OTA Sync podigao zajedničke investicije od TS Ventures fonda, DSI grupe poslovnih anđela dhe Startup Wise Guys

OTA Sync podigao zajedničke investicije od TS Ventures fonda, DSI grupe poslovnih anđela dhe Startup Wise Guys

Zadovoljstvo nam je da vas obavestimo o poslednjoj rundi investicija koje smo zaključili sa fondom TS Ventures i DSI grupe poslovnih anđela.

Investiranje u OTA Sync je veoma značajno za rast i plasman softvera u zemlje širom sveta. OTA Sync započeo je sa izradom softvera 2018. godine i sve do 2020. je rađeno na prikupljanju informacija od klijenata i prilagođavanju softvera da bude napravljen po meri tržišta.U toku godine na 2021. Startup Wise Guys i kalifornijskog fonda Ekspert DOJO.

Nakon poslovnog uspeha u Srbiji i Crnoj Gori, otvorena je nova runda investicija koju OTA Sync tim planira da uloži u rast na regionalnim tržištima, kroz edukaciju i promovuar održivih dhe modernih tehnologija, kako bi se pozicionirao kao najmodernije dhe najkompletnije rešenje za upravljanje hotelima i apartmanima.

U narednom periodu u planu je pokretanje programa podrške za sve hotele koje imaju eco sertifikat ili se okreću ka održivim izvorima energije. Kako je re teknologjike eko-miqësore, program çelokupni ima za cilj obezbeđenje pogodnosti za korišćenje naših dhe partnerskih usluga koje posluju održivo.

Nga viti 2020 OTA Sync broji preko 1500 zadovoljnih korisnika, posluje u 14 zemalja širom sveta, a neki od klijenata izvan granica Balkana nalaze se na Maldivima, Španiji, Portugalu, Meksiku.

Postimet e ngjashme