#

Zgjidhni ekspertin tuaj

Vjen së shpejti! Mundësia për të rezervuar takime me ekspertët tanë të zgjedhur me kujdes të të ardhurave dhe marketingut nga akomodimi. Për ta bërë konfigurimin tuaj të marketingut dhe listimin tuaj në OTA sa më mirë të jetë e mundur, si dhe mënyrën më të mirë të automatizimit me ne.

#

Pyetjet e shpeshta

Jo, nuk ka tarifë konfigurimi.

Starter vjen me 15 njësi të përfshira në çmimin fillestar. E rregullt me ​​20 njësi. Profesionale me 25 njësi.
Çdo njësi shtesë tarifohet sipas çmimit në secilën paketë. Për faturimin vjetor ka 20% zbritje në çdo gjë.
*Një njësi mund të jetë dhomë, apartamente, shtëpi njëkatëshe ose vilë, çfarëdo që konsiderohet si njësi me qira në pronën tuaj.

Në varësi të planit tuaj, ne do të dërgojmë një faturë në përputhje me rrethanat. Ne bashkëpunuam me STRIPE në mënyrë që të mund të paguani me mënyrën tuaj të preferuar të pagesës, shpejt dhe sigurt. Ne pranojmë të gjitha mënyrat kryesore të pagesës, duke përfshirë kartat e kreditit.

Ti nuk. Ne presim në serverët tanë në cloud dhe nuk ka nevojë për instalime lokale të makinerive. Nuk ka nevojë të shkarkoni asnjë lloj softueri, këto janë sisteme të së kaluarës. Ne ju rekomandojmë të përdorni Google Chrome pasi është shfletuesi më i avancuar në ditët e sotme dhe mbështet teknologjitë më të fundit që ne përdorim.

TVSH-ja është e përjashtuar dhe e ngarkuar në çmim nëse është e aplikueshme.

Sigurisht, ne kurrë nuk planifikojmë të ndalojmë së rrituri dhe duke shtuar funksione të reja për klientët tanë, ju mund të kontrolloni tonën udhërrëfyes publik.

Po, ne po. Nëse zgjidhni abonimin vjetor ne ofrojmë 20% zbritje. Për dy vjet 10% dhe për tremujor 5% zbritje.

Në dhomat vendosni numrin 100 dhe ndani çmimin me 3. Ky do të ishte çmimi juaj. Shembull: për 100 dhoma çmimi është 383.50EUR/muaj. Për bujtinë me 100 shtretër çmimi është 383.5 / 3 = 127.83 EUR në muaj.

Ti dashuron OTA Sync por do të doja të ndryshonte në një kontratë vjetore ose mujore. Nuk ka problem, ju mund ta bëni këtë në çdo kohë. Thjesht na dërgoni një e-mail në: officeATotasync.me.

Jo, nuk duhet të paguani kurrë një komision kur merrni një rezervim. Ne operojmë vetëm me një model të tarifës së sheshtë. Ju mund të shikoni tonë çmimet këtu.

Po, ne i kemi të dyja. Më shumë detaje mund të gjenden këtu.

Po ne e bëjmë! Dhe ne jemi më se të lumtur për të arritur një marrëveshje të personalizuar për secilin prej partnerëve tanë të rinj. Mund të kontrolloni disa detajet këtu. Ju lutemi na dërgoni një email në office@otasync.me.

Ju lutemi përdorni Helpdesk-in tonë të specializuar të faqes së internetit ku do të gjeni përgjigje për pothuajse të gjitha pyetjet tuaja. Nëse jo, atëherë dorëzoni një biletë.
ndihma jonë.