#

Pagesat OTA

Bëni çdo pagesë të shpejtë, të sigurt dhe automatike!

OTA Payments është një portë pagese plotësisht e integruar që përdor automatizimin për të përpunuar në çast transaksionet vetëm me një klikim të vetëm ose pa klikim fare.

#

Mënyrat aktuale të pagesës dhe ne punojmë vazhdimisht për të shtuar të reja

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#

Opsionet e disponueshme të pagesës mund të ndryshojnë në bazë të vendndodhjes suaj

Pagesat janë bërë të lehta!

Me një klikim menaxhoni të gjitha transaksionet e hotelit të shpejtë dhe të sigurt.#

Plotësisht i lidhur me PMS-në tuaj

Pagesat OTA janë të shpejta, të lehta dhe të integruara OTA Sync PMS. Pagesat në kohë reale janë gjithashtu të aktivizuara në Motorin tuaj të Rezervimeve.

Kur mysafirët tuaj të ardhshëm bëjnë një rezervim, ata mund të paguajnë tarifat e akomodimit me lehtësi dhe besueshmëri, së bashku me të gjitha tarifat e tjera të lidhura me rezervimin, si taksat dhe shërbimet shtesë.

Menaxhoni pagesa fleksibël dhe të pakthyeshme

Pavarësisht nëse është një rezervim fleksibël ose i pakthyeshëm, procesi i pagesës është po aq i lehtë me OTA Payments.

#
#

Ngarko automatikisht kartat e kreditit virtual

Jeni lodhur duke ngarkuar kartat e kreditit virtual një nga një çdo ditë?

Duke përdorur OTA Payments, çdo ditë të gjitha Kartat Virtuale tarifohen automatikisht dhe ju thjesht merrni atë raport të bukur në mëngjes, duke kursyer kohë dhe përpjekje të vlefshme.

Kurseni kohë dhe rrisni të ardhurat

Ose duke kursyer 10 orë në javë duke automatizuar procesin e pagesës dhe duke u fokusuar në gjëra të tjera ose duke marrë më shumë para nga klientët tuaj duke i tarifuar ata sapo të rezervojnë, do të rrisni të ardhurat tuaja.

#

Siguria ku mund të mbështeteni

OTA Payments është ndërtuar për të inkorporuar standardet më të larta të sigurisë të industrisë. Të dhënat e pronës dhe të të ftuarve ruhen dhe përpunohen gjithmonë në mënyrë të sigurt, me procese të automatizuara që reduktojnë rrezikun e mashtrimit, vjedhjes ose gabimeve manuale.

#

01

Përputhshmëria me PCI DSS

Serverët e Microsoft Azure dhe ofruesi i portës së pagesave janë plotësisht në përputhje me PCI DSS.

02

Tokenization

Të gjitha detajet e kartës janë të tokenizuara, që do të thotë se nuk ka të dhëna të papërpunuara brenda OTA Sync.

03

Encryption end-to-fund

Nga ndërveprimi i parë deri tek i fundit, të gjitha informacionet e ndjeshme janë të koduara.

04

Pajtueshmëria me PSD2

Përpunoni pagesat elektronike sipas standardeve më të larta rregullatore me pajtueshmërinë me PSD2.

05

Mbështetje për kthimin e tarifave

Mësoni se si të parandaloni kthimet mashtruese të tarifave dhe merrni OTA Sync mbështetje gjatë mbrojtjes së pretendimeve.

06

Autentifikimi 3D i sigurt

Mbroni biznesin tuaj kundër mashtrimit të pagesave me kartë me 3D Secure për të gjitha transaksionet në internet.

#
TARIFAT

Nuk ka pagesa të fshehura

Ne duam të jemi transparentë - përdorimi i Pagesave OTA nuk shkakton kosto shtesë. Ju do të tarifoheni vetëm pas çdo transaksioni të suksesshëm.

OTA Payments ngarkon një tarifë trajtimi prej 0.5% për çdo transaksion të suksesshëm. Mund të mësoni më shumë rreth tarifave të transaksionit të Stripe këtu.

Automatizimi i Pagesave

Eliminoni gabimet manuale dhe lironi stafin tuaj nga futja e përsëritur e të dhënave të kartës së kreditit. Automatizimi i zgjuar i pagesave ju lejon të harroni bisedat e vështira të parave dhe të përqendroheni në atë që është vërtet e rëndësishme: angazhimi kuptimplotë i mysafirëve.

