#

Menaxhimi i Pronës sistem

Sistemi i tavolinës së pritjes i bazuar në renë kompjuterike që ju ndihmon të menaxhoni tuajin operacionet e përditshme nga një vend për një pronë efikase menaxhimi. PMS ka evoluar me kalimin e kohës në fazën që sot është një sistem biznesi që duhet përdorur nga çdo profesionist pronë e menaxhuar.

 


Fleksibël për çdo pronë të menaxhuar

Ne e bëmë këtë sistem duke pasur parasysh çdo pronar apo menaxher prone. Nga një njësi me qira për pushime në një hotel të madh me 500+ dhoma. Sistemi është modular dhe i aftë për t'iu përshtatur të gjitha nevojave tuaja.

baltëpritëse

Prioriteti i pari

La OTA Sync pulti ofron të gjitha të rëndësishmet informacion me një shikim. Kush ka rezervuar më të fundit, është modifikuar apo të anuluara, si po vijnë prenotimet, kush janë të ftuarit e radhës. Të gjitha rezervimet aktuale mund të shikohen me një klikim të vetëm me të gjitha detajet e rezervimit.

#
kalendar

Kontroll i plotë në pamje e vetme

Të gjitha rezervimet, çmimet dhe kufizimet tuaja në single kalendar interaktiv dhe intuitiv. Vetëm për gjithçka që ju dëshironi të bëni është e mundur nga këtu, dy maksimumi i klikimeve.

#
Marrëdhëniet me të ftuarit - CRM

Bëjini ata të vijnë përsëri

Mysafiri më i mirë është ai që kthehet tek ju kështu që ne e bëmë ju mund të dini të gjitha nevojat e tyre, dërgojini ato emailet e automatizuara, plotësimi automatik i të gjitha detajeve të tyre për herën tjetër etj.

#
Statistikat & Raportet

Të gjitha të dhënat nën tuaj majat e gishtave

Nëse dëshironi vetëm të kontrolloni të ardhurat për disa periudhë, krahasoni atë me një tjetër ose menaxher printimi raport - ne i kemi të gjitha automatikisht pa gabime krijuar për ju.

#
sistem

Plotësisht i personalizueshëm sipas jush Nevojat

Ne e dimë se secili ka metodat dhe taktikat e veta kështu që ne e bëjmë çdo pjesë të sistemit tonë të personalizueshëm kështu Ju mund të vazhdoni të bëni atë që dini më mirë - bëni mysafirë të lumtur pa stres.

#

Sistemi më i rëndësishëm i përdorur nga hotelet

PMS më së shumti portretizon rolin e tij në funksionin e zyrës së përparme si sistemi kryesor i kontrollit të rezervimit, informacioni për check-in dhe check-out, paraqitjen e dhomës, kontrollin e çmimeve, disponueshmërinë dhe kufizimet.

  • Përdoret nga çdo pronë e menaxhuar në mënyrë profesionale
  • Aftësia për të faturuar, gjurmuar analitikën e shitjeve, kontrollin e kostove dhe eksportimin e të dhënave nga sistemi
  • Sistemi i menaxhimit të kanaleve, sistemi i motorit të rezervimit dhe menaxhimi i rendimentit janë avantazhet që ne garantojmë se do ta bëjnë biznesin tuaj shumë më të lehtë
Sallat e Konferencave

Veçori e banketit

Planifikoni dhe menaxhoni pa mundim ngjarjet tuaja - nga rezervimi i vendeve deri te gjurmimi i të ftuarve dhe përshtatja e kërkesave të tyre unike. E gjithë kjo është e disponueshme në një vend të vetëm, duke thjeshtuar procesin dhe duke ju çliruar nga çdo stres.

SPA dhe Qendër Estetike

Moduli SPA

Ofroni mysafirëve tuaj një përvojë të paharrueshme dhe arrini sukses të jashtëzakonshëm për hotelin tuaj me funksionalitetin tonë të fuqishëm Spa & Wellness. Menaxhoni me efikasitet trajtimet, kapacitetin dhe të dhënat e klientit. Analizoni performancën, identifikoni tendencat dhe ngrini kënaqësinë e mysafirëve në një nivel krejtësisht të ri.

Marrëdhëniet me të ftuarit

Menaxhimi i shpenzimeve

Zbuloni fuqinë e moduleve të shpenzimeve të hotelit, duke revolucionarizuar mënyrën se si hotelet menaxhojnë dhe ndjekin shpenzimet, duke çuar në rritjen e përfitimit, operacione të thjeshta dhe transparencë financiare të përmirësuar.

Garancitë që ju bëjnë biznes shumë më i lehtë

#
Thjeshtoni detyrat e përditshme

Eksporto ose printo mbërritjet e sotme/nisjet/të ftuarit e brendshëm, zënie apo raporte ditore

#
Automatizimi i mirëmbajtjes së shtëpisë

Mirëmbajtje tërësisht automatike raportet do ta bëjnë këtë të mërzitshme detyrë gjë e së kaluarës

#
Profesionist pa limit faturimi

Fatura të bukura të krijuara në 2 klikimeve. Sistemi tërheq të gjitha informacionet automatike dhe ju thjesht zgjidhni statusin dhe futni shtesë shërbime nëse është e nevojshme

#
Kanali i integruar Menaxher & Motor Rezervimi

Nuk jemi ndarë programe por gjithçka është integruar plotësisht në mënyrë që të bëhu i preferuari juaj i ri sistemi i menaxhimit te pasurise

#
Kalendari mahnitës

Menaxhoni rezervimet, zvarrit dhe lësho, hyrje/dalje e shpejtë, statusi i pagesës dhe rezervimit, vrojtim i shpejtë, dhomë automatike caktimi - ne i kemi të gjitha!

#
Automatizimi si parazgjedhje

Dërgimi automatik pas rezervimit, para mbërritjes, pas nisjes dhe emailet e urime ditelindjen do te bejne mysafirët tuaj largohen të gjitha të mirat komente

#
Në çdo kohë, kudo, kudo pajisje

Gjithmonë aktiv, funksionon në desktop, celular dhe tablet, duke përfshirë a aplikacion i zoti celular për të ekzekutuar tuajin biznes në lëvizje

#
I sigurt dhe i sigurt

PCI/DSS i koduar - mos u shqetësoni për mysafirët tuaj konfidenciale detajet. Raportoni kartat e këqija tek OTA me një klikim

Importimi i menjëhershëm i të gjitha të dhënave tuaja historike

Importoni rezervime dhe detaje të mysafirëve në mënyrë që asgjë të mos humbasë. Hyrja e shpejtë në më pak se 24 orë.