5 najboljih rješenja za upravljanje kanalima za iznajmljivanje za odmor u 2024

5 najboljih rješenja za upravljanje kanalima za iznajmljivanje za odmor u 2024

Upravljate li višestrukim nekretninama za iznajmljivanje kroz različite kanale? Onda znate koliko je oporezivo pratiti sve popise, cijene i rezervacije.

To je gdje odmor za odmor softver za upravljanje kanalima dolazi – za pojednostavljenje vaših operacija i automatizaciju zamornih menadžerskih zadataka.

Napravili smo popis 5 najboljih rješenja za upravljanje kanalima za najam za odmor kako bismo vam pomogli da odaberete najbolje za svoju tvrtku. 

Uronimo u!

Kako odabrati najboljeg voditelja kanala za iznajmljivanje za odmor?

1. Kompatibilnost kanala

Jedan od najvažnijih aspekata voditelja kanala za iznajmljivanje za odmor je njegov mogućnost povezivanja s raznim kanalima rezervacije. 

Stoga provjerite je li vaš željeni upravitelj kanala kompatibilan sa svim kanalima na kojima želite promovirati svoju imovinu

2. Integracija sa sustavom upravljanja imovinom (PMS)

PMS neophodan je za upravljanje svakodnevnim poslovima iznajmljivanja, kao što su rezervacije, plaćanja, održavanje i druge aktivnosti. 

Upravitelj kanala za najam za odmor koji se glatko integrira s vašim PMS-om će omogućiti automatizirane tijekove rada i pojednostaviti stvari za vas.

📌 Napomena:

Prije odabira upravitelja kanala provjerite njegovu kompatibilnost s iCal-om koji vam to omogućuje dijeljenje kalendarskih informacija između različitih sustava.

Korištenje iCal može proširite izloženost svoje imovine na više kanala, posebice one bez API-ja. 

Štoviše, uključivanje iCala može vam pomoći koordinirajte svoje rezervacije na više stranica.

vacation-rental-channel-manager-providing

3. Automatizacija i prilagodba

Što je više značajki automatizacije i prilagodbe dostupno, to više vremena možete uštedjeti zadaci koji se ponavljaju poput upravljanja cijenama i ažuriranja rezervacija.

Potražite upravitelje kanala koji nude značajke poput automatske prilagodbe cijena, prilagodljive cijene i upravljanje rezervacijama kako bismo vam pomogli uštedjeti vrijeme i povećati prihod.

5 najboljih softvera za upravljanje kanalima za iznajmljivanje za odmor koje možete isprobati 

vacation-rental-channel-manager-softver

1. OTA SYNC

otasync-početna stranica

OTA SYNC je sve-u-jednom softver za upravljanje hotelskom imovinom koji nudi rješenja za automatizaciju i pojednostavljenje hotelskih operacija.

Kao takav, nudi širok raspon rješenja za olakšavanje procesa prijave i odjave, optimizaciju distribucije inventara hotelskih soba po raznim OTA-ima, itd.

Od tada adrese pune hotelski menadžment, OTA SYNC također dolazi sa aplikacija za goste koji povećava i poboljšava iskustvo i zadovoljstvo vašeg gosta putem:

  • Nesmetana prijava i odjava,
  • Prilagođeni prijedlozi o tome što vidjeti i raditi,
  • Ključne informacije o vašem hotelu ili najmu, kućnom redu itd.

Što se tiče integracija, OTA SYNC ima 2-smjerna XML veza sa svim glavnim OTA-ima, kao i popularnim platformama za plaćanje i marketing kao što su PayPal, Stripe, AdriaScan i HubSpot.

Štoviše, nudi iCAL veze i Integracija API-ja.

Glavne značajke

Upravitelj kanala – Omogućuje vam povezivanje i sinkronizaciju vašeg objekta na +100 OTA kanala, upravljanje i ažuriranje dostupnosti soba, cijena i rezervacija u stvarnom vremenu, osiguravajući dosljednost među kanalima.

Motor za rezervacijeNudi vašim gostima dostupnost uživo i cijene, prodaje skuplje i dodatno prodaje relevantne proizvode i usluge, posebne ponude itd. 

Integracija čvorišta s više nekretnina – Povezuje prilagođeni mehanizam za rezervacije s vašim web mjestom i potiče povećanje broja rezervacija bez utjecaja na iskustvo gostiju.

