7 Sistemi më i mirë i menaxhimit të hoteleve falas

7 Sistemi më i mirë i menaxhimit të hoteleve falas

Sistemet e menaxhimit të hoteleve janë mjete kyçe për të ndihmuar hotelierët të menaxhojnë rezervimet, inventarin dhe faturimin, ndërkohë që përmirësojnë përvojën e përgjithshme të mysafirëve. 

Por, çka nëse sapo po filloni ose jeni të kufizuar me një buxhet? 

Për fat të mirë, ekzistojnë sisteme falas të menaxhimit të hoteleve që ofrojnë funksionalitet dhe veçori pa kushtuar asnjë monedhë. 

Më shumë lajme të mira? Ne kemi krijuar një listë të 7 sistemet më të mira të menaxhimit të hoteleve falas për të përmbushur nevojat e biznesit tuaj pa prishur buxhetin tuaj.

Le të zhytemi në!

Si të zgjidhni sistemin më të mirë të menaxhimit të hotelit (HMS)?

Zgjedhja e sistemit më të mirë të menaxhimit të hotelit mund të varet nga disa faktorë, duke përfshirë madhësinë e hotelit tuaj, nevojat tuaja specifike të biznesit dhe buxhetin tuaj.

Megjithatë, ka disa konsideratat kryesore duhet të keni parasysh kur zgjidhni një HMS.

 • karakteristika – HMS mbulon kanalet, tavolinën e pritjes, menaxhimin e rezervimit dhe tarifave, raportimin, etj., prandaj kërkoni një që ofron shumicën e veçorive që ju nevojiten.
hms-veçoritë
 • User Interface – Një ndërfaqe miqësore për përdoruesit është thelbësore në mënyrë që stafi juaj të mund të lundrojë lehtësisht në sistem dhe të kryejë detyrat e nevojshme.
 • Shkallëzueshmëria – Sigurohuni që sistemi të jetë i shkallëzueshëm dhe fleksibël dhe mund të rritet me biznesin tuaj.
 • Integrimet – Zgjidhni një sistem që integrohet lehtësisht me aplikacionet e tjera që përdorni, si p.sh motorët e rezervimit dhe portat e pagesave.
 • Mbështetja e klientit – Merrni parasysh nivelin e mbështetjes së klientit, duke përfshirë disponueshmërinë, kohën e përgjigjes dhe aksesin në burimet e trajnimit.

Shënim: HMS me burim të hapur kundrejt HMS falas

Ndërsa të dy llojet e softuerit janë falas, ata ndryshojnë për sa i përket modeleve të tyre të licencimit dhe zhvillimit.

me burim të hapur-hms-vs-free-hms

7 Sistemi më i mirë i Menaxhimit të Hoteleve që duhet të provoni sot

Lista jonë përfshin mjete dhe mjete falas me opsione provë falas.

hms-sistemet

1. OTA SYNC

ota-sync-homepage

OTA SYNC është një sistem gjithëpërfshirës i menaxhimit të hoteleve i bazuar në cloud për të:

 • Automatizoni proceset tuaja të rezervimit dhe rezervimit, 
 • Menaxhoni dhomat dhe tarifat tuaja, dhe 
 • Drejtoni operacionet e tjera të hotelit. 

Për më tepër, Aplikacioni i mysafirëve kujdeset për nevojat e mysafirëve tuaj dhe rrit kënaqësinë e tyre duke ofruar rekomandime të përshtatura, check-in pa probleme, etj.

OTA SYNC ka një menaxher i fuqishëm i kanalit, që ju lidh me mbi 100 kanale, të tilla si OTA-të kryesore, si dhe platformat e njohura të pagesave dhe marketingut.

Në të njëjtën kohë, ju lejon të sinkronizoni të dhënat nëpër të gjitha kanalet njëherësh.

Menaxheri i kanalit pret një lidhje 2-kahëshe, duke minimizuar rrezikun e rezervimeve të dyfishta.

Përveç integrimit të pasur, OTA SYNC gjithashtu ofron hapni lidhjet API dhe iCal.

Përveç të qenit bazuar në cloud, gjithashtu ka një aplikacion celular, duke ju lejuar të përdorni të gjitha informacionet me lehtësi dhe në lëvizje.

Key Features

Motori i Rezervimeve – Përmirëson përvojën e mysafirëve me disponueshmërinë dhe tarifat e drejtpërdrejta, shitjet në rritje dhe ndër-shitjet e produkteve dhe shërbimeve përkatëse, ofertat speciale, etj.

Paneli me shumë prona – Ju mundëson të menaxhoni, modifikoni dhe shikoni vetitë e shumta nga një panel i centralizuar.

Pagesat OTA – Automatizon menjëherë transaksionet e procesit në monedha të shumta dhe përmes kanaleve të ndryshme në internet, në dyqan ose celular.

