#

不经意的波斯洛瓦涅

Automatizujte svoj posao vođenja hotela i privatnih smeštaja sa najmodernijim cloud sistemom koji povezuju sektore u vašem poslovanju。

#
纳西维尔尼克利杰蒂
我 2000+ drugih objekata

Napravljeno za smeštaje svakakvih veličina i oblika

Koja vrstu smeštaja Vi predstavljate?

瓦斯的雷森杰·纳普拉夫耶诺

Poboljšajte produktivnost, sprečite greške i uvećajte zaradu!频道经理

渠道经理 je modul koji Vam omogućava da reklamirate svoj smeštaj na preko 100 在线 putnih agencija odjednom(kao što su Booking、AirBnB、 Expedia、Hotels、HomeAway、Trip Advisor 等)Automatska sinhronizacija、bez rizika od duplih rezervacija!

 

Rezervacioni 系统

Centralni rezervacioni sistem koji omogućava vašim gostima da brzo i jednostavno rezervišu smeštaj putem vašeg veb sajta ili Facebook stranice。 Više direktnih rezervacija uz profesionalni rezervacioni sistem - bez dodatnih troškova ili provizije!

 
# #

酒店管理 Rešenje

Cloud recepcijski sistem koji ubrzava vaše poslovanje, omogućava zaposlenima da efikasnije izvršavaju dnevne aktivnosti, a vama da u svakom trenutku imate punu kontrolu。
Prijava/Odjava gostiju, Izrada fiskalnih faktura/ponuda, Domaćinstvo, Izveštaji, Statistike, Analize, Integracije sa pametnim bravama i restoranskim sistemima.. Sve što Vam treba za napredno poslovanje。 Bez potrebe za dodatnim sistemima,imamo sve u jednom!

 
萨库瓦杰特

40殉夫

自动化波斯洛瓦尼亚
Poveçajte zaradu za do

35%

Više rezervacija i dodataka
Godišnje sačuvajte 做

50 000

科里什琴杰姆萨莫耶德诺系统

Upravljajte svojim objektima sa bilo koje lokacije

科里斯特 OTA Sync mobilnu aplikaciju za vođenje smeštaja, praćenje rezervacija i brz pristup svim potrebnim parametrima。 Efikasnija kontrola poslovanja na korak od vas!

#

访问和集成平台

Naš sistem je dostupan na 15 svetskih jezika i integrisan sa desetinama popularnih programa poput nove digitalne fiskalizacije i prijave gostiju automatski putem eTurista programa za online prijavu gosti.

#

米什尔杰尼亚·纳西·科里斯尼卡

# #

#Zdravo, detaljno sam analizirao servis i ima dosta potencijala。 Mnogo mi se sviđaju kalendar i mobilna aplikacija。 Tim je od velike pomoći oko podrške i razvijaju nove funkcije izuzetno brzo。 Budućnost ove aplikacije može biti svetla!

#
韦伯马雷玛梅纳泽尔酒店
# #

#24/7 podrška, velika efikasnost u rešavanju mogućih sumnji i questiona。 Dobra vrednost za uloženi novac。 Potrebno je vrlo malo vremena da se naviknete na aplikaciju。 Uprkos 大部头,ukupno iskustvo je veoma dobro。

#
坦贾·M。弗拉斯尼克·斯梅斯塔亚
# #

#Napokon, jednostavan PMS koji nema milion nepotrebnih fukncija。 Fokusiraju se na ono što je važno i odlični su u tome! 我 podrška je takođe fantastična :)

#
m旅行Agencija za Menadžment Smeštaja 通讯社
# #

#Ova aplikacija će vam pomoći! 🌮 Mobilna aplikacija izgleda i radi odlično! 🌮 Zasnovano na cloud tehnologiji, pa nema potrebe za posebnim hardverom dokle god ima interneta 🌮 Više lokacija (iako nisam sigurna da li je ovo uključeno u cenu?) 🌮 Pristup za tim / više korisnika 🌮 Kalendarski预订引擎 integracije, potrebna je integracija za sistem pristupa zgradi (npr. izdavanje kartičnih ključeva, itd.) 🌮 smtp / zaseban domen 🌮 reklamne kampanje / programi vernosti

#
米歇尔·罗萨莱斯弗拉斯尼克·斯梅斯塔亚
# #

#Odličan proizvod za našu agenciju! Održavamo oko 50 oglasa na AirBnB & Booking i sada ćemo iskoristiti ovo da sinhronizujemo naše oglase i booking engine da postavimo naš sajt。 Zajedno sa aplikacijom i subuser funkcijom smo rešili milion questiona。 :)

#
STR大师Agencija za Menadžment Smeštaja 通讯社