#

çmimi

Pa tarifa konfigurimi, pa komisione, pa kohëzgjatje minimale! E plotë versioni është falas për 14 ditët e para. Pa pagesë për kartë krediti, jo detyrimi për të vazhduar me versionin me pagesë pas provës falas!

#
# Ruaj qind 20

Zgjedhje e shkëlqyeshme do të kurseni 20%

Motorino

DUKE FILLUAR NGA 89 € 89 € 69 € Faturohet çdo vit
4 € për njësi pas 15 njësive të para
5 € për njësi pas 15 njësive të para

Provë 14 ditore

MOST POPULLOR

i rregullt

DUKE FILLUAR NGA 169 € 169 € 139 € Faturohet çdo vit
6 € për njësi pas 20 njësive të para
7 € për njësi pas 20 njësive të para

Provë 14 ditore

Profesional

DUKE FILLUAR NGA 249 € 249 € 199 € Faturohet çdo vit
8 € për njësi pas 25 njësive të para
10 € për njësi pas 25 njësive të para

Provë 14 ditore

Ndërmarrje

KONTAKTONI PËR ÇMIMET
ÇMIMI ME doganë

Provë 14 ditore

karakteristika
Menaxheri i kanalit
Paneli i unifikuar #
Disponueshmëria e lidhur #
Ruajtja e barazisë së normës #
Ndalo shitjen me një prekje #
Menaxheri i kanalit celular #
Komisioni dhe Faturimi OTA #
Lidhja e hotelit Google #
Google Vacation Rentals #
Historia e Rezervimeve të Importit #
Sistemi i Menaxhimit të Pronave
Motori i rezervimit
Përdorues #
Të përfshira module shtesë #
Aktiviteti Identifikohu #
onboarding #
mbështetje #
Motorino
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
2
1
Ditë 90
#
bisedë

Provë 14 ditore

MOST POPULLOR
i rregullt
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
3
3
Ditë 180
#
Bisedë & Telefon

Provë 14 ditore

Profesional
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
i pakufizuar
5
2 Vite
#
Bisedë & Telefon

Provë 14 ditore

Ndërmarrje
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
i pakufizuar
Të gjitha modulet
i pakufizuar
#
Pirority Chat & Phone

Provë 14 ditore

Module shtesë
Menaxhimi i banketeve dhe ngjarjeve #
SPA & Menaxhim Wellness #
Menaxhimi i shpenzimeve #
Aplikacioni i përvojës së mysafirëve #
Kutia hyrëse e gjithë kanalit #
Moduli dhe aplikacioni i mirëmbajtjes së shtëpisë #
Fiskalizimi & Dorëzimi i të ftuarve #
Qasje e pronarëve të shtëpisë dhe përdorues të pakufizuar #
Automatik në planet automatike të çmimeve #
Motori i rezervimit të domenit të personalizuar #
Përpunimi Pagesa#
Çmimi
20 € 20 € 16 €
20 € 20 € 16 €
10 € 10 € 8 €
3 €/Për njësi 3 €/Për njësi 2,4 €/Për njësi
19 € 19 € 15,2 €
20 € 20 € 16 €
20 € 20 € 16 €
20 € 20 € 16 €
20 € 20 € 16 €
20 € 20 € 16 €
0.5%
#

Pyetjet e shpeshta

Jo, nuk ka tarifë konfigurimi.

Starter vjen me 15 njësi të përfshira në çmimin fillestar. E rregullt me ​​20 njësi. Profesionale me 25 njësi.
Çdo njësi shtesë tarifohet sipas çmimit në secilën paketë. Për faturimin vjetor ka 20% zbritje në çdo gjë.
*Një njësi mund të jetë dhomë, apartamente, shtëpi njëkatëshe ose vilë, çfarëdo që konsiderohet si njësi me qira në pronën tuaj.

Në varësi të planit tuaj, ne do të dërgojmë një faturë në përputhje me rrethanat. Ne bashkëpunuam me STRIPE në mënyrë që të mund të paguani me mënyrën tuaj të preferuar të pagesës, shpejt dhe sigurt. Ne pranojmë të gjitha mënyrat kryesore të pagesës, duke përfshirë kartat e kreditit.