Nadzorna ploča s više svojstava – Omogućuje vam da nadgledate više nekretnina s jedinstvene platforme i poboljšate nadzor nad svojim portfeljem.

✨  OTA plaćanja – Trenutačno automatizira proces transakcija i prihvaća plaćanja kupaca putem različitih online, in-store, ili mobilnih kanala i to u više valuta.

Povećanje prihoda Plug and Play – Omogućuje dinamičko određivanje cijena na temelju određenih datuma i cjenika, omogućuje skupna ažuriranja za velike raspone datuma, planove stopa automatskih prinosa itd.

Štoviše, sa OTA SYNC, platformu možete prilagoditi odražavaju jedinstveni brend vašeg hotela s prilagođenim filtrima, sadržajem, kartama i promocijama koje pružaju personalizirani dodir.

Cijene

OTA SYNC ima 4 Premium plana, već od 55€ ako se naplaćuje godišnje. Svaki plan dolazi s besplatnim probnim razdobljem od 14 dana.

otasync-pricing

2. Iznajmljivanje United

rentals-united

Iznajmljivanje United je voditelj kanala za kratkoročni i praznični najam koji vam pomaže upravljanje rezervacijama, cijenama, dostupnošću, Itd

Budući da ste upravitelj kanala, to vam omogućuje da uskladite svoju dostupnost i cijene preko više kanala za rezervacije.

Osim toga, Rentals United uključuje značajke za upravljanje komunikacija s gostima.

Glavne značajke

Upravitelj kanala – Omogućuje vam automatsku sinkronizaciju i ažuriranje vaših unosa na +60 web stranica za rezervacije, nišnih i lokalnih kanala, meta pretraživanja itd.

Multi-kalendar – Omogućuje vam praćenje rezervacija sa svih vaših kanala na jednom mjestu.

Moja web stranica – Pomaže vam u stvaranju vašeg izravna rezervacija web stranicu.

Provjera kvalitete – Pomaže vam pronaći praznine u vašem sadržaju i daje prijedloge kako biste mogli poboljšati svoje popise.

Pametna komunikacija s gostima – Upravlja svim vašim porukama iz objedinjene ulazne pošte. 

Cijene

Iznajmljivanje United ima 2 Premium plana, ovisno o broju nekretnina. Cijena za vođenje 1-9 nekretnina počinje od 19 €, a postoji i 14-dnevno besplatno probno razdoblje.

najamnine-cijene

3. Gostoljubiv

gostoljubiva-domaća stranica

Gostoljubiv is softver za iznajmljivanje na odmoru koji nudi raznolika rješenja za automatizaciju: od slanja poruka gostima do sinkronizacije kalendara.

It prvenstveno se fokusira na Airbnb i Vrbo kanala i opslužuje domaćine s jednom ili manje nekretnina.

Glavne značajke

Upravitelj kanala – Omogućuje vam da navedete više kanala i vidite sve informacije u jednom kalendaru.

Web stranica za izravne rezervacije – Pruža prilagodljive predloške za izradu web stranice, s uključenom prilagođenom domenom.

Sinkronizacija cijena – Pruža alate za automatsko guranje dinamičkog određivanja cijena na više kanala.

Unified Inbox – Upravlja svim porukama iz centralizirane ulazne pošte.

Automatizira razmjenu poruka za goste – Nudi unaprijed izrađene predloške za izradu, prilagodbu i raspored poruka koje šaljete gostima.

Cijene

Hospitable nema cjenovne planove, ali cijena ovisi o broju nekretnina, i to počinje od 40 USD za 1 nekretninu.

Postoji 14-dnevno besplatno probno razdoblje.

gostoljubiv-pricing

4. Domaćin

hostaway-homepage

Hostaway je softver za najam za odmor koji ugošćuje značajke PMS-a automatizirati i racionalizirati vaše imovinske operacije.

Stoga uključuje značajke kao što su upravitelj kanala, alati za automatizaciju, izvješćivanje i analitika, marketing itd.

Štoviše, Hostaway je domaćin Tržnica s +100 integriranih aplikacija u rasponu od upravljanja čišćenjem do dinamičkog određivanja cijena.

Glavne značajke

Upravitelj kanala – Omogućuje veze s glavnim OTAs, razne specijalizirane web stranice i manji OTA-ovi.

