#

Ne i duam partneritetet

Ne duam të rritemi së bashku. Ne jemi gjithmonë në kërkim të partnerëve të rinj tregtarë entuziastë.
Gjeni më poshtë modelet tona të ndryshme të partneritetit për biznesin tuaj.

#

Rishites

Rishitësi arrin marrëveshje me porosi me ne me një diferencë të caktuar zbritjeje, në varësi të numri i shërbimeve të zgjedhura dhe i rishit ato në a çmimi i barabartë ose më i madh se çmimi ynë publik. Klientët tuaj blejnë shërbime nga ju dhe ju paguani pjesa jonë direkt tek ne.

  • Rishitësi ka përgjegjësinë e plotë të ndihmës: konfigurimin dhe mbështetjen
  • Rishitësi mund të mbështetet gjithmonë në mbështetjen tonë për çdo sqarim apo analizë e rasteve të ndryshme
  • Ofrohet etiketa e bardhë (Maskimi URL, logoja)
  • Fleksibilitet në rritjen e çmimit tek përdoruesi përfundimtar
  • Zbritje tërheqëse të çmimeve
#

Agjentët / Filialet

Nëse jeni agjent mikpritjeje dhe jeni në kontakt me akomodime, ju ofrojmë mundësinë e të ardhura shtesë duke na rekomanduar.

Për çdo drejtim të suksesshëm, ne do t'ju paguajmë një komisione automatikisht dhe vazhdimisht. Thjesht dërgo ne kontaktet e interesuara: do t'i ndjekim, ndihmojmë ata krijojnë llogarinë dhe lëshojnë faturën. Pastaj, automatikisht, ne do t'ju paguajmë atë të rënë dakord shuma e komisionit.

#
#
Në përmirësim të vazhdueshëm

Duke filluar si vetëm PMS, ne jemi tani ofruesi kryesor "gjithë-në-një" i përdorur nga të gjitha kategoritë e akomodimit në mbarë botën

#
Vizion afatgjatë

Partneritetet strategjike janë ato me vizion afatgjatë. Ne duam të rritemi së bashku për shumë vite dhe të pushtojmë tregun

#
Gjithmonë këtu për ju

Keni një ide ose kërkesë të shkëlqyer nga klienti, por nuk e shihni atë në softuerin tonë? Mos u shqetësoni - asgjë nuk është e pamundur me ne

#
Mbështetja jonë mahnitëse

Pavarësisht nëse është e diel apo 31 dhjetor, ne gjithmonë do t'i shikojmë të gjitha nevojat dhe kërkesat tuaja në mënyrë që të mos ndiheni kurrë vetëm

Bëhuni The OTA Sync Partner

Ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm të detajuar