7 Sistemet më të mira të hoteleve POS: Përmbledhje

Para se të analizojmë zgjedhjet tona kryesore, këtu është një përmbledhje e shpejtë e secilës prej tyre.

* Të gjitha të mirat dhe të këqijat bazohen në rishikimet e përdoruesve në Software Advice, GetApp dhe Trustpilot.

1. OTA SYNC

otasync-faqja kryesore

OTA SYNC është një sistem gjithëpërfshirës në internet i menaxhimit të pronës që thjeshton funksionimin dhe menaxhimin e përditshëm të hotelit.

Edhe pse nuk është një sistem POS në vetvete, OTA SYNC ka gjetur rrugën e saj në listë për shkak të integrimeve me:

 • Sisteme të ndryshme POS, si Octopos, eBar, Aria etj.
 • Zgjidhjet ERP, dhe 
 • Mjetet e raportimit për të ofruar një pasqyrë gjithëpërfshirëse të performancës së hotelit.

Kështu, OTA SYNC ofron integrime me Shirit, PayPal, FlutterWave, etj., dhe CRM të shumta, si Salesforce, HubSpot, etj.

Përveç kësaj, OTA SYNC ka një API të hapur që integrohet drejtpërdrejt dhe ndërvepron me çdo funksion OTA, duke maksimizuar opsionet e personalizimit dhe fleksibilitetin.

Përveç kësaj, PMS ka të vetin portë pagese e integruar plotësisht që përpunon dhe nis menjëherë transaksionet me një klikim të vetëm.

ota-sync-inapp

It automatizon tarifimin e kartave virtuale të kreditit, dhe veçori të tilla si kriptimi dhe tokenizimi mbrojnë informacione të ndjeshme financiare.

Në këtë mënyrë, të ftuarit mund të paguajnë duke përdorur metodën e tyre të preferuar, nga prenotim për të bërë check-out, duke përmirësuar kështu përvojën e përdoruesit dhe mundësinë e rezervimeve të përsëritura.

Key Features:

Përditësimet e inventarit - OTA SYNC përditëson automatikisht informacionin sa herë që ndodh një blerje.

Zbulimi i kartave virtuale – Sistemi njeh automatikisht KQV-në dhe rregullon procesin e pagesës.

Raportimi i Pagesave – Gjurmon pagesat dhe ekzekuton raporte të përshtatura që dërgohen në emailin tuaj në një frekuencë të dëshiruar

Pro Fatura pa limit – Ju lejon të krijoni fatura me 2 klikime duke tërhequr automatikisht të gjitha informacionet. Thjesht duhet të zgjidhni statusin dhe të futni shërbime shtesë.

Monedha të shumëfishta - OTA SYNC operon në më shumë se 150 vende, duke mbështetur monedha të shumta për ju për të shmangur çdo tarifë konvertimi.

Përveç opsioneve dhe aftësive të ndryshme të pagesës, PMS gjithashtu ju lejon të rritem

Prandaj, ju mund të shesni nëpërmjet motorit të rezervimit ose të shtoni ndonjë shërbim ose komoditet shtesë në faturën e rezervimit.

çmimi

OTA SYNC ka 4 plane Premium, secila me një provë falas 14-ditore me akses në të gjitha veçoritë.

Kështu, ju merrni:

 • Hyrja dhe konfigurimi pa probleme me udhëzime,
 • Menaxher i dedikuar i llogarisë për të gjitha pyetjet që mund të keni. 

Për më tepër, ju mund të anuloni në çdo kohë. Nuk ka asnjë detyrim kontraktual, dhe OTA SYNC nuk do të tarifojë kartën tuaj të kreditit.

Planet fillojnë nga 55 dollarë në muaj.

Ota-sinkronizimi i çmimeve

2. Shpejtësia e dritës

Lightspeed është një platformë POS dhe eCommerce e bazuar në cloud për bizneset me pakicë dhe mikpritje. 

Për hotelet, ai ofron opsione të menaxhimit të restoranteve që mund t'i integroni me PMS-në tuaj.

Kështu, ju mund të menaxhoni porositë e restorantit dhe shërbimit në dhomë nga i njëjti sistem dhe t'i caktoni rolet dhe lejet e përdoruesve stafit të barit, kuzhinës dhe pritjes.

Key Features

Procesori i pagesave – Ofron opsione të shumta pagese dhe ju lejon të trajtoni vëllime të larta pa kufi mujor transaksionesh.

Vështrime të avancuara - Ofron njohuri për tendencat e shitjeve, performancën e punonjësve dhe sjelljen e klientit.

Menaxhimit të inventarit – Ju mundëson të gjurmoni nivelet e aksioneve, të menaxhoni furnitorët dhe të optimizoni ofertat e menusë së tyre.

Kontabiliteti – Ju jep një përmbledhje të automatizuar ditore të shitjeve, sinkronizon të dhënat e shitjeve si për shpërndarjen ashtu edhe për shitjet në objekt, harton dhe regjistron kategori të ndryshme produktesh dhe lloje pagesash, etj.

