#

Recepcijski sistem

Cloud-zasnovan recepcijski sistem koji Vam pomaže da upravljate dnevnim operacijama sa jednog mesta radi efikasnog održavanja svih smeštaja. PMS je vremenom unapređen do toga da je danas biznis sistem koji je neophodan svakom profesionalno vođenom smeštaju.

 


Prilagođava se veličini svakog objekta

Napravili smo ovaj sistem imajući na umu sve menadžere i vlasnike objekta. Od jedne sobe do hotela sa 500+ jedinica. Sistem je modularan i može se prilagoditi Vašim potrebama.

Kontrollo tabla

Prioriteti i parë

OTA Sync kontrolna tabla pruža sve važne informacije na jednom mestu. Poslednja rezervacija, izmene i otkazivanja, odakle rezervacije dolaze, ko su sledeći gosti. Sve rezervacije se mogu brzo pogledati jednim klikom sa brzim pregledom svih detalja rezervacije.

#
Kalendari

Kontrolli i plotë na jednom mestu

Sve vaše rezervacije, cene i ograničenja u jednom interaktivnom dhe intuitivnom kalendaru. Praktično sve što poželite je moguće ovde, dva klika maksimum.

#
Odnosi sa gostima - CRM

Neka dolaze iznova

Najbolji je onaj gost koji opet dođe, tako da smo omogućili da znate sve njihove potrebe, pošaljete im automatizovane emailove, automatsko popunjavanje podataka za naredni put itd.

#
Statistika dhe izveštaji

Svi podaci pod Vašim gishtat

Bilo da želite proveriti zaradu u nekom periodu, uporediti je sa drugom ili odštampati izveštaj - imamo sve automatizovano bez greške generisano za Vas.

#
sistem

Potpuno podesiv za Vaše nevojave

Znamo da svi imaju svoje metode i Taktike pa smo napravili svaki dio našeg sistema podesivim kako bi mogli raditi ono što najbolje znate - učiniti goste sretnima bez dodatnog stresa.

#

Najvažniji alat koji menadžer mora imati

PMS uglavnom igra svoju ulogu na recepciji kao glavni rezervacioni sistem, pokazuje informacije o dolascima i odlascima, raspored soba, control cene, dostupnost i ograničenja.

  • Korišćen od strane svih profesionalnih menadžera imovine
  • Mogućnost za fakturisanje, praćenje analitike prodaje, control cene i izvoz podataka iz sistema.
  • Kompatibilan sa novom digitanom fiskalizacijom kao dhe automatsko skeniranje dokumentat dhe integracija sa eTuristom sistemom za prijavu gosti.
Konferencijske Shitje

Moduli i banketit

Planirajte i upravljajte događajima sa lakoćom - od rezervacije prostora i rasporeda sedenja do praćenja gostiju i njihovih posebnih zahteva. Sve ovo je dostupno na jednom mestu, olakšavajući process i oslobađajući vas od stresa

SPA dhe Qendër Estetike

Moduli SPA

Pružite vasim gostima nezaboravno iskustvo dhe doživljaj uz moćnu SPA & Wellness funkciju. Efikasno upravljajte svim aspektima SPA centra, od rezervacije tretmana, upravljanje raspoloživim kapacitetom do naprednih mogućnosti izveštavanja i analize, optimizacije operacija i poboljšanja zadovoljstva gostiju.

Praćenje troškova

Efikasno upravljajte troškovima

Upoznajte modul za upravljanje troškovima koji potpuno menja način na koji hoteli upravljaju i prate svoje troškove. Zaboravite na zamršene računovodstvene procedure i doživite povećanu profitabilnost uz besprekorne operacije dhe kristalno jasnu finansijsku transparentnost.

Garancije koje čine Vaš posao lakšim

#
Pojednostavite dnevne zadatke

Izvezite ili odštampajte današnje dolaske/odlaske/trenutne goste, zauzetost ili dnevni izveštaj.

#
Automatizojte održavanje

Potpuno automatizovani izveštaji održavanja će učiniti ovaj dosadni zadatak predmetom prošlosti.

#
Neograniçeno profesionale fakturisanje

Predivne fakture napravljene u dva klika. Sistem preuzima sve informacije automatski i Vi samo birate status i unosite dodatne usluge ako su neophodne.

#
Channel Integrisani Menaxher dhe Motori i Rezervimeve

Nemamo odvojene programe ali je sve potpuno integrisano kako bi postao Vaš novi omiljeni sistem vogjenja objekta.

#
Kalendari Neverovatni

Upravljajte rezervacijama, zvarrit dhe lësho, brzi check-in/out, status uplata dhe rezerva, brzi pregled, automatsko dodeljivanje soba - mi imamo sve!

#
Automatizim po prirodi

Slanje automatskih rezervacionih, pred dolaznih, odlaznih i rođendanskih mejlova će navesti Vaše goste da ostave samo najbolje ocen.

#
Bilo kada, bilo gde, bilo koji uređaj

Uvek uključen, radi na desktopu, telefonima dhe tabletima, uključujući mobilnu aplikaciju da u koraku upravljate svojim poslom.

#
Sigurno i bezbedno

PCI/DSS Enkriptovano - ne brinit o podacima svojih gostiju. Prijavite nevalidne platne kartice kanalima u jednom kliku.

Podaci çak i sa Vašeg starog sistema

Uvezite rezervacije i podatke o gostima za manje od 24h kako nista ne bilo izgubljeno prelaskom na OTA Sync.