#

Property Management System

Cloud-zasnovan recepcijski sustav koji Vam pomaže da upravljate dnevnim operacijama s jednog mjesta radi efikasnog održavanja svih aktivnosti u objektu. PMS je vremenom unaprijeđen do toga da je danas biznis sustav koji je neophodan svakom profesionalno vođenom smještaju.

 


Prilagođava se veličini svakog objekta

Napravili smo ovaj sustav imajući na umu sve menadžere i vlasnike objekta. Od jedne sobe do hotela s 500+ jedinica. sustav je modularan i može se prilagoditi Vašim potrebama.

Kontrolna tabla

Prvo prioriteti

OTA Sync kontrolna tabla pruža sve važne informacije na jednom mjestu. Posljednja rezervacija, izmjene i otkazivanja, odakle rezervacije dolaze, tko su sljedeći gosti. Sve rezervacije se mogu brzo pogledati jednim klikom sa brzim pregledom svih detalja rezervacije.

#
Kalendar

Kompletna kontrola na jednom mjestu

Sve vaše rezervacije, cijene i ograničenja u jednom interaktivnom i intuitivnom kalendaru. Praktično sve što poželite je moguće ovdje, dva klika maksimum.

#
Odnosi sa gostima - CRM

Neka dolaze iznova

Najbolji je onaj gost koji opet dođe, tako da smo omogućili da znate sve njihove potrebe, pošaljete im automatizirane emailove, automatsko popunjavanje podataka za naredni put itd.

#
Statistika i izvješća

Svi podaci pod Vašim prstima

Bilo da želite provjeriti zaradu u nekom periodu, uporediti je sa drugom ili odštampati izvješće - imamo sve automatizirano bez greške generirano za Vas.

#
sustav

Potpuno podesiv za Vaše potrebe

Znamo da svi imaju svoje metode i taktike pa smo napravili svaki dio našeg sustava podesivim kako bi mogli raditi ono što najbolje znate - učiniti goste sretnima bez dodatnog stresa.

#

Najvažniji alat koji menadžer mora imati

PMS uglavnom igra svoju ulogu na recepciji kao glavni rezervacioni sustav, pokazuje informacije o dolascima i odlascima, raspored soba, kontrola cijene, dostupnost i ograničenja.

  • Korišten od strane svih profesionalnih menadžera
  • Mogućnost za fakturiranje, praćenje analitike prodaje, kontrola cijene i izvoz podataka iz sustava.
  • Kompatibilan sa novom digitanom fiskalizacijom kao i automatsko skeniranje dokumenata i integracija eVisitor sustavom za prijavu gostiju.
Konferencijske Sale

Banket modul

Planirajte i upravljajte događajima s lakoćom - od rezervacije prostora i rasporeda sjedenja do praćenja gostiju i njihovih posebnih zahtjeva. Sve ovo je dostupno na jednom mjestu, olakšavajući proces i oslobađajući vas od stresa

SPA & Wellness

SPA Module

Pružite vašim gostima nezaboravno iskustvo i doživljaj uz moćnu SPA & Wellness funkciju. Efikasno upravljajte svim aspektima SPA centra, od rezervacije tretmana, upravljanje raspoloživim kapacitetom do naprednih mogućnosti izvještavanja i analize, optimiziranja operacija i poboljšanja zadovoljstva gostiju.

Praćenje troškova

Efikasno upravljajte troškovima

Upoznajte modul za upravljanje troškovima koji potpuno mijenja način na koji hoteli upravljaju i prate svoje troškove. Zaboravite na zamršene računovodstvene procedure i doživite povećanu profitabilnost uz besprijekorne operacije i kristalno jasnu financijsku transparentnost.

Garancije koje čine Vaš posao lakšim

#
Pojednostavite dnevne zadatke

Izvezite ili odštampajte današnje dolaske/odlaske/trenutne goste, zauzetost ili dnevno izvkešće.

#
Automatizirajte održavanje

Potpuno automatizirani izvještaji održavanja će učiniti ovaj dosadni zadatak predmetom prošlosti.

#
Neograničeno profesionalno fakturiranje

Predivne fakture napravljene u dva klika. sustav preuzima sve informacije automatski i Vi samo birate status i unosite dodatne usluge ako su neophodne.

#
Integrirani Channel Manager i Booking Engine

Nemamo odvojene programe ali je sve potpuno integrirano kako bi postao Vaš novi omiljeni sustav vođenja smještaja.

#
Nevjerovatni kalendar

Upravljajte rezervacijama, drag&drop, brzi check-in/out, status uplata i rezervacija, brzi pregled, automatsko dodjeljivanje soba - mi imamo sve!

#
Automatizam po prirodi

Slanje automatskih rezervacijskih, pred dolaznih, odlaznih i rođendanskih mejlova će navesti Vaše goste da ostave samo najbolje ocjene.

#
Bilo kada, bilo gde, bilo koji uređaj

Uvijek uključen, radi na desktopu, telefonima i tabletima, uključujući mobilnu aplikaciju da u bilo gdje upravljate svojim poslom.

#
Sigurno i bezbedno

PCI/DSS Enkriptirano - ne brinite o podacima svojih gostiju. Prijavite nevalidne platne kartice kanalima u jednom kliku.

Podaci čak i sa Vašeg starog sustava

Uvezite rezervacije i podatke o gostima za manje od 24h kako ništa ne bi bilo izgubljeno prelaskom na OTA Sync.