11 Smoobu alternativa koje biste trebali isprobati 2024

11 Smoobu alternativa koje biste trebali isprobati 2024

Dok Smoobu nudi sveobuhvatno rješenje za upravljanje iznajmljivanjem za odmor, možda neće odgovarati svačijim potrebama ili proračunu. 

Srećom, na tržištu su dostupne i druge mogućnosti koje zadovoljavaju različite poslovne modele i proračunska ograničenja.

Dakle, vežite se dok vas vodimo 11 Smoobu alternativa kako bismo vam pomogli pronaći ono što najbolje odgovara vašem poslovanju.

Uronimo u!

11 Smoobu alternativa koje biste trebali isprobati danas

* Sve prednosti i mane temelje se na najnovije recenzije korisnika od TrustPilota, Capterre, G2crowda i GetAppa.

1. OTA SYNC

ota-sync-početna stranica

OTA SYNC je sve-u-jednom sustav upravljanja hotelskom imovinom za olakšavanje, pojednostavljenje i automatizaciju vaših svakodnevnih zadataka i operacija na recepciji – za sve veličine nekretnina.

Osim osnovnih značajki PMS-a, OTA SYNC također se brine za pružanje vrhunskog iskustva i zadovoljstva gostiju Aplikacija za goste koji pojednostavljuje online prijave, daje prilagođene preporuke itd.

Nadalje, OTA-e centralizirana nadzorna ploča s više svojstava omogućuje vam upravljanje i ažuriranje rezervacija i pojedinosti o objektu, optimiziranje cijena itd., bez promjene računa.

Softver omogućuje dvosmjernu XML vezu sa svim glavnim OTA i bogate integracije s platformama kao što su Paypal, Stripe, AdriaScan, HubSpot itd.

Osim toga, također možete koristiti otvoreni API za daljnju prilagodbu.

u pogledu prilagodbu, možete prilagoditi platformu tako da odražava jedinstveni brend vašeg hotela putem prilagođenih filtara, sadržaja, karata i promocija.

Glavne značajke

Rješenje za upravljanje imovinom – Obuhvaća značajke kao što su upravljanje rezervacijama, dodjela soba, procesi prijave i odjave itd., za centralizaciju hotelskih operacija i učinkovito rukovanje rezervacijama.

Rješenje za upravljanje kanalima – Djeluje kao centralizirano središte, omogućujući vam kontrolu distribucije soba i učinkovito izbjegavanje prebukiranosti ili podprodaje dok istovremeno optimizira distribuciju inventara hotelskih soba po raznim OTA-ima.

Rezervacijski stroj riješenje - Omogućuje jednostavno sučelje posjetiteljima za provjeru dostupnosti soba, pregled cijena i dovršavanje sigurnih rezervacija u stvarnom vremenu.

Povećanje prihoda Plug and Play –  Omogućuje vam izmjenu i prilagodbu cijena na temelju određenih datuma i sezonalnost, vršiti skupne izmjene za velika razdoblja itd.

Integracija čvorišta s više nekretnina – Omogućuje vam povezivanje prilagođenog mehanizma za rezervacije s vašim web mjestom.

Alati za duboku analitiku – Pružite detaljne informacije o prihodima, financijama i hotelskim izvješćima.

Osim ovih ključnih značajki, OTA SYNC također pruža rješenja za plaćanje koji trenutačno automatiziraju transakcije plaćanja kupaca kroz različite kanale, uključujući online, u trgovini ili mobilni.

Nadalje, OTA SYNC osigurava više valuta i svakodnevno ažurira tečaj.

Cijene

OTA SYNC ima 4 Premium plana, počevši od 55 € ako se naplaćuje godišnje. Svaki plan ima 14-dnevno besplatno probno razdoblje.

ota-sync-pricing

2. iGMS

igms-početna stranica

iGMS je softver za kratkoročni najam za godišnji odmor koji vam pomaže upravljati nekretninama preko raznih OTA kanala.

