5 alternativa rapsodiji koje biste trebali isprobati 2024

5 alternativa rapsodiji koje biste trebali isprobati 2024

Rhapsody nudi dobra rješenja za veće razmjere menadžment hotela i odmarališta. Međutim, budući da je fokusira se samo na operatere u Indoneziji i Aziji, možda biste trebali potražiti druga rješenja ako želite djelovati izvan regije APAC.

Kako bismo vam pomogli, napravili smo popis 5 alternativa rapsodije tako da možete vidjeti koji bi mogao biti vaš najbolji izbor.

Uronimo u!

5 Rhapsody alternativa koje biste trebali provjeriti – pregled tablice

rapsodija-alternativci

* Sve prednosti i mane temelje se na recenzijama korisnika s stranica HotelTechReport, Capterra, G2 i GetApp.

1. OTA SYNC

otasync-početna stranica

OTA SYNC je sveobuhvatni hotel temeljen na oblaku sustav upravljanja imovinom koja pruža upravljačka i automatizirana rješenja za nekretnine svih veličina.

Dakle, OTA SYNC pruža širok raspon značajki koje obuhvaćaju operacije na recepciji, izravne rezervacije, fakturiranje i fakturiranje, napredno izvješćivanje itd. 

Osim toga, softver sadrži značajke i alate za povećanje zadovoljstva i iskustva gostiju aplikacija za goste koji:

  • Poboljšava interakciju gostiju i osoblja rješavanjem zahtjeva i povratnih informacija u stvarnom vremenu,
  • Omogućuje gostima da pristupiti ključnim informacijama o njihovom hotelu ili najmu, razumjeti kućna pravila itd.
  • Pruža personalizirane preporuke o tome što vidjeti i raditi u blizini, itd.
  • Pojednostavljuje proces rezervacije omogućavajući gostima online prijave itd.,

Govoreći o pojednostavljenju, OTA SYNC dolazi sa centralizirana nadzorna ploča s više svojstava koji vam omogućuje upravljanje i ažuriranje rezervacija i pojedinosti o objektu, optimiziranje cijena i više bez mijenjanja kartica.

u pogledu integracije, OTA SYNC ima višestruke integracije s različitim platformama kao što su Paypal, Stripe, AdriaScan, HubSpot itd.

Glavne značajke

Rješenje za upravljanje imovinom – Centralizira hotelske operacije, omogućujući vam učinkovito rukovanje rezervacijama, praćenje popunjenosti soba i upravljanje uslugama za goste. 

Upravitelj kanala - Pojednostavljuje i optimizira distribuciju inventara hotelskih soba po raznim OTA-ima i smanjuje rizik od ručnih pogrešaka zbog automatiziranih ažuriranja.

Rezervacijski stroj - Pojednostavlja proces rezervacije, dopuštajući gostima da provjere dostupnost soba, pogledaju cijene i izravno rezerviraju sobe.

Plug and Play Pojačivač prihoda – Upravljač cijenama koji vam omogućuje izmjenu i prilagodbu cijena na temelju određenih datuma i sezonalnost, vršiti skupne izmjene za velika razdoblja itd.

Integracija čvorišta s više nekretnina – Omogućuje vam povezivanje prilagođenog mehanizma za rezervacije s vašim web mjestom, poboljšavajući izravne rezervacije.

Alati za dubinsku analizu – Pružite sveobuhvatne uvide u prihode, financije i izvješća unutar hotela.

Rješenja za obradu plaćanja – Trenutačno automatizirajte transakcije plaćanja kupaca kroz različite kanale i omogućite dnevno ažuriranje više valuta i tečaja.

Cijene

OTA SYNC ima 4 Premium plana, svaki s 14-dnevnim besplatnim probnim razdobljem. Cijene već od 55€ ako se naplaćuje godišnje.

otasync-pricing

2. SkyTouch

skytouch-početna stranica

SkyTouch je sustav upravljanja imovinom koji nudi rješenja za stopu, distribuciju i upravljanje odnosima s kupcima.

Nadalje, pruža značajke za poboljšati iskustvo gosta s personaliziranim ponudama.