çmimi

Lightspeed ka 4 plane Premium, duke filluar nga 69 dollarë.

3. Dolli

dolli është një POS i bazuar në cloud që u ofron restorante, kafene dhe biznese të tjera mikpritëse.

Ai ofron produkte që variojnë nga kioskat e vetë-porositjes mbi përpunimin e pagesave deri te kartat e dhuratave. 

Toast ka integrime me mjete të ndryshme të palëve të treta, të tilla si softueri i kontabilitetit, platformat e porositjes në internet dhe shërbimet e listës së pagave.

Mund ta integroni gjithashtu në PMS tuaj për të mbajtur të sinkronizuar restorantin dhe tavolinën e pritjes.

Key Features

Përpunimi Pagesa – Një zgjidhje për përpunimin e kartës së kreditit që ofron tarifa të personalizuara dhe pranon pagesa me kartë krediti online ose offline.

Renditja Online – Ju lejon të personalizoni menunë tuaj dhe të bëni promovime të personalizueshme të artikujve, dërgesave dhe porosive.

Menaxhimi me shumë vendndodhje – Ju mundëson të konfiguroni menutë nëpër restorantet tuaja.

Inventar – Ofron të dhëna për të kontrolluar kostot dhe njohuri për luhatjen e çmimeve, përmbledhjen e centralizuar të funksionimit, gjurmimin e mbetjeve, etj.

çmimi

Toast ka 1 Plan Falas me akses të kufizuar në të gjitha veçoritë dhe 2 Plane Premium duke filluar nga 69 dollarë.

4. katror

Katror është një sistem i përpunimit të pagesave dhe lexues kartash celulare për bizneset e vogla. 

Ai ofron një sërë veçorish për të ndihmuar në menaxhimin e shitjeve, inventarit dhe informacionit të klientit.

Për më tepër, ai integrohet me mjete të ndryshme të tregtisë elektronike, CRM, përmbushjes së porosive, kontabilitetit dhe taksave.

Key Features

Përpunimi Pagesa – Pranon opsione të ndryshme pa kontakt dhe çipa, si karta, Apple Pay, kuleta dixhitale, etj.

Faturat – Ju mundëson të dërgoni fatura të pakufizuara, të planifikoni ato të përsëritura dhe rikujtues të pagesave automatike, të dërgoni fatura dixhitale, etj.

kartat dhuratë – Ju lejon të krijoni dhe lëshoni programe të personalizuara të kartave të dhuratave me kode dhe barkode QR të skanueshme.

Porositja online – Pranon dhe menaxhon porositë nga shumë kanale: online dhe personalisht, para dhe mbrapa shtëpisë, llogari sociale, telefona celularë, etj.

çmimi

Sheshi ka 1 Falas me akses të kufizuar në të gjitha veçoritë dhe 2 Plane Premium, duke filluar nga 29 dollarë në muaj dhe të faturuar çdo vit.

5. Epos Tani

Epos Tani është një POS i bazuar në cloud që ndihmon bizneset në industrinë e shitjes me pakicë dhe mikpritjen të menaxhojnë inventarin, Operacionet, dhe ndërveprimet me klientët.

Për më tepër, Epos Now ka një veçori raportimi në kohë reale, si dhe skanerë të barkodit, lexues të kartave të kreditit dhe sirtarë parash.

Key Features

Pagesat e Epos Tani – Ju mundëson të pranoni një gamë të gjerë mënyrash pagese, të printoni fatura, etj. 

Raportet Financiare – Ju lejon të shikoni të gjitha transaksionet në një vend të vetëm, duke përfshirë transaksionet individuale, njohuritë dhe pagesat. 

Duo countertop – Një ekran interaktiv i personalizueshëm me ekran me prekje me karrocë të drejtpërdrejtë, opsione bakshish dhe dëftese, etj.

Raportimi në kohë reale – Sistemi POS mbledh dhe rendit të dhënat tuaja të shitjeve dhe më pas i konverton ato në raporte biznesi.

çmimi

Për hotelet, çmimi aktual i zbritur është 325 £.

6. TouchBistro

Prek Bistro është një sistem "gjithë-në-një" POS dhe i menaxhimit të restoranteve që fokusohet kryesisht në rezervimet e restoranteve.

Ai gjithashtu merret me inventarin, menunë, menaxhimin e dërgesave dhe raportimin e restorantit.

TouchBistro integrohet me përpunimin e shumëfishtë të pagesave, kontabilitetin, inteligjencën e biznesit, menaxhimin e inventarit dhe mjete të tjera.

Key Features

Menaxhimi i tabelave – Ju ndihmon të menaxhoni tabelat duke monitoruar faktorë si distanca, koha e ulur dhe e kaluar.

Ndarja e faturave – Ndan faturat në mënyrë të barabartë ose sipas artikujve të porositur.

Përpunimi Pagesa – Ju lejon të përpunoni pagesa me kartë krediti, kartë debiti, tap-to-pay dhe portofolin dixhital nga Apple Pay, Google Pay dhe Samsung Pay.