Ti nuk. Ne presim në serverët tanë në cloud dhe nuk ka nevojë për instalime lokale të makinerive. Nuk ka nevojë të shkarkoni asnjë lloj softueri, këto janë sisteme të së kaluarës. Ne ju rekomandojmë të përdorni Google Chrome pasi është shfletuesi më i avancuar në ditët e sotme dhe mbështet teknologjitë më të fundit që ne përdorim.

TVSH-ja është e përjashtuar dhe e ngarkuar në çmim nëse është e aplikueshme.

Sigurisht, ne kurrë nuk planifikojmë të ndalojmë së rrituri dhe duke shtuar funksione të reja për klientët tanë, ju mund të kontrolloni tonën udhërrëfyes publik.

Po, ne po. Nëse zgjidhni abonimin vjetor ne ofrojmë 20% zbritje. Për dy vjet 10% dhe për tremujor 5% zbritje.

Në dhomat vendosni numrin 100 dhe ndani çmimin me 3. Ky do të ishte çmimi juaj. Shembull: për 100 dhoma çmimi është 383.50EUR/muaj. Për bujtinë me 100 shtretër çmimi është 383.5 / 3 = 127.83 EUR në muaj.

Ti dashuron OTA Sync por do të doja të ndryshonte në një kontratë vjetore ose mujore. Nuk ka problem, ju mund ta bëni këtë në çdo kohë. Thjesht na dërgoni një e-mail në: officeATotasync.me.

Jo, nuk duhet të paguani kurrë një komision kur merrni një rezervim. Ne operojmë vetëm me një model të tarifës së sheshtë. Ju mund të shikoni tonë çmimet këtu.

Po, ne i kemi të dyja. Më shumë detaje mund të gjenden këtu.

Po ne e bëjmë! Dhe ne jemi më se të lumtur për të arritur një marrëveshje të personalizuar për secilin prej partnerëve tanë të rinj. Mund të kontrolloni disa detajet këtu. Ju lutemi na dërgoni një email në office@otasync.me.

Ju lutemi përdorni Helpdesk-in tonë të specializuar të faqes së internetit ku do të gjeni përgjigje për pothuajse të gjitha pyetjet tuaja. Nëse jo, atëherë dorëzoni një biletë.
ndihma jonë.

Vlerësime nga përdoruesit tanë

# #

#Përshëndetje, e kam analizuar thellësisht mjetin dhe ka shumë potencial. Më pëlqen shumë aplikacioni kalendar dhe celular. Ka ende nevojë për përmirësime dhe përkthime në më shumë gjuhë, por ekipi është vërtet i dobishëm me mbështetjen dhe ata po zhvillojnë funksionalitete të reja shumë shpejt. E ardhmja e këtij mjeti mund të jetë me shkëlqim!

#
WebmaremmaMenaxher hoteli
# #

#Mbështetje 24/7, efikasitet i lartë në zgjidhjen e çdo dyshimi apo problemi të mundshëm. Vlera e mirë për paratë. Duhet pak kohë për t'u mësuar me të. Pavarësisht kësaj, përvoja e përgjithshme është më se e madhe.

#
Tanja M.Pritësi/Pronari i pronës
# #

#Më në fund, një PMS i thjeshtë që nuk ka një milion opsione të panevojshme. Ata fokusohen në atë që ka vërtet rëndësi dhe janë më të mirët në të! Dhe mbështetja është gjithashtu fantastike :)

#
mUdhëtimAgjencia e Menaxhimit të Pronave
# #

#ky mjet do t'ju ndihmojë! 🌮 Aplikacioni celular duket dhe funksionon shkëlqyeshëm! 🌮 Bazuar në renë kompjuterike, kështu që nuk ka nevojë për një pajisje ose pajisje speciale, për sa kohë që ka internet 🌮 Vendndodhja e shumëfishtë (edhe pse nuk jam i sigurt nëse kjo mbulohet nga marrëveshja?) 🌮 Qasje me shumë përdorues / ekipe 🌮 Shiko kalendarin për rezervime për njësi pronësie

#
Michelle RosalesPritësi/Pronari i pronës
# #

#Produkt i shkëlqyeshëm për agjencinë tonë Ne menaxhojmë 50 listime në AirBnB & Booking dhe tani do ta përdorim këtë për të sinkronizuar listimet tona dhe do të marrim motorin e rezervimit për faqen tonë të internetit. Së bashku me aplikacionin dhe funksionin e nënpërdoruesit ne zgjidhëm miliona probleme. :)

#
Masters STRAgjencia e Menaxhimit të Pronave