01

Pagesat me një klikim

Filloni pagesat me një klik të vetëm – perfekt për një përvojë pa kontakte.

02

Pasqyra e pagesave

Shikoni një përmbledhje në kohë reale të të gjithë aktivitetit të pagesave.

03

Përditësimet e inventarit

Inventari juaj përditësohet automatikisht brenda OTA Sync sa herë që bëhet një blerje.

04

Kërkesat për pagesë

Kërkoni pagesë nga mysafirët tuaj në çdo kohë - me vetëm një klik.

05

Zbulimi i kartave virtuale

Sistemi njeh KQV-në dhe rregullon automatikisht procesin e pagesës.

06

Raportimi i pagesave

Ndiqni pagesat dhe ekzekutoni raporte të përshtatura për të qëndruar në krye të financave tuaja.

Pyetjet e shpeshta

Jo, nuk ka tarifë konfigurimi.

Po, porta e pagesës tarifon automatikisht Kartat Virtuale të Kreditit nga OTA si Booking.com, Expedia, Hotelbeds ose të tjera. Ne ju dërgojmë konfirmimin e automatizuar të pagesës për të gjitha transaksionet në mëngjes dhe paratë po ju dërgohen sipas marrëveshjes.

Po mundeni, keni butonin në sistem 'CHARGE' që të mund të tarifoni çdo kartë të ftuar. Nuk je i disponueshëm për të parë asnjë detaj të kartës së mysafirit për sigurinë pasi është e shënjuar, por mund ta tarifosh sa herë të kesh nevojë.

Po ti mundesh. Ndonjëherë kur bëhet fjalë për një rezervim me anulim falas, është më mirë thjesht të para-autorizosh kartën, më pas të tarifosh paratë dhe t'ia kthesh klientit nëse ai anulon në periudhën e anulimit falas. Paraautorizimi kushton vetëm 0.2EUR për transaksion.

Paratë mbahen 7 ditë pune dhe më pas lëshohen të hënën ose të enjten çdo javë, cilado që të jetë më shpejt.

Ne tarifojmë vetëm 0.5% për transaksion dhe ka edhe kosto ICC++ së bashku me disa tarifa bankare. Në përgjithësi, tarifa bruto e transaksionit varion nga 2.5-3.5% në varësi të rajonit dhe llojit të kartës së klientit.

Po, pagesat e suksesshme regjistrohen automatikisht nën pagesat e rezervimit dhe raportet financiare. Faturat duke qenë dokumente komerciale, mund të lëshohen manualisht.

Ne punojmë me më shumë se 150 vende, kështu që ka shumë gjasa që ne të mbështesim dërgimin e parave në monedhën e llogarisë tuaj bankare lokale për të shmangur çdo tarifë konvertimi. Ne mbulojmë të gjitha monedhat kryesore si EUR, USD, GBP dhe madje edhe RSD.

Shlyerjet e tarifave janë pjesë e biznesit, por ato gjithashtu mund të kërkojnë kohë për t'u menaxhuar – kohë që nuk e keni. Nëse ndodh një rimbursim, ne do të jemi aty në çdo fazë për t'ju ndihmuar. Do të merrni një njoftim automatik për mosmarrëveshjet e hapura. Nga atje ne do të ndajmë udhëzime se si të menaxhoni mosmarrëveshjen, të komunikoni me ofruesin e pagesës dhe t'ju ndihmojmë të paraqisni prova derisa të zgjidhet.

Sistemi ynë dhe serverët e Microsoft Azure dhe ofruesi i portës së pagesave janë plotësisht në përputhje me PCI DSS. Të gjitha detajet e kartës janë të tokenizuara, që do të thotë se nuk ka të dhëna të papërpunuara brenda OTA Sync dhe askush nuk mund të shohë detajet e vërteta të kartës së kreditit të mysafirëve që do të thotë se ne jemi aq të sigurt sa të jetë e mundur.

Ju lutemi përdorni Helpdesk-in tonë të specializuar të faqes së internetit ku do të gjeni përgjigje për pothuajse të gjitha pyetjet tuaja. Nëse jo, atëherë dorëzoni një biletë.
ndihma jonë.

Gatshme për të filluar?

Punoni më shpejt, më efikas dhe fokusohuni në atë që ka vërtet rëndësi!

  • Provë falas 14 ditë
  • Konfigurim i lehtë me udhëzime
  • Menaxher i përkushtuar i llogarisë
  • Anuloni në çdo kohë, pa kontrata
  • Karta e kreditit nuk do të tarifohet