#

OTA Naplatni Modul

Naplatite svaku rezervaciju brzo, bezbedno i automatski!

OTA Naplatni modul je u potpunosti integrisani platni processor koji automatski ju realnom vremenu procesuje sve transakcije uz jedan klik ili potpuno automatski.

#

Trenutne metode plaćanja koje podržavamo i konstantno radimo na dodavanju novih

#
#
#
#
#
#
#
#
#
#
#

Dostupni načini plaćanja mogu zavisiti od lokacije na kojoj se nalazite

Naplate su upravo postale mnogo lakše!

Uz jedan klikoni upravljajte svim transakcijama u Vašem hotelu, brzo i jednostavno.#

U potpunosti integrisan sa Vašim PMS-om

OTA Naplatni modul je brz, lak za korišćenje iu potpunosti integrisan sa OTA Sync PMS-om.

Automatska naplata virtuelnih kartica

Umorni ste od manuelne naplate virtuelnih kartica svakog dana?

Koristeći OTA Naplatni modul, svakoga dana sve Vaše virtuelne kartice biće automatski naplaćene dhe dobićete finansijski izveštaj automatski svako jutro čime ćete uštedeti Vaše dragoceno vreme i trud.

#
#

Uštedite vreme & Uvećajte fitim

Da li uštedom od skoro 10 sati sedmično automatizacijom naplatnog processa Vaših rezervacija i fokusiranjem na druge krucijalne stvari za to vreme ili tako što ćete moći naplatiti više novca od Vaših Rezervat e Privatësisë Vaših Korisveće.

Sigurnost na koju možete da se oslonite

OTA Naplatni modul je napravljen po najvišim industrijskim sigurnosnim standardima. Svi podaci objekta dhe gosta su sigurno procesuirani sa automatskim procesom smanjenja rizika od fraud-a, krađe ili ljudske greške.

#

01

Sertifikat PCI DSS

Serveri i Microsoft Azure-u dhe procesori është një procesor që mund të përdoret për PCI/DSS.

02

Tokenizimi

Svi podaci kartice su tokenizovani što znači da nema konkretnih podataka na sajtu OTA Sync-Të.

03

Dvostruka enkripcija

Od prve do zadnje karike u nizu, svi podaci su u potpunosti enkriptovani.

04

PSD2 usklađenost

Obrada elektronskih plaćanja prema najvišim regulatornim standardima uz PSD2 usklađenost.

05

Podrška za povraćaj sredstava

Naučite kako spriječiti lažne zahtjeve za storniranjem i dobiti OTA Sync podršku prilikom odbrane zahtjeva.

06

Autentikacija 3D e Sigurt

Për më tepër, ju mund të përdorni një kartë të tillë si 3D Secure për transaksionet online.

#
NAKNADE

Bez skrivenih naknada

Želimo biti transparentni - korištenje OTA plaćanja ne iziskuje dodatne troškove. Bit će vam naplaćeno tek nakon svake uspešne transakcije.

OTA Naplatni modul naplaćuje 0.5% naknade za obradu svake uspešne transakcije.

Automatizacija plaćanja

Uklonite ručne greške i oslobodite svoje osoblje ponavljajućeg unosa podataka o kreditnoj kartici. Pametna automatizacija plaćanja omogućuje vam da zaboravite na neugodne razgovore o novcu i da se usredotočite na ono što je stvarno važno: smisleno angažovanje ka gostima.

01

Naplate u jednom kliku

Pokrenite plaćanja jednim klikom – savršeno za iskustvo bez kontakta.

02

Pregled plaćanja

Pogledajte pregled svih aktivnosti plaćanja u realnom vremenu.

03

Detekcija Virtuelne Kartice

Sistem prepoznaje KQV dhe automatski pokreće proces plaćanja.

04

Izveštaj o naplatama

Pratite plaćanja kako biste bili u toku sa svojim finansijama.

Često postavljena pitanja

Ne, ne postoji naknada za set-up (postavljanje).

Da, OTA Payments automatski naplaćuje virtuelne kreditne kartice në kanalin OTA që është në Booking.com, Expedia, Hotelekrevat ose të tjera. Šaljemo vam automatizovane potvrde o plaćanju za sve transakcije ujutru i novac se šalje na Vaš račun u skladu sa dogovorom.

Da, možete, imate dugme u sistemu 'NAPLATI' tako da možete naplatiti bilo koju karticu gosta. Niste u mogućnosti da vidite detalje bilo koje kartice gosta zbog sigurnosti jer su tokenizovane ali ih možete naplatiti kad god vam je potrebno.

Da, možete. Ponekad kada je rezervacija sa besplatnim otkazivanjem bolje je samo predautorizovati karticu nego naplaćivati ​​novac i vraćati ga nazad klijentu ako otkaže u periodu besplatnog otkazivanja. Predautorizacija košta samo 0.2EUR po transakciji.

Novac se zadržava 7 radnih dana, a zatim se šalje ponedeljkom ili četvrtkom svake nedelje, u zavisnosti od toga šta je pre.

Mi naplaćujemo samo 0.5% po transakciji i tu su i troškovi karticharskih kuća zajedno sa bankarskim naknadama. Sve u svemu bruto transakcijska naknada varira od 2.5%-3.5% u zavisnosti od regiona i tipa kartice koja se naplaćuje.

Da, uspešna plaćanja se automatski beleže pod plaćanjima rezervacije i finansijskim izveštajima. Fakture, kao komercijalni dokumenti, mogu se izdati ručno.

Radimo sa više od 150 zemalja tako da su velike šanse da podržavamo slanje novca u valuti vašeg lokalnog bankovnog računa da bismo izbegli bilo kakve troškove konverzije valuta ili deviznih plaćanja. Pokrivamo sve glavne valute kao što su EUR, USD, GBP pa i čak RSD.

Chargeback-ovi su deo poslovanja, ali mogu biti i vremenski zahtevni za upravljanje – vreme koje nemate. Ako dođe do chargeback-a, bićemo uz vas na svakom koraku da vam pomognemo. Dobićete automatsko obaveštenje o otvorenim sporovima. Odavde ćemo podeliti smernice o tome kako upravljati sporom, komunicirati sa pružaocem plaćanja i pomoći vam da dostavite dokaze dok se ne reši.

Sistemet e serverit Microsoft Azure janë të lidhura me sistemin dhe për të përdorur portën e pagesave-nëse ju mund të përdorni PCI DSS, 3DSecure. Svi detalji kartica su tokenizovani, što znači da u OTA Sync-u ne postoje "goli" podaci i niko ne može videti stvarne detalje kreditnih kartica gostiju što znači da smo sigurini koliko je to moguće u današnjem svetu.

Molimo koristite naš specijalizovani Helpdesk deo web sajta gde ćete pronaći odgovore na gotovo sva vaša pitanja. Ako ne, onda podnesite zahtev za pomoć ili nas kontaktirajte.
NAŠ HELPDESK.

Spremni da započnete?

Radite brže, efikasnije i fokusirajte se na ono što je važno!

  • Besplatno 14 dana
  • Lako podešavanje uz auto-vodič
  • Lični kontakt za podršku
  • Otkažite bilo kada bez ugovora
  • Kartica neće biti naplaćena