Raportimi i restorantit dhe analitika – Siguroni njohuri për sjelljen dhe shpenzimet e klientëve, tendencat e shitjeve, performancën e stafit, etj.

çmimi

TouchBistro ka shumë plane çmimesh që varen nga lloji i shërbimit që dëshironi. Çmimet e POS-it fillojnë nga 69 dollarë në muaj.

7. Zbavitje

Revel është një zgjidhje POS që kujdeset për industrinë e shërbimeve ushqimore dhe ndihmon bizneset në menaxhimin e porosive, pagesave dhe rrjedhave të punës në një vend.

Është mjaft fleksibël dhe i personalizueshëm dhe ju lejon të përzieni dhe të përputhni zgjidhjet dhe të aplikoni opsione fleksibël pagese në varësi të biznesit tuaj.

Ai siguron API të hapur, si dhe integrime me partnerët në kontabilitet, menaxhimin e punonjësve, përpunimin e pagesave dhe industri të tjera.

Key Features

Menaxhimit të inventarit – ju ndihmon të mbani gjurmët e inventarit tuaj, nivelet e stokut, mbetjet, etj.

Renditja Online – Ju lejon të konfiguroni shërbimet tuaja të ofrimit të ushqimit në internet për të mbuluar orët e punës, mbylljet e festave, orët e personalizuara, artikujt e menusë, etj. 

Revel Advantage – Menaxhon si POS-in tuaj ashtu edhe pagesat me përpunimin e integruar të softuerit, harduerit dhe kartës së kreditit.

Analitika dhe Raportimi – Ofron njohuri për të dhënat e shitjeve, nxjerr në pah shitësit tuaj më të mirë, orët më të ngarkuara, objektivat e punës dhe përparimin mujor.

çmimi

Revel nuk përfshin informacione për çmimet, por sipas GetApp, çmimet fillojnë nga 99 dollarë në muaj dhe ka një provë falas.

Sistemet më të mira të hoteleve POS: Cilin të zgjidhni?

Sistemet e mësipërme POS fokusohen në aspekte të ndryshme të procesimit të pagesave dhe transaksioneve. Për më tepër, çdo zgjidhje synon një zonë specifike brenda fushës POS.

Sidoqoftë, për të shfrytëzuar plotësisht përfitimet e tyre, do t'ju duhet t'i integroni dhe t'i lidhni ato me PMS, CRM, etj.

So pse të mos zgjidhni një zgjidhje si OTA SYNC, i cili tashmë është një PMS dhe ka softuer të integruar plotësisht të pagesave dhe opsione të shumta pagese? 

Pse të zgjidhni OTA SYNC?

OTA SYNC është një gjithëpërfshirës zgjidhje për menaxhimin e hotelit duke ju ndihmuar me detyrat e menaxhimit të tilla si:

 • Rezervime, 
 • Faturimi, 
 • Inventari, 
 • Shërbimi ndaj klientit dhe 
 • Marketing.

Aplikacioni është i pajisur plotësisht me një të fortë Motori i rezervimit Menaxheri i kanalit, duke ju mundësuar të menaxhoni të gjitha rezervimet dhe pronat e shumta nga një platformë e vetme.

Përveç kësaj, Menaxheri i Kanalit ju ndihmon të zgjeroni shtrirjen dhe dukshmërinë tuaj duke ju lidhur me OTA kryesore.

Si tjetër mund t'ju ndihmojë OTA?

🔥 Bëni operacione të avancuara të faturës dhe ndani dhe bashkoni sipas artikullit, dhomës, mysafirit, shumës, etj.

🔥 Bëj Fiskalizimi dhe automatizoni komunikimin me taksat e qeverisë dhe makineritë fiskale dixhitale.

🔥 Kontrollo arka në fillim dhe në fund të çdo dite dhe shikoni të ardhurat, depozita, tërheqje etj.

🔥 Lehtë vendosin taksa të ndryshme përshtatja në tregje të ndryshme për të shmangur mosmarrëveshjet ligjore.

Për më tepër, OTA SYNC jep një zgjidhje të plotë duke marrë përvojë të ftuar parasysh nëpërmjet saj Aplikacioni i mysafirëve.

Ai ofron kontrolle të shpejta, rekomandime të përshtatura dhe njoftime të menjëhershme për t'iu përshtatur nevojave të mysafirëve tuaj. Aplikacioni është i disponueshëm për të dy IOS android sistemet.

Të joshur për të mësuar më shumë?

Regjistrohu për OTA SYNC falas sot dhe maksimizoni efektet e një kombinimi të fuqishëm PMS dhe POS.

Vazhdoni të mësoni:

Çfarë është një sistem i menaxhimit të të ardhurave të hotelit dhe si funksionon ai?

5 Softueri më i mirë i menaxhimit të të ardhurave nga hoteli për t'u marrë parasysh

Cilat janë përfitimet e një sistemi të menaxhimit të hoteleve?

Postimet e ngjashme
indeks