Multi-kalendar – Omogućuje vam pregled različitih lokacija, vrsta nekretnina i traženje dostupnosti ili skupno ažuriranje.

Podrška za više jedinica – Povezuje više vrsta soba s pojedinačnim objektima i dodjeljuje goste jedinicama.

Križni oglasi – Kombinirajte više unosa u jedan kako biste smanjili rizik dvostruke rezervacije.

Upravljanje rezervacijama – Upravljajte svojim upitima, rezervacijama itd. i pratite svoje rezervacije.

Cijene

Hostaway ne prikazuje svoje cijene, ali nudi prilagođene cijene s nema besplatnog probnog razdoblja

Unatoč tome, nudi plaćena probna razdoblja upraviteljima imovine s više od 200 nekretnina pod upravljanjem. 

5. Hosthub

hosthub-početna stranica

Hosthub je smještaj za odmor PMS s fokusom na sinkronizacija kalendara preko više kanala.

Nadalje, pruža a Nulto jamstvo duple rezervacije, ali je dostupan samo za kanale povezane s API-jem.

Govoreći o API-ju, Hosthub ugošćuje otvoreni API.

Glavne značajke

Upravitelj kanala – Omogućuje dvosmjernu sinkronizaciju s preko 2 kanala i omogućuje sinkronizaciju nagrada na Airbnbu, Booking.com, Vrbo i Expedia.

Unified Inbox – Objedinjuje upravljanje porukama i informacijama u jednom ulaznom sandučiću.

Upravljanje timom – Omogućite pristup vlasnicima nekretnina, osoblju, računovođama itd. za pregled vaših unosa s više razina dopuštenja.

Automatsko slanje poruka – Omogućuje vam da prilagodite i zakažete slanje e-pošte svojim gostima i pružite detalje specifične za rezervaciju.

Pojačivač prihoda – Predlaže koje kanale dodati na temelju karakteristika vašeg objekta kako biste povećali stope popunjenosti.

Cijene

Hosthubov cjenovni plan uključuje Channel Managera i PMS-a, počevši od 20 USD mjesečno za 1 nekretninu. 

Postoji 14-dnevno besplatno probno razdoblje.

Međutim, mehanizam za rezervacije, Prihod Booster i drugi proizvodi prodaju se zasebno i kreću se od 75 do 799 USD.

hosthub-pricing

Rekapitulirajmo!

Svi gore navedeni upravitelji kanala za najam za odmor pružaju razne korisne značajke automatizirati i olakšati vaše operacije.

Neki nude više integracija, drugi se više fokusiraju na zadatke automatizacije, neki na manji ili veći broj nekretnina, neki imaju visoku cijenu itd.

Ipak, jedno rješenje uspješno žonglira s višestrukim funkcijama bez ugrožavanja zadovoljstva gostiju i po pristupačnoj cijeni.

Ulaz, OTA SYNC!

Zašto ići OTA SYNC?

OTA SYNC je sveobuhvatno rješenje za upravljanje ugostiteljstvom dolazi sa širokim spektrom značajki za poboljšanje upravljanja imovinom i operativne učinkovitosti.

Pokriva svaku fazu procesa rezervacije dok zadržava pozitivno iskustvo gosta.

Dakle, OTA SYNC mogu ti pomoći:

🔥 Učinite besprijekorno uključivanje u samo 1 dan bez vanjske pomoći.

🔥 Promijenite postavke prodaje i cijena neovisno na temelju unaprijed postavljenih ograničenja.

🔥 Napravite fleksibilne porezne i opće postavke koji su specifični za tržište.

🔥 Učinkovito kontrolirajte distribuciju prostorija i izbjegavajte prebukiranje ili nisku prodaju zahvaljujući automatskim ažuriranjima.

🔥 Poboljšajte online prisutnost svog hotela sa sustavom online rezervacija integriranim u web stranicu vašeg hotela.

🔥 Pokretanje i upravljanje više svojstava s jedne nadzorne ploče bez promjene računa.

I tako puno više.

Spremni za davanje OTA SYNC pokušaj?

Prijavite se za OTA SYNC danas i proširite vidljivost i doseg svoje nekretnine.

Nastavi učiti:

8 savjeta za pokretanje tvrtke za iznajmljivanje nekretnina za odmor

Što je Booking Engine? – Sve što trebate znati

Upravitelj kanala naspram PMS-a – u čemu je razlika? 

Povezivati ​​se Pošta
indeks