Lidh dhe luaj përforcues të të ardhurave – Ju lejon të rregulloni dhe vendosni çmime dinamike në varësi të sezonaliteti, data të veçanta, kërkesa etj.

Integrimi i shpërndarësve me shumë pronë – Ju mundëson të lidhni një motor rezervimi të personalizuar në faqen tuaj të internetit dhe të rrisni tarifat e rezervimit.

Sa i përket personalizimit, mundeni personalizoni platformën për të pasqyruar markën unike të hotelit tuaj me filtra të personalizuar, përmbajtje, harta dhe promovime, etj.

çmimi

OTA SYNC ofron 4 Plane Premium, duke filluar nga 55€ nëse faturohet çdo vit. 

Çdo plan ka një Provë Falas 14-ditore, gjatë së cilës mund të përdorni të gjitha veçoritë dhe të shihni përfitimet që ato mund të sjellin.

Ota-çmimi

2. Hotel KW

kw-hotel

Hotel KW është një sistem i menaxhimit të hotelit për t'ju ndihmuar të menaxhoni rezervimet, faturat, politikat e çmimeve, etj.

Për më tepër, ai ofron sinkronizim të drejtpërdrejtë me sistemin POS dhe zgjidhje për rrit përvojë të ftuar, Të tilla si:

 • Kartat e regjistrimit dixhital, 
 • Menutë online, 
 • Kioska të vetëkontrollimit etj.

KW Hotel kujdeset për të gjitha madhësitë e pronave, por versioni i tij për desktop është i përshtatshëm vetëm për sistemet operative Windows.

Key Features

Menaxheri i kanalit – Menaxhoni automatikisht disponueshmëritë, tarifat dhe rezervimet

Motori i rezervimit – Lejon të ftuarit të bëjnë rezervime online

Mobile App – Ju lejon të menaxhoni rezervimet nga distanca.

Moduli i pultit – Përfshin informacione të tilla si një listë të mbërritjeve, nisjeve, zënies dhe mos-shfaqjeve dhe i shfaq ato në një vend.

SMS Marketing – Ju lejon të përgatisni kritere të ndryshme SMS, të rregulloni dhe të dërgoni mesazhe të automatizuara me tekst te mysafirët tuaj. 

çmimi

KW Hotel ka një version të shkarkueshëm falas, KWHotel Free, të cilin mund ta përdorni vetëm nga kompjuteri në të cilin keni shkarkuar. 

Versioni falas ju lejon të kryeni operacionet bazë të tavolinës së përparme: Baza e klientit, Baza e dhomës, kalendari i rezervimeve, Shënimet dhe kujtesat dhe Paneli.

KW Hotel nuk ka plane Premium, por e bazon çmimin e tij në llojin e pronës, numrin e stacioneve të punës dhe dhomave.

Për më tepër, paketa bazë kushton 20 dollarë dhe ka një tarifë konfigurimi prej 100 dollarësh

Veçoritë dhe modulet e tjera disponohen vetëm si shtesa, ku shumica kanë tarifa konfigurimi.

3. Shtrat

pa-krevat-faqe kryesore

Nobetë është një sistem i menaxhimit të hotelit që ofron mjete për ta bërë procesin e rezervimit më efikas, për të menaxhuar të ardhurat dhe për të automatizuar operacionet e hotelit.

Mjetet përfshijnë Menaxherin e Kanalit, Motorin e Rezervimit Direkt, Kalendarin e Disponueshmërisë, etj.

Softueri është bazuar në cloud dhe i pajtueshëm me Windows, Android, iOS dhe të gjitha sistemet e tjera operative.

Key Features

Konfirmimi i automatizuar i rezervimit – Dërgon një email automatik të konfirmimit të rezervimit tek mysafiri. 

Sistemi i Menaxhimit të Pronave – Ofron veçori të ndryshme për të gjurmuar tarifat e qirasë, për të prodhuar raporte dhe për të llogaritur shpenzimet.

Faturë e automatizuar – Gjeneron automatikisht faturat dhe përfshin shabllone të personalizueshme të faturave, mjete të përpunimit të grupeve dhe veçori të faturimit elektronik.

Motori i rezervimit – Menaxhon të gjitha rezervimet tuaja në një vend, gjurmon të dhënat dhe analitikën me mjete të integruara, bën krahasime të çmimeve, etj.

Nobeds API – Ju lejon të lidhni sistemin e menaxhimit të pronave të Nobeds me zgjidhjet e palëve të treta.

çmimi

Nobeds ka 1 Plan falas me 1 motor rezervimi, deri ne 3 kanale dhe 10 dhoma. 

Përveç Planit Falas, ka 3 Plane Premium, duke filluar nga 10 € në muaj.

nobeds-çmimi

4. HotelBee

hotelbee-faqe kryesore

HotelBee është një zgjidhje e menaxhimit të hotelit që ofron mjete për të optimizuar operacionet tuaja, për të përmirësuar përvojat e mysafirëve dhe rrit të ardhurat.