Omogućuje alate za automatizaciju napraviti izravne rezervacije, izradite web stranicu i poboljšajte iskustvo gostiju.

iGMS nudi rješenja za vlasnike nekretnina za iznajmljivanje, upravitelje nekretnina i tvrtke za upravljanje nekretninama za odmor.

Glavne značajke

Upravitelj kanala – Omogućuje integracije s glavnim OTA-ima.

Unified Inbox – Omogućuje vam navigaciju između rezervacija, niti, nepročitanih poruka i novih zahtjeva za rezervacije unutar Unified Inboxa.

Automatsko slanje poruka – Pretvara vaše najčešće korištene odgovore u predloške.

Sinkronizacija na više platformi – Sinkronizira sve podatke kalendara s bilo koje platforme za kratkoročni najam.

Website Builder – Omogućuje prilagodljive predloške s različitim izgledima, shemama boja, fontovima itd. za dizajn web stranice za izravnu rezervaciju.

Cijene

iGMS ima 4 Premium plana, svaki s 14-dnevnim besplatnim probnim razdobljem. Cijena ovisi o broju nekretnina, a kreće se od 19 USD za 1 nekretninu.

igms-cijene

3. Domaćin

hostaway-homepage

Hostaway je softver za iznajmljivanje na odmoru koji nudi značajke koje sežu od upravljanja imovinom i kanalima preko alata za automatizaciju do analitike i izvješćivanja.

Zahvaljujući otvorenom API-ju, softver je prilično fleksibilan, što vam omogućuje izradu dodatnih alata. Pruža ugostiteljska rješenja za objekte svih veličina.

Glavne značajke 

Property Management – Prati vaše rezervacije s jedne nadzorne ploče.

Upravitelj kanala – Omogućuje vam da spojite se na glavne OTA i više nišnih web stranica i manjih OTA-ova.

Alati za automatizaciju – Automatizirajte zadatke koji se ponavljaju, kao što su čišćenje i održavanje, te automatizirajte slanje poruka, prikupljanje pregleda itd.

Web stranica za rezervacije – Omogućuje vam integraciju vaše postojeće web stranice za rezervacije ili izradu nove.

Analitika i izvještavanje – Osigurajte prilagodljiva izvješća za svoje KPI, izvješća o popunjenosti, financijska izvješća itd.

Cijene

Hostaway ne navodi svoje cijene, ali nudi prilagođene cijene bez besplatnog probnog razdoblja. 

Međutim, nudi plaćena probna razdoblja upraviteljima imovine s više od 200 nekretnina pod upravljanjem. 

4. VlasnikRez

owner-rez-homepage

VlasnikRez je softver za najam za odmor koji uključuje upravljanje kanalima i imovinom, kao i izgradnju web stranice.

Poslužuje se vlasnicima smještaja za odmor i upraviteljima nekretnina te nudi rješenja za nekretnine svih veličina.

Glavne značajke

Upravljanje kanalima – Povezuje vaš posjed s glavnim OTA-ima, omogućuje vam usporedbu cijena kanala jednu pored druge te sinkronizaciju i upravljanje svime s jedne nadzorne ploče.

Poruke – Nudi personalizirane predloške koje možete automatski slati s okidačima i dinamičkim SMS-om, e-poštom, Airbnb ,i VRBO poruke.

Web aplikacija – Omogućuje vam da izradite web stranicu, dodate widgete na vlastitu stranicu ili koristite OwnerRezov dodatak za WordPress.

Izvještavanje – Pruža razna izvješća o boravku, sažetke i pojedinosti koje možete izvesti u Excel ili CSV datoteke.

Gost CRM – Automatizira i pohranjuje sve evidencije gostiju te prikuplja, pohranjuje i ugošćuje recenzije gostiju.

Cijene

OwnerRez ne nudi različite Premium planove – cijena se temelji na broju nekretnina, počevši od 40 USD mjesečno i uz 14-dnevno besplatno probno razdoblje.