Opslužuje hotelske lance, tvrtke za upravljanje i neovisne hotele.

Glavne značajke

Tape Chart – Omogućuje vam pregled dostupnosti soba, optimiziranje korištenja soba i pravljenje, izmjenu ili otkazivanje rezervacija s jednog zaslona.

Upravljanje stopama – Pomaže vam ažurirati cijene i razine potražnje, dodijeliti posljednju dostupnost sobe, ograničiti vrstu sobe itd.

Upravljanje distribucijom – Upravlja dostupnošću, cijenama, inventarom i ograničenjima na svim vašim OTA kanalima.

CRM – Omogućuje vam prikupljanje podataka i uvida u pojedinačne goste na temelju njihovog ponašanja i interesa kako biste mogli kreirati i slati personalizirane e-poruke gostima.

Marketing gostiju – Omogućuje vam da dođete do svojih gostiju u bilo kojem trenutku njihova boravka

S push porukama, promocijama unutar aplikacije i općim porukama.

Cijene

SkyTouch ima 3 Premium plana, no cjenik je dostupan samo putem besplatne konzultacije.

skytouch-pricing

3. Ostanite na dodiru

stayntouch-homepage

Ostanite na dodiru je PMS usmjeren na goste koji nudi rješenja za poboljšanje iskustva gostiju i pojednostavljenje procesa prijave i odjave.

Osim toga, također pruža otvoreni API-ji i središte integracije, s više PMS integracija koje obuhvaćaju masažu gostiju, računovodstvo, poslovnu inteligenciju itd.

Stayntouch opslužuje neovisne i butik hotele, velike lance i davatelje franšize, tvrtke za upravljanje i vlasničke grupe.

Glavne značajke

Stayntouch PMS – Pomaže vam u kreiranju rezervacija, premještanju soba, uređivanju rezervacija, razmjeni podataka o popisima soba, uputama za naplatu itd.

Stayntouch Pay – Pruža značajke obrade plaćanja, akvizicije i poravnanja, omogućujući vašim gostima da plaćaju karticom, vrše lokalna plaćanja ili koriste digitalni novčanik.

Alati za analitiku – Pratite učinak svog hotela i prihod.

Stayntouch Booking – Omogućuje plug-and-play widget za rezervacije tako da gosti mogu promijeniti ili ažurirati svoje rezervacije, kupiti dodatke ili rezervirati grupne rezervacije.

Upravitelj kanala – Povezuje vas s glavnim OTA-ima i pruža opcije za optimizaciju vaših cijena na temelju zahtjeva tržišta.

Cijene

Stayntouch ima 3 Premium plana s cijenama dostupnima na zahtjev.

stayntouch-cijene

4. Sat PMS+

clockpms-početna stranica

Sat PMS+ je PMS koji pruža platformu za automatizaciju svakodnevnih hotelskih operacija, od recepcije do čišćenja. 

Nadalje, također nudi povezani POS sustav za pojednostavljenje rada barova i restorana.

Clock PMS+ služi hotelima, odmaralištima i grupama hotela.

Glavne značajke

operacije – Pomaže vam upravljati i vidjeti sve rezervacije na jednom mjestu, kao i automatizirati jamstva i otkazivanja.

Putovanje gostiju – Omogućuje prodaju na više cijena, unakrsnu prodaju, opcije prodaje, posebne promocije s personaliziranim ponudama o cijenama i dostupnosti itd.

Plaćanja – Omogućite različite načine plaćanja, uključujući kreditne kartice, digitalne novčanike i alternativne metode kao što su Ideal i Swish.

Upravljanje događajima – Pomaže vam organizirati i upravljati sastancima, konferencijama i izložbama s integriranom MICE platformom. 

Upravitelj kanala – Povezuje i sinkronizira vaše operacije s globalni OTA i distribucijski sustavi.