Mjetet e tij kryesore i përkasin 3 grupeve kryesore: Menaxhimi, Shitjet dhe Analizat, me 8 nënkategori.

Për sa i përket integrimeve, HotelBee integrohet me mbi 60 OTA.

Key Features

Kalendari i Rezervimeve – Ju lejon të menaxhoni rezervimet, disponueshmërinë e dhomave dhe tarifat të gjitha në një vend.

Operacionet e përditshme – Mbulon detyra të tilla si ndarja dhe caktimi i dhomës, menaxhimi i mbajtjes së shtëpisë, operacionet e tavolinës së pritjes dhe menaxhimi i inventarit.

Motori i rezervimit – Aktivizon rezervime direkte, përditësimet e inventarit dhe tarifave në kohë reale.

Menaxheri i kanalit – Menaxhon inventarin dhe tarifat e dhomave nëpër platforma të shumta rezervimesh në internet.

Analiza dhe raportimi - Të ndihmoj ty gjurmoni performancën e biznesit tuaj, identifikoni tendencat dhe modelet dhe jepni raporte të ndryshme mbi normat e banimit, të ardhurat e krijuara, etj.

çmimi

HotelBee ka 1 Plan falas ofron menaxhim kalendar për deri në 6 dhoma dhe 100 rezervime. 

Ka edhe 2 Plane Premium duke filluar nga 5 dollarë për dhomë në muaj.

çmimi i bletëve të hotelit

5. eZee Frontdesk

ezee-frontdesk

eZee Frontdesk is on-premisë Softuer i menaxhimit të hotelit që trajton rezervimet, operacionet e dhomave, mbajtjen e shtëpisë, angazhimin e mysafirëve dhe detyra të tjera të ngjashme.

Përbëhet nga modulet e integruara që përfshin kontrollet dhe daljet, menaxhimin e grupit, auditimin e natës, menaxhimin e agjentëve të udhëtimit, historikun e të ftuarve, llogaritë e librit, etj.

eZee Frontdesk kujdeset për të gjitha llojet e pronave.

Key Features

Qendra e Rezervimeve - Ofron mjete për të kontrolloni normën dhe disponueshmërinë e dhomës, konfirmoni rezervimet, anulimet dhe mos-paraqitjet, politikën e rezervimit të lëshimit, etj.

Operacionet e Front Desk – Menaxhoni ndarjen e dhomës, konfiguroni tarifat shtesë, dërgoni automatikisht njoftime, sinkronizoni dhe përditësoni inventarin, etj.

Menaxhimi i profilit – Ruan të gjitha informacionet e rëndësishme të të ftuarve dhe kompanive partnere dhe mban shënime për të gjitha aktivitetet.

Menaxhimi i normës – Ju lejon të përcaktoni një numër të pakufizuar tarifash, të tilla si tarifat standarde të dhomave, paketat, stinët, etj., dhe të krijoni plane tarifash me porosi.

Menaxhimi i të ardhurave - Ju lejon të krijoni tarifa konkurruese bazuar në nivelin e banimit të hotelit tuaj, por gjithashtu të përcaktoni tarifa speciale për partnerët tuaj të biznesit.

çmimi

eZee Frontdesk ofron një provë falas 30-ditore me një bazë të dhënash të parakonfiguruar, ose mund të përfshini të dhënat tuaja sipas kërkesës.

Opsionet e tjera të çmimeve janë të disponueshme sipas kërkesës, dhe ato varen nga numri i dhomave, moduleve dhe ndërfaqeve.

6. Solidres

solidres-faqja kryesore

Solidres është një sistem rezervimi online me burim të hapur

Veçoritë e saj shtrihen kategoritë 4: Karakteristikat kryesore, veçoritë tregtare, shabllonet e Joomla dhe portat e pagesave.

Solidres gjithashtu pret veçori shtesë si përkthimi, kapja e emailit, një sistem menaxhimi restoranti, etj.

Key Features

Kalendari i disponueshmërisë – Ju lejon të shihni disponueshmërinë e dhomës në kode të ndryshme ngjyrash.

Opsione të shumta pagese – Ju mundësojnë të bëni transaksione nëpërmjet PayPal, kartave të kreditit dhe integrimeve me portat e pagesave si Cielo, CIMB, PostFinance, etj.

Biblioteka e shablloneve të Joomla – Ofron shumë shabllone Joomla dhe tema të WordPress për t'ju ndihmuar të ndërtoni një faqe rezervimi.

Kërko Flex – Sugjeron data alternative nëse ato të dëshiruara nuk janë të disponueshme.

