#

Menaxherët e pasurisë

Rritni të ardhurat e biznesit tuaj dhe lini mënjanë rutinën me mjetet e menaxhimit të hoteleve, të krijuara posaçërisht për menaxherët e pronave nga menaxherë profesionistë të pronave.
Mund ta bëni vetë ose të kërkoni një konsultë. Merr shitje të akorduara në internet dhe liro kohën tënde.

#

Pse më duhet OTA Sync?

Menaxher i kanalit është një modul që ju lejon të lidhni dhe sinkronizoni kanalet tuaja OTA (të tilla si Booking.com, AirBnB, Expedia, Hotels.com, HomeAway, Trip Advisor, etj.). Pa rezervime të tepërta!

Sistemi qendror i rezervimeve për të gjitha llojet e akomodimit: hotele, bujtina, vila, kampingje, apartamente, organizata turistike dhe agjenci turistike.

Sistemi i tavolinës së pritjes me bazë renë kompjuterike që ju ndihmon të menaxhoni operacionet tuaja të përditshme nga një vend për një menaxhim efikas të pronës.
#

Rrit dukshmërinë dhe rezervimin të akomodimit

#
Një për t'i sunduar të gjithë

Një administratë për të kontrolluar mbi 100 kanale OTA

#
Rritni të ardhurat tuaja

Më shumë ekspozim = më shumë rezervime

#
Më shumë rezervime por 0 prenotime

Lëreni teknologjinë tonë të funksionojë ju - pa stres

#
Aplikacione Android dhe iOS

Më e mira në treg, punoni shkoni

#
Ndërfaqe super e lehtë

Më e lehtë se sa të shkruani një email

#
Transferim i thjeshtë

Importoni automatikisht të gjitha rezervimet aktuale në sistemin tonë

#
I pajtueshëm me shumë prona

Më shumë prona nuk ka do të thotë më shumë komplikime

#
Të dhënat tuaja ruhen dhe siguruar

Të gjitha të koduara dhe automatikisht çdo ditë kopje rezervë në re

Menaxheri i kanalit

Menaxheri i kanalit është një modul që ju lejon reklamoni akomodimin tuaj në mbi 50 në internet agjencitë e udhëtimit menjëherë (të tilla si Booking, AirBnB, Expedia, Hotele, HomeAway, Këshilltar Udhëtimi, etj.)

Motori i rezervimit

Sistemi qendror i rezervimeve për të gjitha llojet e akomodimi: hotele, bujtina, vila, kampingje, apartamente, organizata turistike dhe udhëtime agjencitë.

Zgjidhje për menaxhimin e hoteleve

Sistemi i tavolinës së pritjes i bazuar në renë kompjuterike që ju ndihmon menaxhoni operacionet tuaja të përditshme nga një vend për një menaxhim efikas të pronës.

#

Vlerësime nga klientët tanë

"OTA Sync përfaqëson një platformë superiore cloud të krijuar për menaxhim efikas të hoteleve dhe llojeve të tjera të objekteve akomoduese. Duke u integruar me mbi 100 agjenci online, rezervime direkte pa kosto shtesë dhe një aplikacion celular për menaxhim në lëvizje, kjo zgjidhje premton të rrisë produktivitetin e ekipit, të eliminojë gabimet dhe të rrisë të ardhurat."

Lexoni të gjithë rishikimin

100%

Prenotime direkte të dyfishuara
Alexandra R.

Menaxher i tavolinës së pritjes, HR

“Më parë kam përdorur një PMS në premisë dhe menaxher kanali mbi të. Shpenzimet ishin të larta dhe më duhej të investoja shumë kohë për punonjësit në bord pasi ne kemi një hotel individual. Me OTA Sync Kam kursyer 2 orë për punonjës në ditë dhe dhjetëra mijëra në kosto të panevojshme.”

Lexoni të gjithë rishikimin

60%

Marrëdhëniet më të shpejta të punonjësve
Anthony

Menaxher i shitjeve, ES

“Ne kemi përdorur një PMS të njohur që përdorin pothuajse të gjitha hotelet e mëdha së bashku me një menaxher të njohur kanalesh. Me këtë ne kishim një aplikacion të veçantë Guest Experience dhe disa aplikacione të operacioneve të hotelit. Në total na u desh të ruanim 4 sisteme të ndryshme që shpesh dështonin. Pas negociatave të vështira me menaxherin tonë, OTA Sync ekipi mbërriti në hotelin tonë dhe punonjësit janë aq të kënaqur me të, saqë na duket sikur çdo ditë kemi 4 orë shtesë për t'iu kushtuar gjërave që nuk mund t'i bënim më parë.”