Međutim, Premium značajke se dodatno naplaćuju.

vlasnik-rez-cijene

5. Tokeet

tokeet-homepage

Tokeet je softver za upravljanje iznajmljivanjem za odmor koji nudi rješenja za automatizaciju vašeg tijeka rada, postavljanje dinamičkih cijena i koordinaciju s pružateljima usluga.

Namijenjen je pojedinačnim i višestrukim vlasnicima iznajmljivača, kao i malim i srednjim tvrtkama i poduzećima.

Glavne značajke

Upravljanje kanalima – Prati vašu stopu i dostupnost sinkronizira s kanalima.

Alati za automatizaciju – Automatizirajte sve zadatke vezane uz rezervacije gostiju, kao što su obavještavanje osoblja, pozdravljanje gostiju, slanje ugovora itd.

Website Builder – Omogućuje prilagodljive predloške s prilagođenim domenama i motor za rezerviranje.

Dinamične cijene – Omogućuje vam postavljanje strategije cijena na temelju povijesnih trendova, popunjenosti vašeg najma, fiksne cijene itd.

Fakturiranje – Omogućuje vam da zakažete i automatizirate svoje fakture i primate obavijesti o dospijeću, kašnjenju ili plaćanju.

Cijene 

Tokeet nema drugačije planove, tako da cijena ovisi o broju nekretnina, počevši od 14.99 USD mjesečno za jednu nekretninu.

Postoji 15-dnevno besplatno probno razdoblje.

tokeet-pricing

6. Yanolja (ex eZee Absolute)

ezee-apsolutna-početna stranica

Yanolja automatizira sve hotelsko poslovanje, od prednjeg i stražnjeg ureda preko rezervacija do naplate i održavanja.

Potiče beskontaktne usluge, od dobivanja rezervacija do kontakta s gostima nakon odlaska.

Yanolja opslužuje nekretnine svih veličina: smještaj za odmor, lance nekretnina, pansione, pansione, hotele itd.

Glavne značajke

Centar za rezervacije – Omogućuje upravljanje svim rezervacijama i rezervacijama s jednog mjesta.

Rezervacijski stroj – Omogućuje izravnu rezervaciju s bilo kojeg uređaja, kao i odabir više tipova soba u jednoj rezervaciji, više opcija plaćanja, popusta itd.

Upravitelj kanala – upravlja vašim inventarom u svim povezanim distribucijskim kanalima.

Upravljanje prihodima – Omogućuje vam da postavite popuste, posebne ponude itd., uz skupno uređivanje kako biste prilagodili strategiju cijena ovisno o sezoni.

Cijene

Cijena ovisi o vrsti nekretnine. Postoje 4 Premium plana za najam za odmor, počevši od 27 USD mjesečno (plaća se godišnje) za 1 nekretninu. 

Svaki plan ima 14-dnevno besplatno probno razdoblje.

ezee-cijene

7. Kigo

kigo-početna stranica

Kigo je rješenje za iznajmljivanje za odmor koje se fokusira na rad, upravljanje prihodima, te poboljšavanje iskustva gostiju.

Služi upraviteljima nekretnina za iznajmljivanje i pomaže im u informiranju vlasnika nekretnina putem financijskih alata i alata za izvješćivanje.

Glavne značajke

Softver za rezervacije – Daje vam uvid u sve rezervacije i upite u više objekata.

Upravitelj kanala - Distribuira vašu imovinu podatke u OTA, sinkronizira vaše kalendare, cijene i dostupnost s njima, omogućuje vam postavljanje fleksibilnih pravila cijena itd.

Operations Manager – Pomaže vam organizirati tijek rada osoblja, pruža potpuni pregled aktivnosti osoblja, prati njihov dnevni napredak u radu itd.

Website Builder – Nudi 2 paketa koji uključuju značajke kao što su ocjene i recenzije gostiju, analitika, pametni filtri, više jezika itd.

Iskustvo vlasnika – Omogućuje vam skupno stvaranje izjava više vlasnika, automatski izračun provizija za upravljanje imovinom, kontrolu onoga što svaki vlasnik vidi, itd.

Cijene

Kigo ne daje nikakve informacije o cijenama osim ako ne kontaktirate prodaju, ali one se temelje na broju nekretnina.

