#
#

Arritja e banimit më të mirë me menaxherin e kanalit

Menaxheri i kanalit është një modul që ju lejon të lidheni dhe sinkronizoni kanalet tuaja OTA (të tilla si Booking.com, AirBnB, Expedia, Hotels.com, HomeAway, Trip Advisor, etj.).

 

Merrni reklamën më të mirë në të gjitha OTA globale

Një lidhje e certifikuar 2-kahëshe ju lejon të sinkronizoni pa probleme në të gjitha kanalet njëkohësisht. Kjo parandalon gabimet më të zakonshme, të tilla si rezervimi i tepërt, ku një objekt do të rezervohej në një faqe interneti, por do të hapej në një tjetër, duke shkaktuar bezdi si anulimi i një ose më shumë rezervimeve.

Ai ka integrim origjinal me PMS-në tonë të jashtëzakonshëm që do të thotë gjithçka që ju bëni drejtpërdrejt vetëm në vetë PMS ndërsa menaxheri i kanalit sinkronizon kanalet OTA pas perdes pothuajse menjëherë duke ju lejuar të bëni gjithçka nga një sistem i vetëm.

Sistemi është gjithashtu i integruar me motorin e rezervimeve që ne ofrojmë me sistemin tonë, kështu që sistemi i rezervimeve në faqen tuaj të internetit mund të shërbejë si një kanal shtesë shitjesh, i cili do të sinkronizohet edhe me faqet e tjera të internetit. Kjo do të thotë që të gjitha çmimet dhe rezervimet do të sinkronizohen në të gjitha kanalet tona të shitjeve + në faqen tuaj.
#
#

Merrni gjëra më të avancuara

Me sistemin tonë ju gjithashtu mund të menaxhoni pak më shumë gjëra të avancuara si:

 • Planet e normës së rendimentit automatik
 • Periudha minimale e qëndrimit dhe lirimit
 • Ndryshime në masë për intervale të mëdha datash
 • Ndryshimi i çmimeve në bazë të specifikave datat apo fundjavat
 • Kalendarët e lidhur. Dhomat virtuale.
 • Çmime të ndryshme (mundësi anulimi pa pagesë, nr rimbursim, vetëm për dhomë, mëngjes, gjysmë ushqim, etj.)
 • ... dhe shumë e shumë më tepër
#

Rrit dukshmërinë dhe rezervimin të akomodimit

#
Një për t'i sunduar të gjithë

Një administratë për të kontrolluar mbi 100 kanale OTA

#
Rritni të ardhurat tuaja

Më shumë ekspozim = më shumë rezervime

#
Më shumë rezervime por 0 prenotime

Lëreni teknologjinë tonë të funksionojë ju - pa stres

#
Aplikacione Android dhe iOS

Më e mira në treg, punoni shkoni

#
Ndërfaqe super e lehtë

Më e lehtë se sa të shkruani një email

#
Transferim i thjeshtë

Importoni automatikisht të gjitha rezervimet aktuale në sistemin tonë

#
I pajtueshëm me shumë prona

Më shumë prona nuk ka do të thotë më shumë komplikime

#
Të dhënat tuaja ruhen dhe siguruar

Të gjitha të koduara dhe automatikisht çdo ditë kopje rezervë në re

Lidhjet OTA

Ne kemi lidhje xml 2-kahëshe me të gjitha OTA-të kryesore. Më të rëndësishmet janë Booking.com, AirBnB, Expedia Group, CTrip, HotelBeds, WebBeds etj. Për kanalet e tjera ne kemi gjeneratorin tonë të lidhjeve iCal.

#

Gatshme për të filluar?

Punoni më shpejt, më efikas dhe fokusohuni në atë që ka vërtet rëndësi!

 • Provë falas 14 ditë
 • Konfigurim i lehtë me udhëzime
 • Menaxher i përkushtuar i llogarisë
 • Anuloni në çdo kohë, pa kontrata
 • Karta e kreditit nuk do të tarifohet