OTA Sync Procesori i pagesave

OTA Sync Procesori i pagesave

Duke marrë parasysh faktin që udhëtarët sot bëjnë rezervime dhe pagesa online, mundësitë që hotelet të rrisin shitjet dhe të ardhurat e tyre janë në rritje. Rrjedhimisht, është e rëndësishme që ata të vazhdojnë gjithmonë me teknologjitë dhe tendencat e reja.

Shumica e hotelierëve ende përdorin pagesën manuale në biznesin e tyre, duke mos ditur përfitimet e pagesës automatike. Kalimi nga pagesat manuale në ato automatike redukton një numër të madh gabimesh që kërkojnë kohë për t'u zbuluar dhe reduktuar siç duhet. Kjo mund të rezultojë në një humbje të mundshme, e cila është e keqe për biznesin afatgjatë.

Çfarë mënyrash pagese preferoni në hotelin tuaj?

1. Kartë krediti

2. Paraja e gatshme

3. Pagesa me celular

4. Pagesa virtuale

Nëse ende nuk keni filluar të aplikoni një grumbullim automatik të të gjitha pagesave të përmendura (përveç parave të gatshme), atëherë ky blog është për ju! 🙂
Qëndroni deri në fund ndërsa zbulojmë se si përpunimi i pagesave mund të përmirësojë biznesin tuaj dhe të gjenerojë më shumë të ardhura.

Çfarë është procesori i pagesave në internet dhe çfarë përfitimesh sjell ai?

Përpunimi i pagesave bazohet në faturimin online dhe përpunimin e pagesave me kartë. Ai përfshin informacionin e pagesës nga klienti për të përfunduar transaksionin. Nuk kërkon pajisje POS dhe klientët mund të paguajnë në monedha të shumta. Përveç kësaj, verifikimi i plotë i kartës siguron që të dhënat tuaja dhe të dhënat e klientit janë plotësisht të mbrojtura, duke reduktuar mundësinë e mashtrimit.

Një rol kyç luhet nga sistemi i pritjes (PMS), prandaj është e rëndësishme që Procesori i Pagesave të integrohet me sukses me tuajin PMS. Si funksionon në të vërtetë?

Kur bën një rezervim, klienti jep informacionin e kartës së tij të kreditit dhe ky informacion i dërgohet procesorit nga faqja juaj e internetit ose kanali OTA. Ky procesor i shpejtë merr pagesën dhe e transferon atë në PMS-në tuaj të integruar pasi banka e klientit miraton ose refuzon transaksionin.

Përfitimet e përpunimit të integruar të pagesave në internet me PMS:

1. Lidhje direkte me mysafirët – Zbatimi i këtij sistemi i lejon mysafirët të paguajnë sipas dëshirës nga rezervimi deri në dalje, duke përmirësuar kështu përvojën e përdoruesit dhe mundësinë e rezervimeve të përsëritura.

2. Nuk ka më gabime – Automatizimi redukton ndjeshëm gabimet dhe kohën e nevojshme për korrigjimin e tyre.

3. Transaksione më të shpejta – Koha e nevojshme për të paguar është shumë më e shpejtë dhe më efikase, gjë që do të përmirësojë ndjeshëm përvojën e të ftuarve tuaj dhe do të rrënjos besimin shtesë që do t'i bëjë ata të dëshirojnë të kthehen përsëri.

4. Fleksibilitet dhe rritje më e shpejtë në treg – opsionet e pagesave po evoluojnë shpejt dhe ndjekja e tendencave ju lejon të qëndroni përpara ndryshimeve të shpejta në treg, gjë që përmirëson më tej biznesin tuaj dhe përshpejton rritjen tuaj.

5. Nuk keni nevojë për makinë fizike POS - duke përdorur OTA Sync Makineritë fizike POS të procesorit të pagesave që kërkohen për të karikuar kartat e kreditit tashmë kanë kaluar.

Si mund të ju ndihmojë?

Me siguri 3D OTA Sync Procesori i pagesave nuk keni pse të shqetësoheni më, ne kemi përgatitur për ju një udhëzues të plotë për integrimin me sistemin e pritjes. Tani e tutje ju mund të përdorni këtë funksion të mahnitshëm që kursen shumë kohë për njerëzit dhe i kursen ata nga harrimi i karikimit të kartave virtuale dhe nuk keni nevojë të keni një makinë fizike POS.

http://help.otasync.me/en/articles/6454198-how-to-charge-reservation-with-ota-payments-stripe

Nëse nuk e keni provuar ende PMS-në tonë, tani është koha për ta bërë këtë. Filloni tuajin 14-day free trial now.

Postimet e ngjashme