Faturat – Ju lejon të gjeneroni, shkarkoni, dërgoni email dhe shikoni paraprakisht fatura.

çmimi

Solidres ka një Plan falas që përfshin disa mjete dhe shabllone prenotimi dhe dizajni në internet, por nuk ka qasje te Menaxher i Kanalit, raporte dhe statistika, mbështetje për klientët, etj.

Ka edhe 4 Plane Premium duke filluar nga 89 dollarë deri 499 dollarë.

çmimi

7. 1Ditë.io

1 ditë-faqe kryesore

1 Ditë.io është i bazuar në re Softueri PMS që ju ndihmon me menaxhimin e rezervimeve, hyrjet dhe daljet nga mysafirët, caktimin e dhomave, etj.

Ai gjithashtu integrohet me disa prej OTA-të kryesore dhe sinkronizon disponueshmërinë dhe tarifat.

1Day.io kujdeset për hotelet e vogla dhe të mesme.

Key Features

Mjetet e automatizmit – Automatizoni detyra të ndryshme si modifikimet e kalendarit, disponueshmërinë, tarifat, etj.

Customer Relationship Management – Vjen me etiketa të koduara me ngjyra për mysafirët dhe mban gjurmët e preferencave të tyre, ditëlindjet, problemet, etj.

Paneli i centralizuar – Ju lejon të menaxhoni dhe shikoni disponueshmërinë, tarifat dhe kufizimet, etj., në një vend.

Menaxhimi I skuadres – Ofron mjete për të mbajtur të gjithë ekipin të sinkronizuar përmes etiketave, shënimeve, sinjalizimeve, etj.

Mjetet analitike - Shfaqje matjet kryesore të performancës, të tilla si normat e okupimit, Të ardhurat për dhomë, etj., monitoroni tarifat e shtesave, gjurmoni kanalet me performancën më të mirë, etj.

çmimi

1Day.io ka 1 Plan Premium, duke filluar nga 5 dollarë në muaj për dhomë. Plani ka një Provë Falas 30-ditore.

Nëse drejtoni në të njëjtën kohë lloje të ndryshme pronash, çmimi është i disponueshëm sipas kërkesës.

1 ditë me çmim

Pse duhet të shkoni për HMS falas?

Nëse sapo keni filluar ose keni fonde të kufizuara, sisteme falas të menaxhimit të hoteleve mund të jetë një mënyrë e shkëlqyer për të testuar ujërat dhe për të parë se sa të pajtueshme janë me qëllimet tuaja të biznesit.

🛑 Megjithatë, HMS-të pa pagesë përgjithmonë kanë tendencë mungojnë veçoritë më të avancuara që patjetër do t'ju nevojiten në shkallën e biznesit tuaj.

🛑 Për më tepër, do të përballeni edhe me kufizimet në lidhje me numrin e integrimeve, hapësirave të punës, përdoruesve, etj.

Kështu, një pikënisje e mirë do të ishte të shkoni për zgjidhje më të avancuara që kanë prova falas me akses në të gjitha veçoritë kështu që ju mund të shihni nga dora e parë se si ato i përshtaten nevojave tuaja.

Dhe ne kemi një zgjidhje të tillë për ju - OTA SYNC!

Pse duhet të shkoni për OTA SYNC?

OTA SYNC është një zgjidhje gjithëpërfshirëse e menaxhimit të hotelit që ofron një sërë veçorish për të përmirësuar menaxhimin e pronës dhe për të automatizuar dhe përmirësuar operacionet e hotelit.

me OTA SYNC, Ju mund të:

🔥 Në bord në një ditë të vetme pa pasur nevojë për ndihmë të jashtme.

🔥 Rregulloni çmimet bazuar në kufizimet e paracaktuara për maksimizoni të ardhurat në jashtë stinëve.

🔥 Kujdesuni për çdo treg me taksa fleksibël dhe cilësime të përgjithshme.

🔥 Shmangni rezervimin e dyfishtë duke punësuar përditësimet automatike dhe opsionet e sinkronizimit.

🔥 Në mënyrë të qetë ekzekutoni dhe menaxhoni vetitë e shumta nga një vend i centralizuar dhe pa ndërrim skedash.

🔥 Merrni vendime të informuara falë mjete të fuqishme analitike dhe raportuese që ofrojnë analiza të thelluara të ndara sipas periudhave, kanaleve, shumave, llojit të dhomës, të ardhurave, etj.

Gati për të provuar OTA SYNC?

Përpjekje OTA SYNC falas dhe transformoni mënyrën se si drejtoni pronën tuaj.

Vazhdoni të mësoni:

Cilat janë përfitimet e një sistemi të menaxhimit të hoteleve?

Pse keni nevojë për softuer të menaxhimit të hoteleve?

5 softuerët më të mirë të menaxhimit të hoteleve për t'u provuar në 2024

Postimet e ngjashme
indeks