8. Hosthub

hosthub-početna stranica

Hosthub je softver za upravljanje kratkoročnim iznajmljivanjem s bogatim značajkama upravljanja kanalima.

Njegova rješenja pokrivaju upravljanje imovinom i prihodima, izvješćivanje itd., služeći vlasnicima i upraviteljima kratkoročnog najma.

Glavne značajke

Dostupnost i sinkronizacija cijena – Sinkronizira vaše kalendare i cijene na više kanala i omogućuje vam da postavite cijene.

Upravljanje troškovima – Prati sve vaše troškove zajedno s korisnim grafikonima, top listama i osnovnim mjernim podacima te vam omogućuje odabir kategorija koje želite provjeriti.

Unified Inbox– Centralizira svu komunikaciju gostiju kanala i internu razmjenu u jednom pretincu ulazne pošte.

Automatsko slanje poruka – Omogućuje vam da zakažete i personalizirate svoju e-poštu svojim gostima uključivanjem detalja specifičnih za rezervaciju.

Izvješća i grafikoni – Pruža potpuna izvješća o vašim posudbama, kanalima, datumima, stopama popunjenosti itd.

Cijene 

Hosthubov plan cijena uključuje upravitelj kanala i PMS, a ovisi o broju nekretnina, počevši od 20 USD mjesečno za 1 nekretninu. 

Postoji 14-dnevno besplatno probno razdoblje.

Međutim, mehanizam za rezervacije, Pojačivač prihoda, itd., prodaju se zasebno i kreću se od 75 do 799 USD.

hosthub-pricing

9. Uplistiranje 

uplisting-homepage

Uplistiranje je softver za upravljanje imovinom za najam za odmor i kratkoročni najam. 

Pomaže vlasnicima smještaja za odmor automatizirati svoje operacije, upravljati rezervacijama s više kanala, automatizirati komunikacija s gostima, Itd

Uplisting prvenstveno služi vlasnicima smještaja za odmor i domaćinima koji iznajmljuju kratkoročni smještaj, uključujući upravitelje nekretninama, tvrtke za upravljanje smještajem za odmor itd. 

Glavne značajke

Multi-kalendar – Omogućuje upravljanje rezervacijama, cijenama, dostupnošću i ograničenjima u jednom prikazu.

Unified Inbox – Centralizira komunikaciju s gostima i upravlja svim vašim stranicama za rezervacije i zahtjevima kupaca.

Upravitelj kanala – Omogućuje sinkronizaciju u stvarnom vremenu putem izravnih API/XML integracija s glavnim OTA-ima, ali i izravnu rezervaciju putem vaše web stranice.

Automatizirane recenzije gostiju – Omogućuje prikupljanje više recenzija gostiju i viši rang

Cijene

Uplisting ima 2 Premium plana, počevši od 100 USD mjesečno za 1 nekretninu. Plan Pro ima besplatnu probnu verziju.

uplisting-pricing

10. Gost

gost-početna stranica

Gosti je softver za upravljanje iznajmljivanjem za odmor koji pomaže domaćinima i upraviteljima nekretnina automatizirati svoje operacije s jedne platforme.

Omogućuje osnovne značajke upravljanja imovinom i dodatke u rasponu od zaštite od štete preko optimizatora cijena do načina plaćanja.

Guesty se više bavi većim tvrtkama za iznajmljivanje nekretnina za odmor, ali je također etabliran Gost za Domaćine za vlasnike koji iznajmljuju do 3 nekretnine.

Glavne značajke

Alati za automatizaciju – Automatizirajte razne dnevne operacije od komunikacije do upravljanja zadacima.

Izravne rezervacije – Sadrži alat za izradu web stranica, mogućnost nadjačavanja pravila i pravila otkazivanja, prilagođene strategije cijena i ponude itd.

Upravitelj kanala – Omogućuje vam upravljanje rezervacijama s više OTA-a s jedne nadzorne ploče i komunikaciju s gostima putem automatiziranih poruka ili SMS-a.