Lexoni të gjithë rishikimin

95%

Vlerësimi i të ftuarve
laura

Menaxheri i Përgjithshëm

“Marrja e vendimit për të kaluar në një sistem tjetër ishte e vështirë për ne. Kur u përpoqëm OTA Sync PMS, e kuptuam se ishte vendimi më i mirë. Një kalendar tepër i thjeshtë me funksione të panumërta të dobishme si Banquet padyshim që e bëri biznesin tonë më të lehtë dhe na solli një rritje prej 20% të të ardhurave në një periudhë të shkurtër kohore. Urime ekipit dhe mbështetjes së klientit, ata janë të shkëlqyer!”

Lexoni të gjithë rishikimin

20%

Më shumë të ardhura në 1 muaj
Nikolla J.

Menaxher i të Ardhurave, RS

Monitoroni akomodimin tuaj nga kudo

Përdorimi OTA Sync aplikacion celular superior për t'u mbajtur gjithmonë një sy se si po shkon akomodimi juaj. Jep keni akses të menjëhershëm në të gjitha figurat kryesore, rezervimet dhe edhe skaner MRZ për dokumentet e mysafirëve.

#

Pyetjet e shpeshta

Jo, nuk ka tarifë konfigurimi.

Starter vjen me 15 njësi të përfshira në çmimin fillestar. E rregullt me ​​20 njësi. Profesionale me 25 njësi.
Çdo njësi shtesë tarifohet sipas çmimit në secilën paketë. Për faturimin vjetor ka 20% zbritje në çdo gjë.
*Një njësi mund të jetë dhomë, apartament, shtëpi njëkatëshe ose vilë, çfarëdo që konsiderohet si njësi me qira në pronën tuaj.

Në varësi të planit tuaj, ne do të dërgojmë një faturë në përputhje me rrethanat. Ne bashkëpunuam me STRIPE në mënyrë që të mund të paguani me mënyrën tuaj të preferuar të pagesës, shpejt dhe sigurt. Ne pranojmë të gjitha mënyrat kryesore të pagesës, duke përfshirë kartat e kreditit.

Ti nuk. Ne presim në serverët tanë në cloud dhe nuk ka nevojë për instalime lokale të makinerive. Nuk ka nevojë të shkarkoni asnjë lloj softueri, këto janë sisteme të së kaluarës. Ne ju rekomandojmë të përdorni Google Chrome pasi është shfletuesi më i avancuar në ditët e sotme dhe mbështet teknologjitë më të fundit që ne përdorim.

TVSH-ja është e përjashtuar dhe e ngarkuar në çmim nëse është e aplikueshme.

Sigurisht, ne kurrë nuk planifikojmë të ndalojmë së rrituri dhe duke shtuar funksione të reja për klientët tanë, ju mund të kontrolloni tonën udhërrëfyes publik.

Po, ne po. Nëse zgjidhni abonimin vjetor ne ofrojmë 20% zbritje.

Në dhomat vendosni numrin 100 dhe ndani çmimin me 3. Ky do të ishte çmimi juaj. Shembull: për 100 dhoma çmimi është 383.50EUR/muaj. Për bujtinë me 100 shtretër çmimi është 383.5 / 3 = 127.83 EUR në muaj.

Ti dashuron OTA Sync por do të doja të ndryshonte në një kontratë vjetore ose mujore. Nuk ka problem, ju mund ta bëni këtë në çdo kohë. Thjesht na dërgoni një e-mail në: officeATotasync.me.

Jo, nuk duhet të paguani kurrë një komision kur merrni një rezervim. Ne operojmë vetëm me një model të tarifës së sheshtë. Ju mund të shikoni tonë çmimet këtu.

Po, ne i kemi të dyja. Më shumë detaje mund të gjenden këtu.

Po ne e bëjmë! Dhe ne jemi më se të lumtur për të arritur një marrëveshje të personalizuar për secilin prej partnerëve tanë të rinj. Mund të kontrolloni disa detajet këtu. Ju lutemi na dërgoni një email në office@otasync.me.

Ju lutemi përdorni Helpdesk-in tonë të specializuar të faqes së internetit ku do të gjeni përgjigje për pothuajse të gjitha pyetjet tuaja. Nëse jo, atëherë dorëzoni një biletë.
ndihma jonë.

Gatshme për të filluar?

Punoni më shpejt, më efikas dhe fokusohuni në atë që ka vërtet rëndësi!

  • Provë falas 14 ditë
  • Konfigurim i lehtë me udhëzime
  • Menaxher i përkushtuar i llogarisë
  • Anuloni në çdo kohë, pa kontrata
  • Karta e kreditit nuk do të tarifohet