Cijene 

Clock+ počinje od 11 € po sobi mjesečno, uz dodatne cijene za značajke plaćanja i dodatke, kao što su značajke upravljanja događajima.

clock-pms-pricing

5. WebRezPro

webrezpro-početna stranica

WebRezPro je softver za upravljanje imovinom koji pokriva mnoga područja ugostiteljstva, uključujući rad na recepciji, rezervacije, plaćanja, upravljanje cijenama itd.

To također pruža višestruke integracije na glavne OTA i globalne distribucijske sustave, kao i integraciju s elektroničkim bravama i tehnologijom pametnih soba.

WebRezPro opslužuje objekte različitih veličina, kao što su hoteli, moteli, pansioni s doručkom, gostionice, odmor za odmor, hosteli itd.

Glavne značajke

Rezervacijski stroj – Pruža dijaprojekcije jedinica, karte koje se mogu rezervirati, više valuta, kalendare dostupnosti itd. za kontrolu inventara, cijena i dostupnosti.

Softver recepcije – Omogućuje vam da odredite dostupnost, izvršite rezervacije, primijenite naknade, preuzmete plaćanja itd. 

WebRezPay – Integrirano rješenje za obradu plaćanja koje automatizira prihvaćanje plaćanja na mreži i osobno.

Upravljanje stopama – Nudi alate za fleksibilnu strategiju određivanja cijena: cijene paketa, ugovorene stope, izvedene stope, upravljanje prinosima itd.

Izvještavanje – Pruža različita izvješća o statistici učinka, prilagođenim rezervacijama, poreznim izvješćima itd.

Cijene

WebRezPro ne uključuje pojedinosti o cijenama, ali ima mjesečnu pretplatu. Nadalje, cijena ovisi o vrsti i veličini vaše nekretnine.

5 Rhapsody alternativa – koju odabrati?

Svih 5 Rhapsody alternativa imaju jedinstvene značajke i prednosti. Međutim, oni također dolaze s nekima nedostaci

Dok neka rješenja mogu biti jednostavna i laka za implementaciju, ona nedostatak naprednijih značajki.

S druge strane, druga složenija rješenja mogu biti specifična samo za jedno tržište ili regiju, što ih čini donekle ograničeno.

Međutim, jedno rješenje je uspjelo kombiniraju veliku fleksibilnost i napredne značajke dok je jednostavan za korištenje – OTA SYNC.

Zašto se odlučiti za OTA SYNC?

OTA SYNC je sveobuhvatno rješenje za upravljanje ugostiteljstvom pružanje naprednih značajki za automatizaciju i pojednostavljenje svakodnevnih operacija vašeg posjeda.

Štoviše, omogućuje vam da prilagoditi i prilagoditi platformu kako biste odražavali jedinstveni brend vašeg hotela kroz prilagođene filtre, sadržaj, karte i promocije.

Što još ima OTA SYNC spremio za tebe?

🔥 Besprijekorna integracija u samo 1 dan i bez potrebe za vanjskom pomoći.

🔥 Obraćanje cijelom upravljanju hotelom ili imovinom, i ne samo jednu funkcionalnost.

🔥 Centralizirana nadzorna ploča za pregled i upravljanje višestrukim oglasima tako da možete lako pratiti sve i ništa ne propustiti.

🔥 Fleksibilna porezna postavka možete prilagoditi ovisno o određenim tržištima.

🔥 Dinamične cijene opcije koje vam omogućuju uređivanje i izmjenu cijena ovisno o sezoni kako biste izbjegli "prazne" dane.

🔥 Premium značajke kao što banket za poboljšanje iskustva gostiju.

🔥 Pristigla pošta više kanala, objedinjeni inbox koji vam omogućuje izravnu komunikaciju i razgovor s gostima koji rezerviraju putem Bookinga, Airbnbi VRBO. 

I još mnogo toga.

Spreman za isprobavanje OTA SYNC?

Prijavite se za OTA SYNC danas automatizirati procese i učiniti vaš hotel učinkovitijim i učinkovitijim.

Nastavi učiti:

Zašto vam je potreban softver za hotelski menadžment?

Što je sustav upravljanja prihodima hotela i kako funkcionira?

10 značajki koje morate imati u sustavu hotelskog upravljanja

Povezivati ​​se Pošta
indeks