Guesty CRM – Omogućuje prikupljanje podataka o gostima, izgradnju segmentacije publike, praćenje i praćenje interakcije gostiju itd.

Analytics - Daje vam uvid u izvedbu vaše nekretnine uspoređujući je s tržišnim podacima i trendovima, prikazujući godišnju analizu prihoda itd.

Cijene

Guesty nudi 3 Premium plana, počevši od 27 USD mjesečno.

cijene za goste

11. Lodgify

lodgify-početna stranica

Lodgify je softver za iznajmljivanje i upravljanje nekretninama za odmor koji pomaže vlasnicima manjih nekretnina upravljati rezervacijama, plaćanjima i rezervacijama.

Usmjeren je na mala i srednja poduzeća i nudi rješenja temeljena na veličini poduzeća i vrsti smještaja.

Glavne značajke

Sustav upravljanja imovinom – Sadrži sve vaše rezervacije, zadatke, financije i komunikaciju s gostima pod jednim krovom.

Upravitelj kanala – Pomaže vam upravljati rezervacijama i kalendarima na više OTA kanala.

Web aplikacija – Pruža predloške za dizajn i izradu prilagođene web stranice za predstavljanje vaše nekretnine za iznajmljivanje.

Lodgify dinamičke cijene – Analizira atribute popisa, tržišne uvjete, lokalne trendove i slične popise kako bi automatski ažurirao vaše cijene.

Sustav rezervacija – Omogućuje primanje izravnih rezervacija i njihovu kontrolu s jedne centralizirane nadzorne ploče.

Cijene 

Lodgify ima 3 Premium plana, svaki sa 7-dnevnim besplatnim probnim razdobljem.

Cijene ovise o broju najmova i značajkama, a počinju od 17 USD za jednu nekretninu, minus 1.9% naknade za rezervaciju.

lodgify-pricing

11 Smoobu alternativa – rezimiramo!

Naših 11 Smoobu alternativa trebalo bi biti više nego dovoljno da vas pokrene. Svaki dolazi sa svojim jedinstvenim značajkama i različitim opcijama cijena.

Kad bismo vam mogli dati još jedan savjet za kraj, bio bi to da se odlučite za njega OTA SYNC.

Zašto biste trebali dati OTA SYNC pokušaj?

OTA SYNC je sveobuhvatno rješenje za hotelsko upravljanje koje pruža mnoštvo značajki za olakšavanje i automatizaciju upravljanja svim veličinama nekretnina.

S OTA SYNC, Možete:

🔥 Obratite se cjelokupnoj upravi hotela umjesto samo jedne funkcije.

🔥 Učinite glatko ukrcavanje u samo 1 dan bez potrebe za vanjskim pomoćnikom.

🔥 Pregledajte i upravljajte višestrukim oglasima sa centralizirane nadzorne ploče kako više nikada ne biste izgubili iz vida svoje nekretnine.

🔥 Povežite se prilagođeni mehanizam za rezervacije na svoju web stranicu kako biste maksimalno povećali izravne rezervacije.

🔥 Imati jasan pregled svih rezervacija i ažuriranja u stvarnom vremenu na centraliziranom kalendaru za povlačenje i ispuštanje.

🔥 Učinite fleksibilne porezne postavke ovisno o određenim tržištima.

🔥 Promijenite postavke prodaje i cijena neovisno na temelju unaprijed postavljenih ograničenja.

I tako puno više.

🔥 Pristupite premium značajkama kao što su banketi, događaji, SPA itd. kako bi se poboljšalo iskustvo gostiju i pružile usluge visoke kvalitete.

Spremni za davanje OTA SYNC ići?

Prijavite se za OTA SYNC danas da redefinirate kako upravljate svojim vlasništvom.

Nastavi učiti:

Upravitelj kanala naspram PMS-a – u čemu je razlika?

10 značajki koje morate imati u sustavu hotelskog upravljanja

Koje su prednosti sustava upravljanja hotelima?

Povezivati ​​se Pošta
indeks