#

Merrni rezervime direkte në faqen tuaj

Pa marrë parasysh nëse menaxhoni hotelin, bujtinë, vilë, Boutique hotel, pushime me qira ose agjenci për menaxhimin e pronave ne kemi zgjidhjen perfekte për ju!

 

Karakteristika ekskluzive

#
Transaksione të Sigurta
#
Integrim i shpejtë
#
Fleksibiliteti
#
Sistemi shumëgjuhësh
#
Sinkronizoni me mbi 100 kanale

Pse të përdorni Motorin tonë të Rezervimeve?

#
Dizajn modern

Veçoritë ekskluzive që ofron sistemi ynë dhe kërkesat e dizajnit të të cilave janë vendosur nga shumë agjenci, pronarë pronash dhe menaxherët e hoteleve në mbarë botën janë përdorur për ta bërë versionin më të fundit të motorit tonë të rezervimeve më të kompletuarin ndonjëherë në treg.

#
Sistemi i prenotimeve pa probleme

Ofroni miqve tuaj disponueshmërinë dhe tarifat e drejtpërdrejta, shisni dhe ndër-shisni produktet/shërbimet përkatëse, të optimizuara nga celulari, kapja e pagesave në përputhje me PCI, përmbledhje e shumë pronës.

#

Rezervim i shpejtë dhe i lehtë zbatimi i motorit

Zbatimi i motorit tonë të rezervimit është i shpejtë dhe i lehtë duke përdorur a widget i cili vendoset në faqen tuaj të internetit që jep potencialin tuaj mysafirëve mundësinë për të rezervuar një ose më shumë njësi në çast.

#

Sistemi fleksibël

Sistemi është jashtëzakonisht fleksibël dhe i lehtë për t'u përdorur. Lista e çmimeve të ndryshme për objekt akomodimi mund rritja e vëllimit të shitjeve për shkak të shumëllojshmërisë së madhe e ofertave:

 • Ndryshimi i çmimit për njësi / person
 • Shtrat standard ose shtesë
 • Shërbime shtesë / Shitje të larta
 • Taksa e qytetit dhe TVSH e automatizuar
 • Oferta & Paketa Speciale
 • Kodet promovuese dhe promovimet
 • ...dhe shumë veçori të tjera
 
#

Rezervimi në Facebook aplikim

Përdorimi OTA Sync aplikacion celular superior për të mbajtur gjithmonë një sy se si po shkon akomodimi juaj. Ai ju jep akses të menjëhershëm në të gjitha figurat kryesore, rezervimet dhe madje edhe skanerin MRZ për dokumentet e të ftuarve.

 • Lejoni mysafirët të rezervojnë akomodimin tuaj nëpërmjet aplikim në facebook
 • Mos e humbisni numrin e madh të rezervimeve vjen nga ky rrjet social
 • Nuk ka kosto shtesë
#

Mikpritja. Ridizajnuar. Tani.

Dëshironi të punoni më shpejt, më efikas dhe të fokusuar në atë që ka vërtet rëndësi?

 • Provë falas 14 ditë
 • Konfigurim i lehtë me Walkthrough
 • Menaxher i përkushtuar i llogarisë
 • Anuloni në çdo kohë, pa kontrata
 • Nuk nevojitet kartë krediti